Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβες» Κωνσταντινέα για Κοντονή και Θεοδωρίδη!

Άστραψε και βρόντηξε ο Πέτρος Κωνσταντινέας σε συνέντευξή του στην εκπομπή των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ-FM 94,6, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ρίχνει «βόμβες» για Κοντονή, ΕΠΟ και Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

«Βόμβες» Κωνσταντινέα για Κοντονή και Θεοδωρίδη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντινέας στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα»

Για τη ματαίωση της συνάντησης: «Θα μιλήσω πρώτα με την ιδιότητα του βουλευτή. Ο άξονάς μας ως κυβέρνηση είναι η κάθαρση σε όλους τους τομείς με οδηγό την δικαιοσύνη. Και σήμερα έλαμψε ότι για μας αυτό είναι πάνω από όλα. Όταν ο ίδιος ο υφυπουργός ακυρώνει το Κύπελλο και λέει ότι το ΣτΕ θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι, το ίδιο βλέπετε ότι γίνεται και στα υπόλοιπα θέματα. Κανένας μας δεν είναι πάνω από τη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μπαίνουν με Παναθηναϊκό Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς

Οι επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τους Ροντόλφο Πισάρο και Αρόλντ Μουκουντί να παραμένουν εκτός.

Στη διάθεση του Αλμέιδα έχουν τεθεί από τη Δευτέρα οι Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Το μεγάλο ερωτηματικό για την αναμέτρηση στην ΟΠΑΠ Αρένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο, ο Παναθηναϊκός δεν ανακοίνωσε απ’ την παραμονή την αποστολή του αυριανού (24/4) μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική των play off και θα το κάνει λίγες ώρες πριν το ματς, στο ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Τούρκος τεχνικός θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ Ντουάρτε (μετά το τελικό τσεκάρισμα που θα γίνει το αύριο το μεσημέρι) και το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» στην OPAP Arena, μετά τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους μύες που ένιωσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε σε ασκήσεις κατοχής κι άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο πέρασμα από τη Λαμία

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε ένα γήπεδο που βρίσκει τον τρόπο να νικήσει.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0 στη μοναδική φετινή επίσκεψή του στο ΔΑΚ Λαμίας, σε μια αναμέτρηση στην οποία είχε μετρήσει αρκετές ευκαιρίες με τελικές εντός περιοχής και τελικά άνοιξε το δρόμο για το «τρίποντο» με ένα σουτ του Τάισον στο 71'.

Ο Δικέφαλος είχε βρει το δεύτερο γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπάμπα να βρίσκεται δίχτυα μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έναν τραυματισμό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να οδηγηθεί εκείνη η αναμέτρηση στα πέναλτι.

Λαμία (Λ. Βόκολος) (3-5-2): Koσέλεφ, Αμαράλ (81’ Κοντονίκος), Τζανετόπουλος (81’ Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνες (29’ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60’ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου) (4-2-3-1): Koτάρσκι, Γιόνι (75’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (85’ Τσιγγάρας), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (74’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Κωνσταντέλιας (84’ Μουργκ), Σαμάτα (36’ Τόμας).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ