PAOK24Σκάνδαλα

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κρίση και ο Μαρινάκης στο επίκεντρο!

Νέα αναφορά του Guardian στα προβλήματα που έχει ο ιδιοκτήτης Ολυμπιακού και Νότιγχαμ #PAOK #PAOK24

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κρίση και ο Μαρινάκης στο επίκεντρο!
Ο έγκυρος Guardian έχει και σήμερα μεγάλο ρεπορτάζ και αφιέρωμα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι αναφορές σε όλα όσα έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έντονες μια και οι Άγγλοι ψάχνουν στοιχεία γι’ αυτόν με αφορμή και την ανάμειξή του στη Νότιγχαμ.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα γράφει πολλά για το  Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Το 2012, ένα παλιό τάνκερ μετονομάστηκε σε Noor1 και σύντομα μετατράπηκε σε πλοίο - φάντασμα, οι διαδρομές του οποίου πλέον δεν καταγράφονταν.

Το καράβι «αναχαιτίστηκε» ανοικτά των ελληνικών ακτών το 2014 και σε αυτό βρέθηκαν περισσότεροι από δύο τόνοι ηρωίνη και 18 τόνοι παράνομα καύσιμα.

Εδώ και καιρό υπάρχουν υπόνοιες περί σύνδεσης της υπόθεσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - έναν από τους ισχυρότερους άνδρες στην Ελλάδα, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Nottingham Forest.

Την περασμένη Παρασκευή κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματική λαθρεμπορία που συνδέεται με το Noor1.

Η απαγγελία κατηγοριών - τις οποίες ο Μαρινάκης επιμόνως απορρίπτει - αποτελεί την τελευταία εξέλιξη σε μία αξιοσημείωτη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που παραπαίει.

Το 2015, ο Μαρινάκης απαλλάχθηκε από κατηγορίες για συνενοχή σε ένα δίκτυο καθορισμού αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου. Το δίκτυο εκτεινόταν σε συνολικά επτά χώρες.

Ο κροίσος, ο οποίος αγόρασε τη Forest προ 10 μηνών έναντι 50 εκατομμυρίων στερλινών, απέδωσε τις εν λόγω κατηγορίες σε κακοπροαίρετη κριτική από άτομα που ήθελαν να υπονομεύσουν τις συνεχόμενες επιτυχίες της ελληνικής ομάδας της οποίας ηγείται.

«Φυσικά δεν μπορώ να σταματήσω τους αντιπάλους μου να μιλάνε ή να κακολογούν» είχε πει.

Ο Μαρινάκης έχει «εκτόπισμα» αντίστοιχο του Παβαρόττι, για να ταιριάζει με την υπερμεγέθη, αυξανόμενη δύναμή του στο ποδόσφαιρο, στις επιχειρήσεις και στην πολιτική. Ωστόσο, στην παρούσα φάση βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και οι αντίπαλοί του «μυρίζουν αίμα».

Ο 50χρονος εφοπλιστής και κροίσος των media γεννήθηκε στον Πειραιά, μία μεγάλη εργατική συνοικία, γνωστή για το τεράστιο λιμάνι της αλλά και ως έδρα του Ολυμπιακού, της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας, με πολλούς υποστηρικτές.

Εξαιρετικά ευκατάστατοι εφοπλιστές αποφεύγουν στην Ελλάδα της κρίσης τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνώριζαν τον Μαρινάκη πριν εκείνος εξαγοράσει τον Ολυμπιακό το έτος 2010. Πλέον αποτελεί μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στην Ελλάδα.

«Οι τέσσερις μεγάλες ομάδες - ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - συνοδεύονται από ένα μεγάλο ρεύμα υποστηρικτών των επιτυχημένων ιδιοκτητών τους, οι οποίοι πυροδοτούν τον φανατισμό τους για μη αθλητικούς σκοπούς» είπε ο Θάνος Σαρρής, αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Gazzeta. «Εδώ, τις περισσότερες φορές, δεν πρόκειται για ποδόσφαιρο αλλά για άλλους τομείς: πολιτική και παρασκήνιο».

Ο Ολυμπιακός κερδίζει συνεχώς τη Super League, σε κάθε σεζόν, από την ημέρα που ο Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία. Το 2014 πολλά πρόσωπα που συνδέονται με την ομάδα αύξησαν τη δημοτικότητά τους προκειμένου να αναλάβουν νευραλγικές θέσεις στον Δήμο Πειραιά. Ο Μαρινάκης έγινε δημοτικός σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης έγινε δήμαρχος.

«Η μεγάλη αλλαγή ξεκινά από αυτό το λιμάνι» έλεγε ο Μαρινάκης κατά τη διάρκεια πολιτικών εκστρατειών, με μπόλικη ποδοσφαιρική ρητορική και ασπροκόκκινες σημαίες του Ολυμπιακού στους δρόμους.

Είναι αυτό που ο Τάσος Αλευράς στο ντοκιμαντέρ «What Politica» για τον Ολυμπιακό περιέγραφε ως «ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής». Το ποδόσφαιρο και η πολιτική ήταν πάντα συνδεδεμένα στην Ελλάδα, αναφέρει ο Αλευράς, ωστόσο η σύνδεση αυτή ήταν πιο ήπια στο παρελθόν.

«Σήμερα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός» αναφέρει ο Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, αθλητικός ρεπόρτερ και ακαδημαϊκός. Ο ίδιος σημειώνει ότι είναι πολύ πιθανόν βασικός στόχος του Μαρινάκη να είναι η υπεράσπιση και η προώθηση των επιχειρηματικών του συμφερόντων και η άσκηση επιρροής στην ελληνική πολιτική σκηνή: «Δεν θέλει να γίνει πολιτικός - θέλει να είναι εκείνος που θα ορίζει ποιος θα είναι ο νέος πολιτικός ηγέτης».

Δύο δεκαετίες επιτυχίας έχουν «προικίσει» τον Ολυμπιακό με ένα μεγάλο μερίδιο νικών του Champions League, ενώ οι υπόλοιποι ελληνικοί σύλλογοι έχουν βρεθεί σε οικονομική διαμάχη. Ωστόσο, οι κατηγορίες για εκτεταμένη διαφθορά και «στήσιμο» αγώνων ποδοσφαίρου έχουν εδώ και καιρό «αμαυρώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες δεκαετίες κοινή είναι η πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τις Αρχές.

Το 2011 ο Μαρινάκης κρίθηκε ύποπτος για το σκάνδαλο Koriopolis, το οποίο τον ενέπλεξε ως «ιθύνοντα νου» σε μια σειρά πειθαρχικών κυρώσεων, διαιτητικών αποφάσεων και αποτελεσμάτων αγώνων. Ο Μαρινάκης αρνείται με σθένος τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο είναι ήδη εκτεθειμένος, έπειτα από μια σειρά κατηγοριών.

Τον Ιούνιο του 2015 του απαγορεύθηκε η πρόσβαση σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, καθώς κατηγορήθηκε για στημένους αγώνες, απάτη, εκβίαση, εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή σε υπόθεση ανατίναξης ενός αρτοποιείου, ιδιοκτησίας ενός διαιτητή.

Ωστόσο, στις αρχές του 2017 όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν. Τον Μάιο ο Μαρινάκης πέτυχε την έγκριση από την αγγλική Football League, επέλεξε τα κατάλληλα άτομα και ανέλαβε τη Forest.

Οι ιδιοκτήτες των τριών υπόλοιπων μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα δεν είναι αντίπαλοι μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι άτομα με μεγάλα «χαρτοφυλάκια» που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκές εταιρείες, media και ισχυρούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα.

Ο Ελληνορώσος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει προβεί σε μεγάλες επενδύσεις και μπήκε στο παιχνίδι με τον τίτλο του διεκδικητή, κερδίζοντας αφοσιωμένους υποστηρικτές, ενώ συνέχισε να αγοράζει μεγάλες εκτάσεις ακινήτων, θέρετρα, media και βιομηχανικές επιχειρήσεις στην πόλη.

Ο Σαββίδης φέρεται να συνδέεται με το κυβερνών κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Μαρινάκης έχει ισχυρούς δεσμούς με την αξιωματική αντιπολίτευση, το κόμμα της ΝΔ που τάσσεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η κυβέρνηση και η καθοδηγούμενη από τη FIFA προσπάθεια για μεταρρύθμιση οδήγησαν στην εκλογή ενός προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ο οποίος υποστηρίχθηκε από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Η FIFA παρενέβη στην ομοσπονδία τον Οκτώβριο του 2016 και λειτούργησε αποτελεσματικά μέσω μιας «επιτροπής κανονικοποίησης» μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και εκτελεστικού συμβουλίου.

Ο Γεώργιος Αντωνόπουλος, εγκληματολόγος στο Πανεπιστήμιο Teesside, θεωρεί ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν οδηγήσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πεδίο. «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέχει καμία υποστήριξη στον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε μια άλλη κυβέρνηση» αναφέρει.

Ωστόσο, πολλοί υποστηρικτές του Ολυμπιακού αισθάνονται ως τα θύματα μιας συνωμοσίας. «Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, όμως τώρα αυτό στράφηκε κατά του Ολυμπιακού. Δεν θα τους ψηφίσω ποτέ ξανά» είπε ο Λάμπρος Μανιάτης.

Τον περασμένο Νοέμβριο, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει και πάλι κατηγορίες, ένα πανό σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού απευθυνόταν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κράτος ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή ο Ολυμπιακός».

Το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού ανέφερε πως ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο Μώραλης ήταν διαθέσιμοι για μια συνέντευξη: «Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά τεταμένη αυτήν τη στιγμή» ανέφερε.

Ένας αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον περασμένο Φεβρουάριο διακόπηκε, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, χτυπήθηκε από ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Ο Γκαρθία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο ΠΑΟΚ τον κατηγόρησε για ψεύδη.

Ένα ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διακόπηκε τον τρέχοντα μήνα, αφού ο Σαββίδης εισέβαλε στο γήπεδο με ένα όπλο και επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον διαιτητή που ακύρωσε γκολ της ομάδας του.

Η κυβέρνηση απάντησε με επ' αόριστον διακοπή της Super League. Eάν συνεχιστεί η σεζόν, ο ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει ποινή, στρώνοντας το έδαφος για μια νέα νίκη του Ολυμπιακού, υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και ενώ αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να κριθεί στο δικαστήριο, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρά το γεγονός ότι 58 άνθρωποι παραπέμφθηκαν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Koriopolis, επικρατεί μια ευρεία αίσθηση ότι ο Μαρινάκης είναι πολύ ισχυρός για να παραπεμφθεί. Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση του Noor 1 έχει εντείνει τις πιέσεις. Ο Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι πολιτικά υποκινούμενες.

Πέντε άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια φυλάκιση για την υπόθεση του Noor1. Πολύ συχνά, ωστόσο, η όλη νομική διαδικασία είναι περίπλοκη και χρονοβόρα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μαρινάκης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε πόλεμο με την κυβέρνηση» τόνισε ο Αλευράς, μιλώντας πριν από την απαγγελία των τελευταίων κατηγοριών. «Παρ' όλα αυτά έχει τη στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης».
Τρεις στην Εθνική K21

Τρεις στην Εθνική K21

Ποιοι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη

Μονός ή διπλός τελικός;

Μονός ή διπλός τελικός;

Στις 28/5 τα νεότερα για το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2019-20

Ράτσικα και Αρβανίτη στην Εθνική Beach Handball

Ράτσικα και Αρβανίτη στην Εθνική Beach Handball

Νέα πρόκληση για τις δύο αθλήτριες του #PAOK

Τα τρία σενάρια για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ!

Τα τρία σενάρια για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ!

Ποιες οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» (video)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» (video)

Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του Φερνάντο Βαρέλα στον #PAOK και στον κόσμο του!

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα

Ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας...

Τραγωδία στην Αγγλία!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις


Η δουλειά συνεχίζεται (pics)


O χάρτης της Α2: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι...


Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα


Ξανά στην Εθνική ο Τζωρτζάτος


Αποθέωσε Κυπαρίσση ο Ναράνχο


Το πείσμα του αρχηγού! (pics)


Βίντεο γεμάτο συναισθήματα


«Μεταγραφή... καριέρας του Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»


Θύρα 4 για όλα


«Ηλία ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα» (pics)


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Η... ανάκριση της χρονιάς


«Προσπάθησε για την έκπληξη με Βαρέλα»


Ο Γκος για τη... χιλιάρα (pic)


Συνάντηση Κατσαρή - Ακριτίδη


Επίσημη υποδοχή στον Κρέσπο!


Έμαθε τους αντιπάλους της!


Στην Πολωνία ο Βαρέλα


ΕΣΑΚΕ για τα πλέι οφ: «Συνεχίζονται κανονικά»


Διαφορά με Σάκχοφ!


Συλλεκτική FORZA!


Καταπέλτης ο Άρειος Πάγος για Μαρινάκη και στημένους αγώνες!


«Θα μας λείψεις Φερνάντο» (pic)


«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»


Βαρέλα: «Μην μιλάτε για τον χαρακτήρα μου!» (pic)


Αχτύπητο δίδυμο! (video)


Δεν τον ξέχασαν! (pics)


«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»


«Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ» (pic)


Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης!


«Επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους»


«Ας ξεκινήσουμε... Αρχηγάρα μας» (pic)


«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν Αρούς»


Επίσημος ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις


Η δουλειά συνεχίζεται (pics)


O χάρτης της Α2: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι...


Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα


Ξανά στην Εθνική ο Τζωρτζάτος


Αποθέωσε Κυπαρίσση ο Ναράνχο


Το πείσμα του αρχηγού! (pics)


Βίντεο γεμάτο συναισθήματα


«Μεταγραφή... καριέρας του Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ»


Θύρα 4 για όλα


«Ηλία ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα» (pics)


Η... ανάκριση της χρονιάς


«Προσπάθησε για την έκπληξη με Βαρέλα»


Ο Γκος για τη... χιλιάρα (pic)


Συνάντηση Κατσαρή - Ακριτίδη


Επίσημη υποδοχή στον Κρέσπο!


Έμαθε τους αντιπάλους της!


Στην Πολωνία ο Βαρέλα


ΕΣΑΚΕ για τα πλέι οφ: «Συνεχίζονται κανονικά»


Διαφορά με Σάκχοφ!


Συλλεκτική FORZA!


Καταπέλτης ο Άρειος Πάγος για Μαρινάκη και στημένους αγώνες!


«Θα μας λείψεις Φερνάντο» (pic)


«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»


Βαρέλα: «Μην μιλάτε για τον χαρακτήρα μου!» (pic)


Αχτύπητο δίδυμο! (video)


Δεν τον ξέχασαν! (pics)


«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»


«Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ» (pic)


Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης!


«Επίθεση Μελισσανίδη στον Λουτσέσκου, προσβολή για όλους τους Ρουμάνους»


«Ας ξεκινήσουμε... Αρχηγάρα μας» (pic)


«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπεν Αρούς»


Επίσημος ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2!


Ξανά στο «Lennart Johansson» η Κ13


«Μέσα» και ο Σφιντέρσκι


«Το χρήμα δεν μπορεί να αγοράσει το αίσθημα της ευτυχίας» (pic)


Κι όμως, ο Κομίνης επέμενε για το πέναλτι!


Αποθέωσε Γκος και ο Λάκι Τζόουνς! (pic)


«Με επηρεάζει όταν με λένε χοντρό»


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!


Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλες αλλαγές στο Facebook (pics)