PAOK24Σκάνδαλα

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κρίση και ο Μαρινάκης στο επίκεντρο!

Νέα αναφορά του Guardian στα προβλήματα που έχει ο ιδιοκτήτης Ολυμπιακού και Νότιγχαμ #PAOK #PAOK24

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κρίση και ο Μαρινάκης στο επίκεντρο!
Ο έγκυρος Guardian έχει και σήμερα μεγάλο ρεπορτάζ και αφιέρωμα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι αναφορές σε όλα όσα έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έντονες μια και οι Άγγλοι ψάχνουν στοιχεία γι’ αυτόν με αφορμή και την ανάμειξή του στη Νότιγχαμ.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα γράφει πολλά για το  Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Το 2012, ένα παλιό τάνκερ μετονομάστηκε σε Noor1 και σύντομα μετατράπηκε σε πλοίο - φάντασμα, οι διαδρομές του οποίου πλέον δεν καταγράφονταν.

Το καράβι «αναχαιτίστηκε» ανοικτά των ελληνικών ακτών το 2014 και σε αυτό βρέθηκαν περισσότεροι από δύο τόνοι ηρωίνη και 18 τόνοι παράνομα καύσιμα.

Εδώ και καιρό υπάρχουν υπόνοιες περί σύνδεσης της υπόθεσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - έναν από τους ισχυρότερους άνδρες στην Ελλάδα, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Nottingham Forest.

Την περασμένη Παρασκευή κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών και εγκληματική λαθρεμπορία που συνδέεται με το Noor1.

Η απαγγελία κατηγοριών - τις οποίες ο Μαρινάκης επιμόνως απορρίπτει - αποτελεί την τελευταία εξέλιξη σε μία αξιοσημείωτη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που παραπαίει.

Το 2015, ο Μαρινάκης απαλλάχθηκε από κατηγορίες για συνενοχή σε ένα δίκτυο καθορισμού αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου. Το δίκτυο εκτεινόταν σε συνολικά επτά χώρες.

Ο κροίσος, ο οποίος αγόρασε τη Forest προ 10 μηνών έναντι 50 εκατομμυρίων στερλινών, απέδωσε τις εν λόγω κατηγορίες σε κακοπροαίρετη κριτική από άτομα που ήθελαν να υπονομεύσουν τις συνεχόμενες επιτυχίες της ελληνικής ομάδας της οποίας ηγείται.

«Φυσικά δεν μπορώ να σταματήσω τους αντιπάλους μου να μιλάνε ή να κακολογούν» είχε πει.

Ο Μαρινάκης έχει «εκτόπισμα» αντίστοιχο του Παβαρόττι, για να ταιριάζει με την υπερμεγέθη, αυξανόμενη δύναμή του στο ποδόσφαιρο, στις επιχειρήσεις και στην πολιτική. Ωστόσο, στην παρούσα φάση βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και οι αντίπαλοί του «μυρίζουν αίμα».

Ο 50χρονος εφοπλιστής και κροίσος των media γεννήθηκε στον Πειραιά, μία μεγάλη εργατική συνοικία, γνωστή για το τεράστιο λιμάνι της αλλά και ως έδρα του Ολυμπιακού, της πιο επιτυχημένης ελληνικής ομάδας, με πολλούς υποστηρικτές.

Εξαιρετικά ευκατάστατοι εφοπλιστές αποφεύγουν στην Ελλάδα της κρίσης τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνώριζαν τον Μαρινάκη πριν εκείνος εξαγοράσει τον Ολυμπιακό το έτος 2010. Πλέον αποτελεί μία από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στην Ελλάδα.

«Οι τέσσερις μεγάλες ομάδες - ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - συνοδεύονται από ένα μεγάλο ρεύμα υποστηρικτών των επιτυχημένων ιδιοκτητών τους, οι οποίοι πυροδοτούν τον φανατισμό τους για μη αθλητικούς σκοπούς» είπε ο Θάνος Σαρρής, αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Gazzeta. «Εδώ, τις περισσότερες φορές, δεν πρόκειται για ποδόσφαιρο αλλά για άλλους τομείς: πολιτική και παρασκήνιο».

Ο Ολυμπιακός κερδίζει συνεχώς τη Super League, σε κάθε σεζόν, από την ημέρα που ο Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία. Το 2014 πολλά πρόσωπα που συνδέονται με την ομάδα αύξησαν τη δημοτικότητά τους προκειμένου να αναλάβουν νευραλγικές θέσεις στον Δήμο Πειραιά. Ο Μαρινάκης έγινε δημοτικός σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης έγινε δήμαρχος.

«Η μεγάλη αλλαγή ξεκινά από αυτό το λιμάνι» έλεγε ο Μαρινάκης κατά τη διάρκεια πολιτικών εκστρατειών, με μπόλικη ποδοσφαιρική ρητορική και ασπροκόκκινες σημαίες του Ολυμπιακού στους δρόμους.

Είναι αυτό που ο Τάσος Αλευράς στο ντοκιμαντέρ «What Politica» για τον Ολυμπιακό περιέγραφε ως «ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής». Το ποδόσφαιρο και η πολιτική ήταν πάντα συνδεδεμένα στην Ελλάδα, αναφέρει ο Αλευράς, ωστόσο η σύνδεση αυτή ήταν πιο ήπια στο παρελθόν.

«Σήμερα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός» αναφέρει ο Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, αθλητικός ρεπόρτερ και ακαδημαϊκός. Ο ίδιος σημειώνει ότι είναι πολύ πιθανόν βασικός στόχος του Μαρινάκη να είναι η υπεράσπιση και η προώθηση των επιχειρηματικών του συμφερόντων και η άσκηση επιρροής στην ελληνική πολιτική σκηνή: «Δεν θέλει να γίνει πολιτικός - θέλει να είναι εκείνος που θα ορίζει ποιος θα είναι ο νέος πολιτικός ηγέτης».

Δύο δεκαετίες επιτυχίας έχουν «προικίσει» τον Ολυμπιακό με ένα μεγάλο μερίδιο νικών του Champions League, ενώ οι υπόλοιποι ελληνικοί σύλλογοι έχουν βρεθεί σε οικονομική διαμάχη. Ωστόσο, οι κατηγορίες για εκτεταμένη διαφθορά και «στήσιμο» αγώνων ποδοσφαίρου έχουν εδώ και καιρό «αμαυρώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες δεκαετίες κοινή είναι η πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τις Αρχές.

Το 2011 ο Μαρινάκης κρίθηκε ύποπτος για το σκάνδαλο Koriopolis, το οποίο τον ενέπλεξε ως «ιθύνοντα νου» σε μια σειρά πειθαρχικών κυρώσεων, διαιτητικών αποφάσεων και αποτελεσμάτων αγώνων. Ο Μαρινάκης αρνείται με σθένος τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο είναι ήδη εκτεθειμένος, έπειτα από μια σειρά κατηγοριών.

Τον Ιούνιο του 2015 του απαγορεύθηκε η πρόσβαση σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, καθώς κατηγορήθηκε για στημένους αγώνες, απάτη, εκβίαση, εγκληματική οργάνωση και συμμετοχή σε υπόθεση ανατίναξης ενός αρτοποιείου, ιδιοκτησίας ενός διαιτητή.

Ωστόσο, στις αρχές του 2017 όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν. Τον Μάιο ο Μαρινάκης πέτυχε την έγκριση από την αγγλική Football League, επέλεξε τα κατάλληλα άτομα και ανέλαβε τη Forest.

Οι ιδιοκτήτες των τριών υπόλοιπων μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα δεν είναι αντίπαλοι μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι άτομα με μεγάλα «χαρτοφυλάκια» που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκές εταιρείες, media και ισχυρούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα.

Ο Ελληνορώσος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει προβεί σε μεγάλες επενδύσεις και μπήκε στο παιχνίδι με τον τίτλο του διεκδικητή, κερδίζοντας αφοσιωμένους υποστηρικτές, ενώ συνέχισε να αγοράζει μεγάλες εκτάσεις ακινήτων, θέρετρα, media και βιομηχανικές επιχειρήσεις στην πόλη.

Ο Σαββίδης φέρεται να συνδέεται με το κυβερνών κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Μαρινάκης έχει ισχυρούς δεσμούς με την αξιωματική αντιπολίτευση, το κόμμα της ΝΔ που τάσσεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η κυβέρνηση και η καθοδηγούμενη από τη FIFA προσπάθεια για μεταρρύθμιση οδήγησαν στην εκλογή ενός προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ο οποίος υποστηρίχθηκε από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Η FIFA παρενέβη στην ομοσπονδία τον Οκτώβριο του 2016 και λειτούργησε αποτελεσματικά μέσω μιας «επιτροπής κανονικοποίησης» μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και εκτελεστικού συμβουλίου.

Ο Γεώργιος Αντωνόπουλος, εγκληματολόγος στο Πανεπιστήμιο Teesside, θεωρεί ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν οδηγήσει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πεδίο. «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέχει καμία υποστήριξη στον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε μια άλλη κυβέρνηση» αναφέρει.

Ωστόσο, πολλοί υποστηρικτές του Ολυμπιακού αισθάνονται ως τα θύματα μιας συνωμοσίας. «Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, όμως τώρα αυτό στράφηκε κατά του Ολυμπιακού. Δεν θα τους ψηφίσω ποτέ ξανά» είπε ο Λάμπρος Μανιάτης.

Τον περασμένο Νοέμβριο, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει και πάλι κατηγορίες, ένα πανό σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού απευθυνόταν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κράτος ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή ο Ολυμπιακός».

Το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού ανέφερε πως ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο Μώραλης ήταν διαθέσιμοι για μια συνέντευξη: «Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά τεταμένη αυτήν τη στιγμή» ανέφερε.

Ένας αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον περασμένο Φεβρουάριο διακόπηκε, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, χτυπήθηκε από ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Ο Γκαρθία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο ΠΑΟΚ τον κατηγόρησε για ψεύδη.

Ένα ματς μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διακόπηκε τον τρέχοντα μήνα, αφού ο Σαββίδης εισέβαλε στο γήπεδο με ένα όπλο και επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον διαιτητή που ακύρωσε γκολ της ομάδας του.

Η κυβέρνηση απάντησε με επ' αόριστον διακοπή της Super League. Eάν συνεχιστεί η σεζόν, ο ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει ποινή, στρώνοντας το έδαφος για μια νέα νίκη του Ολυμπιακού, υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και ενώ αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να κριθεί στο δικαστήριο, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρά το γεγονός ότι 58 άνθρωποι παραπέμφθηκαν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Koriopolis, επικρατεί μια ευρεία αίσθηση ότι ο Μαρινάκης είναι πολύ ισχυρός για να παραπεμφθεί. Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση του Noor 1 έχει εντείνει τις πιέσεις. Ο Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι πολιτικά υποκινούμενες.

Πέντε άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια φυλάκιση για την υπόθεση του Noor1. Πολύ συχνά, ωστόσο, η όλη νομική διαδικασία είναι περίπλοκη και χρονοβόρα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μαρινάκης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε πόλεμο με την κυβέρνηση» τόνισε ο Αλευράς, μιλώντας πριν από την απαγγελία των τελευταίων κατηγοριών. «Παρ' όλα αυτά έχει τη στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης».
Το έκαναν... γαργάρα! (video)

Το έκαναν... γαργάρα! (video)

Εξαφάνισαν από τα στιγμιότυπα του αγώνα το ακυρωθέν γκολ του Ακπόμ, οργίασε ο Βαρούχας!

«Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα της καρδιάς μου»

«Χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα της καρδιάς μου»

Αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό "ηγέτης του ΠΑΟΚ" ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Φίλοι και εκτός αιθουσών ΑΕΚ και δικαστές

Φίλοι και εκτός αιθουσών ΑΕΚ και δικαστές

Φιλικό των Παλαιμάχων της ΑΕΚ με δικαστικούς και εισαγγελείς, μάλλον για να θυμηθούν τα παλιά...

Ναι είναι τόσο άσχετοι. Δεν ξέρουν το όνομα του Βαρέλα! (pic)

Ναι είναι τόσο άσχετοι. Δεν ξέρουν το όνομα του Βαρέλα! (pic)

Άλλη μία απόδειξη πως στην ΕΡΤ δουλεύουν άνθρωποι που η σχέση τους με τον ΠΑΟΚ είναι όση της Τζένα Τζέιμσον με τη ζώνη αγνότητας

«Να γράψω ιστορία, όπως ο Γκουερίνο»

«Να γράψω ιστορία, όπως ο Γκουερίνο»

Πρωταθλητής και κομμάτι της ιστορίας του #PAOK θέλει να γίνει ο Λέο Μάτος

«Απόδραση» με... σούπερ ντέρμπι!

«Απόδραση» με... σούπερ ντέρμπι!

Το... τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζει ο Δημήτρης Πέλκας

«Τρελό» γλέντι στην απονομή! (vid)


Πανάξιες πρωταθλήτριες!


Ο Άδωνις ζητάει να εφαρμοστούν οι νόμοι για όσους προκαλούν βία στο ποδόσφαιρο!


Οπαδός έχασε το μάτι του στα επεισόδια!


Τα πολλά γκολ του ΠΑΟΚ έχουν εξήγηση…


ΠΑΟΚ - Παναθλητικός Συκεών (Live Streaming)


Πώς και γιατί τιμωρήθηκε ο εισηγητής του koriopolis…


Ώρα... Αυστραλίας για τον Πρέλεβιτς


«Δίψα και ομοιογένεια τα συστατικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ»


Τι έβαλε ο Βιεϊρίνια; Dugout edition (video)


Με το μυαλό στον Άρη


Ποινική δίωξη στον Τσουκαλά για την «προφητεία» με τον Τζήλο!


«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»


Με δύο ερωτηματικά ο ΠΑΟΚ


Το "μαγικό" του αρχηγού που άλλαξε τον αγώνα! (video)


Φάκελος δανεικοί: Πρόσημο θετικό!


Η αλήθεια για το ταξίδι του Ζαμπά


Μαρία Γκοντσάρεβα: Μακριά από τα φώτα, στην πιο σπουδαία αποστολή


Αθήνα: Τραγωδία με μητέρα και παιδί που έπεσαν από τον 5ο όροφο


"Γροθιά" στον ρατσισμό (video)


Για ύβρεις και επίθεση στον πάγκο γράφει η κλήση σε απολογία


Υπόλογος ο ΠΑΟΚ


«Δυνατό» τουρνουά για τους παλαιστές του ΠΑΟΚ


Το ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 (aud)


Ορίστηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες του Final-4!


Γεμάτο το καλεντάρι!


Οι Ισπανοί για το μέλλον του Τόσκα!


Λάζαρε, τι κάνεις εκεί...


«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»


Κέρδισαν μετάλλια και εμπειρίες!


Ασταμάτητοι οι παίδες


«Μέσα» και ο Τζέφερσον


Ορίστηκε το ντέρμπι


«Μια ζωή ΠΑΟΚ, δώρο - Θεού ο Σαββίδης»


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο στον Περιφερειακό


Ώρα στέψης για τα «μωρά» του Γκαρσία!


«Ηγέτης ο Βιεϊρίνια... ευχηθήκαμε το σουτ να μην πάει μέσα» (aud)


Συνεχίζει... απτόητος ο Κομίνης!


Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στην Τούμπα


Ραντεβού τίτλου στο «Παλατάκι»!


«Καλό ταξίδι Θανάση Γιαννακόπουλε»


Ζοσέ Μαουρίσιο, μια ήρεμη δύναμη


Η απίστευτη πρόκληση του Τσαμούρη! (video)


«Καλό Παράδεισο Θανάση Γιαννακόπουλε»


Θεσσαλονίκη: Φρικτός θάνατος οδηγού δικύκλου στον Περιφερειακό


Πως τα φέρνει η ζωή ρε υποκριτές…


Αυτά είπαν ΠΑΟΚ-Σάκχοφ


«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος


Άγχος και γιγάντια προσπάθεια να μη συμβεί το παραμικρό! (video)


Με δύο απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ


Οι «μάχες» πριν το όνειρο!


Το... πριμ της απόδρασης


Το σχόλιο της ημέρας


Αυτοί δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ


Νέα θλάση για Πρίγιοβιτς!


Όταν αυτός που δεν παίζει, πανηγυρίζει περισσότερο!


ΠΑΟΚ και κάρτες! Υπάρχει κίνδυνος;


Είδαν τον ΠΑΟΚ, Άντερλεχτ και Μπενφίκα!


Άγγελος: «Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια…»


Πέντε αγώνες πριν το τέλος!


«Τρελό» γλέντι στην απονομή! (vid)


Πανάξιες πρωταθλήτριες!


Ο Άδωνις ζητάει να εφαρμοστούν οι νόμοι για όσους προκαλούν βία στο ποδόσφαιρο!


Οπαδός έχασε το μάτι του στα επεισόδια!


Τα πολλά γκολ του ΠΑΟΚ έχουν εξήγηση…


ΠΑΟΚ - Παναθλητικός Συκεών (Live Streaming)


Πώς και γιατί τιμωρήθηκε ο εισηγητής του koriopolis…


Ώρα... Αυστραλίας για τον Πρέλεβιτς


«Δίψα και ομοιογένεια τα συστατικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ»


Τι έβαλε ο Βιεϊρίνια; Dugout edition (video)


Με το μυαλό στον Άρη


Ποινική δίωξη στον Τσουκαλά για την «προφητεία» με τον Τζήλο!


«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»


Με δύο ερωτηματικά ο ΠΑΟΚ


Το "μαγικό" του αρχηγού που άλλαξε τον αγώνα! (video)


Φάκελος δανεικοί: Πρόσημο θετικό!


Η αλήθεια για το ταξίδι του Ζαμπά


Μαρία Γκοντσάρεβα: Μακριά από τα φώτα, στην πιο σπουδαία αποστολή


"Γροθιά" στον ρατσισμό (video)


Για ύβρεις και επίθεση στον πάγκο γράφει η κλήση σε απολογία


Υπόλογος ο ΠΑΟΚ


«Δυνατό» τουρνουά για τους παλαιστές του ΠΑΟΚ


Το ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 (aud)


Ορίστηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες του Final-4!


Γεμάτο το καλεντάρι!


Οι Ισπανοί για το μέλλον του Τόσκα!


Λάζαρε, τι κάνεις εκεί...


«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»


Κέρδισαν μετάλλια και εμπειρίες!


Ασταμάτητοι οι παίδες


«Μέσα» και ο Τζέφερσον


Ορίστηκε το ντέρμπι


«Μια ζωή ΠΑΟΚ, δώρο - Θεού ο Σαββίδης»


Ώρα στέψης για τα «μωρά» του Γκαρσία!


«Ηγέτης ο Βιεϊρίνια... ευχηθήκαμε το σουτ να μην πάει μέσα» (aud)


Συνεχίζει... απτόητος ο Κομίνης!


Ραντεβού τίτλου στο «Παλατάκι»!


«Καλό ταξίδι Θανάση Γιαννακόπουλε»


Ζοσέ Μαουρίσιο, μια ήρεμη δύναμη


Η απίστευτη πρόκληση του Τσαμούρη! (video)


«Καλό Παράδεισο Θανάση Γιαννακόπουλε»


Πως τα φέρνει η ζωή ρε υποκριτές…


Αυτά είπαν ΠΑΟΚ-Σάκχοφ


«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος


Άγχος και γιγάντια προσπάθεια να μη συμβεί το παραμικρό! (video)


Με δύο απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ


Οι «μάχες» πριν το όνειρο!


Το... πριμ της απόδρασης


Το σχόλιο της ημέρας


Αυτοί δεν παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ


Νέα θλάση για Πρίγιοβιτς!


Όταν αυτός που δεν παίζει, πανηγυρίζει περισσότερο!


ΠΑΟΚ και κάρτες! Υπάρχει κίνδυνος;


Είδαν τον ΠΑΟΚ, Άντερλεχτ και Μπενφίκα!


Άγγελος: «Πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια…»


Πέντε αγώνες πριν το τέλος!


Και ο Κοντρέρας θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ! (pic)


Ο Μητσοτάκης βλέπει Narcos!


Ο Βαρέλα δίπλα στον… αδελφό του! (pic)


Πρωταθλητής στις αποχωρήσεις ο Ολυμπιακός!


Αθήνα: Τραγωδία με μητέρα και παιδί που έπεσαν από τον 5ο όροφο


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο στον Περιφερειακό


Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στην Τούμπα


Θεσσαλονίκη: Φρικτός θάνατος οδηγού δικύκλου στον Περιφερειακό


Βασίλης Δήμου: Επιστρέφει δυναμικά με τον πιο up tempo ρυθμό


Θεσσαλονίκη: Ήθελαν να κάνουν αγορές 20.000 ευρώ με πλαστή επιταγή


Έρχονται με καθυστέρηση 12 χρόνων οι νέες ταυτότητες - Τι αλλάζει


Ξέφραγο αμπέλι το ΑΠΘ - Ξήλωσαν πόρτα, έβαλαν φωτιές σε κάδους


ΓΕΣ: Η ανακοίνωση για τον αλεξιπτωτιστή που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή»


ΙΧ συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμαριά - Ένας τραυματίας


Νεκρός 17χρονος που χτυπήθηκε από αμάξι στη Σταυρούπολη


Δημοσκόπηση Interview: Μπροστά με 9.2% η ΝΔ


Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία - Παγκόσμιο σοκ από το βίντεο φρίκη


Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. παρέσυρε ανήλικη στην Μοναστηρίου


Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν μετά από 11 χρόνια ληστείες τραπεζών


Πέτρος Λεκάκης: Πείσμωσα όταν είδα τον κίνδυνο η Θεσσαλονίκη να γυρίσει στο… χθες


Θεσσαλονίκη: Από μία λωρίδα η κυκλοφορία στην οδό Εγνατία


Συναγερμός για απόδραση κρατούμενου από τις φυλακές Κασσάνδρας


Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play στη δυτική Θεσσαλονίκη


Λήστεψαν και τραυμάτισαν νεαρό στην οδό Λαγκαδά


Όλος ο πλανήτης, πλην των ΗΠΑ καθηλώνει τα Βoeing 737


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη νεαρός με πάνω από 19.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων


Στρατιωτική θητεία: Τι αλλάζει, για ποιους μειώνεται


Σλαβόφωνο κόμμα ζητάει διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στο ΠΑΜΑΚ


Τα μυστικά γκάλοπ του Μαξίμου για Αθήνα - Θεσσαλονίκη


Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση παιδάκι που κατάπιε χάπια, επειδή τα πέρασε για καραμέλες


Απαγόρευσαν σε 74χρονο να παίζει στοίχημα επειδή κέρδιζε 12 μέρες σερί


Παρέμβαση στρατηγού Κωσταράκου για το «Μακεδονία Ξακουστή»


«Μύλος» με τα σενάρια μεταφοράς του «Δρομέα» στα Σκόπια


Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν πάνω από οκτώ κιλά ηρωίνης σε σπίτι


Χαλκιδική: Βρέφος έπεσε από τα χέρια ιερέα ενώ το σαράντιζε


Ερντογάν: Οι Έλληνες τρόμαξαν από τη «Γαλάζια Πατρίδα»


Μάτι: Το χρονικό της τραγωδίας, οι διάλογοι - σοκ και τα εγκληματικά λάθη


Ανοίγει ο δρόμος για προσλήψεις οδηγών στον ΟΑΣΘ


Λένα Ζευγαρά: Έρχεται στη Δράμα την Πέμπτη 7 Μαρτίου για ένα ξεσηκωτικό live


Δεύτερη η Θεσσαλονίκη στη στάθμευση σε ράμπες και θέσεις αναπήρων


Μητσοτάκης 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται - Τσίπρας: Είναι... φιλοδώρημα


«Πνίγηκε» η Κρήτη - Επί 41 ώρες έβρεχε ασταμάτητα


«Γαλάζια Πατρίδα»: Τουρκικό σενάριο απόβασης σε νησί του Αιγαίου


Φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα


Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη


Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο στην Πιερία


Δημοσκόπηση Pulse για ΣΚΑΙ: Στο 11% το προβάδισμα της ΝΔ


Έφυγε από τη ζωή ο Φαίδωνας Γεωργίτσης


Θεσσαλονίκη: 135 τόνοι σκουπίδια από το βράδυ της Τσικνοπέμπτης


Μπαράζ κλοπών το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


67χρονος θώπευσε 9χρονη σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη


Συνέλαβαν 52χρονο ραδιοπειρατή στην Τούμπα


Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του 27 κιλά χασίς


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: 6,5% μπροστά η ΝΔ


Ένοπλη ληστεία σε καφετέρια στη Β. Όλγας


BBC: Τι λέει η δημοσιογράφος για το επίμαχο άρθρο περί «μακεδονικής μειονότητας»


«Βροχή» επιδομάτων από τον Μάρτιο για 1,2 εκατ. νοικοκυριά


Δυτική Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι αιτίες της δυσοσμίας - «Επιβαρυντικές, αλλά όχι καρκινογόνες»


Νεκρός οδηγός στο ΙΧ του από φωτιά στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Αγωγός Αραβησσού: Το πόρισμα για την βλάβη που άφησε χωρίς νερό τη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 21χρονο ποδηλάτη


Συγκλόνισε ο πατέρας του Εύζωνα - Παρέλασε αντί του νεκρού γιου του


«Φωτιές» από την αναφορά του BBC περί «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα


Θεσσαλονίκη: Γιάφκα με χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων