Connect with us

ΑΣ

Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!

Μία διαφορετική εμπειρία βίωσαν σήμερα οι μικροί αθλητές του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, καθώς η προπόνηση έλαβε χώρα μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς!

Στέργιος Αναστασιάδης

Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!

Σχετικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρεται: «Ασπρόμαυρη» βάφτηκε η παραλία της Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, καθώς το Τμήμα Στίβου διοργάνωσε ανοιχτή προπόνηση μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας. Η προσέλευση των μικρών ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής και τα παιδιά προπονήθηκαν σε διάφορα θεματικά αντικείμενα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους.

Οι λίγο μεγαλύτεροι ηλικιακά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του προπονητικού team των κατηγοριών τους. Το ευχάριστο της ημέρας ήταν ότι εκτός από τη μεγάλη συμμετοχή των δικών μας αθλητών, δόθηκε η ευκαιρία και σε παιδάκια που δεν είναι μέλη της Ακαδημίας προς το παρόν και απολάμβαναν την πρωινή τους βόλτα στην παραλία, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κάτι που τους έδωσε ιδιαίτερη χαρά και θέληση να ενταχθούν στην ομάδα μας !

Την προπόνηση επισκέφθηκε ο προπονητής καλαθοσφαίρισης της ομάδας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ορφανου, και γιος του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, κ.Δημοκράτη Παπαδόπουλου, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πάντα βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά, αφού και ο ίδιος βρέθηκε ως αθλητής στον ΠΑΟΚ από μικρή ηλικία, και πλέον υπηρετεί τον Δικέφαλο από το πόστο του προπονητή.

Επίσης, παρών ήταν ο φυσιοθεραπευτής μας, Δημήτρης Μποτζόρης, όπου και ο ίδιος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Καμαρινού στον Εύοσμο (όπως και η προπονητρια μας Ηρώ Πιντή), ο προπονητής του άλματος επί κοντώ και υποψήφιος με την παράταξη του κ.Δανιηλίδη στη Νεάπολη Νίκος Βαρσάμης, ο προπονητής αλμάτων Ανέστης Μανταρτζίδης, ο βοηθός προπονητής ρίψεων Γιώργος Φαρμάκης και ο διατροφολόγος του τμήματος Γιάννης Τόκας. Μετά το τέλος της δραστηριότητας, δόθηκε στα παιδιά αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους καθώς και μικρά δωράκια που μόνο χαμόγελα έφεραν στα πρόσωπα τους.

Η διοίκηση του Τμήματος Στίβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι ώστε να πραγματοποιηθεί και η σημερινή προπόνηση. Ξεκινώντας από τους χορηγούς μας : Summer Camp Athletics at Skouras Sports Camp Εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τηλεγραμματείας και τεχνικής υποστήριξης γραφείων Beeasy Steven’s T-shirts tuvunu AE OptikonXpress

Συνεχίζοντας με τους ανθρώπους που εθελοντικά βοήθησαν στην προσπάθεια μας ώστε να διεξαχθεί η προπόνηση χωρίς προβλήματα πάρα την πολυκοσμία και είναι οι αθλητές του τμήματος Μανταρτζίδης Γιάννης, Παπανικολάου Γεώργιος και Μπαχαριδου Στεφανία, καθώς και οι τρεις φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Τσιαμαλτούπης Δημήτρης , Τσίκας Νίκος και Φωκά Δανάη.

Βάζοντας τις δικές του χρήσιμες και καλλιτεχνικές πινελιές, θερμές ευχαριστίες στον φωτογράφο Κωνσταντίνο Τσάφη. “Ζωγραφίζοντας” με τα καλύτερα χρώματα τη μέρα μας οι γονείς, τα παιδιά, όλοι οι θεατές και οι προπονητές-βοηθοί προπονητές που αφιερώνουν και την ψυχή τους για να δώσουν χαρά στους μικρούς μας φίλους (Βαβουλίδου Αγάπη, Τσινούλη Ιφιγένεια, Μανώλης Μακρής, Γεωργία Παπαδοπούλου, Εύη Μακρή, Ηρώ Πιντή) , ένα μεγάλο “ευχαριστώ” .

Ευχόμαστε στους παραπάνω ΠΑΟΚτσήδες υποψήφιους, και όχι μόνο, καλή επιτυχία στις ερχόμενες δημοτικές αλλά και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίζουμε-στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά!

Και κλείνοντας, τεράστιο “ευχαριστώ” στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη καθώς και στο προσωπικό και στον υπεύθυνο του Νavona για την άριστη συνεργασία που είχαμε χωρίς να αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα, συμβάλλοντας μάλιστα και οι ίδιοι στην ομαλή διεξαγωγή της σημερινής προπόνησης εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους γονείς, τα παιδιά αλλά και εμάς σε ότι και αν χρειαστήκαμε!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τα εισιτήρια και το κάλεσμα με φόντο την… ισοφάριση

Θέλει τον κόσμο δίπλα της ομάδα βόλεϊ – Τι ισχύει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά το... break που έκανε στην έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ ετοιμάζεται τώρα για έναν ακόμη "τελικό", αυτή τη φορά την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν τους "πράσινους" στη Θεσσαλονίκη, με φόντο το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, με τον ΑΣ να αναφέρει με φόντο τα εισιτήρια:

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα μεγάλο «μπρέικ» στο Μετς, μειώνοντας την σειρά των ημιτελικών σε 1-2 και πλέον αυτή επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena.

Με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί στο γήπεδο, οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να κάνουν το 2-2 στην σειρά, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (2310988000): Τρίτη 12:00-20:00, Τετάρτη 10:00-20:00, Πέμπτη 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: Ημέρα αγώνα μετά τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έχει σφυγμό ο ΠΑΟΚ! (vid)

Έτσι πήρε το διπλό ο Δικέφαλος στο Μετς εις βάρος του Παναθηναϊκού!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση επικρατώντας με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο Μετς στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Volley League.

Η σειρά πλέον είναι στο 2-1 υπέρ των πράσινων, όμως μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη στις 17:00 με τον Δικέφαλο να διεκδικεί στο PAOK Sports Arena την ισοφάριση.

Δείτε πώς ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Τώρα είμαστε εδώ!»

Πώς σχολίασε τη νίκη στο Μετς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ζωντανός στην ημιτελική σειρά των playoffs της Volley League ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Μετς τον Παναθηναϊκό με 3-1 και μείωσε σε 2-1.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και είμαι σίγουρος γι' αυτό σε αυτή τη φάση. Παίζουν πραγματικά δυνατό βόλεϊ, πιέζουν με το σερβίς, έχουν πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι ατομικά μπορούν να κάνουν την διαφορά. Παρόλα αυτά, στα πρώτα δύο σετ παίξαμε εκπληκτικό βόλεϊ, χωρίς λάθη, και αυτό ήταν το κλειδί του παιχνιδιού. Στο τρίτο σετ είχαμε πρόβλημα την υποδοχή, διότι αφού πήραν 2-3 πόντους διαφορά, έπαιξαν πιο ελεύθερα από την γραμμή του σερβίς και μας δημιούργησαν πρόβλημα. Στο τέταρτο σετ η ιδέα ήταν να ξεκινήσουμε καλά, να μην δώσουμε δυνατότητα στον αντίπαλο να πιέσει με το σερβίς.

Η υποδοχή μας ήταν πολύ καλή, όλες οι φάσεις του παιχνιδιού μας ήταν πολύ καλές, ιδιαίτερα το μπλοκ μας, καθώς μετά το 20 κάναμε τρία εκπληκτικά μπλοκ στον Ερνάντεζ, κάτι το οποίο είναι σημαντικό απέναντι σ' έναν τέτοιο παίκτη.

Αξίζαμε μία νίκη στην σειρά, παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, στο δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά σε δύο σετ, σε δύο σετ όχι, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, αλλά δείξαμε την ποιότητα μας, και τώρα ας παίξουμε βόλεϊ!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ