Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ποδόσφαιρο του Τσάβι και οι Εγγλέζες

Επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις μικρές κατηγορίες Αγγλίας από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr!

Το ποδόσφαιρο του Τσάβι και οι Εγγλέζες

H σημαντικότερη είδηση του Σαββατοκύριακου ήταν η απόλυση του Ολε Γκούναρ Σόλσιερ από τη Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός ήταν ο πρώτος προπονητής της Γιουνάιτεντ που δεν κέρδισε ούτε… μισό τίτλο στα 168 ματς που κάθισε στον πάγκο της. Εστω ένα Community Shield, όπως ο Μόγιες στα 51 παιχνίδια. Η’ ένα Κύπελλο σαν τον Φαν Γκάαλ στα 103. Για να μην μιλήσουμε για τον Μουρίνιο, που φαινομενικά απέτυχε στο Μάντσεστερ, αλλά πρακτικά είναι ο μόνος που έφερε τρεις τίτλους στη μετά Φέργιουσον εποχή, σε μόλις 144 ματς στον πάγκο της ομάδας.

Πρώτο ματς της… ενδιάμεσης εποχής απόψε στη Βιγιαρεάλ. Ενδιάμεση γιατί σύντομα θα έχουμε τη νέα εποχή στο Μάντσεστερ, με ανακοίνωση νέου προπονητή. Σε αυτό το ενδιάμεσο στάδιο, για να μιλήσουμε και στοιχηματικά, θεωρούμε πως τη βολεύει μια χαρά η ισοπαλία. Επαναφέρει την ηρεμία μετά τα τέσσερα γκολ από τη Γουότφορντ και συνεχίζει να κρατά την πρόκριση στα χέρια της, αφού παίζει εντός με τη Γιουνγκ Μπόις στο φινάλε.

Προτού προχωρήσουμε στις επόμενες αναλύσεις, να σημειώσουμε πως μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Κάνουμε σοβαρότερη στάση στο Μπαρσελόνα-Μπενφίκα. Ο Τσάβι θέλει να αλλάξει την Μπάρσα. Να βγάλει ξανά το ταλέντο από τις ακαδημίες, να επαναφέρει το καλό-επιθετικό ποδόσφαιρο. Είδαμε ορισμένα από αυτά τα στοιχεία με την Εσπανιόλ. Καλές κινήσεις στον χώρο, έξυπνες πάσες και υψηλά επίπεδα κατοχής μπάλας. Τα ωραία του Τσάβι όμως δεν γίνεται να εφαρμοστούν αψεγάδιαστα τόσο νωρίς. Η Εσπανιόλ βρήκε τα κενά διαστήματα και έβγαλε πολλές φάσεις. Από τύχε η Μπάρσα κράτησε το μηδέν, τύχη που αν δεν έχει απόψε το 5+ της Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλο. Είναι ποιοτική ομάδα οι Πορτογάλοι και αν βρουν πάλι τόσα νεκρά διαστήματα στο ποδόσφαιρο της Μπαρσελόνα σίγουρα θα τα εκμεταλλευτούν.

Πάμε και στα ειδικά στοιχήματα, όπου όπως αναφέραμε περιμένουμε από την Μπαρσελόνα να κάνει παιχνίδι… εποχής Πεπ. Δηλαδή με πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια της. Το line για την κατοχή είναι στο 60,5 και θεωρούμε πως μπορεί να το ξεπεράσει.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, μας αρέσει το 1.95 (με +0,5 χάντικαπ) της Σάλτσμπουργκ για να κάνει περισσότερες τελικές στην εστία από τη Λιλ. Οι Αυστριακοί έχουν ταχύτητα στην επίθεση και βρίσκουν εύκολα φάσεις. Χαρακτηριστικό πως έχουν περισσότερες τελικές στην εστία και στα τέσσερα ματς του ομίλου μέχρι στιγμής. Η Λιλ παρότι έχει βελτιώσει το παιχνίδι της, συγκριτικά με τις αρχές της σεζόν, δεν κάνει πολλές τελικές.

Στο Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ υπάρχει καθαρό λάθος στις αποδόσεις. Η γηπεδούχος είναι από τις καλές ομάδες στην κατηγορία, έχει στρώσει την άμυνά της, μετρά μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία και έχει πίσω τον βασικό επιθετικό της (πήρε λεπτά συμμετοχής και το Σάββατο). Η Γουέστ Μπρομ φανερά σε κάμψη, με τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, διάστημα που σκόραρε μόνο μια φορά.

Στη Λιγκ 2 υπάρχει η Μάνσφιλντ. Ρόστερ είχε από την αρχή της σεζόν αλλά χτυπήθηκε από τραυματισμούς. Με τις επιστροφές άρχισε να ρολάρει και τώρα μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν αντιλέγουμε πως η Σάτον είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση ένα τόσο δυνατό σύνολο ώστε το διπλό να φτάνει στις 4 μονάδες.

Betmarket επιλογές

Σύστημα 1-2-3

23/11 –21:45 Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ 1 (4.50) επί 7,80 μονάδες στη Bet365 Σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

23/11 –21:45 Σάτον-Μάνσφιλντ 2 (3.75) επί 9,4 μονάδες στη Bet365 Σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

23/11 –22:00 Μπαρσελόνα-Μπενφίκα 2 (5.30) επί 6.7 μονάδες στη Stoiximan.gr Σε ισχύ 2 και Ταμείο

Από 1,5 μονάδες στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα στην με αποδόσεις 4.50 – 3.75-5.00

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δες τα Highlights από την επίσκεψη του τροπαίου του UEFA Euro 2024™ στο Ζάππειο (vid)

Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Αθήνα για μια ημέρα βρέθηκε το τρόπαιο του UEFA EURO 2024™ που θα σηκώσει στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο, την περασμένη Πέμπτη, 21 Μαρτίου, σε μία μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2024™.

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το πολυπόθητο τρόπαιο, αποθανατίζοντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Στην εκδήλωση βρέθηκε και πλήθος επίσημων καλεσμένων. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, αλλά και σπουδαίοι αθλητές και προπονητές, όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, κ. Λευτέρης Πετρούνιας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φατίχ Τερίμ, και πολλοί ακόμη.

Για την ιστορία, η επίσημη ονομασία του τροπαίου είναι «Henri Delaunay», έχοντας πάρει το όνομά του από τον πρώτο Γενικό Γραμματέα της UEFA και εμπνευστή της διοργάνωσης, τον Ανρί Ντελονέ. Από το 1960 μέχρι σήμερα, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει διεξαχθεί 16 φορές και έχει κατακτηθεί από 10 διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας το 2004. Τις περισσότερες κατακτήσεις μετρούν Ισπανία και Γερμανία, αμφότερες από τρεις. To τρόπαιο του Euro είναι ασημένιο, με ύψος 60 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 8 κιλά. Η χρηματική του αξία υπολογίζεται στις 15.000 ευρώ, αλλά η συμβολική του αξία είναι ανεκτίμητη, όπως ανεκτίμητες ήταν και οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν δίπλα στο τρόπαιο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κάποιες από τις στιγμές αυτές μοιράζεται η Stoiximan μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=CvgyMRlBjmw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Conference League 2023/24: Οι αποδόσεις κατάκτησης

Επιλογές για όλα τα γούστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπαίνουμε στη φάση των «8» του Conference League 2023/24 με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και έχουμε τις αποδόσεις κατάκτησης.

Ιστορία έγραψαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης. Παρότι αμφότεροι ήταν αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση, εν τούτοις έκαναν την έκπληξη και πήραν ιστορικές προκρίσεις στα προημιτελικά του Conference League. Ένα Conference League, το οποίο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας, μιας και αποτελεί την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μετέχουν σημαντικά ονόματα συλλόγων.

Το ευτυχές, λοιπόν, είναι πως φέτος έχουμε δύο ομάδες στη φάση των «8», με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Λίγο πριν την κλήρωση των προημιτελικών, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιες είναι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24.

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Οι ομάδες

Ας δούμε, όμως, αρχικά τις ομάδες που πέρασαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

  • Άστον Βίλα
  • Βικτόρια Πλζεν
  • Κλαμπ Μπριζ
  • Λιλ
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
  • Φενέρμπαχτσε
  • Φιορεντίνα

O δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τους «8»:

  • Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
  • Άστον Βίλα - Λιλ
  • Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια για τους «4»

  • Άστον Βίλα-Λιλ με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
  • Πλζεν - Φιορεντίνα με Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η Άστον Βίλα. Οι «χωρικοί» πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Είναι στην πρώτη 4αδα της Premier League και παράλληλα συνεχίζουν στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί μερίδιο επιτυχίας. Φυσικά, η μέχρι τώρα πορεία της Βίλα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετά το πρώτο αποτυχημένο πέρασμα του από το Νησί και την Άρσεναλ, δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Φυσικά, μόνο τυχαίος προπονητής δεν είναι και το έχουν δείξει οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έχει στο παλμαρέ του.

Η απόδοση κατάκτησης του Conference League από την Άστον Βίλα έχει απόδοση 2,85 από 4,00 στις  στοιχηματικές εταιρίες.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκουμε την Φιορεντίνα, η οποία είναι εξίσου καλή φέτος σε Serie A και Ευρώπη. Οι «βιόλα» μπορεί να είναι αισίως στην 8η θέση της Ιταλίας, όμως απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Συν τοις άλλοις, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαίως έχουν κερδίσει το χειροκρότημα και τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα φαβορί.

Η Stoiximan προσφέρει την επιλογή της Φιορεντίνα στο 4.00 από το 5,00.

H τιμή για τις ελληνικές ομάδες

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να δούμε και τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων για το Conference League 2023/24. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Novibet προσέφερε πριν τον πρώτον αγώνα τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ στο 21,00 για να σηκώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους. Μετά τις ήττες όμως της περασμένης Πέμπτης, η απόδοση του ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 36,00 και του Ολυμπιακού στο 76,00. Πλέον, έχουμε ξανά ίδια απόδοση για τις ομάδες, με την τιμή τους να είναι στο 15,00 & 21.00 αντίστοιχα!

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24

  • Άστον Βίλα – 2,80
  • Φιορεντίνα – 4,00
  • Φενέρμπαχτσε – 7,50
  • Λιλ – 7,50
  • Κλαμπ Μπριζ – 13,00
  • ΠΑΟΚ – 15,00
  • Ολυμπιακός – 21,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεωργία – Ελλάδα: Τα προγνωστικά του αγώνα (26/03/24)

Οι επιλογές της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σίγουρα το παιχνίδι Γεωργία - Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά (26/03/24).

Δείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά του Betmarket

Γεωργία - Ελλάδα

Ανάλυση Γεωργία

Η Γεωργία προκρίθηκε στον τελικό κερδίζοντας το Λουξεμβούργο (2-0) κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο της, με τα εισιτήρια για τον αγώνα να έχουν ήδη εξαντληθεί. Στην τελευταία της αναμέτρηση, όλα κρίθηκαν στο 53ο λεπτό, όπου το Λουξεμβούργο σκόραρε και ισοφάρισε (1-1), όμως το VAR γύρισε το παιχνίδι μία φάση πίσω και απέβαλε τον Σανό για ένα μαρκάρισμα σε φάση που είχε προηγηθεί.

Αγωνιστικά, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη επιθετικά, η οποία ειδικά στις αντεπιθέσεις μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη. Αμυντικά βέβαια, δεν είναι σε καλή κατάσταση και συχνά δίνει χώρους στον αντίπαλο. Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της, ναι μεν αρκετοί παίκτες τονίζουν πως δύσκολα χάνουν στη Γεωργία, όμως στο τελευταίο παιχνίδι με ομάδα υψηλής δυναμικής ηττήθηκαν με 1-7 από την Ισπανία.

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν και το διέσυρε με 5-0, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του τελικού με τη Γεωργία. Το έργο της δεν είναι εύκολο, όμως το κλίμα είναι καλό και η φόρμα της το ίδιο. Συνολικά, είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη αμυντικά και με ποιότητα στην επίθεση.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν αναμένεται να μοιάζει και τόσο με το τελευταίο της, καθώς εδώ θα πρέπει να έχει αρκετά περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα. Βέβαια, αυτό είναι το παιχνίδι της έτσι κι αλλιώς, ένα στυλ με αμυντικό προσανατολισμό.

Γεωργία - Ελλάδα: Προγνωστικά

Στις αποδόσεις βλέπουμε πως η Ελλάδα είναι το φαβορί, όμως περιμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Η Γεωργία στηρίζεται περισσότερο στις γρήγορες αντεπιθέσεις και τις ατομικές ενέργειες, ενώ η Ελλάδα αναγκαστικά θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να μεταφέρει γρήγορα την μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, περιμένουμε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο είναι πιθανό να πάει αρκετά στη δύναμη. Γενικότερα, καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να επιτρέψει στην άλλη να χτίσει ρυθμό, οπότε περιμένουμε και αρκετά φάουλ συνολικά. Οπότε η πρώτη μας επιλογή θα είναι τα Over 27.5 φάουλ, σε απόδοση 1.80 από τις  στοιχηματικές εταιρίες.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Μπακασέτας είναι ο παίκτης της Ελλάδας που δοκιμάζει αρκετά τα πόδια του, παίρνει πρωτοβουλίες και είναι και εκτελεστής των πέναλτι. Από την άλλη, ο Κχαβαρτσκέλια είναι ο καλύτερος παίκτης των Γεωργιανών και περιμένουμε σήμερα να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας τους. Συνεπώς, θα δημιουργήσουμε ένα BetBuilder στη Stoiximan με τις επιλογές «Μπακασέτας Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Κχβαρατσκέλια Over 0.5 προσπάθεια στην εστία» που προσφέρεται σε απόδοση 2.18.

Γεωργία - Ελλάδα: Betmarket επιλογές

19:00, Γεωργία - Ελλάδα: Over 27.5 φάουλ (1.80)

19:00, Γεωργία - Ελλάδα: Μπακασέτας Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Κχβαρατσκέλια Over 0.5 προσπάθεια στην εστία (2.18)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ