Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ΠΑΟΚ στο 2.30 και κορυφή ομίλου στο 12.00

Με ΠΑΟΚ στο 2.30 και κορυφή ομίλου στο 12.00

Η προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Europa Conference League θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή μοίρα του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Μπρατισλάβα με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη απέναντι στην Σλόβαν που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής και παράλληλα θα τον κάνει το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Η ποιότητά του, αλλά και οι εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις του, είναι τα στοιχεία που τον φέρνουν σε ρόλο φαβορί στο σετ. Στο 2.30 κοστολογείται το διπλό, στο 2.85 ο άσος.

Ο «δικέφαλος του βορρά» μετράει τρία διπλά σε τέσσερις εξορμήσεις στην Ευρώπη φέτος (1-0-3). Κοινό χαρακτηριστικό όλων ότι σκόραρε, στις τρεις εξ αυτών ακριβώς δύο φορές. Μάλιστα, και τα επτά φετινά εκτός έδρας τέρματα ήρθαν από διαφορετικούς σκόρερ! Για τις στοιχηματικές, φαβορί δίνονται οι Κάρολ Σβιντέρσκι (2.40) και Τσούμπα Άκπομ (2.60).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με διπλό οι Θεσσαλονικείς διατηρούνται στο κόλπο της πρωτιάς, που οδηγεί απευθείας στους «16». Πώς γίνεται αυτό; Διότι στην τελευταία στροφή υποδέχονται την αδύναμη Λίνκολν, ενώ η Κοπεγχάγη παίζει με την Σλόβαν, που θα κυνηγάει μόνο νίκη για να ελπίζει! Σε απόδοση 12.00 βρίσκουμε το σενάριο ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στο γκρουπ.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Seri Stoiximan Super League με δώρο* ταξίδια για το EURO 2024 & με έπαθλο έως 1.000.000€*!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλημμάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή, επέστρεψε για να διεκδικήσεις έως 1.000.000 ευρώ και ταξίδια το καλοκαίρι στη Γερμανία για το EURO!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα σερί; Τα Playoffs και τα Playouts της Stoiximan Super League θα σου δώσουν τις απαντήσεις, μέσα από το νέο “Seri - Stoiximan Super League Edition”. Άσε τα γεγονότα στους αγώνες να σε δικαιώσουν και διεκδίκησε τεράστια έπαθλα* που φτάνουν το 1.000.000€, αν καταφέρεις να κάνεις 28 σερί σωστές προβλέψεις εντελώς δωρεάν*!

Κατά τη διάρκεια του Seri, θα προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη (leaderboard), διεκδικώντας τα 30.000€ σε μετρητά της 1ης θέσης. Τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα* φτάνουν τις 200.000€.

Και το καλύτερο; Όλα τα μέλη που θα τερματίσουν στις 30 πρώτες θέσεις, πέρα από χρηματικά έπαθλα*, μπαίνουν αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 14/5, για 2 διπλά πακέτα για το EURO 2024 με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για έναν αγώνα της διοργάνωσης στη Γερμανία

Seri με έως 1.000.000€* και δώρο* ταξίδια για το EURO 2024!

Μέχρι και τις 12 Μαΐου, θα μπορείς να υποβάλεις τις απαντήσεις σου για μία σειρά από διλήμματα, με σκοπό να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες σερί σωστές προβλέψεις.

Πώς παίζεται το Seri

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της Stoiximan καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο Seri επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε ερωτήσεις για κάθε αγώνα.

Κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα με δύο απαντήσεις. Για παράδειγμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Ολυμπιακός-Λαμία, θα κερδίσει το 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Άρης-ΠΑΟΚ, θα είναι τα συνολικά γκολ 2-3 (Ναι ή οτιδήποτε άλλο;).

Κάθε σωστή απάντηση αυξάνει το Seri σου, ενώ αν φτάσεις το Seri των 28 σωστών προβλέψεων κερδίζεις το Μεγάλο Έπαθλο! Αν η πρόβλεψή σου είναι λανθασμένη, το τρέχον Seri σου μηδενίζεται. Μην ανησυχείς όμως, το Max Seri σου παραμένει και είναι αυτό που θα ορίζει την κατάταξή σου στη βαθμολογία!

 

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δες τα Highlights από την επίσκεψη του τροπαίου του UEFA Euro 2024™ στο Ζάππειο (vid)

Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Αθήνα για μια ημέρα βρέθηκε το τρόπαιο του UEFA EURO 2024™ που θα σηκώσει στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο, την περασμένη Πέμπτη, 21 Μαρτίου, σε μία μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2024™.

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το πολυπόθητο τρόπαιο, αποθανατίζοντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Στην εκδήλωση βρέθηκε και πλήθος επίσημων καλεσμένων. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, αλλά και σπουδαίοι αθλητές και προπονητές, όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, κ. Λευτέρης Πετρούνιας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φατίχ Τερίμ, και πολλοί ακόμη.

Για την ιστορία, η επίσημη ονομασία του τροπαίου είναι «Henri Delaunay», έχοντας πάρει το όνομά του από τον πρώτο Γενικό Γραμματέα της UEFA και εμπνευστή της διοργάνωσης, τον Ανρί Ντελονέ. Από το 1960 μέχρι σήμερα, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει διεξαχθεί 16 φορές και έχει κατακτηθεί από 10 διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας το 2004. Τις περισσότερες κατακτήσεις μετρούν Ισπανία και Γερμανία, αμφότερες από τρεις. To τρόπαιο του Euro είναι ασημένιο, με ύψος 60 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 8 κιλά. Η χρηματική του αξία υπολογίζεται στις 15.000 ευρώ, αλλά η συμβολική του αξία είναι ανεκτίμητη, όπως ανεκτίμητες ήταν και οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν δίπλα στο τρόπαιο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κάποιες από τις στιγμές αυτές μοιράζεται η Stoiximan μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=CvgyMRlBjmw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ