Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

20.000€* αυτό το Σαββατοκύριακο στη Novileague X 

Ο διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*. 

PAOK24

20.000€* αυτό το Σαββατοκύριακο στη Novileague X 


Ο διαγωνισμός Novileague X συνεχίζεται, με καθημερινά πλούσια δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*. 

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ! 

Με τις εγχώριες διοργανώσεις να κάνουν… διάλειμμα ελέω Πάσχα το βάρος στην 27η στροφή του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet πέφτει στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Ιταλία υπάρχει ντέρμπι εις διπλούν. Η Ίντερ υποδέχεται την φορμαρισμένη Ρόμα, με στόχο να αποφύγει τυχόν απώλειες που θα ανακόψουν την ανοδική πορεία της. Λίγο αργότερα, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Λάτσιο, χωρίς το παραμικρό περιθώριο. 

Στην Ιβηρική, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη La Liga, καθώς διεξάγεται ο τελικό του Κυπέλλου. Μπέτις και Βαλένθια διεκδικούν το τρόπαιο. Οι μεν Ανδαλουσιάνοι ψάχνουν τον πρώτο τίτλο έπειτα από 17 χρόνια, ενώ οι «νυχτερίδες» το δεύτερο Copa Del Rey την πρόσφατη τετραετία. 

Στο Νησί, το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ έχει φαβορί και αυτό είναι Λίβερπουλ στην απόρθητη έδρα της. Στην Bundelsiga όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μόναχο και το «Der Klasiker» ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Με τέσσερις στροφές να απομένουν για το πέσιμο της καρό σημαίας, οι Βαυαροί μπορούν να πανηγυρίσουν την 32η «σαλατιέρα» της ιστορίας τους αρκεί να κερδίσουν. Διαφορετικά η στέψη τους θα πάρει μικρή παράταση. 

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι λάβουν μέρος είναι να προβλέψουν τα σημεία (1Χ2) των 10 επιλεγμένων παιχνιδιών της ημέρας εντελώς δωρεάν* για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000€*. Φυσικά, για όσους βρουν και το ακριβές σκορ στο Extra Match (Λάτσιο-Μίλαν) το ποσό ανεβαίνει στις 20.000€*. 

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν! 

Τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Novileague X είναι τα εξής (23-24/04): Ίντερ-Ρόμα, Μπρέντφορντ-Τότεναμ, Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ, Μπέτις-Βαλένθια, Τσέλσι-Γουέστ Χαμ, Λιλ-Στρασβούργο, Λίβερπουλ-Έβερτον, Χέρτα-Στουτγάρδη, Τζένοα-Κάλιαρι, Λάτσιο-Μίλαν 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προκρίνεται και πληρώνει τρελά στο καζάνι της Τούμπας η ΠΑΟΚάρα!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία καθώς αντιμετωπίζει την Μπριζ στην «καυτή» Τούμπα (22:00) στην προημιτελική ρεβάνς του Conference League!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση, καθώς απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ διεκδικεί το εισιτήριο για τους «4» του Conference League για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων από τον πρώτο προημιτελικό και να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στον πρώτο προημιτελικό το γρήγορο γκολ της Μπριζ από τον Βέτσελεν (6’) έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0), με τον Κοτάρσκι να αποτρέπει ένα ακόμα μεγαλύτερο χάντικαπ, καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 78’ και διατήρησε τον «δικέφαλο» του Βορρά σε απόσταση βολής και… πρόκρισης.

Τώρα πλέον είναι η ώρα της Τούμπας να «μιλήσει» και να δώσει έξτρα ώθηση για την ανατροπή, όπως έγινε στους «16» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα υπό ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες καθώς έγινε ανατροπή από το 2-0 των Κροατών για το εμφατικό 5-1 που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία του και 2η την τελευταία τριετία.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεπής και αυτή τη φορά στο ραντεβού με τη νίκη-ανατροπή! Η νίκη του ΠΑΟΚ και η πρόκριση στα 90 λεπτά είναι σε απόδοση 3.40.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα Τούμπα και με την ορμή του κόσμου στοχεύει να στριμώξει από νωρίς την Μπριζ σκοράροντας νωρίς όπως έγινε με τη Ντιναμό (27’ Μπάμπα). Να ανοίξει το σκορ πριν το 28’ προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Champions League: Μάντσεστερ με 5.60, Μόναχο με 4.00

Μάχη γιγάντων το Etihad, παίζει τη σεζόν της η Μπάγερν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ! Ανάλυση και προγνωστικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League στις συγκλονιστικές ρεβάνς της Τρίτης και το θέαμα συνεχίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Etihad την Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς του 3-3 στο Santiago Bernabeu. Απίστευτο ματς σε εξέλιξη, με τους «πολίτες» να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και τους «μερένγκες» να ισοφαρίζουν στο 79', με τον Βαλβέρδε να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Προσπάθειες στην εστία Έρλινγκ Χάαλαντ: Over 1.5 & Προσπάθειες στην εστία Βινίσιους: Over 0.5 στο 3.80 από 3.05

Με έξτρα ψυχολογία για την πρόκριση η ομάδα του Γκουραδιόλα, καθώς είναι πλέον μόνη πρώτη στην κούρσα του τίτλου της Premier League, στο +2 από Άρσεναλ και Λίβερπουλ που την καταδιώκουν. Ακλόνητο φαβορί και η Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη της κορυφής στη La Liga, αφού επτά στροφές πριν το φινάλε είναι στο +8 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Έχει προβάδισμα η Σίτι, εντούτοις οι αποδόσεις της Ρεάλ ως αουτσάιντερ είναι... προκλητικές. Προφανώς μιλάμε για ένα παιχνίδι τακτικής και σκοπιμότητας, ωστόσο η ποιότητα των ομάδων είναι σε πάντα σε πρώτο πλάνο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπέλιγχαμ & Over 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ κοντράρονται στην Allianz Arena, στον απόηχο του 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στο Emirates. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 12', οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή πριν το ημίχρονο και ο Τροσάρ στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Συνολικά Γκολ 3.5: Ναι και Over 3.5. στο 3.40 από 2.70

Απογοητευτική η σεζόν εντός συνόρων για τη Μπάγερν, που είναι ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Στουτγκάρδη και στο -16 από την -ήδη πρωταθλήτρια της Bundesliga- Λεβερκούζεν. Στο Κύπελλο έμεινε εκτός από τη... Σααρμπρίκεν. Προφανώς το Champions League είναι η μοναδική της διέξοδος για να σώσει τη σεζόν. Η Άρσεναλ υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Άστον Βίλα και έμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League, ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Λίβερπουλ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, με τη Μπάγερν να έχει το απόλυτο κίνητρο και ξεκάθαρο στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Άρσεναλ είναι εξαιρετικά δουλεμένη πάντως, ικανότατη μεσοεπιθετικά και θα δώσει τη μάχη της. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε με προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV

Μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή στη Stoiximan Superleague, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League. Με τη Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν* αρκετές μάχες που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον επόμενο μήνα.

 Η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Επίσης, την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League.

Δείτε ποιους αγώνες του ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε δωρεάν*

Η Stoiximan λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν:

  • Το εκτός έδρας ντέρμπι στα playoffs με τον Ολυμπιακό
  • Λαμία - ΠΑΟΚ για τα playoffs
  • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ (18/04) για το Conference League

Για την διαδικασία των playoffs της πιο συναρπαστικής Stoiximan Superleague των τελευταίων ετών με μία Σούπερ προσφορά* γνωριμίας! Στην ουσία δίνει δωρεάν πρόσβαση στα κανάλια της Cosmote TV, για έναν ολόκληρο μήνα!

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League, οπότε εφόσον τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης ανήκουν στην Cosmote TV, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν* του αγώνες των «Ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη.

🔥Σημείωση: προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV για να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να απολαύσεις όλο το περιεχόμενο δωρεάν* για ένα μήνα!

Οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κληρώθηκε με τη αρχικά με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη φάση των 16 του Conference League και αφού την απέκλεισε θα βρει στον δρόμο του την Κλαμπ Μπριζ. Στο παιχνίδι του Βελγίου ηττήθηκε με 1-0 κι έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τούμπας, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε δωρεάν με την Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/04/24), στις 22:00.

Όλα θα κριθούν στα playoffs

Τα playoffs είναι μια διαδικασία η οποία έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη Stoiximan Superleague. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, συμμετέχουν έξι ομάδες και όλες αγωνίζεται μεταξύ τους, σε διπλούς αγώνες (Εντός κι εκτός έδρας).

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα playoffs:

  1. ΠΑΟΚ
  2. ΑΕΚ
  3. Ολυμπιακός
  4. Παναθηναϊκός
  5. Άρης
  6. Λαμία

Η Cosmote TV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα τεσσάρων από τους έξι συλλόγους που θα βρεθούν στα playoffs. Συνεπώς, με τη Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλειοψηφία των αγώνων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ