Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα με διπλά υψηλών αποδόσεων στη Λατινική Αμερική

Άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο

PAOK24

Στοίχημα με διπλά υψηλών αποδόσεων στη Λατινική Αμερική

Άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, ήδη άρχισαν και τα φιλικά για τη νέα σεζόν. Η στήλη παραμένει με… χαλαρή τη μηχανή και ματιές μονάχα στις δύο «μεγάλες» της Λατινικής Αμερικής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας, εκεί όπου ακολουθούν κρίσιμα νοκ αουτ για το Κόπα Λιμπερταδόρες και μπορεί να αποσυντονίσουν τις ομάδες.

Υπάρχει για παράδειγμα η σκέψη κόντρα της Ντεφένσα, που χάνει βασικούς συνεχώς στο μεταγραφικό παζάρι. Αγνωστη όμως η συγκέντρωση της Βελέζ, όταν για την ίδια ακολουθεί το εντός έδρας με τη Ρίβερ Πλέιτ για το Λιμπερταδόρες.

Εντελώς στο όριο το 2.00 στο διπλό της Ουρακάν. Είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να δουλέψει και πηγαίνει σε μια Κολόν που κατεβάζει σχεδόν τα δεύτερα, αφού όλο το ενδιαφέρον είναι στο Λιμπερταδόρες.

Θα κάνω την πιο σοβαρή στάση από το πρόγραμμα της Αργεντινής στο Εστουδιάντες-Νιούελς. Η δεύτερη έχει φιλοξενηθεί ξανά στη στήλη. Οργανωμένη ομάδα, χωρίς διεθνείς υποχρεώσεις, κάνει καλή σεζόν και έρχεται τώρα από δύο σερί νίκες και τρία συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα. Η Εστουδιάντες σαφώς και είναι ένα δυνατό σύνολο, αλλά τη δεδομένη στιγμή ο άσος του 1.98 μπορεί να γίνει αντικείμενο κόντρας.

Πιο φορτωμένη σεζόν, έπαιζε όλο το Μάιο στους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Είναι λογικό το ρόστερ κάπου να έχει πιεστεί. Και εσχάτως οι εμφανίσεις δεν είναι εντελώς πειστικές. Εχασε στην Ιντεπεντιέντε, ενώ κέρδισε οριακά Σαρμιέντο και Αλντοσίβι, δύο ομάδες εντελώς στα μέτρα της. Ακολουθεί και το ματς στη Φορταλέζα για το Λιμπερταδόρες και όσο και αν βγαίνει από το ρεπορτάζ πως δεν θα κάνει rotation, μπορεί να έχει το μυαλό της και εκεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βραζιλίας

Κλείνω τη σύντομη στήλη με αναφορά σε ένα παιχνίδι από το πρόγραμμα της Βραζιλίας. Ατλέτικο Μινέιρο-Φορταλέζα, με τη γηπεδούχο να έχει σημαντικές απουσίες σήμερα. Σαφώς και πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, αλλά χωρίς τρεις βασικούς, επιβαρυμένη από μεσοβδόμαδο στο Κύπελλο και με ταξίδι στον Ισημερινό να ακολουθεί, σηκώνει κόντρα ο πολύ χαμηλός άσος.

Και η Φορταλέζα έχει Λιμπερταδόρες να ακολουθεί, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος πως θα αφήσει το σημερινό. Παρότι δεν έκανε τόσο κακές εμφανίσεις έχει μείνει πολύ χαμηλά στον πίνακα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να επανέλθει στις νίκες, δίπλωσε στο Κύπελλο και πολύ πιθανό να θέλει να στήσει ένα θετικό σερί. Και επειδή τα πάντα κρίνονται με βάση την απόδοση, εδώ έχουμε ένα διπλό που ξεφεύγει φτάνοντας να ξεπερνά τις 5 μονάδες και με πρώιμη πληρωμή στην Bet365.

Betmarket Επιλογές:

Μονά

26/6 –00:00 Εστουδιάντες-Νιούελς 2 (4.45) επί 4,5 μονάδες στη Betshop

26/6 –03:00 Aτλέτικο Μινέιρο-Φορταλέζα 2 (5.75) επί 3,5 μονάδες στη Bet365 σε ισχύ

Πρώιμη Πληρωμή

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο Euro του 2024

Η μεγάλη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού πλησιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Euro του 2024 πλησιάζει και πλέον έχουν κλείσει το ραντεβού τους για τα γήπεδα της Γερμανίας όλες οι ομάδες. Η αλήθεια μάλιστα, ότι το Euro είναι από τις πιο απολαυστικές διοργανώσεις και παρότι η εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση το περιμένουμε με αγωνία και προσμονή. Το Euro είναι ανέκαθεν μία διοργάνωση στην οποία βλέπουμε αρκετές εκπλήξεις. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε μία ανάλυση των ομάδων που περιμένουμε να αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις στη διοργάνωση.

Αυστρία

Η Αυστρία είναι μία ομάδα που δε γεμίζει το μάτι σε πολύ κόσμο. Αυτό μάλιστα φαίνεται και από τις αποδόσεις που παίρνει από διάφορες στοιχηματικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα τη Stoiximan. Παρόλα αυτά, έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στον όμιλό της, αφήνoντας από έξω τη Σουηδία, ενώ έφερε και μία ισοπαλία με την πρώτη ομάδα του ομίλου, δηλαδή το Βέλγιο. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα για την Αυστρία, ήρθε στα 3 τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα, νίκησε με τη σειρά 6-1 την Τουρκία, 2-0 τη Σλοβακία και 2-0 τη Γερμανία. Οπότε, δεν θα εκπλαγούμε εάν δούμε την Αυστρία να προκρίνεται από το δυσκολο όμιλο στον οποίο ανήκει.

Γεωργία

Η εθνική ομάδα της Γεωργίας απέκλεισε τη δική μας εθνική στην κόψη του ξυραφιού, δηλαδή μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με ηγέτη της ομάδας τον εξτρέμ της Νάπολι, Χβίτσα Κβαρατσχέλια και με τη φόρα του πρωτάρη σε μία διοργάνωση, δεν είναι απίθανο να δούμε μία πρόκριση έκπληξη στον όμιλο του που περιλαμβάνει τις Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Σλοβακία

Η Σλοβακία θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο υποσχόμενα αουτσάιντερ στο φετινό Euro. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μερικούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Σκρίνιαρ που έπαιζε στην Ίντερ και πλέον αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Λομπότκα, που από το 2020 αγωνίζεται στη Νάπολι. Επί πρόσθετα, ο όμιλος στον οποίο ανήκει είναι θα λέγαμε ότι είναι βατός, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να προκριθεί παρακάτω.

Συμπέρασμα

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των εθνικών ομάδων έχει αποδειχθεί ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν. Μάλιστα το πιο τρανταχτό παράδειγμα, αποτελεί η κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική Ελλάδος. Μέσα λοιπόν από το παραπάνω άρθρο, έγινε αναφορά στις ομάδες που παρότι αποτελούν αουτσάιντερ, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσουν τους προσδοκίες. Πιο συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στην περίπτωση της Αυστρίας και της Σλοβακίας, που είναι δύο ομάδες που περιμένουμε να τις δούμε να προχωρούν πέρα από τους ομίλους. Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναλογιστούμε και την περίπτωση της Γεωργίας, που μία πιθανή πρόκρισή της από τους ομίλους, θα αποτελεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό παραμύθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρολί άνω του 7,00 με combo και φιλοξενούμενους!

Το παρολί του BetMarket.gr για σήμερα έχει σημεία από τα κορυφαία πρωταθλήματα και ποντάρει σε φιλοξενούμενους αλλά και combo bets!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέσσερις αναμετρήσεις από την Premier League, την Eredivisie, την Primera Division και την Superliga Δανίας συνθέτουν το σημερινό παρολί της Κυριακής (14/4/24).

Η κατάρα του ενός ματς χτύπησε για τρίτο σερί παρολί. Πέρασαν όλα πλην της Μπολόνια, η οποία είχε 1,77 xGoals, δεν έστειλε όμως τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μας χαλάσει το Σάββατο. Συνεχίζουμε!

Τέσσερα παιχνίδια έχουμε για σήμερα στο παρολί της Κυριακής (14/4/24) σε απόδοση που ξεπερνά το 7,50.

Ας δούμε την ανάλυση για το παρολί της Κυριακής (14/4/24).

Παρολί Κυριακής (14/4/24): Άαρχους – Μπρόντμπι (17:00)

Μάχη για τα Playoffs της Δανίας με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα και γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Μίντιλαντ. Βέβαια, το ζήτημα για αυτούς είναι το γεγονός πως δεν έχουν επί της ουσίας κάποιον ενεργό στόχο. Από τις ευρωπαϊκές θέσεις δε απέχουν 8 βαθμούς. Η Μπρόντμπι από την άλλη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα σε ισοβαθμία όμως με την Μίντιλαντ, συνεπώς δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Εκτός έδρας είναι η πιο παραγωγική ομάδα των playoffs, έχοντας μόλις 1 ήττα σε 12 αγώνες.

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Μπρόντμπι στη μάχη της κορυφής. Εάν θέλει στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, τέτοια ματς οφείλει να τα κερδίσει. Θα πάμε, λοιπόν, με το διπλό σε απόδοση 2,07 στην Stoiximan.

Άγιαξ – Τβέντε (17:45)

Σε τραγική κατάσταση ο Αίαντας, ο οποίος γνώρισε την πλέον βαριά ήττα της σύγχρονης ιστορίας του την προηγούμενη εβδομάδα από την Φέγενορντ. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Τζον Φαν Σχιπ μετρά μόλις μία νίκη. Η Τβέντε από την άλλη είναι ζωντανή στο κυνήγι της θέσης για το Champions League, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από την Αλκμάαρ. Μάλιστα, σε περίπτωση νίκης η διαφορά θα φτάσει στο +8 και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, οι φιλοξενούμενοι θα είναι με το ένα βήμα στην επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην κατάσταση που είναι ο Άγιαξ δεν περιμένουμε τίποτα, όσο αισιόδοξος κι αν είναι ο προπονητής του για ένα ημίχρονο με τους Ιγκλς. Η Τβέντε έχει το κίνητρο της νίκης και της εξόδου στο Champions League. Θα πάρουμε την κάλυψη που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες και θα πάμε στο 2DNB σε απόδοση 1,75.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (18:30)

Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατεί αυτές τις μέρες ο σύλλογος του Λονδίνου, με δεδομένο πως μέσα σε 7 μέρες παίζει για το μέλλον της σε δύο διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου την φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει του επαναληπτικού, όμως δεν μπορεί να αγνοήσει τον σημερινό αγώνα με την Άστον Βίλα, μιας και θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παραμένουν ασταθείς και τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν, αν όχι επεκτείνονται.

Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό ματς. Η Βίλα εκτός έδρας αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία σερί ματς. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη και ανοίξει το σκορ. Ο άσος με το over 1,5 έχει απόδοση 1,42 στην Stoiximan.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία (22:00)

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι περιμένουν ουσιαστικά και την μαθηματική πτώση στην Segunda. Αγνοούν άλλωστε τη νίκη εδώ και μεγάλο διάστημα, ενώ είναι και μόλις μία η νίκη τους στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Σοσιεδάδ βρίσκει σιγά σιγά το καλό της πρόσωπο, μιας και μετά από έναν δύσκολο Φλεβάρη και Μάρτιο, πλέον είναι καλά στα πόδια της. Η έδρα της παραμένει το ισχυρό της χαρτί, από την οποία παίρνει μεγάλη ώθηση.

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας. Η Σοσιεδάδ δεν έχει ούτε σοβαρές απουσίες, ούτε κάποια κούραση. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο με το over 1,5 σε απόδοση 1,53.

Το Παρολί της Κυριακής (14/4/24) - BetMarket Επιλογές

14/04, 17:00    ΔΑΝ1  Άαρχους – Μπρόντμπι           2 @2,07

14/04, 17:45    ΟΛΛ1  Άγιαξ – Τβέντε           2 DNB @1,75

14/04, 18:30    ΑΓΓΠ   Άρσεναλ – Άστον Βίλα           1 και Over 1,5 @1,42

14/04, 22:00    ΙΣΠ2    Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία       1 και Over 1,5 @1,53

Συνολική απόδοση: 7.68

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωπαϊκό παρολί που ξεπερνά το 30,00

Σούπερ παρολί από τα ευρωπαϊκά γήπεδα σε απόδοση άνω του 30,00 έχει για σήμερα το Freetips247.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιλογές από τα καλύτερα πρωταθλήματα του προγράμματος προτείνει το Freetips247.com στους αναγνώστες σε ένα δελτίο απόδοσης 35.60

Νιουκάστλ - Τότεναμ (4-6 γκολ)

Επιστροφή στις νίκες για τις δύο ομάδες, οι οποίες θ' αναμετρηθούν στο Saint James Park στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/4) στην Premier League. Νίκη με ένα γκολ πήρε η Νιουκάστλ κόντρα στη Φούλαμ για την περασμένη αγωνιστική, ενώ η
Τότεναμ επικράτησε χωρίς προβλήματα της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1. Εντός τετράδας τα «σπιρούνια» με 60 βαθμούς, ενώ οι «καρακάξες» βρίσκονται στο -13 από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά σαλόνια από την 9η θέση.

Θα επιλέξουμε τα 4-6 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.35. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια στα παιχνίδια τους, γεγονός που τις κάνεις αδύναμες αμυντικά. Πολλές φορές τόσο η Νιουκάστλ, όσο και η Τότεναμ έχουν δεχθεί αρκετά γκολ κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι η γηπεδούχος στα τελευταία πέντε ματς έχει δει την εστία της να παραβιάζεται ισάριθμες φορές, με τους φιλοξενούμενους να μαζεύουν μία λιγότερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα. Μεγάλα σκορ μπορούμε να δούμε και στην παράδοση των μεταξύ
τους αναμετρήσεων.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιρόνα (1)

Μετά τη νίκη (2-1) επί της Ντόρτμουντ για τα προκριματικά του Champions League η Ατλέτικο υποδέχεται στην έδρα της την Χιρόνα. Επιστροφή στις νίκες για τους Μαδριλένους, καθώς την περασμένη αγωνιστική πήραν τη νίκη στην έδρα της Βιγιαρεάλ με σκορ 2-1. Στα
«τρίποντα» γύρισαν και οι Καταλανοί, οι οποίοι επικράτησαν με 3-2 της Μπέτις στην έδρα τους. Στο -7 από την τρίτη Χιρόνα η Ατλέτικο Μαδρίτης (58 βαθμοί), η οποία έχει πίσω της σε απόσταση αναπνοής (-2 βαθμούς) την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Θα επιλέξουμε τον άσο κοντά στον διπλασιασμό στο παιχνίδι της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο είναι με ανεβασμένη ψυχολογία και στην έδρα της στα τελευταία πέντε ματς μετράει μία ήττα και τέσσερις νίκες. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή απόδοση της
Χιρόνα στα εκτός έδρας (μετράει 4 σερί ήττες), επιθυμώντας να παραμείνει εντός των τεσσάρων θέσεων του πρωταθλήματος που δίνουν εισιτήριο στο επόμενο Champions League.

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ (4-6 γκολ)

Μετά από σημαντική νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 3-1 σκορ, η Γκλάντμπαχ θα φιλοξενήσει την Ντόρτμουντ. Η Ντόρτμουντ είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις για τα προημιτελικά του Champions League όπου γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1.

Θα πάμε στα γκολ σε αυτό το ματς! Θα επιλέξουμε το 4-6 σε απόδοση 2.25. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία. Μεγάλα σκορ ακολουθούν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς στα τελευταία τέσσερα ματς τους έχουν μπει 25 γκολ. Πολύ καλός ο
υπερδιπλασιασμός στο σημείο, ειδικά όταν στην παράδοση υπάρχουν τέτοια δείγματα.

Στρασβούργο - Ρεμς (G/G)

Από ισόπαλα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο μηδέν έμεινε το Στρασβούργο στο ματς με την Τουλούζ, με τη Ρεμς επίσης να μένει στο μηδέν κόντρα στη Νις. Ομάδες με διαφορετικά κίνητρα, με το Στρασβούργο να είναι λίγο
κάτω από τη μέση του πίνακα και τη Ρεμς να κυνηγάει τις όποιες ελπίδες έχει για ευρωπαϊκή έξοδο.

Θα επιλέξουμε το αμφισκόρ. Στρασβούργο και Ρεμς έχουν σχεδόν ίδιο παθητικό τερμάτων με 39 και 36 γκολ αντίστοιχα. Επίσης έχουν παρόμοιες επιθέσεις με 30 και 35 γκολ αντίστοιχα. Η παράδοσή τους ενισχύει το σημείο μας, μιας και τις τελευταίες πέντε φορές έχουν επιβεβαιώσει τέσσερις φορές το G/G.

Τορίνο - Γιουβέντους (2)

Κλείνουμε το παρολί του Freetips247.com με το ντέρμπι Τορίνου για την 32 αγωνιστική της Serie A. Η γηπεδούχος προέρχεται από ήττα κόντρα στην Έμπολι με σκορ 3-2, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που τρέχουν σερί δύο νίκες. Η Γιουβέντους είναι στο +7 από την
πέμπτη Ρόμα με 62 βαθμούς και θέλει να παραμείνει σε τροχιά εισιτηρίων Champions League, καθώς οι ελπίδες της για το πρωτάθλημα έχουν εξανεμιστεί. Η Τορίνο στην 9η θέση είναι πιο... χαλαρή από ποτέ, μιας και δεν έχει έγνοιες στην βαθμολογία ούτε προς τα πάνω
ούτε προς τα κάτω.

Θα επιλέξουμε το διπλό στον αγώνα. Η «Γηραιά Κυρία», αν και έχασε το πρωτάθλημα δεν θέλει να χάσει και το εισιτήριο για την έξοδο στο Champions League. Τρέχει πολύ καλό σερί και απέναντι της η Τορίνο είναι η ιδανική αντίπαλος για να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της.

Η πρόταση του Freetips247.com:

Νιουκάστλ - Τότεναμ 4-6 γκολ (2.35)
Ατλέτικο - Χιρόνα 1 (1.95)
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 4-6 γκολ (2.15)
Στρασβούργο - Ρεμς G/G (1.70)
Τορίνο - Γιουβέντους 2 (2.22)

Πεντάδα απόδοσης: 35.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ