Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο νέος Αρίγκο Σάκι και τα Κυριακάτικα over!

Οι προτάσεις των tipsters του BetMarket.gr σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ρουμανία!

PAOK24

Ο νέος Αρίγκο Σάκι και τα Κυριακάτικα over!

Όταν στη Μόντσα ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Στρόπα, όλοι περίμεναν κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα στον πάγκο. Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι όμως αποφάσισαν να πάνε με μόνιμη λύση τον Παλαντίνο.

Μάλιστα όχι μόνο έδωσαν τη θέση του προπονητή στον άπειρο 38χρονο, αλλά ο ίδιος ο Γκαλιάνι έκανε μια δήλωση που συζητήθηκε αρκετά. Σε ελεύθερη μετάφραση ο ισχυρός άντρας της Μόντσας τόνισε πως ίδια κριτική είχε γίνει στους ίδιους και το 1987, όταν προσέλαβαν τον επίσης άσημο τότε, Αρίγκο Σάκι στη Μίλαν.

Βέβαια αφενός η χημεία Μίλαν-Σάκι και ομάδες σαν εκείνη δεν είναι εύκολο να γεννηθούν και αυτή η μοναδικότητά τους τις κάνει να τις θυμόμαστε πάντα. Αφετέρου ο Σάκι είχε, έστω, κάνει ένα αγροτικό σε Ρίμινι και Πάρμα πριν πάρει τη δουλειά στη Μίλαν. Αντίθετα ο Παλαντίνο μετρά μονάχα μία (πετυχημένη βέβαια) θητεία στους μικρούς της Μόντσα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Επί του αγωνιστικού, ο Παλαντίνο άφησε στην άκρη το 3-5-2 του Στρόπα, πηγαίνοντας σε 3-4-2-1. Εξω ένας επιθετικός και δημιουργία μιας τετράδας στο χώρο του κέντρου. Ροβέλα-Σένσι χαμηλά, Καπράρι-Πεσίνα ψηλότερα. Ποιότητα, κρατήματα μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις αυτά που βρήκε με τον νέο σχηματισμό.

Δύο νίκες, 1-0 τη Γιουβέντους στην πρώτη νίκη της ιστορίας της σε επίπεδο Serie A και εκτός έδρας 3-0 στη Σαμπτόρια, σε ματς που έκανε 16 τελικές και επέτρεψε μόνο τρεις.

Πέραν της τετράδας στο κέντρο, παίκτης κλειδί και ο Τσιούρια. Στα 27 του, ένας επιθετικός χωρίς τρομερή καριέρα πίσω του. Ο Παλαντίνο τον έκανε δεξί μπακ χαφ και στα δύο ματς με Γιούβε-Σαμπ ο Τσιούρια έκανε 8 τελικές και έδωσε 2 ασίστ.

Κόντρα στη Σπέσια του 0-0-4 και 10 γκολ παθητικό ο άσος μοιάζει ορθή στοιχηματική επιλογή. Από κοντά και το Over 1,5 γκολ για τη Μόντσα, που επιθετικά δείχνει να έχει βρει πατήματα.

Αναφορικά με πιθανά fun bets πάνω στα όσα κουβεντιάσαμε ήδη, το 7.00 για ασιστ του Πεσίνα, ο οποίος είναι ο παίκτης που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης.

Mένοντας στη Serie A, Ρόμα-Λέτσε, με την ομάδα του Μουρίνιο να είναι σωστά φαβορί, κόντρα σε μια Λέτσε που δεν κάνει καλό πρωτάθλημα. Μέτρια και με την Κρεμονέζε, έμεινε στο 1-1. Στη Ρώμη η λογική λέει πως θα δούμε άσο και με τη Ρόμα να έχει 7/8 over εσχάτως, έχει νόημα να δει κάποιος και προς το 1.80 του over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος Λα Λίγκα Ισπανίας

Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ με το Over 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού η στάση στη La Liga. Tέσσερα στα πέντε έχει εσχάτως η Σόσι, με μοναδικο που έμεινε στο under το 2-0 επί της Σέριφ στη Μολδαβία την Πέμπτη. Η Βιγιαρεάλ έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις στο 0-0 με την Κάντιθ, σε ματς που ατυχώς έμεινε στο 0-0. Ξέσπασε βάζοντας πέντε στην Αούστρια την Πέμπτη, δείχνοντας πως μπορεί να είναι και αποτελεσματική. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά παραγωγικές, όπως δείχνουν και τα στατιστικά τους σε τελικές στην εστία, όπου είναι μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία.

Προγνωστικά Στοιχήματος Λιγκ 1 Γαλλίας

Κλερμόν-Οσέρ ματς ουράς στη Γαλλία, από αυτά που πολλές φορές έχω γράψει πως δίνουν γκολ. Σε αντίθεση με άλλα πρωταθλήματα στη Λιγκ 1 οι μάχες ομάδων ουράς δεν έχουν 0-0, αλλά αρκετά τέρματα. Η Κλερμόν στην έδρα της είναι δεδομένο πως θα ψάξει την επίθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το έκανε με την Τρουά, όταν το ματς ήταν 1-1 και έφαγε δύο στην κόντρα. Η Οσέρ είναι επίσης ομάδα με διάθεση να παίξει επιθετικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος Πορτογαλία

Στάση για γκολ και στην Πορτογαλία. Κάσα Πία-Βιζέλα. Τη νεοφώτιστη την κόντραρα τη Δευτέρα με την Μαρίτιμο. Το ματς ήταν 1-1 όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και την έσωσε το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου της. Απέκτησε από το πουθενά αριθμητική ισορροπία και έφυγε με διπλό.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η διάθεση να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν θα μπει για το Χ, ούτε θα ψάξει τρόπο να προστατέψει την άμυνά της. Η αντίπαλό της, Βιζέλα, είναι ομάδα που παίζει καλά και δημιουργεί. Το άγχος του αποτελέσματος έφυγε με το 1-0 επί της Πορτιμονένσε και η συγκυρία δείχνει ιδανική για να κάνει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ρουμανία

Kλείνω με Ρουμανία, Σέπσι-Φαρούλ, σε μια μάχη πολύ φορμαρισμένων ομάδων. Τρεις σερί νίκες η Σέπσι, άφησε για τα καλά πίσω της την κακή περίοδο που ακολούθησε μετά τον ευρωπαικό αποκλεισμό του Αυγούστου. Επίσης από τρεις συνεχόμενες νίκες έρχεται και η Φαρούλ του Γκεόρκγι Χάτζι. Αμφότερες έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε αυτά τα έξι παιχνίδια. Και με τα εκτός έδρας ματς της Φαρούλ να έχουν κατά μέσο όρο 3.8 γκολ, θα κρατήσω το Over ακόμη και με την απουσία του πρώτου της σκόρερ, Αλιμπεκ. Μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα που μόνο φέτος έχει 13 διαφορετικούς σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα 1

ΙΤΑ1– 9/10–16:00 – Μόντσα – Σπέτσια Οver 1,5 Μόντσα (2.03)

ΓΑΛ1– 9/10–16:00 – Κλερμόν-Οσέρ Over 2,5 (2.05)Δυάδα απόδοσης 4.16

Δυάδα 2

ΠΟΡ1– 9/10–20:00 – Κάζα Πία-Βιζέλα Οver 2,5 (2.40)

ΡΟΥ1– 9/10–15:30 – Σέπσι-Φαρούλ Over 2,5 (2.40)

Δυάδα απόδοσης 5.76

Μονό

ΙΤΑ1– 9/10–16:00 – Μόντσα – Σπέτσια Πεσίνα ασιστ (7.00)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Champions League: Μάντσεστερ με 5.60, Μόναχο με 4.00

Μάχη γιγάντων το Etihad, παίζει τη σεζόν της η Μπάγερν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ! Ανάλυση και προγνωστικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League στις συγκλονιστικές ρεβάνς της Τρίτης και το θέαμα συνεχίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Etihad την Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς του 3-3 στο Santiago Bernabeu. Απίστευτο ματς σε εξέλιξη, με τους «πολίτες» να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και τους «μερένγκες» να ισοφαρίζουν στο 79', με τον Βαλβέρδε να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Προσπάθειες στην εστία Έρλινγκ Χάαλαντ: Over 1.5 & Προσπάθειες στην εστία Βινίσιους: Over 0.5 στο 3.80 από 3.05

Με έξτρα ψυχολογία για την πρόκριση η ομάδα του Γκουραδιόλα, καθώς είναι πλέον μόνη πρώτη στην κούρσα του τίτλου της Premier League, στο +2 από Άρσεναλ και Λίβερπουλ που την καταδιώκουν. Ακλόνητο φαβορί και η Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη της κορυφής στη La Liga, αφού επτά στροφές πριν το φινάλε είναι στο +8 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Έχει προβάδισμα η Σίτι, εντούτοις οι αποδόσεις της Ρεάλ ως αουτσάιντερ είναι... προκλητικές. Προφανώς μιλάμε για ένα παιχνίδι τακτικής και σκοπιμότητας, ωστόσο η ποιότητα των ομάδων είναι σε πάντα σε πρώτο πλάνο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπέλιγχαμ & Over 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ κοντράρονται στην Allianz Arena, στον απόηχο του 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στο Emirates. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 12', οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή πριν το ημίχρονο και ο Τροσάρ στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Συνολικά Γκολ 3.5: Ναι και Over 3.5. στο 3.40 από 2.70

Απογοητευτική η σεζόν εντός συνόρων για τη Μπάγερν, που είναι ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Στουτγκάρδη και στο -16 από την -ήδη πρωταθλήτρια της Bundesliga- Λεβερκούζεν. Στο Κύπελλο έμεινε εκτός από τη... Σααρμπρίκεν. Προφανώς το Champions League είναι η μοναδική της διέξοδος για να σώσει τη σεζόν. Η Άρσεναλ υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Άστον Βίλα και έμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League, ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Λίβερπουλ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, με τη Μπάγερν να έχει το απόλυτο κίνητρο και ξεκάθαρο στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Άρσεναλ είναι εξαιρετικά δουλεμένη πάντως, ικανότατη μεσοεπιθετικά και θα δώσει τη μάχη της. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε με προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV

Μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή στη Stoiximan Superleague, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League. Με τη Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν* αρκετές μάχες που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον επόμενο μήνα.

 Η ομάδα του Λουτσέσκου βρίσκεται μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Επίσης, την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League.

Δείτε ποιους αγώνες του ΠΑΟΚ μπορείτε να δείτε δωρεάν*

Η Stoiximan λοιπόν, δίνει την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν:

  • Το εκτός έδρας ντέρμπι στα playoffs με τον Ολυμπιακό
  • Λαμία - ΠΑΟΚ για τα playoffs
  • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ (18/04) για το Conference League

Για την διαδικασία των playoffs της πιο συναρπαστικής Stoiximan Superleague των τελευταίων ετών με μία Σούπερ προσφορά* γνωριμίας! Στην ουσία δίνει δωρεάν πρόσβαση στα κανάλια της Cosmote TV, για έναν ολόκληρο μήνα!

Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League, οπότε εφόσον τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης ανήκουν στην Cosmote TV, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν* του αγώνες των «Ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη.

🔥Σημείωση: προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV για να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να απολαύσεις όλο το περιεχόμενο δωρεάν* για ένα μήνα!

Οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κληρώθηκε με τη αρχικά με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη φάση των 16 του Conference League και αφού την απέκλεισε θα βρει στον δρόμο του την Κλαμπ Μπριζ. Στο παιχνίδι του Βελγίου ηττήθηκε με 1-0 κι έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τούμπας, τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε δωρεάν με την Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/04/24), στις 22:00.

Όλα θα κριθούν στα playoffs

Τα playoffs είναι μια διαδικασία η οποία έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη Stoiximan Superleague. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, συμμετέχουν έξι ομάδες και όλες αγωνίζεται μεταξύ τους, σε διπλούς αγώνες (Εντός κι εκτός έδρας).

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα playoffs:

  1. ΠΑΟΚ
  2. ΑΕΚ
  3. Ολυμπιακός
  4. Παναθηναϊκός
  5. Άρης
  6. Λαμία

Η Cosmote TV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα τεσσάρων από τους έξι συλλόγους που θα βρεθούν στα playoffs. Συνεπώς, με τη Σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πλειοψηφία των αγώνων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο Euro του 2024

Η μεγάλη διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού πλησιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Euro του 2024 πλησιάζει και πλέον έχουν κλείσει το ραντεβού τους για τα γήπεδα της Γερμανίας όλες οι ομάδες. Η αλήθεια μάλιστα, ότι το Euro είναι από τις πιο απολαυστικές διοργανώσεις και παρότι η εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση το περιμένουμε με αγωνία και προσμονή. Το Euro είναι ανέκαθεν μία διοργάνωση στην οποία βλέπουμε αρκετές εκπλήξεις. Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσουμε μία ανάλυση των ομάδων που περιμένουμε να αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις στη διοργάνωση.

Αυστρία

Η Αυστρία είναι μία ομάδα που δε γεμίζει το μάτι σε πολύ κόσμο. Αυτό μάλιστα φαίνεται και από τις αποδόσεις που παίρνει από διάφορες στοιχηματικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα τη Stoiximan. Παρόλα αυτά, έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στον όμιλό της, αφήνoντας από έξω τη Σουηδία, ενώ έφερε και μία ισοπαλία με την πρώτη ομάδα του ομίλου, δηλαδή το Βέλγιο. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα για την Αυστρία, ήρθε στα 3 τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα, νίκησε με τη σειρά 6-1 την Τουρκία, 2-0 τη Σλοβακία και 2-0 τη Γερμανία. Οπότε, δεν θα εκπλαγούμε εάν δούμε την Αυστρία να προκρίνεται από το δυσκολο όμιλο στον οποίο ανήκει.

Γεωργία

Η εθνική ομάδα της Γεωργίας απέκλεισε τη δική μας εθνική στην κόψη του ξυραφιού, δηλαδή μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με ηγέτη της ομάδας τον εξτρέμ της Νάπολι, Χβίτσα Κβαρατσχέλια και με τη φόρα του πρωτάρη σε μία διοργάνωση, δεν είναι απίθανο να δούμε μία πρόκριση έκπληξη στον όμιλο του που περιλαμβάνει τις Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Σλοβακία

Η Σλοβακία θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο υποσχόμενα αουτσάιντερ στο φετινό Euro. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μερικούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Σκρίνιαρ που έπαιζε στην Ίντερ και πλέον αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Λομπότκα, που από το 2020 αγωνίζεται στη Νάπολι. Επί πρόσθετα, ο όμιλος στον οποίο ανήκει είναι θα λέγαμε ότι είναι βατός, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να προκριθεί παρακάτω.

Συμπέρασμα

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των εθνικών ομάδων έχει αποδειχθεί ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν. Μάλιστα το πιο τρανταχτό παράδειγμα, αποτελεί η κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική Ελλάδος. Μέσα λοιπόν από το παραπάνω άρθρο, έγινε αναφορά στις ομάδες που παρότι αποτελούν αουτσάιντερ, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσουν τους προσδοκίες. Πιο συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στην περίπτωση της Αυστρίας και της Σλοβακίας, που είναι δύο ομάδες που περιμένουμε να τις δούμε να προχωρούν πέρα από τους ομίλους. Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναλογιστούμε και την περίπτωση της Γεωργίας, που μία πιθανή πρόκρισή της από τους ομίλους, θα αποτελεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό παραμύθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ