Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ρίσκο στο 5.50 και το 7.50!

Δύο ψαγμένες επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το Betmarket.gr!

PAOK24

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ρίσκο στο 5.50 και το 7.50!

Όταν ένας μέσος ποδοσφαιρόφιλος φέρει στο μυαλό του τη Σάλτσμπουργκ, οι πρώτες του σκέψεις είναι για μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και πολλές φορές αμυντική αφέλεια. Ο παίκτης του στοιχήματος, από την πλευρά του, θα τη χαρακτήριζε ομάδα του over.

Από μνήμης σωστά είναι τα παραπάνω, αλλά στην πράξη η φετινή Σάλτσμπουργκ διαφέρει.

O προπονητής της Γιάισλε, μόλις στα 34 του, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική μορφή της πρωταθλήτριας Αυστρίας. Η φετινή Σάλτσμπουργκ μετρά τέσσερα under σε πέντε παιχνίδια ομίλων και τα ματς της έχουν τον δεύτερο χαμηλότερο μέσο όρο τερμάτων (πρώτη η Μπριζ).

Και αν δεν σας έχουν πείσει τα παραπάνω για την αλλαγή συμπεριφοράς της ομάδας, σας έχω μερικά ακόμη χαρακτηριστικά στατιστικά. Η Σάλτσμπουργκ είναι 1η σε τάκλιν στο Τσάμπιονς Λιγκ! Κάνει 25 ανά παιχνίδι, όταν η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι στα 19 και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στα 14. Επίσης είναι 3η σε φάουλ που κάνει ανά παιχνίδι, με πάνω από 13 παραβάσεις ανά 90λεπτο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σήμερα η Σάλτσμπουργκ πηγαίνει στο Μιλάνο, όπου χρειάζεται διπλό για να περάσει πάνω από τη Μίλαν και να πάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τη Μίλαν μιλήσαμε από τη στήλη και την περασμένη εβδομάδα, όταν μας έδωσε το Value bet με τα σουτ στο τέρμα στο Ζάγκρεμπ. Αντιγράφω από εκείνη τη στήλη:

«Οι Μιλανέζοι έρχονται μεν από δύο νίκες εντός συνόρων, αλλά σε καμία από τις δύο δεν κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από τελικές. Δέχτηκαν 6 από τη Μόντσα και πιο πριν 5 από τη Βερόνα.». Εκείνο το βράδυ η Μίλαν κέρδισε στο Ζάγκρεμπ, δεχόμενη ξανά 6 τελικές στην εστία της, ενώ ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο Τορίνο».

Αμυντικά η ομάδα του Πιόλι έχει θέματα, το δείχνουν τα νούμερά της ξεκάθαρα. Αν η βελτιωμένη αμυντικά Σάλτσμπουργκ καταφέρει να κρατήσει την επίθεση των Ιταλών χαμηλά, το διπλό έχει σαφώς περισσότερες τύχες από το υπερβολικά υψηλό 7.50 στη Betshop.

Από κοντά και οι τουλάχιστον 3,5 τελικές στην εστία για την Σάλτσμπουργκ. Νούμερο που δέχεται σταθερά εδώ και αρκετά ματς η άμυνα της Μίλαν.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία

Δεύτερη στάση όχι τόσο σε ματς, όσο σε παίκτη. Στη Βαρσοβία, Σαχτάρ-Λειψία σε ένα κρίσιμο ματς σε θέμα πρόκρισης, με το ενδιαφέρον μου να εστιάζεται στον Μικάιλο Μούντρικ.

Στα 21 του ο Ουκρανός εξτρέμ της Σαχτάρ έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικές και ηδη Αρσεναλ, Νιουκάσλ ακούγεται πως έχουν ανοίξει τα πορτοφόλια τους και ετοιμάζοντας να δαπανήσουν πολλά εκατομμύρια για την απόκτησή του.

Στοιχηματικά το bet που έχω ήδη ποντάρει είναι να έχει 3+ τελικές σήμερα ο Μούντρικ. Βρίσκω πολύ υψηλό το 5.50 της Betsson, για έναν ποδοσφαιριστή με ταχύτητα, τεχνική, φόρμα και διάθεση να συνεχίσει να τραβά τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Μακάμπι Χάιφα – Μπενφίκα

Κλείνω με Μακάμπι-Μπενφίκα. Οι Ισραηλινοί το παλεύουν για την ποιότητά τους, δεν φοβούνται τα παιχνίδια και κυνηγούν τις ελπίδες τους. Ακόμη και στον διασυρμό με 7-2 στο Παρίσι είχαν οκτώ κόρνερ, πέρα από τα δύο γκολ. Εξι κόρνερ στο 2-0 επί της Γιουβέντους και πέντε στο μεταξύ τους στην Ιταλία. Σήμερα η έδρα τους θα είναι ξανά γεμάτη, η διάθεση θα υπάρχει, το πάθος επίσης, θαρρώ πως θα διεκδικήσουν μπόλικες επιθετικές προσπάθειες και το line των 4,5 κόρνερ μπορούν να το ξεπεράσουν.

Betmarket Επιλογές Τσάμπιονς Λιγκ

Μονά

CHL – 2/11 – 22:00 – Μίλαν-Σάλτσμπουργκ 2 (7.50) επί 4 μονάδες στη Betshop

CHL – 2/11 – 19:45 – Σαχτάρ-Λειψία Μούντρικ 3+ σουτ (5.50) επί 5,5 μονάδες στη Betsson

Δυάδα στη Stoiximan.gr

CHL – 2/11 – 22:00 – Μίλαν-Σάλτσμπουργκ Over 3,5 σουτ στο τέρμα Σάλτσμπουργκ (2.02)

CHL– 2/11 – 22:00 – Μακάμπι Χάιφα-Μπενφίκα Over 4,5 κόρνερ Μακάμπι (2.35)

Στη δυάδα απόδοσης 4.74 ποντάρισμα 6,50 μονάδων

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ και πλέι οφ: Τι δείχνει η τελευταία τριετία;

Η δεδομένη αδυναμία και το πρόβλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ξεκάθαρο πως το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει μείνει από ενέργεια. Είναι ξεκάθαρο πως το μομέντουμ είναι κακό και υπάρχει μία δεδομένη αδυναμία πνευματικά.

Ο ΠΑΟΚ, για τρίτη διαδοχική χρονιά παρουσιάζει ένα άκρως προβληματικό πρόσωπο στα πλέι οφ και αυτό, φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα, όσο κι από την εικόνα του. Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής φέτος; Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να επιδείξει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ εκκρεμεί και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε, μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

Γυρίζοντας λίγο πίσω και πέρυσι ο ΠΑΟΚ μπήκε με αξιώσεις στα πλέι οφ, ξεκίνησε την πορεία του με τον πιο ιδανικό τρόπο, με ένα διπλό στην έδρα του Άρη, ωστόσο, η συνέχεια ήταν καταστροφική, με τον τελικό απολογισμό να μην είναι καλός. 4 νίκες, 1 ισοπαλίες και 5 ήττες είχαν οι "ασπρόμαυροι", για να ακολουθήσει και ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-2

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0

ΠΑΟΚ - Άρης 3-2

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1

Στο "κάδρο" μπαίνει και η σεζόν 2021/22, με τον ΠΑΟΚ να καταρρέει στα πλέι οφ, κλείνοντας την παρουσία του σε αυτά με μόλις 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με την εκκίνηση να είναι τότε ιδανική, αλλά στη συνέχεια τα παιχνίδια εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά, με την ομάδα να "αδειάζει" σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2

Άρης - ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Μ. Δευτέρα στο γήπεδο

Σημαντική δοκιμασία για τους “ασπρόμαυρους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' θα βρει απέναντί του για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ τον Αιολικό, σε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στην Αριδαία τη Μεγάλη Δευτέρα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – Ηρακλής (17:00)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ (16:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (14:45)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Athens Kallithea (16:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Γιούχτας (16:00)

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (16:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ