Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan και ΠΑΟΚ, μαζί έως το 2025

Το Δελτίο Τύπου της Stoiximan για την ανανέωση της συμφωνίας

PAOK24

Stoiximan και ΠΑΟΚ, μαζί έως το 2025

Stoiximan και ΠΑΟΚ, μαζί έως το 2025.

Η Stoiximan ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τη χορηγική της συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έως το 2025, ανανεώνοντας για τρία ακόμη χρόνια μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2017.

Στην πορεία της πενταετούς κοινής πορείας της Stoiximan με τον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το 2019, 3 κύπελλα Ελλάδας (2018, 2019 και 2021) ενώ αποτέλεσε άξιο εκπρόσωπο της χώρας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η συνεργασία μεταξύ Stoiximan και ΠΑΟΚ, εκτείνεται πέρα από τη χορηγία φανέλας, στην ανάπτυξη κοινών δράσεων τόσο για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων, εντός και εκτός γηπέδου, όσο και σε προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, μια κοινή πρωτοβουλία που υλοποιείται καθόλη τη διάρκεια της πενταετούς συμπόρευσης, μέχρι και σήμερα.

‘Το 2017, στην ανακοίνωση της έναρξης της χορηγικής μας συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, είχα αναφερθεί σε τρεις λέξεις: θέληση, όραμα, συνεργασία. Αυτές αποτέλεσαν την ουσία της συνεργασίας μας μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν να είναι η στέρεα βάση για το κοινό μας μέλλον. Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε έναν από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη χώρα, με τον οποίο μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες της επιμονής, του πείσματος της διαρκούς προσπάθειας’, δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει σήμανση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αυξημένη τηλεοπτική προβολή, ενέργειες marketing για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου αλλά και κοινό πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Conference League 2023/24: Οι αποδόσεις κατάκτησης

Επιλογές για όλα τα γούστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπαίνουμε στη φάση των «8» του Conference League 2023/24 με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και έχουμε τις αποδόσεις κατάκτησης.

Ιστορία έγραψαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης. Παρότι αμφότεροι ήταν αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση, εν τούτοις έκαναν την έκπληξη και πήραν ιστορικές προκρίσεις στα προημιτελικά του Conference League. Ένα Conference League, το οποίο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας, μιας και αποτελεί την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μετέχουν σημαντικά ονόματα συλλόγων.

Το ευτυχές, λοιπόν, είναι πως φέτος έχουμε δύο ομάδες στη φάση των «8», με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Λίγο πριν την κλήρωση των προημιτελικών, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιες είναι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24.

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Οι ομάδες

Ας δούμε, όμως, αρχικά τις ομάδες που πέρασαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

  • Άστον Βίλα
  • Βικτόρια Πλζεν
  • Κλαμπ Μπριζ
  • Λιλ
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
  • Φενέρμπαχτσε
  • Φιορεντίνα

O δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τους «8»:

  • Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
  • Άστον Βίλα - Λιλ
  • Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια για τους «4»

  • Άστον Βίλα-Λιλ με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
  • Πλζεν - Φιορεντίνα με Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η Άστον Βίλα. Οι «χωρικοί» πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Είναι στην πρώτη 4αδα της Premier League και παράλληλα συνεχίζουν στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί μερίδιο επιτυχίας. Φυσικά, η μέχρι τώρα πορεία της Βίλα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετά το πρώτο αποτυχημένο πέρασμα του από το Νησί και την Άρσεναλ, δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Φυσικά, μόνο τυχαίος προπονητής δεν είναι και το έχουν δείξει οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έχει στο παλμαρέ του.

Η απόδοση κατάκτησης του Conference League από την Άστον Βίλα έχει απόδοση 2,85 από 4,00 στις  στοιχηματικές εταιρίες.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκουμε την Φιορεντίνα, η οποία είναι εξίσου καλή φέτος σε Serie A και Ευρώπη. Οι «βιόλα» μπορεί να είναι αισίως στην 8η θέση της Ιταλίας, όμως απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Συν τοις άλλοις, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαίως έχουν κερδίσει το χειροκρότημα και τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα φαβορί.

Η Stoiximan προσφέρει την επιλογή της Φιορεντίνα στο 4.00 από το 5,00.

H τιμή για τις ελληνικές ομάδες

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να δούμε και τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων για το Conference League 2023/24. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Novibet προσέφερε πριν τον πρώτον αγώνα τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ στο 21,00 για να σηκώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους. Μετά τις ήττες όμως της περασμένης Πέμπτης, η απόδοση του ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 36,00 και του Ολυμπιακού στο 76,00. Πλέον, έχουμε ξανά ίδια απόδοση για τις ομάδες, με την τιμή τους να είναι στο 15,00 & 21.00 αντίστοιχα!

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24

  • Άστον Βίλα – 2,80
  • Φιορεντίνα – 4,00
  • Φενέρμπαχτσε – 7,50
  • Λιλ – 7,50
  • Κλαμπ Μπριζ – 13,00
  • ΠΑΟΚ – 15,00
  • Ολυμπιακός – 21,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεωργία – Ελλάδα: Τα προγνωστικά του αγώνα (26/03/24)

Οι επιλογές της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σίγουρα το παιχνίδι Γεωργία - Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά (26/03/24).

Δείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά του Betmarket

Γεωργία - Ελλάδα

Ανάλυση Γεωργία

Η Γεωργία προκρίθηκε στον τελικό κερδίζοντας το Λουξεμβούργο (2-0) κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο της, με τα εισιτήρια για τον αγώνα να έχουν ήδη εξαντληθεί. Στην τελευταία της αναμέτρηση, όλα κρίθηκαν στο 53ο λεπτό, όπου το Λουξεμβούργο σκόραρε και ισοφάρισε (1-1), όμως το VAR γύρισε το παιχνίδι μία φάση πίσω και απέβαλε τον Σανό για ένα μαρκάρισμα σε φάση που είχε προηγηθεί.

Αγωνιστικά, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη επιθετικά, η οποία ειδικά στις αντεπιθέσεις μπορεί να γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη. Αμυντικά βέβαια, δεν είναι σε καλή κατάσταση και συχνά δίνει χώρους στον αντίπαλο. Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της, ναι μεν αρκετοί παίκτες τονίζουν πως δύσκολα χάνουν στη Γεωργία, όμως στο τελευταίο παιχνίδι με ομάδα υψηλής δυναμικής ηττήθηκαν με 1-7 από την Ισπανία.

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν και το διέσυρε με 5-0, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του τελικού με τη Γεωργία. Το έργο της δεν είναι εύκολο, όμως το κλίμα είναι καλό και η φόρμα της το ίδιο. Συνολικά, είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη αμυντικά και με ποιότητα στην επίθεση.

Η σημερινή αναμέτρηση δεν αναμένεται να μοιάζει και τόσο με το τελευταίο της, καθώς εδώ θα πρέπει να έχει αρκετά περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα. Βέβαια, αυτό είναι το παιχνίδι της έτσι κι αλλιώς, ένα στυλ με αμυντικό προσανατολισμό.

Γεωργία - Ελλάδα: Προγνωστικά

Στις αποδόσεις βλέπουμε πως η Ελλάδα είναι το φαβορί, όμως περιμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Η Γεωργία στηρίζεται περισσότερο στις γρήγορες αντεπιθέσεις και τις ατομικές ενέργειες, ενώ η Ελλάδα αναγκαστικά θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να μεταφέρει γρήγορα την μπάλα στους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Όσον αφορά το παιχνίδι, περιμένουμε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο είναι πιθανό να πάει αρκετά στη δύναμη. Γενικότερα, καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να επιτρέψει στην άλλη να χτίσει ρυθμό, οπότε περιμένουμε και αρκετά φάουλ συνολικά. Οπότε η πρώτη μας επιλογή θα είναι τα Over 27.5 φάουλ, σε απόδοση 1.80 από τις  στοιχηματικές εταιρίες.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει και στα ειδικά παικτών. Ο Μπακασέτας είναι ο παίκτης της Ελλάδας που δοκιμάζει αρκετά τα πόδια του, παίρνει πρωτοβουλίες και είναι και εκτελεστής των πέναλτι. Από την άλλη, ο Κχαβαρτσκέλια είναι ο καλύτερος παίκτης των Γεωργιανών και περιμένουμε σήμερα να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας τους. Συνεπώς, θα δημιουργήσουμε ένα BetBuilder στη Stoiximan με τις επιλογές «Μπακασέτας Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Κχβαρατσκέλια Over 0.5 προσπάθεια στην εστία» που προσφέρεται σε απόδοση 2.18.

Γεωργία - Ελλάδα: Betmarket επιλογές

19:00, Γεωργία - Ελλάδα: Over 27.5 φάουλ (1.80)

19:00, Γεωργία - Ελλάδα: Μπακασέτας Over 0.5 προσπάθεια στην εστία & Κχβαρατσκέλια Over 0.5 προσπάθεια στην εστία (2.18)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (24/03/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινούν τα playoff και τα playout της Superleague 2 και στα προγνωστικά της ημέρας (24/03/24) υπάρχει ενδιαφέρον.

Δείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά του Betmarket.gr.

Superleague 2: Προγνωστικά (24/03/24)

Μακεδονικός - Λεβαδειακός (15:00)

Ο Μακεδονικός κατάφερε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας να κλειδώσει τη θέση του στα playoff κι έτσι ακολουθεί μια σειρά αγώνων χωρίς πίεση, γεγονός που θα του επιτρέψει να παίξει πιο απελευθερωμένα. Μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε πως είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ειδικά στην έδρα του έχει πολύ καλή εικόνα. Το μεγάλο του προτέρημα είναι το εξαιρετικό «διάβασμα» του αντιπάλου, ενώ συνολικά οι γηπεδούχοι κάνουν μια τίμια προσπάθεια.

Ο Λεβαδειακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως μόλις στο +3 από τη δεύτερη θέση. Μπορεί να είναι το φαβορί για την άνοδο, όμως σίγουρα θα πρέπει να παλέψει γι' αυτή. Όσον αφορά τη φόρμα του, μετρά μεν 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια, όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγαθήριο. Βέβαια, έχει αρκετή ποιότητα και εμπειρία, οπότε σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικοί. Το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και έχει βάλει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους, οπότε αν ο Λεβαδειακός καταφέρει να περάσει, δεν θα το κάνει εύκολα.

Στοιχηματικά, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το Χ ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 2.40 από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ειδικά στην αρχή, περιμένουμε αμυντική προσέγγιση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι λογικά θα χτίσουν το πλάνο τους πάνω στον αντίπαλο.

Επιπλέον, το 11.00 που προσφέρει η ίδια εταιρία για το 1 DNB είναι αρκετά υψηλό! Ναι, ο Λεβαδειακός είναι το φαβορί και η μόνη ομάδα που έχει ουσιαστικό κίνητρο στο παιχνίδι, όμως όπως προαναφέραμε, ο Μακεδονικός στην έδρα του δεν αποτελεί καθόλου εύκολο αντίπαλο. Επιπλέον, και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια για την κανονική διάρκεια είδαμε μια αρκετά ισορροπημένη εικόνα.

Superleague 2: Προγνωστικά (24/03/24)

15:00, Μακεδονικός - Λεβαδειακός: Χ ημίχρονο, σε απόδοση 2.40

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ