Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα ATP Finals: Κάπου το έχουμε ξαναδεί το Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς

Το τελευταίο τουρνουά της σεζόν, τα Finals της ATP έκαναν τη δική τους πρεμιέρα την Κυριακή

PAOK24

Στοίχημα ATP Finals: Κάπου το έχουμε ξαναδεί το Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς

Το τελευταίο τουρνουά της σεζόν, τα Finals της ATP έκαναν τη δική τους πρεμιέρα την Κυριακή. Φυσικά η ήττα του Ράφα Ναδάλ από τον Τέιλορ Φριτζ έκανε… θόρυβο, όμως για τα θεματάκια του Ισπανού είχατε διαβάσει στις επιλογές μας πριν την έναρξη αυτού του τουρνουά.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για μεγάλα τουρνουά και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Η τενιστική μας στήλη σαφώς και θα είναι εδώ καθημερινά, όπως και στο αντίστοιχο τουρνουά των γυναικών, όπου και σημειώσαμε μεγάλες επιτυχίες. Μπορεί οι αναλύσεις του Betmarket για το Μουντιάλ του Κατάρ να μας… κλέβουν τη δόξα, ωστόσο κρατάμε ψηλά τη σημαία του τένις.

Και η σημερινή ημέρα έχει το τεράστιο ντέρμπι του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, το οποίο θα ξαναδούμε.

Και πάλι υποτιμήθηκε το σετ του Τσιτσιπά, όπως στο Παρίσι

Αυτήν τη φορά δεν είναι τελικός, όπως σε Αστάνα και Παρίσι, όμως οι δυο τους δε γίνεται να παίξουν και να μη χαρίσουν θέαμα. Ο Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλός στην Αστάνα, σέρβιρε εξαιρετικά αλλά αυτά που απέναντι σε άλλους αντιπάλους θα ήταν άσοι, ο Νόλε τα γύριζε στη γραμμή.

Στο Παρίσι δε σέρβιρε με την ίδια συνέπεια, αλλά πέραν από το πρώτο σετ που ο Τζόκοβιτς ήταν αλάνθαστος, ισορρόπησε και μπορούσε να πει ότι αν ήταν λίγο πιο… clutch στο τελευταίο σετ θα κατακτούσε τον τίτλο. Αυτός είναι όμως ο Τζόκοβιτς και κατάφερε να πετύχει σημαντικούς πόντους.

Κάτι καινούργιο δε φαίνεται πως θα υπάρξει στο ματς, τουλάχιστον τακτικά. Ο Τσιτσιπάς πρέπει να σερβίρει τέλεια και να είναι το ίδιο απειλητικός με το μπάκχαντ στην ευθεία, αφού διαφορετικά ο Τζόκοβιτς των 8 σερί νικών στο H2H θα του αφαιρέσει όλον τον χρόνο πίσω από τις μπάλες.

Πέραν αυτού, οι εταιρίες έχουν αντιληφθεί την επικινδυνότητα του Τσιτσιπα, αφού από το 5+ της Αστάνα έχει βρεθεί στο 3.94. Υψηλό για τόσο κλειστά παιχνίδια στο ζευγάρι, αλλά ποιος μπορεί να κοντράρει με ευκολία τον Τζόκοβιτς; Όπως και στο Παρίσι έτσι και τώρα, δε θεωρώ πως η πρεμιέρα τους θα κριθεί στα δύο σετ.

Δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε, δε θα επικρατήσει με 2-0 ο Τζόκοβιτς. Το ρίσκο με τον νικητή απέναντι στο ρομπότ από τη Σερβία δε χρειάζεται, την ώρα που το αμφίσετο βρίσκεται σε απόδοση 2.42.

Και κάτι πιο ειδικό, που αφορά το σερβίς του Τσιτσιπά. Ακόμα και στα 3 σετ που αναφέρεται το παραπάνω μας ποντάρισμα, θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να περάσει 7 άσους κόντρα στον κορυφαίο returner. Αυτά είναι κόλπα… ζόρικα, ειδικά για έναν παίκτη που δεν ανήκει στην κλίκα των big server. Το under 6.5 των άσων εκτιμάται στο 1.87.

Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο Μεντβέντεφ

Στο έτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό που ανοίγει την αυλαία του ομίλου, συναντάμε τον ρωσικό εμφύλιο του Μεντβέντεφ με τον Ρούμπλεφ. Μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος, ας μιλήσουμε λίγο για τα όσα έζησε στη σεζόν ο Μεντβέντεφ, από του οποίου τη ρακέτα μάλλον θα κριθεί και η αναμέτρηση.

Ο Ρώσος μπήκε φουριόζος στη σεζόν, έμοιαζε ανίκητος μετά και την κατάκτηση του US Open το 2021, όμως… σκόνταψε στα drop shot του Ναδάλ στο Australian Open. Κάπου στον δρόμο πήρε και το Νο1, όμως το παιχνίδι του άρχισε να παρουσιάζει ρωγμές.

Ένας εκπληκτικός counterpouncher, που όμως έχει γίνει αντιληπτός πλέον ο τρόπος που μπορείς να τον κερδίζεις, αν τον αναγκάσεις να τρέξει κάθετα το κορτ και σημαδέψεις όλες τις γραμμές. Το πρόβλημα του Μεντβέντεφ είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις, απέναντι σε τενίστες που λατρεύουν την επίθεση δεν είχε plan-b, όταν το ματς δεν πήγαινε όπως θα ήθελε.

Είναι ένας τενίστας που μπορεί να επιτεθεί ο Ρούμπλεφ; Ναι. Μπορεί να το κάνει με συνέπεια μέσα στο παιχνίδι; Όχι. Μπορεί να ανεβάσει με ποιοτικά χτυπήματα τον Μεντβέντεφ στο φιλέ; Πάλι όχι. Οπότε είτε εύκολα, είτε δύσκολα, ο Μεντβέντεφ θα είναι αυτός που θα επικρατήσει και θα αυξήσει στο 6-1 το H2H των δύο.

Δίκαια είναι το απόλυτο φαβορί στο παιχνίδι και δεν αξίζει να ποντάρουμε σε τόσο μικρές αποδόσεις χάντικαπ ή καθαρής νίκης. Για να συνδυάσουμε τη δυάδα μας με τους άσους του Τσιτσιπά, θα επιλέξουμε το over 2.5 μπρέικ του Μεντβέντεφ στο 1.72. Αν γεμίσει το ματς ο Ρούμπλεφ και πάμε σε τρία σετ, δε βλέπω τον τρόπο που δε θα επιβεβαιωθεί. Αν πάλι ο Μεντβέντεφ επικρατήσει στα δύο, τότε σημαίνει πως δε θα χρειαστεί το plan-b που λέγαμε.

Έχει την ικανότητα να τιθασεύσει τις μπάλες του Ρούμπλεφ και να τον… τρομοκρατήσει με τις επιστροφές του στο σερβίς!

Betmarket Επιλογές

Δυάδα

14/11 – 15:00 – ATP Finals – Μεντβέντεφ – Ρούμπλεφ: Over 2.5 μπρέικ Μεντβέντεφ (1.72)

14/11 – 22:00 – ATP Finals – Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Under 6.5 άσοι Τσιτσιπάς (1.87)

Δυάδα Απόδοσης 3.21

Μονό

14/11 – 22:00 – ATP Finals – Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Να κερδίσουν σετ και οι δύο (2.42)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους: BetBuilder σε απόδοση 5.70

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Bet Builder του Freetips247 από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0.Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι «Μπιανκονέρι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στη Serie Α κόντρα σε Τορίνο (0-0), Κάλιαρι (2-2) με συνέπεια να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη Μίλαν. Μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι μέχρι το 61΄ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ισοφάρισαν με τους Βλάχοβιτς και αυτογκόλ του Ντοσένα.

Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, καθώς νίκησε την Σαλερνιτάνα (4-1) και την Τζένοα εκτός έδρας (0-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχοντας δύο ματς περισσότερα σε σχέση με τη Ρόμα που βρίσκεται από πάνω της.

'Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο εύρος των 2-3 τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει επαληθευτεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο», ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Λάτσιο είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και ως εκ τούτου περιμένουμε μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα. Θα στραφούμε στο Over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά την αναμέτρηση, ενώ η Λάτσιο θα πρέπει να προσεγγίσει με προσοχή το ματς. Πάμε με το Under 1.5 στο Α΄ Ημίχρονο.

Κλείνουμε την τετράδα με το Over 9.5 κόρνερ στον αγώνα, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της Λάτσιο να επιτεθεί, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να πάρει κόρνερ ακόμα και στην κόντρα.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

Λάτσιο-Γιουβέντους: 2-3 γκολ (1.95)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Λάτσιο Οver 0.5 γκολ (1.42)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.32)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Over 9.5 κόρνερ (1.78)

Απόδοση: 5.70

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου η Kaizen Gaming: Μεγάλος Χορηγός της Άστον Βίλα το Betano

Κεντρικός Χορηγός της φανέλας της Aston Villa για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους θα είναι το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Aston Villa και η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο, ανακοινώνουν την έναρξη διετούς χορηγικής συνεργασίας. Συγκεκριμένα, το Betano, το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming, θα αποτελεί τον νέο κεντρικό χορηγό στη φανέλα της διάσημης αγγλικής ομάδας, αρχής γενομένης από την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Άστον Βίλα έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης εισόδου του Betano στη βρετανική αγορά, μια από τις μεγαλύτερες αγορές διαδικτυακού στοιχηματισμού στον κόσμο, σε συνεργασία με τη BVGroup και λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Betano ως επίσημου παγκόσμιου χορηγού του UEFA EURO 2024™ και του CONMEBOL Copa America™️ 2024.

Πρόκειται για ένα ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη χορηγική συμφωνία που συνάπτει η Kaizen Gaming με μία ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της αγγλικής Premier League. Η Aston Villa αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει ιδρυθεί το 1874 και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας και εφτά φορές Κυπελλούχος Αγγλίας. Παράλληλα, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, πράγμα που την καθιστά μία από τις μόλις έξι αγγλικές ομάδες, που έχουν στεφθεί ποτέ πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ο Chris Heck, President of Business Operations της Aston Villa ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που καλωσορίζουμε το Betano ως τον νέο Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας. Η αφοσίωσή τους στην καινοτομία, την ικανοποίηση των πελατών και το υπεύθυνο διαδικτυακό παιχνίδι συμβαδίζει με τις αξίες που θεωρούμε θεμελιώδεις ως αθλητικός σύλλογος. Η Aston Villa και το Betano μοιράζονται το ίδιο πάθος  για τον αθλητισμό και ανυπομονούμε για τις επερχόμενες κοινές μας επιτυχίες, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής εποχής και για τις δύο πλευρές».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming δήλωσε σχετικά: «Οι φίλαθλοι της Aston Villa έχουν πολλούς λόγους να είναι περήφανοι για την μακρά και επιτυχημένη ιστορία των 150 χρόνων της ομάδας τους. Ο συνδυασμός των παθιασμένων φιλάθλων, με το εξαιρετικό ρόστερ και προπονητικό τιμ, καθώς και μία πολύ ικανή διοίκηση, καθιστά την Άστον Βίλα μία από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Η εξαιρετική πορεία της ομάδας στη φετινή Premier League και η επιτυχημένη επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνάδουν με την ανάπτυξη και τα ορόσημα που έχει επιτύχει το Betano στη διεθνή αγορά».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή  παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Super League: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Το ενδιαφέρον στο μακροχρόνιο στοίχημα παραμένει ενεργό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Με ντέρμπι στη Χαριλάου και το Φάληρο, η 6η αγωνιστική στα Playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε, και η ΑΕΚ παραμένει πρώτη μετά την ανατροπή στον αγώνα με τον Άρη.

Οι αποδόσεις στο μακροχρόνιο στοίχημα, είχαν τις παραδοσιακές μεταβολές μετά την αγωνιστική δράση.

Η ΑΕΚ, κερδίζοντας με σκορ 1-2 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παραμένει επικεφαλής της κατάταξης με 72 βαθμούς. Η απόδοσή της για κατάκτηση τίτλου έπεσε στο 1.95 (από 2.30) στη Stoiximan.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η επέλαση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και το πληθωρικό 0-5 στο «Αθανάσιος Διάκος» επί της Λαμίας, έδωσε στον Παναθηναϊκό τους τρεις βαθμούς και τον διατήρησε στη 2η θέση. Η απόδοση για πρωτάθλημα, είναι στο 3.50, συγκριτικά με το 4.00 της περασμένης αγωνιστικής.

Σε ότι έχει να κάνει με το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο δικεφαλος είναι 3ος με 67 βαθμούς και η απόδοσή του για την κατάκτηση της Stoiximan Super League είναι πλέον στο 6.50 (από 3.20).

Ο Ολυμπιακός, είναι 4ος με ένα βαθμό λιγότερο από τον ΠΑΟΚ και έχει απόδοση 7.00 (από 9.00).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ