Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατάρ – Ισημερινός: Ανάλυση και προγνωστικά!

Πλήρης ανάλυση για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Κατάρ και Ισημερινό. Στατιστικά, προγνωστικά και ειδικό στοίχημα!

PAOK24

Κατάρ – Ισημερινός: Ανάλυση και προγνωστικά!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκινάει και στο BetMarket.gr θα βρείτε όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ 2022 που σας ενδιαφέρουν με μακροχρόνια στοιχήματα για τους ομίλους και τον νικητή της διοργάνωσης, ειδικά στοιχήματα παικτών αλλά και καθημερινές προτάσεις και αναλύσεις για τους αγώνες.

Έναρξη του Μουντιάλ 2022 με την ομάδα του Κατάρ να φιλοξενεί στο «Al Bayt Stadium» την ομάδα του Ισημερινού. Όπως σε όλες τις πρεμιέρες, όλα τα αποτελέσματα είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Αυτό αφήνει να νοηθεί και ο προπονητής του Κατάρ, Félix Sánchez, λέγοντας μας ότι «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί». Δύσκολα όμως τα πράγματα για το Κατάρ καθώς δεν είναι από τις ομάδες με πολλές ελπίδες για κάτι καλό σε αυτό το Μουντιάλ.

Ανάλυση και προγνωστικά Κατάρ – Ισημερινός

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 18:00

Διαιτητής: Daniele Orsato

Παράδοση: 1-1-1 με 6-6 τέρματα

Ανάλυση Κατάρ

*Ήττα με 0-1 από την Αμερική στο τελευταίο επίσημο του παιχνίδι

*Μόνο από την Αμερική έχασε στα 7 τελευταία επίσημα παιχνίδια του. Μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα

*Στα 3 από τα τελευταία 7 παιχνίδια του σκόραρε τουλάχιστον 3 γκολ.

Για να καταφέρει να βρεθεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έπρεπε να γίνει η διοργανώτρια χώρα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί στην ιστορία της καθώς δεν φημίζεται για το ποδοσφαιρικό της ταλέντο. Πρέπει, πάντως, να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντική πρόοδο. Κατέκτησε (ως μεγάλο αουτσάιντερ) το Ασιατικό Κύπελλο το 2019, ενώ μετά συμμετείχε (με ειδική πρόσκληση) σε διοργανώσεις όπως το Κόπα Αμέρικα όπου συγκέντρωσε εμπειρίες (αποκλείστηκε έχοντας έναν βαθμό σε δύσκολο όμιλο με Αργεντινή, Παραγουάη και Κολομβία).

Η ομάδα του Félix Sánchez Bas πάει καλά προετοιμασμένη στο Μουντιάλ καθώς έδωσε 17 φιλικούς αγώνες από τον περασμένο Μάρτη μέχρι τον Νοέμβρη. Βέβαια, δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπορεί στα 4 τελευταία φιλικά να μετρήσει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αλβανία, Παναμά, Ονδούρα, Γουατεμάλα, είναι όμως ευκόλως αντιληπτό ότι η δυναμικότητα των αντιπάλων του δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλή. Νωρίτερα, ωστόσο, είχε ηττηθεί με 2-0 από Καναδά (20/9) και 3-0 από την u23 της Κροατίας (20/09). Μέσα σε όλα έσκασε σαν… βόμβα και η είδηση για προσπάθεια δωροδοκίας 7 παικτών του Ισημερινού για να κερδίσουν το παιχνίδι με σκορ 1-0!

Αγωνιστικά νέα Κατάρ

Δεν υπάρχει κάποια απουσία και έτσι το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Πιθανή ενδεκάδα (1-5-3-2): Σιμπ – Αχμέτ, Χασάν, Ράουϊ, Κούκι, Μιγκέλ – Μπούτιαφ, Χάιντο, Χάντεμ – Άφιφ, Άλι.

Ανάλυση Ισημερινού

*Δεν κέρδισε επίσημο αγώνα μέσα στο 2022 (0-3-1) αλλά οι 2/3 ισοπαλίες ήρθαν κόντρα στα φαβορί του θεσμού: Αργεντινή (1-1) και Βραζιλία (1-1).

*4 goal/goal στα 4 τελευταία επίσημα παιχνίδια του (τα 3/4 ήταν under)

*Στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια του μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα

Υπό τις οδηγίες του Gustavo Alfaro έχει καταφέρει να χτιστεί μια ομάδα με ισορροπία. Δύσκολο αυτό για ένα τόσο νεανικό σύνολο, με την πιθανή ενδεκάδα του να έχει μέσο όρο ηλικίας τα 25,9 χρόνια. Ο Αργεντινός προπονητής όμως έχει καταφέρει να μαζέψει όλα τα θετικά στοιχεία της ομάδας και να απωθήσει τα αρνητικά.

Η σταθερότητα της ομάδας και το πόσο ανταγωνιστική είναι φάνηκε στα Προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, εκεί όπου πήρε την 4η θέση και πήρε την απευθείας πρόκριση. Να σημειώσουμε ότι είχε την 3η καλύτερη άμυνα και 2η καλύτερη επίθεση (πέτυχε ίδιο αριθμό τερμάτων με την Αργεντινή). Στα 6 τελευταία φιλικά της, μάλιστα, δεν δέχτηκε κανένα γκολ. Μένει απλά η ενέργεια να βγει σωστά και στο Μουντιάλ και να μην είναι απλά τρεξίματα της νιότης.

Η χαρά για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ πήγε να επισκιαστεί, καθώς η συμμετοχή του τέθηκε σε κίνδυνο (είχε χρησιμοποιήσει παράνομα παίκτη στα Προκριματικά) αλλά γλίτωσε τη… βαριά καμπάνα! Μοναδικός στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως στο Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία (“16”: η καλύτερη επίδοσή του). Έχουν το ρόστερ, την ποιότητα και ικανό προπονητή για να τα καταφέρουν.

Αγωνιστικά νέα Ισημερινού

Όλες οι κύριες επιλογές ποδοσφαιριστών είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Έτσι λοιπόν ο Gustavo Alfaro έχει γεμάτο οπλοστάσιο.

Πιθανή ενδεκάδα (1-4-4-2): Ντομίκγεζ – Καστίγιο, Τόρες, Χινσάπιε, Έστουπιναν – Πλάτα, Καϊσέδο, Γκρουέτσο, Ιμπάρα – Εστράντα, Βαλένθια.

Προγνωστικά Κατάρ – Ισημερινός (1-Χ-2)

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στα ρόστερ των δύο ομάδων είναι σημαντική. Αυτό φαίνεται από την χρηματιστηριακή τους αξία αλλά και από τα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται οι παίκτες τους. Μάλιστα, ο Ισημερινός έχει δοκιμαστεί το τελευταίο χρόνο σε σαφώς δυσκολότερες συνθήκες, κόντρα σε μεγαθήρια και τα πήγε περίφημα. Έτσι, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι έχει την υπεροχή και το διπλό στο 2.55 μπορεί να αποτελέσει επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος. Μπορεί η παράδοση να θέλει τις διοργανώτριες χώρες να παίρνουν θετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα (από το 2006 και μετά 3 νίκες και 1 ισοπαλία), αλλά δεν… λένε πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε;

Προγνωστικά Κατάρ – Ισημερινός (Over/Under)

Προσοχή στην άμυνα του αναμένουμε να δείξει το Κατάρ. Κάτι αντίστοιχο έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας του και ο Ισημερινός όπου (όπως αναφέραμε πιο πάνω) δεν δέχτηκε κανένα γκολ. Πολύ καλή, επίσης, και η αμυντική του συμπεριφορά στα Προκριματικά. Πολύ πιθανό, λοιπόν, το under2.5 και το βρίσκουμε σε απόδοση 1,50. Για μεγαλύτερο ρίσκο στα προγνωστικά στοιχήματος το “0-1 γκολ” σε απόδοση 2.47.

Ειδικό στοίχημα

Στα προκριματικά για το Μουντιάλ, ο Εστουπινάν δημιούργησε 22 τελικές για τους συμπαίκτες του με τις εξαιρετικές του σέντρες αλλά και πάσες. Στο 9,00 η απόδοση του για να δώσει ασίστ στο παιχνίδι.

Betmarket Επιλογές:

18:00 – Κατάρ – Ισημερινός – 2 (2,55)

18:00 – Κατάρ – Ισημερινός – Under 2,5 (1,50)

18:00 – Κατάρ – Ισημερινός – Εστουπινάν ασίστ (9,00)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δες τα Highlights από την επίσκεψη του τροπαίου του UEFA Euro 2024™ στο Ζάππειο (vid)

Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Αθήνα για μια ημέρα βρέθηκε το τρόπαιο του UEFA EURO 2024™ που θα σηκώσει στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο, την περασμένη Πέμπτη, 21 Μαρτίου, σε μία μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2024™.

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το πολυπόθητο τρόπαιο, αποθανατίζοντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Στην εκδήλωση βρέθηκε και πλήθος επίσημων καλεσμένων. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, αλλά και σπουδαίοι αθλητές και προπονητές, όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, κ. Λευτέρης Πετρούνιας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φατίχ Τερίμ, και πολλοί ακόμη.

Για την ιστορία, η επίσημη ονομασία του τροπαίου είναι «Henri Delaunay», έχοντας πάρει το όνομά του από τον πρώτο Γενικό Γραμματέα της UEFA και εμπνευστή της διοργάνωσης, τον Ανρί Ντελονέ. Από το 1960 μέχρι σήμερα, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει διεξαχθεί 16 φορές και έχει κατακτηθεί από 10 διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας το 2004. Τις περισσότερες κατακτήσεις μετρούν Ισπανία και Γερμανία, αμφότερες από τρεις. To τρόπαιο του Euro είναι ασημένιο, με ύψος 60 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 8 κιλά. Η χρηματική του αξία υπολογίζεται στις 15.000 ευρώ, αλλά η συμβολική του αξία είναι ανεκτίμητη, όπως ανεκτίμητες ήταν και οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν δίπλα στο τρόπαιο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κάποιες από τις στιγμές αυτές μοιράζεται η Stoiximan μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=CvgyMRlBjmw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Conference League 2023/24: Οι αποδόσεις κατάκτησης

Επιλογές για όλα τα γούστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπαίνουμε στη φάση των «8» του Conference League 2023/24 με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και έχουμε τις αποδόσεις κατάκτησης.

Ιστορία έγραψαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης. Παρότι αμφότεροι ήταν αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση, εν τούτοις έκαναν την έκπληξη και πήραν ιστορικές προκρίσεις στα προημιτελικά του Conference League. Ένα Conference League, το οποίο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας, μιας και αποτελεί την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μετέχουν σημαντικά ονόματα συλλόγων.

Το ευτυχές, λοιπόν, είναι πως φέτος έχουμε δύο ομάδες στη φάση των «8», με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Λίγο πριν την κλήρωση των προημιτελικών, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιες είναι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24.

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Οι ομάδες

Ας δούμε, όμως, αρχικά τις ομάδες που πέρασαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

  • Άστον Βίλα
  • Βικτόρια Πλζεν
  • Κλαμπ Μπριζ
  • Λιλ
  • Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ
  • Φενέρμπαχτσε
  • Φιορεντίνα

O δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τους «8»:

  • Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
  • Άστον Βίλα - Λιλ
  • Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια για τους «4»

  • Άστον Βίλα-Λιλ με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε
  • Πλζεν - Φιορεντίνα με Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η Άστον Βίλα. Οι «χωρικοί» πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Είναι στην πρώτη 4αδα της Premier League και παράλληλα συνεχίζουν στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί μερίδιο επιτυχίας. Φυσικά, η μέχρι τώρα πορεία της Βίλα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετά το πρώτο αποτυχημένο πέρασμα του από το Νησί και την Άρσεναλ, δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Φυσικά, μόνο τυχαίος προπονητής δεν είναι και το έχουν δείξει οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έχει στο παλμαρέ του.

Η απόδοση κατάκτησης του Conference League από την Άστον Βίλα έχει απόδοση 2,85 από 4,00 στις  στοιχηματικές εταιρίες.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκουμε την Φιορεντίνα, η οποία είναι εξίσου καλή φέτος σε Serie A και Ευρώπη. Οι «βιόλα» μπορεί να είναι αισίως στην 8η θέση της Ιταλίας, όμως απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Συν τοις άλλοις, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαίως έχουν κερδίσει το χειροκρότημα και τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα φαβορί.

Η Stoiximan προσφέρει την επιλογή της Φιορεντίνα στο 4.00 από το 5,00.

H τιμή για τις ελληνικές ομάδες

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να δούμε και τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων για το Conference League 2023/24. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Novibet προσέφερε πριν τον πρώτον αγώνα τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ στο 21,00 για να σηκώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους. Μετά τις ήττες όμως της περασμένης Πέμπτης, η απόδοση του ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 36,00 και του Ολυμπιακού στο 76,00. Πλέον, έχουμε ξανά ίδια απόδοση για τις ομάδες, με την τιμή τους να είναι στο 15,00 & 21.00 αντίστοιχα!

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24

  • Άστον Βίλα – 2,80
  • Φιορεντίνα – 4,00
  • Φενέρμπαχτσε – 7,50
  • Λιλ – 7,50
  • Κλαμπ Μπριζ – 13,00
  • ΠΑΟΚ – 15,00
  • Ολυμπιακός – 21,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ