Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολλανδία – Ισημερινός: Ανάλυση και προγνωστικά



Παγκόσμιο Κύπελλο και… κέρδη!

PAOK24

Ολλανδία – Ισημερινός: Ανάλυση και προγνωστικά



Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη στο πρώτο τους παιχνίδια και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους. Καμία δεν έθελξε με την παρουσία της όμως αυτό δεν ήταν αυτοσκοπός των δύο προπονητών. Όλοι στο μυαλό είχαν τη νίκη και μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν αυτήν την αναμέτρηση.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Μετάδοση: ΑΝΤ1

Ώρα έναρξης: 18:00

Διαιτητής: Μουσταφά Γκόρμπαλ

Προϊστορία: 1 ισοπαλία και 1 νίκη για την Ολλανδία σε δύο φιλικές αναμετρήσεις

Ανάλυση Ολλανδίας

*3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.

*14 συναπτοί αγώνες χωρίς ήττα

*Σκόραρε στα 20 από τα τελευταία 21 παιχνίδια της

Φάνηκε αγχωμένη στην πρεμιέρα και η λύση σε αυτό απέναντι στην Σενεγάλη ήταν να πάρει απλά την ουσία, κάτι το οποίο κατάφερε. Κατάφερε να φτιάξει μόλις 10 τελικές προσπάθειες, 8 από ανοιχτό παιχνίδι και 2 από στημένα. Κατά 46% την είδαμε να δημιουργεί από την δεξιά της πλευρά με τα ανεβάσματα του Ντάμφρις. Δεν είχε τον απαραίτητο ρυθμό, έκανε αρκετά λάθη στο παιχνίδι της και μέτρησε 22 απώλειες της κατοχής. Γενικά δεν ήταν η ομάδα που φοβόσουν όταν κρατούσε την μπάλα.

Απέναντι στην ομάδα του Ισημερινού περιμένουμε κάπως βελτιωμένη εικόνα, χωρίς το μεγάλο άγχος της πρεμιέρας. Δεν περιμένουμε όμως φουλ ρυθμό και ποδόσφαιρο φαντασίας. Ο Λούις Φαν Χαλ θα ψάξει για μια ακόμη φορά την ουσία και τους 3 βαθμούς που θα φέρουν τους «Οράνιε» πολύ κοντά στην 1η θέση του ομίλου. Ο λόγος που δεν περιμένουμε ρυθμό είναι λόγο διαχείρισης ενέργειας αλλά και αντιμετώπισης του αντιπάλου.

Αγωνιστικά νέα Ολλανδίας

Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή τους

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Νόπερ -Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Άκε – Ντάμφρις, Ντε Γιονγκ, Μπέρχουϊς, Μπλιντ – Γκαγκπο – Μπέρκβαϊν, Μέμφις Ντεπάι.

Ανάλυση Ισημερινός

*7 σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ (μαζί με τα φιλικά)

*2 σουτ στον στόχο και 2 γκολ στο Μουντιάλ

*8 σερί under2.5  (μαζί με τα φιλικά)

Φανερά ανώτερη απέναντι στο Κατάρ. Κατάφερε να επιβάλλει στο απόλυτο τον ρυθμό της και πήρε δίκαια το τρίποντο. Διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της μέχρι το τέλος του αγώνα. Έπαιξε με πίεση ψηλά και έκλεψε 5 φορές την μπάλα μετά από high press. Να σημειωθεί ότι τα νούμερα στα φάουλ του ήταν σε υψηλά επίπεδα καθώς υπέπεσε σε 15. Μεγάλος αριθμός για ένα ματς με χαμηλό τέμπο. Σημειώνουμε πως τα 4/15 φάουλ τα έκανε ο Εστουπινάν.

Απέναντι στην Ολλανδία περιμένουμε μια οπισθοχώρηση στον τρόπο άμυνας. Ίσως δούμε την ομάδα να περιμένει στο μεσαίο μπλοκ του γηπέδου και μετά να αρχίζει την πρώτη της πίεση. Εκεί θα ψάξει το κλέψιμο και την κόντρα επίθεση.

Αγωνιστικά νέα Ισημερινού

Ο Ένεν Βαλένσια είναι αμφίβολος και περιμένουμε πως θα παραμείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γκαλίντεζ – Πρεσιάδο, Τόρες, Χανσιέπε, Εστουπινάν – Πλάτα, Καϊσέδο, Μέντες, Ιμπάρα, Σαρμιέντο, Εστράδα.

Προγνωστικά 1-Χ-2

Δεν είδαμε τόσο σπουδαία πράγματα από την Ολλανδία έτσι ώστε να την εμπιστευτούμε ως το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Είναι πιθανότερο να δούμε τους «Οράνιε» να παίρνουν τη νίκη αλλά σε απόδοση 1,80 που το βρίσκουμε, είναι δύσκολο να μπλέξουμε. Μπορούμε όμως να δούμε την υπόθεση ισοπαλία, κάτι που μπορεί να βολέψει και τους δύο. Επίσης κρατάμε το ότι ο Ισημερινός δεν δέχεται γκολ για 7 συναπτούς αγώνες. Ισοπαλία σε απόδοση 3,75.

Προγνωστικά Over/Under

Δεν περιμένουμε ρυθμό στο ματς. Από την στιγμή που ίσως οι δύο ομάδες να μην πάρουν τα απαραίτητα ρίσκα, τότε τα να δούμε under2.5 γκολ είναι αρκετά πιθανό. Στο 1,78 η απόδοση του under2.5. Ο Ισημερινός έχει 8 σερί under2.5 ενώ στα τελευταία 7 παιχνίδια του δεν δέχτηκε γκολ.

Ειδικό στοίχημα

Κατά 46% επιλέγει την πλευρά του Ντάμφρις για τις επιθέσεις της η Ολλανδία στο πρώτο παιχνίδι. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο να πράξει το ίδιο και σε αυτό το ματς. Ο Ισημερινός με την απειρία (αρκετά νεαρό σε ηλικία ρόστερ) και την ενέργεια του κάνει αρκετά φάουλ. Ο Εστουπινάν, όπως αναφέραμε πιο πάνω, ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα (4). Από την στιγμή που η Ολλανδία θα επιτίθεται από την πλευρά του, τότε περιμένουμε ξανά να κάνει αρκετά και θα τον επιλέξουμε για κάρτα. Στο 4,33 η απόδοση του.

Betmarket Επιλογές

18:00 – Ολλανδία – Ισημερινός – Χ (3,75)

18:00 – Ολλανδία – Ισημερινός – Εστουπινάν να δεχθεί κάρτα (4,33)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου η Kaizen Gaming: Μεγάλος Χορηγός της Άστον Βίλα το Betano

Κεντρικός Χορηγός της φανέλας της Aston Villa για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους θα είναι το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Aston Villa και η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο, ανακοινώνουν την έναρξη διετούς χορηγικής συνεργασίας. Συγκεκριμένα, το Betano, το διεθνές premium brand της Kaizen Gaming, θα αποτελεί τον νέο κεντρικό χορηγό στη φανέλα της διάσημης αγγλικής ομάδας, αρχής γενομένης από την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Άστον Βίλα έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης εισόδου του Betano στη βρετανική αγορά, μια από τις μεγαλύτερες αγορές διαδικτυακού στοιχηματισμού στον κόσμο, σε συνεργασία με τη BVGroup και λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Betano ως επίσημου παγκόσμιου χορηγού του UEFA EURO 2024™ και του CONMEBOL Copa America™️ 2024.

Πρόκειται για ένα ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη χορηγική συμφωνία που συνάπτει η Kaizen Gaming με μία ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της αγγλικής Premier League. Η Aston Villa αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει ιδρυθεί το 1874 και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας και εφτά φορές Κυπελλούχος Αγγλίας. Παράλληλα, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1982, πράγμα που την καθιστά μία από τις μόλις έξι αγγλικές ομάδες, που έχουν στεφθεί ποτέ πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ο Chris Heck, President of Business Operations της Aston Villa ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που καλωσορίζουμε το Betano ως τον νέο Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας. Η αφοσίωσή τους στην καινοτομία, την ικανοποίηση των πελατών και το υπεύθυνο διαδικτυακό παιχνίδι συμβαδίζει με τις αξίες που θεωρούμε θεμελιώδεις ως αθλητικός σύλλογος. Η Aston Villa και το Betano μοιράζονται το ίδιο πάθος  για τον αθλητισμό και ανυπομονούμε για τις επερχόμενες κοινές μας επιτυχίες, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής εποχής και για τις δύο πλευρές».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming δήλωσε σχετικά: «Οι φίλαθλοι της Aston Villa έχουν πολλούς λόγους να είναι περήφανοι για την μακρά και επιτυχημένη ιστορία των 150 χρόνων της ομάδας τους. Ο συνδυασμός των παθιασμένων φιλάθλων, με το εξαιρετικό ρόστερ και προπονητικό τιμ, καθώς και μία πολύ ικανή διοίκηση, καθιστά την Άστον Βίλα μία από τις σπουδαιότερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Η εξαιρετική πορεία της ομάδας στη φετινή Premier League και η επιτυχημένη επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνάδουν με την ανάπτυξη και τα ορόσημα που έχει επιτύχει το Betano στη διεθνή αγορά».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

H Kaizen Gaming αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech διεθνώς. Με επίκεντρο την Τεχνολογία και τον ‘Ανθρωπο έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού.

Έχοντας ξεκινήσει το 2012, η εταιρεία σήμερα λειτουργεί το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ έχει ισχυρή  παρουσία με το brand Betano σε αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, έχοντας πρόσφατα εισέλθει στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική με λανσαρίσματα στη Νιγηρία και το Οντάριο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας λάβει πολλά βραβεία του κλάδου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, που αποτελεί ακόμα μία παγκόσμια πρωτιά.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kaizen Gaming

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Super League: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

Το ενδιαφέρον στο μακροχρόνιο στοίχημα παραμένει ενεργό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Με ντέρμπι στη Χαριλάου και το Φάληρο, η 6η αγωνιστική στα Playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε, και η ΑΕΚ παραμένει πρώτη μετά την ανατροπή στον αγώνα με τον Άρη.

Οι αποδόσεις στο μακροχρόνιο στοίχημα, είχαν τις παραδοσιακές μεταβολές μετά την αγωνιστική δράση.

Η ΑΕΚ, κερδίζοντας με σκορ 1-2 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παραμένει επικεφαλής της κατάταξης με 72 βαθμούς. Η απόδοσή της για κατάκτηση τίτλου έπεσε στο 1.95 (από 2.30) στη Stoiximan.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Η επέλαση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και το πληθωρικό 0-5 στο «Αθανάσιος Διάκος» επί της Λαμίας, έδωσε στον Παναθηναϊκό τους τρεις βαθμούς και τον διατήρησε στη 2η θέση. Η απόδοση για πρωτάθλημα, είναι στο 3.50, συγκριτικά με το 4.00 της περασμένης αγωνιστικής.

Σε ότι έχει να κάνει με το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο δικεφαλος είναι 3ος με 67 βαθμούς και η απόδοσή του για την κατάκτηση της Stoiximan Super League είναι πλέον στο 6.50 (από 3.20).

Ο Ολυμπιακός, είναι 4ος με ένα βαθμό λιγότερο από τον ΠΑΟΚ και έχει απόδοση 7.00 (από 9.00).

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Διπλό» για ανάκαμψη και εκτόξευση!

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη στο «Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη στο «Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού για να μπει πολύ γερά στο «κόλπο» του τίτλου, με την Interwetten.gr να προσφέρει το σούπερ ματς με 0% γκανιότα *, πάνω από 130 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

Η χαρά της νίκης κρατάει πέντε λεπτά και η θλίψη της ήττας, δέκα. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω τον αποκλεισμό του Europa Conference League από την Κλαμπ Μπριζ και ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου ψάχνει σήμερα (21/04, 20:30) τη νίκη στο «Καραϊσκάκης» για να γίνει ξανά αφεντικό στην μάχη του τίτλου στην ελληνική Super League.
Κόντρα στον τέταρτο Ολυμπιακό (63 β.), ο τρίτος Δικέφαλος (67 β.) αναζητά δεύτερο «διπλό» στο Φάληρο μετά το θριαμβευτικό 4-2 της κανονικής περιόδου, ώστε να μην χάσει επαφή με την πρωτοπόρο ΑΕΚ (69 β.) και τον δεύτερο Παναθηναϊκό (68 β.), οι οποίοι βεβαίως έχουν αγώνα περισσότερο.
Η Interwetten.gr παίζει μεγάλη... μπάλα και στο Φάληρο, προσφέροντας την σούπερ αναμέτρηση με 0% γκανιότα *, πάνω από 130 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!
Στο 3.00 με γκανιότα το «διπλό», στο 3.20 με 0% γκανιότα * το «διπλό» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε ένα ματς - κλειδί για την μάχη του τίτλου.
Στο 19.00 να ανοίξει το σκορ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνιολικά στον αγώνα που θα κλείσει την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ.
Στα Odds Boost, η Interwetten.gr προσφέρει σε απόδοση 6.00 (από την αρχική 5.25) να νικήσει ο ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά, σε μια αναμέτρηση δύο ομάδων που σκοράρουν με αρκετή ευκολία.
Μιάμιση ώρα μετά το ντέρμπι του Φαλήρου, η προσοχή των ποδοσφαιρόφιλων στρέφεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο παραδοσιακό «Clasico» του ισπανικού ποδοσφαίρου (22:00).
Στο 5.00 να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 9.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει τη σούπερ μονομαχία με 0% γκανιότα *, πάνω από 460 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ