Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιταλικές ιστορίες με μπόλικο στοίχημα

Ημέρα για κέρδη!

PAOK24

Ιταλικές ιστορίες με μπόλικο στοίχημα

Ολοκληρώνονται απόψε οι εμβόλιμες αγωνιστικές στις δεύτερες κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας, εκεί όπου προκύπτουν αρκετά σημεία όπως θα δείτε αναλυτικότερα παρακάτω.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θα ξεκινήσω από τους Ιταλούς, με την Τζένοα να υποδέχεται την Σουντιρόλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, χωρίς νίκη εδώ και πέντε σερί ματς, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Όλα αυτά οδήγησαν στην απομάκρυνση του τεχνικού Μπλεσίν, με τον άπειρο Τζιλαρντίνο (ήταν στα τσικό της ομάδας) να αναλαμβάνει προσωρινά τη θέση του.

Η νεοφώτιστη Σουντιρόλ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας, καθώς φιγουράρει στην 8η θέση, ούσα αήττητη εδώ και 12 σερί ματς, ενώ έχει κερδίσει σε 3/5 τελευταίες εξόδους της.

Μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αλλάξει πολλά ο Τζιλαρντίνο και απέναντι σε ένα τόσο καλοδουλεμένο σύνολο εκτιμώ ότι θα τα βρει… μπαστούνια. Το διπλό προσφέρεται στο 6,75 και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Επιστρέφει στο σπίτι του

Ας πάμε τώρα μερικά χρόνια πίσω, για την ακρίβεια στο 1995. Τότε ένας 22χρονος νεαρός πήρε μεταγραφή στην Πάρμα και τα επόμενα χρόνια θα γινόταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του πλανήτη (ο μοναδικός αμυντικός που έχει κατακτήσει την χρυσή μπάλα). Το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο και μέσα σε μία επταετία κατάφερε να κερδίσει το Κόπα Ντι Ιτάλια, το Σούπερ Καπ αλλά και το Κύπελλο Ουέφα με τους «Τζιαλομπλού». Με λίγα λόγια, αποτελεί έναν από τους θρύλους της ομάδας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Επιστρέφουμε στο σήμερα, όπου νωρίς το μεσημέρι η Πάρμα τίθεται αντιμέτωπη με την Μπενεβέντο, όπου εκεί προπονητής είναι ο Καναβάρο. Μπορεί να είναι νωρίς για εικασίες αλλά η «Μπένε» είναι στην ζώνη των πλέι άουτ και μία νίκη θα της δώσει σημαντική… ανάσα.

Προφανώς και το «Ταρντίνι» δεν είναι εύκολη υπόθεση την σεζόν που διανύουμε (4/5 νίκες μετρά η Πάρμα), αλλά εδώ πέρα από το γεγονός ότι είναι ματς ειδικών συνθηκών, βγαίνει και αγωνιστικά. Η Πάρμα έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μπενεβέντο αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Παλέρμο, διατηρούσε αήττητο στις 4 προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα επέλθει κάποιο «δώρο» προς τον Φάμπιο, για αυτό το λόγο και θα πάω σε νορμάλ ποντάρισμα. Βάζοντας όμως τα πάντα στην ζυγαριά, το διπλό του 4,35 κρίνεται too much.

Προγνωστικά Ισπανίας (2η κατηγορία)

Το Μπούργκος είναι μια πόλη της Ισπανίας, η οποία είναι γνωστή για τα τυριά της. Αυτό που δεν είναι σήμα κατατεθέν της είναι η άμυνα, αλλά η ομώνυμη ομάδα τείνει να το γνωστοποιήσει και αυτό γιατί έχει δεχθεί μόλις 7 τέρματα σε 18 παιχνίδια! Τη δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και απόψε υποδέχεται την Εϊμπάρ.

Σαν ρόστερ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, καθώς οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το διπλάσιο (και λίγο παραπάνω) μπάτζετ. Το θέμα είναι ότι εκτός έδρας δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στο δρόμο έχουν κερδίσει μόνο τις Μάλαγα και Ίμπιθα,  οι οποίες βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Ακόμη ένα αρνητικό στοιχείο για την Εϊμπάρ, είναι πως έχει δεχτεί γκολ σε 7/9 εξόδους της.

Μοναδικό αρνητικό που βρίσκω είναι η μία μέρα λιγότερης ξεκούρασης της Μπούργκος (έπαιζε Δευτέρα), αλλά αυτό από μόνο του δεν δικαιολογεί τον άσο του 3,10.

Betmarket Επιλογές

Μονά

ΙΤΑ2 – 8/12 – 13:30 – Πάρμα – Μπενεβέντο – 2 (4,35)

ΙΣΠ2 – 8/12 – 15:00 – Μπούργκος – Έϊμπαρ – 1 (3,10)

ΙΤΑ2 – 8/12 – 16:00 – Τζένοα – Σουντιρόλ – 2 (6,75)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξίζει το ρίσκο της έδρας

Οι επιλογές της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Εκουαδόρ είναι το σημείο του tipster του Betmarket.gr, Κωνσταντίνου Διακαναστάση, σε απόδοση 3,20.

Μία επιλογή στα αποψινά (19/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση, η οποία έρχεται από το Εκουαδόρ και σε απόδοση 3,20.

Χαιρετώ! Κακό διάβασμα στο Κομπρελόα-Ουνιόν Εσπανιόλα, με τις 2 ομάδες να παίζουν πιο προσεκτικά από το αναμενόμενο και να μην επιβεβαιώνουν το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου. Στο Patent όμως πήγε εξαιρετικά και κάλλιστα θα μπορούσε να βγει ατόφιο αν η Ντεφένσα δεν ισοφαριζόταν στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρασίνγκ, αφού τόσο το Μόντρεαλ (μέσω πρώιμης πληρωμής) όσο και η Έμελεκ πέρασαν. Με την τελευταία μάλιστα να έχει προταθεί στο 2,90 και να κλείνει στο... 1,80!

Κάπως έτσι είχαμε καλές επιστροφές μέσα στο Σαββατοκύριακο και προχωράω στα φρέσκα με καλή ψυχολογία. Δεκαήμερο Εθνικών μπροστά μας, με τη δράση να πέφτει αισθητά στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όμως στο Εκουαδόρ έχουν εμβόλιμη αγωνιστική και υπάρχει μία αναμέτρηση που αξίζει την προσοχή μας.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε την ανάλυση της και τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής.

Προγνωστικά στο Εκουαδόρ (19/03/24)

Την αυλαία της 4ης αγωνιστικής ανοίγει ο αγώνας ανάμεσα στην Κουμπάγια και την Μουσούκ Ρούνα και εκεί θα κάνω παιχνίδι.

Κουμπάγια - Μουσούκ Ρούνα

Από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας η Κουμπάγια και ταυτόχρονα από τα πιο νεανικά σύνολα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μην έχει ξεκινήσει καλά, μετρώντας ισάριθμες ήττες στα 3 παιχνίδια της. Φυσικά έχει βγάλει τρομερά ζόρικο πρόγραμμα, αφού αγωνίστηκε στην πρεμιέρα στη ζόρικη έδρα της Τέκνικο και στην συνέχεια με τις Κίτο και Ντελ Βάγιε, οι οποίες αποτελούν τα κορυφαία υλικά της κατηγορίας και έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα. Γεγονός που τόνισε και ο τεχνικός της Νορμπέρτο Αραούχο σε πρόσφατες δηλώσεις του, ενώ ανέφερε πως ουσιαστικά τώρα (απέναντι στη Μουσούκ Ρούνα) ξεκινά το πρωτάθλημα για αυτούς.

Στην αντίπερα όχθη, η Μουσούκ Ρούνα διαθέτει καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο πρωτάθλημα, τρέχοντας σερί 2-1-0. Βέβαια, διαχρονικά το πρόβλημα της εντοπίζεται στους αγώνες μακριά από τη βάση της (1-6-16 το σερί της στις 23 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα), πράγμα το οποίο δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος, αφού στην πιο πρόσφατη εξόρμηση της η εικόνα της ήταν αποκαρδιωτική απέναντι στην Έμελεκ και κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί, αν η αντίπαλος της ήταν πιο εύστοχη (9-4 οι τελικές υπέρ της Έμελεκ, 7-0 στον στόχο).

Τώρα στοιχηματικά, τρία είναι τα στοιχεία που με οδηγούν στα προγνωστικά Εκουαδόρ (19/03/24) στον άσο του 3,20 από την Bet365.

Πρώτο, οι δηλώσεις του τεχνικού της γηπεδούχου, ο οποίος ουσιαστικά έχει σημαδέψει το συγκεκριμένο ματς, καθώς έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η ομάδα του και μάλιστα στο μοναδικό εντός έδρας δείγμα της απέναντι στη ομαδάρα της Λίγκα Ντε Κίτο το πρόσωπο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ελπιδοφόρο (10-9 οι τελικές υπέρ της).

Δεύτερο, οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της Μουσούκ Ρούνα, η οποία έχει κερδίσει μόνο σε 1 από τις 23 τελευταίες εξορμήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Τρίτο, το γεγονός πως μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ τα διπλά δε βγαίνουν σαν... στραγάλια (μόλις το 25%), οπότε βλέποντας τιμές φαβορί στη νίκη των φιλοξενούμενων και να μην είναι μία εκ των Λίγκα Ντε Κίτο και Ιντεπεντιέντε Ντε Βάγε (τα κορυφαία ρόστερ της κατηγορίας), το μυαλό μου πηγαίνει κατευθείαν στην κόντρα.

Το παιχνίδι μου

Μονό στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

ΕΚΟ1 - 19/03 - 23:30 - Κουμπάγια - Μουσούκ Ρούνα - 1 σε απόδοση 3,20 επί 6,25 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρολί με τέσσερα σημεία άνω του 9,00

Το παρολί της Κυριακής του BetMarket.gr έχει γκολ σε τρία γήπεδα και μία έδρα από… ατσάλι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tέσσερις επιλογές συνθέτουν το παρολί της Κυριακής (17/03/24), το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 9.49

Το παρολί της Κυριακής (17/03/24)

Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν

Από βαριά ήττα (5-0) και αποκλεισμό από το Europa League έρχεται η Φράιμπουργκ. Από επεισοδιακή πρόκριση, κόντρα στην Κάραμπαγκ, έρχεται η Λεβερκούζεν.

Πρόκειται για αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν υψηλό κίνητρο, την ώρα που οι γηπεδούχοι είναι σχεδόν αδιάφοροι βαθμολογικά, αν και αυτός τους κάνει πολύ ανταγωνιστικούς, διότι παίζουν απελευθερωμένα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις, την ώρα που καμιά τους δεν πείθει αμυντικά.

Σε απόδοση 1.75 το Goal/Goal.

Άσκολι - Λέκο

Στη μάχη της παραμονής βρίσκεται η Άσκολι και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Πρόκειται για ομάδα που δεν χάνει εύκολα, όμως δεν κερδίζει και εύκολα. Στην πρόσφατη φόρμα της, έχει μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αλλά και μόλις μία νίκη. Ειδικότερα στην έδρα της, έχει πέντε ισοπαλίες στα επτά τελευταία ματς (1-5-1).

Σήμερα, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθμολογική ανάσα, καθώς υποδέχεται την ουραγό Λέκο, η οποία είναι επτά βαθμούς πίσω από την προτελευταία θέση και η φόρμα της είναι πραγματικά κακή, με 9 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια και χωρίς να σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα.

Σε απόδοση 1.88 ο άσος.

Ρεν - Μαρσέιγ

Στη μάχη για την εξάδα βρίσκονται Ρεν και Μαρσέιγ, με τους γηπεδούχους να είναι στο -4 και τους φιλοξενούμενους να είναι στο -1. Μεσοβδόμαδα, η Ρεν αποκλείστηκε από τη Μίλαν στο Europa League, την ώρα που η Μαρσέιγ συνεχίζει στη διοργάνωση, αφού απέκλεισε τη Βιγιαρεάλ.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, περιμένουμε γκολ... και θέαμα, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν πολύ καλές επιθέσεις και μέτριες άμυνες. Σχετικά με τη Ρεν, μετρά πέντε διαδοχικά Goal/Goal, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα Goal/Goal στα έξι
τελευταία ματς, πέντε εκ των οποίων είχαν Over 2.5 γκολ.

Σε απόδοση 1.65 το Goal/Goal.

Αϊντχόφεν - Τβέντε

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Αϊντχόφεν, η οποία είναι στο +10 από τη δεύτερη θέση και σήμερα υποδέχεται την τρίτη Τβέντε.

Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 80 γκολ σε 25 αγωνιστικές και η επιθετική τους λειτουργία... τρομάζει. Όσον αφορά τη φόρμα της, στο πρωτάθλημα είναι αγκαλιά με τον τίτλο, όμως μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Champions League, καθώς έχασε από τη Ντόρτμουντ
(2-0).

Από την άλλη, η Τβέντε έχει αποκλειστικά στο μυαλό της το πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να διατηρήσει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Champions League, ενώ κρυφός στόχος είναι η δυάδα, από την οποία βρίσκεται στο -6. Σχετικά με τη φόρμα της, επιθετικά είναι σε
πολύ καλή κατάσταση και έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα, σε πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Συνεπώς, σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση, περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Σε απόδοση 1.75 το Goal/Goal.

Το Παρολί του Κυριακής (17/3/24) - BetMarket Επιλογές

17/03, 15:00 ΓΕΡ1 Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν Goal/Goal @1.75
17/03, 16:00 ΙΤ2 Άσκολι - Λέκο 1 @1.88
17/03, 17:15 ΓΑΛ1 Ρεν - Μαρσέιγ Goal/Goal @1.65
17/03, 17:45 ΟΛΛ1 Αϊντχόφεν - Τβέντε Goal/Goal @1.75

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

DELULU προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet

Ατελείωτες δυνατότητες στο χέρι σου με το ανανεωμένο app της Novibet.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κυλάει με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις να φτάνουν στην κορύφωσή τους, ενώ παράλληλα και οι προσφορές* στη Novibet κινούνται σε αντίστοιχους ρυθμούς!

Η Novibet συνεχίζει να πρωτοπορεί στην δημιουργία μοναδικών προσφορών* και προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού στο κοινό.

Στην προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών της, λανσάρει μία νέα, σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση, που θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της έως και την Τρίτη 26 Μαρτίου (23.59)!

Delulu Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ