Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γαλλία – Μαρόκο: Ανάλυση και προγνωστικά

Οι προηγούμενοι Παγκόσμιο πρωταθλητές Γάλλοι, αντιμετωπίζουν τη φετινή ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, Μαρόκο

PAOK24

Γαλλία – Μαρόκο: Ανάλυση και προγνωστικά

Οι προηγούμενοι Παγκόσμιο πρωταθλητές Γάλλοι, αντιμετωπίζουν τη φετινή ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, Μαρόκο. Η παρέα του Εμπαπέ θέλει να κατακτήσει για 2η διαδοχική φορά το Μουντιάλ, ενώ οι Μαροκινοί να γίνουν η πρώτη Αφρικανική ομάδα που θα φτάσει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Μετάδοση: ANT1

Ώρα Έναρξης: 21:00

Παράδοση: Έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές, όλες σε φιλικές αναμετρήσεις με τους Γάλλους να τρέχουν σερί 3-1-0 με τέρματα 10-5.

Διαιτητής: Σέζαν Ράμος

Ανάλυση Γαλλία

Η Γαλλία συνεχίζει ακάθεκτη με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κάνει την back to back κατάκτηση του Μουντιάλ. Έχει φτάσει αισίως στα ημιτελικά, προσπερνώντας στην προηγούμενη φάση το εμπόδιο της Αγγλίας.

Στα θετικά, ότι κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να σκοράρει και έδειξε ξανά πως διαθέτει μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιθέσεις στο τουρνουά. Έχει μεσοεπιθετικούς με ταχύτητα και μεγάλη ικανότητα στην ντρίμπλα, ενώ διαθέτει χαρισματικούς σκόρερ. Στα αρνητικά, το γεγονός πως για ακόμη ένα παιχνίδι στη διοργάνωση δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Βέβαια, σε αυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά η άμυνα, καθώς τα δύο τελευταία γκολ που δέχθηκε ήρθαν με πέναλτι.

Το παιχνίδι με την Αγγλία ήταν το πιο δύσκολο που έδωσε στο Μουντιάλ 2022 μέχρι τώρα και εκεί υιοθέτησε μία πιο αμυντική προσέγγιση απ’ ότι μας έχει συνηθίσει. Τώρα βρίσκει απέναντι της έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας και αναμένεται να έχει αυτή τα ηνία της αναμέτρησης, οπότε περιμένουμε να δούμε επιθετική δράση.

Ανάλυση Μαρόκο

Το Μαρόκο κατέθεσε… ψυχή απέναντι στην Πορτογαλία και πανηγύρισε μια μοναδική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς έγινε η πρώτη Αφρικανική ομάδα που το καταφέρνει αυτό. Για ακόμα ένα παιχνίδι πήρε άριστα όσων αφορά τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αφού έβγαλε αρκετή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και πρέσαρε ασφυκτικά τους αντιπάλους του. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι Πορτογάλοι να έχουν μια ανούσια κατοχή μπάλας (73%, μόλις 3 τελικές στον στόχο), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε μέχρι και το 80%! Ταυτόχρονα, οι Μαροκινοί μέσω των γρήγορων τους αντεπιθέσεων γίνονταν όλο και πιο επικίνδυνοι και βρέθηκαν σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση σε κομβικό σημείο του πρώτου μέρους (42ο λεπτό). Με την ίδια συνταγή συνέχισαν και στο δεύτερο, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη.

Σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση άπαντες στο στρατόπεδο του Μαρόκο μετά τον άθλο που πέτυχε, με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, Ρεγκαγκούι να αναφέρει πως τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία και ότι στον ημιτελικό θα χρειαστεί να τρέξουν και να βγάλουν παραπάνω ενέργεια, αλλά είναι έτοιμοι.

Απέναντι στη Γαλλία αναμένεται ίδια τακτική προσέγγιση από τον τεχνικό Ρεγκραγκούι, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που ξέρει ακριβώς τι θέλει μέσα στο γήπεδο και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης (1 γκολ παθητικό). Θα δώσει την κατοχή της μπάλας στους Τρικολόρ και θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους, ώστε να χτυπήσει στην κόντρα – επίθεση.

Προγνωστικά 1-Χ-2

Το Μαρόκο για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθεί με αμυντικές διαθέσεις και στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Μέχρι στιγμής τακτικά παίρνει άριστα σε αυτό τον τομέα αφού έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε 5 ματς. Οι Γάλλοι θα έχουν την κατοχή της μπάλας και θα εξαπολύουν κύματα επιθέσεων, αλλά η αμυντική τους γραμμή μόνο άξια εμπιστοσύνης δεν είναι (έχουν δεχτεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις τους). Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί το Μαρόκο και να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στον ανασταλτικό τομέα των Τρικολόρ. Μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο συνόλων, όπως και η εμπειρία να είναι με την πλευρά των Γάλλων αλλά με βάση τα όσα μας έχουν δείξει οι 2 ομάδες στη διοργάνωση, το Χ2 του 2,50 κρίνεται υπερβολικό. Για να μειώσουμε το ρίσκο μπορούμε να στραφούμε και στο ασιατικό χάντικαπ +1 για τους Μαροκινούς σε απόδοση 1,92.

Προγνωστικά Γκολ

Όπως αναφέραμε και παραπάνω το Μαρόκο δε διατίθεται να αλλάξει τακτική και θα παίξει αμυντικά. Σε όλο το τουρνουά το μοναδικό τέρμα που δέχτηκε προήλθε από αυτογκόλ. Μάλιστα έχει καταφέρει να κρατήσει άσφαιρες, επιθετικές γραμμές όπως του Βελγίου, της Ισπανίας αλλά και της Πορτογαλίας. Η Γαλλία δέχεται και σκοράρει τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά εδώ με την ενέργεια που βγάζουν οι Μαροκινοί ίσως ζοριστεί. Δίνουμε μικρό προβάδισμα στο Under 2,5 του 1,66, αλλά αν μπει ένα γκολ νωρίς πιθανότατα θα πάρει άλλη τροπή η αναμέτρηση.

Ειδικά στοιχήματα

Το Μαρόκο επιλέγει να παίζει αμυντικά και να πιέζει άμεσα όταν ο αντίπαλος περνά το κέντρο. Γενικότερα, προσπαθεί με… νύχια και με δόντια ώστε ο αντίπαλος να μην φτάσει στην περιοχή του. Επιπλέον, έχουμε δει πως οι παίκτες του στοχεύουν περισσότερο στο να απομακρύνουν την μπάλα και μαζί τον κίνδυνο, παρά να χτίσουν οργανωμένες επιθέσεις. Αυτό τους οδηγεί στο να δίνουν πολλά κόρνερ στον αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, δίνει 7,4 κόρνερ μ.ο/ανά παιχνίδι. Η Γαλλία, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με την Αγγλία, έχει 7.25 κόρνερ μ.ο/ανά ματς. Οπότε η επιλογή η Γαλλία να έχει over 6.5 κόρνερ στην αναμέτρηση, σε απόδοση 2.07 μοιάζει εξαιρετική.

Επιπλέον, η τακτική αυτή που στοχεύει συνεχώς στο κόψιμο των επιθέσεων και την απομάκρυνση της μπάλας, οδηγεί συχνά σε πλάγια άουτ για τον αντίπαλο. Χαρακτηριστικά, οι αντίπαλοι του Μαρόκο έχουν κατά μέσο όρο 23.2 πλάγια/ανά παιχνίδι. Αντίθετα, η Γαλλία κερδίζει 19.8 πλάγια/ανά ματς, όμως όταν έχει αυτή τον έλεγχο των αναμετρήσεων ο μέσος όρος ανεβαίνει. Έτσι, το ενδεχόμενο η Γαλλία να έχει περισσότερα από 20.5 πλάγια άουτ, σε απόδοση 1.90 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Betmarket Επιλογές

21:00 – Γαλλία – Μαρόκο – Μαρόκο χάντικαπ +1 (1,92)

21:00 – Γαλλία – Μαρόκο – Γαλλία Over 6,5 κόρνερ (2,07)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan Super League με Mission & Seri!

Περιττό το ρίσκο στο ΟΦΗ – Βόλος, «καίγονται» για αποτέλεσμα οι Παναιτωλικός και Κηφισιά, σε Τρίπολη και Περιστέρι αντίστοιχα! Aνάλυση και προγνωστικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η δράση συνεχίζεται στα playouts της Stoiximan Super League, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά κυρίως όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ανοίγει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο στο Ηράκλειο, με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:30.

 

Mission για τη Stoiximan Super League στη Stoiximan

 

Βγάζει σκληράδα ο ΟΦΗ στη διαδικασία, όπου παραμένει αήττητος, καθώς μετά και το 2-2 στις Σέρρες μετράει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στις τέσσερις πρώτες στροφές των playouts. Με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, διατηρώντας με διαφορά που δεν τον εξασφαλίζει μαθηματικά, ουσιαστικά όμως του χαρίζει την άνεση της παραμονής.

 

Εντυπωσιακός είναι ο Βόλος του Χρήστου Κόντη. Μπήκε με 19 βαθμούς στα playouts και μάζεψε άλλους 10 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές! Πέτυχε τρεις σερί νίκες απέναντι σε Αστέρα, Κηφισιά και Παναιτωλικό, έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο και ανέβηκε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει ακόμη ωστόσο 3-4 βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

 

Ο ΟΦΗ είναι σε καλή κατάσταση, παίζει με υπομονή και... βαθμοθηρική διάθεση που του βγαίνει. Ο Βόλος έχει αυτοπεποίθηση πλέον και ένας έστω βαθμός στο Ηράκλειο θα είναι χρυσάφι για τη συνέχεια. Κανείς δεν θα ρισκάρει αλόγιστα, σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

 

2-3 γκολ & Ισεκά Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.30 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Στις 19:30, ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Με τρεις ήττες και δίχως συγκέντρωση ξεκίνησαν την προσπάθεια τους οι Αρκάδες στα playouts, εντούτοις έβγαλαν αντίδραση με «διπλό» στους Ζωσιμάδες.

 

Ο Ατιένθα στις καθυστερήσεις σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έστειλε την ομάδα στην κορυφή της διαδικασίας, ισόβαθμη στους 34 με τον Ατρόμητο. Διαδικαστικού χαρακτήρα τα ματς για τον Αστέρα, παίζει κυρίως για το γόητρο του.

 

Seri στη Stoiximan με Stoiximan Super League!

 

Τεράστιο «διπλό» στην Καισαριανή για τον Παναιτωλικό, στο εξάποντο ντέρμπι παραμονής με την Κηφισιά. Ήρωας για την ομάδα του Πετράκη ο Λομόνακο, που σκόραρε στο 70' και χάριε τη νίκη 1-0 στους Αγρινιώτες.

 

Έδειξε χαρακτήρα ο Παναιτωλικό και με τρίποντο στην έδρα της βασικής ανταγωνίστριας για την παραμονή, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ωστόσο μόλις στο +2 από την 13η θέση και θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

 

Ο Αστέρας παίζει δίχως καμία πίεση, είναι άνετος στο χορτάρι, ωστόσο έχει θέματα συγκέντρωσης. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ υψηλό κίνητρο και ξέρει να κρατάει χαμηλά τον ρυθμό.

 

Χ ημίχρονο & Under 5,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κηφισιά στο Περιστέρι. Αήττητος, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στα playouts ο Ατρόμητος, που δείχνει σοβαρότητα και έχει στόχο την πρώτη θέση στο γκρουπ του υποβιβασμού.

 

Προηγήθηκε δύο φορές στο Πανθεσσαλικό, ισάριθμες δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2 με τον Βόλο. Η ομάδα του Ίλιτς ισοβαθμεί με τον Αστέρα στην κορυφή, έχει ξεμπερδέψει προ πολλού με τα σενάρια της ουράς και θέλει το καλύτερο δυνατό φίνις στη σεζόν.

 

Η Κηφισιά πάλι «καίγεται» για αποτέλεσμα και ιδανικά τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πισώγυρισμα μεγάλο η ήττα στο εξάποντο με τον Παναιτωλικό, όπου βάσει στατιστικής άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

 

Έπαιξε ρόλο η πίεση και η απειρία, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί ορθά τις πνευματικές ανάγκες του αγώνα. Στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας, τρεις στροφές πριν το φινάλε, η Κηφισιά είναι υποχρεωμένη να ψάξει παντού βαθμούς.

 

Χειροπιαστό κίνητρο ο Ατρόμητος δεν έχει, εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως θέλει να βγει όσο πιο ενισχυμένος μπορεί από αυτά τα παιχνίδια. Και λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια. Η Κηφισιά πάλι δεν κρύβεται, είναι ανεβασμένη δημιουργικά, ωστόσο η πίεση συχνά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες της

 

Goal/Goal & Ατρόμητος Over 4,5 κόρνερ & Κηφισιά Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan

 

Σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς η Stoiximan και με μία Προσφορά* Γνωριμίας που δεν χάνεται με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*:

 

  • 1 μήνα Cosmote TV
  • Δώρο* χωρίς κατάθεση
  • Πολλές Εκπλήξεις*

 

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με μία εκπληκτική ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας!

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Anytime scorer στην Ισπανία που διπλασιάζει

Από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Γρανάδα είναι τα σημερινά προγνωστικά του BetMarket.gr σε απόδοση διπλασιασμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος για το Μπιλμπάο – Γρανάδα με το οποίο ανοίγει η 32η αγωνιστική στην Primera Division (19/04/24).

Προγνωστικά Primera Division (19/04/24): Μπιλμπάο – Γρανάδα
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο την πάτησε με τη Βιγιαρεάλ (1-1), καθώς ισοφαρίστηκε με άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+5’. Είχε χάσει ένα η αντίπαλός της στο 0-0. Η ίδια «χαλάρωσε» μετά το 1-0 (66’), έδειξε αδυναμία στο να δημιουργήσει σοβαρές φάσεις για να «καθαρίσει» το ματς και τιμωρήθηκε. Έμεινε έτσι στο «-4» από την Ατλέτικο στη μάχη για την τετράδα. Θα επισκεφτεί μάλιστα, τους Μαδριλένους την επόμενη αγωνιστική. Εκεί ουσιαστικά θα παίξει τα… ρέστα της για την έξοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 11 αγωνιστικές (2-0 την Αλαβές) και μείωσε στο «-11» από τη σωτηρία. Θεωρητικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες, αφού απομένουν 7 ματς με το τρέχον. Πρακτικά, όμως, είναι απειροελάχιστες, καθώς εκτός της μεγάλης διαφοράς, έχει και
δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον τεχνικό Σαντοβάλ πάντως, είναι βελτιωμένη και καλό θα είναι να τον κρατήσει στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου για να επανέλθει άμεσα στην Primera.

Προγνωστικά Μπιλμπάο – Γρανάδα

Χαμηλή η απόδοση στον «1» (στο 1.25 μέσο όρο από τις στοιχηματικές εταιρίες). Σαφώς και η Μπιλμπάο είναι το απόλυτο φαβορί έχοντας και 11-4-0 στα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά και η Γρανάδα δε θα πάει στο «Σαν Μαμές» για να χάσει! Από
το οποίο έφυγε μάλιστα αήττητη στην τελευταία της επίσκεψη (2-2 στις 26/11/21). Εξάλλου, αυτή ήταν η πέμπτη φορά που βρήκε δίχτυα στις τελευταίες 6 παρουσίες της εκεί! Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν το «Goal/Goal» του 2.32 στο Betshop.

Εμείς θα ποντάρουμε να επιστρέψει (έπειτα από 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) στα γκολ ο πρώτος σκόρερ της Μπιλμπάο, Γκουρουθέτα (ε. 30/13). Τα 10 εξ αυτών τα έβαλε στο «Σαν Μαμές». Εξάλλου, τα 2 ήταν κόντρα σε Κάντιθ, Αλμερία, ομάδες που είναι στην επικίνδυνη
ζώνη. Ευκαιρία να το πράξει και κόντρα στην τρίτη της παρέας, Γρανάδα!

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Γκουρουθέτα δίνει 2.00 στη Novibet.

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (19/04/24)

19/04, 22:00 Μπιλμπάο – Γρανάδα Να σκοράρει ο Γκουρουθέτα @2.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προκρίνεται και πληρώνει τρελά στο καζάνι της Τούμπας η ΠΑΟΚάρα!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία καθώς αντιμετωπίζει την Μπριζ στην «καυτή» Τούμπα (22:00) στην προημιτελική ρεβάνς του Conference League!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση, καθώς απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ διεκδικεί το εισιτήριο για τους «4» του Conference League για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων από τον πρώτο προημιτελικό και να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στον πρώτο προημιτελικό το γρήγορο γκολ της Μπριζ από τον Βέτσελεν (6’) έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0), με τον Κοτάρσκι να αποτρέπει ένα ακόμα μεγαλύτερο χάντικαπ, καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 78’ και διατήρησε τον «δικέφαλο» του Βορρά σε απόσταση βολής και… πρόκρισης.

Τώρα πλέον είναι η ώρα της Τούμπας να «μιλήσει» και να δώσει έξτρα ώθηση για την ανατροπή, όπως έγινε στους «16» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα υπό ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες καθώς έγινε ανατροπή από το 2-0 των Κροατών για το εμφατικό 5-1 που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία του και 2η την τελευταία τριετία.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεπής και αυτή τη φορά στο ραντεβού με τη νίκη-ανατροπή! Η νίκη του ΠΑΟΚ και η πρόκριση στα 90 λεπτά είναι σε απόδοση 3.40.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα Τούμπα και με την ορμή του κόσμου στοχεύει να στριμώξει από νωρίς την Μπριζ σκοράροντας νωρίς όπως έγινε με τη Ντιναμό (27’ Μπάμπα). Να ανοίξει το σκορ πριν το 28’ προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ