Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η επιστροφή της Bundesliga με 3,75

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

PAOK24

Η επιστροφή της Bundesliga με 3,75

Σήμερα η στήλη είναι αφιερωμένη στην Bundesliga, αφού αύριο έχουμε την επανέναρξη της. Μετά από 2 μήνες έχουμε ξανά αγωνιστική δράση στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας, όπου το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, όχι μόνο στην κορυφή αλλά και στις κάτω θέσεις. Ας δούμε τι έχω κρατήσει αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά για αυτούς τους 4 μήνες που ακολουθούν.

Ο πρωταθλητής και τα «χρυσά» εισιτήρια

Ασφαλώς η Μπάγερν είναι το φαβορί για τον τίτλο, ειδικά από την στιγμή που βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση και οδηγεί την κούρσα. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά, αφού αρχικά ο Νόιερ είναι εκτός πλάνων μέχρι το καλοκαίρι και το κατά πόσο θα ανταποκριθεί ο Ούλραϊχ είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πέραν αυτού ο Μανέ μέχρι τέλος Φλεβάρη δεν θα είναι στη διάθεση του Νάγκελσμαν και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη είναι στην έδρα της αήττητης Λειψίας. Σε περίπτωση ήττας, θα έχουμε νέο ενδιαφέρον, καθώς και η Φράιμπουργκ είναι σε απόσταση αναπνοής.

Τι βλέπω για τις πρώτες 8-9 θέσεις; Θεωρώ πως η Λειψία είναι η μόνη που μπορεί να «κυνηγήσει» τους Βαυαρούς. Υπάρχει νέος αέρας με τον Έμπερλ ως νέο τεχνικό διευθυντή (πρόδωσε αρχές και Γκλάντμπαχ η κίνηση του), που έχει δείξει στο παρελθόν άψογη συνεργασία με τον Ρόζε. Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Αλέρ στην επιθετική γραμμή της Ντόρτμουντ, ίσως της δώσει πιο εύκολα το γκολ. Feeling; Η Λειψία θα τερματίσει δεύτερη, η Ντόρτμουντ τρίτη. Η τέταρτη θέση θα παιχτεί μεταξύ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ. Θεωρώ πως η Ουνιόν θα ξεφουσκώσει εντελώς. Έχει παίξει στο 200% μέχρι στιγμής και κάποια στιγμή θα… ισορροπήσει η κατάσταση. Οι πέντε πρώτες θέσεις λοιπόν για μένα είναι Μπάγερν, Λειψία, Ντόρτμουντ, Άιντραχτ και Φράιμπουργκ. Η έκτη και η 7η δίνουν επίσης ευρωπαϊκό (εξαρτάται από τον Κυπελλούχο). Για αυτές τις θέσεις παλεύουν Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ, Ουνιόν, Βέρντερ, Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν.

Αξία σε κάτι δεν βρίσκω όσον αφορά μακροχρόνια. Θυμίζω το καλοκαίρι πρότεινα Νκούκου πρώτο σκόρερ και Κολωνία υποβιβασμό. Αν θέλετε ντε και καλά να ρισκάρετε κάποια χρήματα, τότε θα τα έβαζα στο να τερματίσει πρώτη τετράδα η Λεβερκούζεν, με τις αποδόσεις να βρίσκονται γύρω στο 15,00. Θεωρώ πως ο Αλόνσο δούλεψε σούπερ την ομάδα στη διακοπή και το πιο σημαντικό, επιστρέφει ο Βιρτς, που είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η Λεβερκούζεν.

Στα πιο κάτω διαζώματα τώρα, θεωρώ πως η Σάλκε θα γευτεί ξανά τον υποβιβασμό, εκτός αν ο Ράις βγάλει λαγό από το καπέλο του. Θέλει πάντως τρομερή προσπάθεια από τη Σάλκε, που έχει με το… καλημέρα σούπερ δύσκολο πρόγραμμα. Μάινς, Άουγκσμπουργκ λογικά τερματίζουν κάπου στη μέση. Πολλά θα παιχτούν μεταξύ Κολωνίας, Χέρτα και Στουργάρδης για τον υποβιβασμό. Η Χέρτα έχει δυναμικό ρόστερ, το οποίο φαίνεται να αξιοποιεί ο Βάγκνερ. Η Στουτγάρδη έχει νέο προπονητή (Λαμπαντία) και θα προσπαθήσει να πάρει τα πάνω της. Τέλος, η Κολωνία για μένα παρότι έχει έναν ιδιαίτερο προπονητή, φαίνεται να χάνει λίγο το τρένο με την παραμονή και ίσως μπει σε περιπέτειες. Η Μπόχουμ επί Λετς έδειξε βελτίωση και αν εκμεταλλευτεί καλύτερα την έδρα της μπορεί να φτάσει σε μια τρομερή επιτυχία, αυτή της παραμονής.

Στοιχηματικές σημειώσεις

Ασφαλώς αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ εμάς είναι στοιχηματικά τι μπορούμε να περιμένουμε. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση, το ανέφερα και παραπάνω, είναι η εντελώς διαφορετική εικόνα της Λεβερκούζεν με Βιρτς στην ενδεκάδα. Η ποιότητα της ομάδας ανεβαίνει κατακόρυφα και ασφαλώς αυτός ο συνδυασμός με το ότι ο Αλόνσο δούλεψε την ομάδα, θα την κάνει εξαιρετικά ανταγωνιστική. Το δεύτερο που σημειώνω είναι πως η Μπάγερν έχει μερικά θέματα σε κρίσιμες θέσεις, που πρέπει να λύσει. Το κλίμα μέχρι στιγμής γέρνει προς την ανησυχία, κατάφερε όμως μόλις χτες να κλείσει τον Γιαν Ζόμερ, τον τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ και εθνικής Ελβετίας.

Σημαντική η επιστροφή του Αλέρ στην επίθεση της Ντόρτμουντ. Πιο κινητικός, πιο ποιοτικός από Μοντέστ και Μουκόκο και ασφαλώς θα βοηθήσει πολύ. Επί της ευκαιρίας, μιας και η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κυριακή την Άουγκσμπουργκ, να πω πως η Άουγκσμπουργκ θα αποκτήσει στο 100% το στυλ του προπονητή Μάασεν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν άκρως επιθετικός. Προπονούσε για αρκετό καιρό τη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ ο Μάασεν, παίζοντας ένα πολύ επιθετικό σύστημα, κάτι που θα αφομοιώσει πλέον στο 100% στην Άουγκσμπουργκ. Επομένως, σημειώνεται για over η ομάδα από τη Βαυαρία.

Ομάδες προπονητών η Χέρτα, η Βόλφσμπουργκ και η Κολωνία. Με την τελευταία να δείχνει πιο αδύναμη από τις άλλες που ανέφερα. Αυτό συνεχίζει για μένα να την κάνει υποψήφια υποβιβασμού. Προσοχή στη Χόφενχαϊμ, που μετά από χρόνια παρουσιάζεται πολύ σοβαρή. Βέβαια, έχασε τον Ρουτέρ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έναν εξαιρετικό εξτρέμ, που σίγουρα αν βελτιώσει τα τελειώματα του θα γίνει σπουδαίος. Κυκλώνω επίσης και το «ξεφούσκωμα» της Ουνιόν Βερολίνου. Δεν ξέρω αν μπορέσει να αντέξει τόσο πολύ ώστε να παλέψει για Champions League, όμως έχει πάρε πολλά περισσότερα από όσο αξίζει, κάτι που μαρτυράνε και τα xgoals.

Ως πρωτάθλημα, είναι το κορυφαίο όσον αφορά τον αριθμό γκολ. Μπαίνουν τα περισσότερα γκολ μέσο όρο ανά ματς από ότι σε όλη την άλλη Ευρώπη. Λίγες ομάδες χαλάνε την… πιάτσα, όμως θεωρώ όχι για πολύ (τρανό παράδειγμα η Ουνιόν).

Ματσάρα για αρχή και αξία στον άσο

Αύριο υπάρχει ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα και αυτό δεν είναι άλλο από το ματς της Λειψίας με την Μπάγερν Μονάχου. Η Λειψία δείχνει να έχει επανέλθει στα μονοπάτια της επιτυχίας, δείχνει να έχει βρει ηρεμία, ενώ υπάρχει νέος αέρας, με τον Μαξ Έμπερλ να δρα πλέον ως τεχνικός διευθυντής και όχι μόνο. Το σύνολο του Ρόζε παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο, όπως το έχουμε συνηθίσει από πλευράς Red Bull. Στην προκειμένη χρονική στιγμή, η Λειψία είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να δώσει ανταγωνισμό στην Μπάγερν Μονάχου όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Ας δούμε λοιπόν άλλα στατιστικά που με κάνουν  να γέρνω προς τον άσο, βρίσκοντας αξία. Στα συνολικά Xgoals η Λειψία βρίσκεται πίσω από την Μπάγερν, έχοντας 1,82, ενώ ως έδρα η Λειψία παρουσιάζει ένα αξιοπρεπέστατο 1,88. Στα xgoals against, η Λειψία εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα, αφού δίνει στον αντίπαλο της μέσο όρο 1,05 xgoals. Φυσικά η Λειψία εντός έδρας είναι αήττητη, κάτι που μπορεί να πείσει ακόμα περισσότερο να ακολουθήσουμε τον άσο. Το δικό μου estimation λοιπόν κυμαίνεται στο 3,00 με 3,20, το σημείο το βρίσκω στις στοιχηματικές εταιρείες στο 3,75.

Betmarket Επιλογές

Μονό:

ΓΕΡ (1η) – 20/01 – 21:30 – Λειψία – Μπάγερν Μονάχου : 1ft(3,75)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αγγλικό combo που πληρώνει στο 2,65!

Η ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι από το Betmarket!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Προγνωστικά (25/04/24): Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι

Ανάλυση Μπράιτον

Σε μέτρια κατάσταση η Μπράιτον το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί το τρίποντο της νίκης σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2), ενώ ανασταλτικά δίνει δικαιώματα, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 6 φορές σε αυτούς τους αγώνες. Βέβαια, μπροστά στο κοινό της είναι από τα σύνολα που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της (6-6-1), με την επιθετική της γραμμή μάλιστα να έχει αποτύχει να βρει γκολ μόλις σε 2 εξ αυτών.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Cup επί της Τσέλσι (1-0), σε ένα ματς πάντως που η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πιο δίκαιο θα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση (1,05 τα XGoals της αντιπάλου της έναντι 0,79 δικών της). Γενικότερα, έδειξε λίγο επηρεασμένη από τον πρόσφατο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συνήθως στις εγχώριες διοργανώσεις λειτουργεί σαν... ρομπότ. Τώρα, σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, πιάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας και έπεσε ουσιαστικά από εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου είχε τις Κυπελλικές υποχρεώσεις και δεν αγωνίστηκε.

Προγνωστικά στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (25/04/24)

Στόχος πλέον της Μάντσεστερ Σίτι είναι το νταμπλ και είναι ξεκάθαρα στο χέρι της, αφού αν κερδίσει στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάρει όλους τους αγώνες της μέχρι το τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ θα το καταφέρει. Δύσκολη η έξοδος στην Μπράιτον, όμως η γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ στερείται και κάποιου χειροπιαστού κινήτρου. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έχει δείξει πως έχει το know how για να... καθαρίζει τέτοια ματς, οπότε το 1,44 κατά μέσο όρο στο διπλό είναι δικαιολογημένο.

Για καλύτερη απόδοση μπορούμε να συνδυάσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Σίτι το διπλό με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 2,65 από την Stoiximan, με τη γηπεδούχο να βρίσκει μίνιμουμ ένα τέρμα εντός έδρας σε 11/13 πιο πρόσφατα δείγματα της και τη φιλοξενούμενη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από τη βάση της μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Betmarket Επιλογές

25/04, 22:00 Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 2 & Goal/Goal @ 2,65

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ