Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Σαββάτου: Καρέ επιλογών από το 2,10 έως το 3,30!

Τέσσερις σούπερ επιλογές από τους tipsters του BetMarket.gr!

PAOK24

Προγνωστικά Σαββάτου: Καρέ επιλογών από το 2,10 έως το 3,30!

Σπουδαίες μονομαχίες σε Ιταλική Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα & Ελληνική Superleague στο Σαββατιάτικο μενού και το Betmarket.gr έχει ξεχωρίσει μία στοιχηματική επιλογή από την κάθε κατηγορία στα προγνωστικά στοιχήματος του.

Παρακάτω, η πλήρης ανάλυση των αναμετρήσεων.

Έμπολι – Τορίνο

Η Εμπολι έκανε τη… μαγκιά στο Μιλάνο, επικρατώντας με 1-0 της Ιντερ. Σπουδαία επικράτηση από πολλές απόψεις, με την ομάδα του Ζανέτι να επωφελείται της αποβολής των «Νερατζούρι» στο 43’ αλλά και να πραγματοποιεί το «τέλειο ματς». Στην καλύτερη φετινή της κατάσταση, με 5 παιχνίδια αήττητη (3-2-0) και εντός πρώτης δεκάδας (9η θέση). Αρκετά καλές και οι εντός έδρας επιδόσεις της, με 4 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες της (μοναδική ήττα από την Αταλάντα).

Κυνική εμφάνιση και επαγγελματικό «διπλό» για τη Τορίνο μπροστά σε 30.000 οπαδούς της Φιορεντίνα. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με τον πρώτο της σκόρερ, Μίραντσκουκ (33’) και έπειτα αμύνθηκε σωστά ως το τέλος του αγώνα. Αμεση αντίδραση μετά την εντός έδρας «γκέλα» με τη Σπέτσια (0-1). Αποδίδει καλύτερα μακριά από την έδρα της, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από ότι στη «βάση» της. Με σημαντικό παιχνίδι μπροστά της, καθώς μεσοβδόμαδα αγωνίζεται ξανά στη Φλωρεντία, αυτήν τη φορά για τα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια.

Αμφότερες σε καλή κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί την απόκλιση του σετ αποδόσεων και τον φαβοριτισμό του «διπλού». Μόλις ένας βαθμός τους χωρίζει στη βαθμολογία, η Εμπολι πλέον είναι αρκετά βελτιωμένη στην έδρα της και η Τορίνο παίζει σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Με την βαθμολογική άνεση που έχει, αναμένουμε να ρίξει το… βάρος εκεί. Ξεκάθαρη αξία στον άσο του 3,30 της Fonbet στα προγνωστικά Ιταλίας το Σάββατο. Στα συν και η πολύ καλή παράδοση που διατηρούν οι γηπεδούχοι (7-8-1).

Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου

Ξεκίνησε με τρομακτικά αμυντικά προβλήματα το 2023 η Χέρτα και με εκρηκτική επίθεση η Ουνιόν. Το διπλό λοιπόν σε αποδόσεις του 2,20 είναι σωστό και ας είναι ντέρμπι το συγκεκριμένο ματς. Εμείς, ωστόσο, βρίσκουμε μεγαλύτερη αξία στο over2,5 του 2,31 (Winmasters), που για τα γερμανικά δεδομένα φαντάζει τεράστιο.

Σεβίλλη – Έλτσε

Η Σεβίλλη πέτυχε τη 2η νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και πήρε σημαντική αγωνιστική και ψυχολογική ανάσα. Μεσοβδόμαδα με λίγες αλλαγές στην σύνθεση της ηττήθηκε με 2-1 στην παράταση από την Οσασούνα και αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου.

Η Έλτσε με τον Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο της κάνει τρομερή προσπάθεια και οι εμφανίσεις της έχουν βελτιωθεί, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-1-2 το σερί). Μαζί με την Κρεμονέζε (Ιταλία) αποτελεί τις 2 ομάδες στα 5 κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ακόμα δεν έχουν σημειώσει νίκη.

Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο η Σεβίλλη, η οποία στο Σάντσεζ Πιθχουάν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 2/3 πιο πρόσφατα ματς της. Η Έλτσε πλέον αγωνίζεται με μοναδικό στόχο τη νίκη και παίζει φουλ επίθεση, ενώ εκτός έδρας έχει σκοράρει σε 4/5 εξορμήσεις της. Πάμε με το Goal/Goal εδώ, το οποίο προσφέρεται στο 2,26 της Betshop.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναιτωλικό στο 89ο λεπτό και να πάρει την ισοπαλία, αν και σε συνολική απόδοση ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο. Μετά τη διακοπή έχει επιστρέψει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα, ακόμη και κόντρα σε ομάδες του big -5-. Μεγάλο του πλεονέκτημα δείχνει να είναι η επίθεση, καθώς βγαίνει μπροστά με ταχύτητα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Όσον αφορά τα στατιστικά, έχει πέντε goal/goal στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του. Σχετικά με τις απουσίες, αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπάλαν ενώ απόντες θα είναι ο Εραμούσπε και ο Κιάκος.

Ο Ατρόμητος έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδας. Ο Κόουλμαν έχει δώσει πλέον μία αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα του Περιστερίου και έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ικανό σύνολο. Έρχεται από τρία συνεχόμενα goal/goal και πέντε «2-3 γκολ» στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του.

Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και πάντα η έδρα του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και δυναμική. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και η αλήθεια είναι πως στις δύο περασμένες αγωνιστικές στάθηκε άτυχος. Ο Ατρόμητος βέβαια είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ, μιας και βρίσκεται στο κυνήγι της εξάδας και των πλέι οφ. Αναμένεται να είναι μια δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αρκετά καλό επιθετικό πλάνο κι έτσι το goal/goal σε απόδοση 2,10 (Betshop) δείχνει ιδανική επιλογή.

Betmarket Επιλογές

16:00 – Έμπολι – Τορίνο – 1 (3,30)

16:30 – Χέρτα – Ουνιόν Βερολίνου – Over 2,5 (2,31)

19:30 – Σεβίλλη – Έλτσε – Goal/Goal (2,26)

20:00 – ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος – Goal/Goal (2,10)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Με επιστροφές στην αναμέτρηση με τον Αρη

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (24/4, 19:30) αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι οι οποίοι πήραν «ανάσες» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Όρτα, καθώς και οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς και Ναβάρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαδοχικές απουσίες της πιο παραγωγικής γραμμής

Τα γκολ που προσφέρουν οι παίκτες πίσω από το φορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω καρτών. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ έχει συνεχώς τουλάχιστον μια απουσία στη μεσοεπιθετική του γραμμή, που είναι και η πλέον παραγωγική. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ απουσίασε ο Τάισον. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ έλειπε ο Μουργκ ενώ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βέλγους ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει λόγω ίωσης.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 122 γκολ με τα 61 να έχουν έρθει από τους πέντε μεσοεπιθετικούς του, που έχουν πετύχει το 50%  των ασπρόμαυρων τερμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μπαίνουν με Παναθηναϊκό Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς

Οι επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τους Ροντόλφο Πισάρο και Αρόλντ Μουκουντί να παραμένουν εκτός.

Στη διάθεση του Αλμέιδα έχουν τεθεί από τη Δευτέρα οι Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ