Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα καλύτερα σημεία της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου

Στο Δευτεριάτικο κουπόνι ΟΠΑΠ η δράση επικεντρώνεται στην Ελληνική Superleague και την Ισπανική Λα Λίγκα

PAOK24

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα καλύτερα σημεία της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου

Στο Δευτεριάτικο κουπόνι ΟΠΑΠ η δράση επικεντρώνεται στην Ελληνική Superleague και την Ισπανική Λα Λίγκα. To Betmarket.gr ξεχώρισε 3 αναμετρήσεις από αυτές τις δύο κατηγορίες και έχει την ανάλυση τους και τα προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το γεγονός αυτό συνδυάστηκε με δύο πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξε πως η ομάδα είναι σε τρομερή κατάσταση και με καλή ψυχολογία. Με την εξαιρετική πρόσφατη φόρμα του έχει φτάσει στο -6 από την κορυφή και πλέον μπαίνει σιγά – σιγά και στη μάχη του πρωταθλητή. Ο Λουτσέσκου ξέρει πως να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και εδώ θα χρειαστεί να ανοίξει μια κλειστή άμυνα. Ο Τόμας αποβλήθηκε στο Κύπελλο και θα απουσιάζει εδώ, όμως έτσι κι αλλιώς υπάρχει ο πολύ φορμαρισμένος Ολιβέιρα.

Ο Λεβαδειακός έρχεται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες και βρίσκεται σταθερά στη 12η θέση της βαθμολογίας. Αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή στη Superleague και όσο δεν σκοράρει, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το έργο του. Στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του επιβεβαιώθηκε πέντε φορές η επιλογή «0-1 γκολ» και όπως καταλαβαίνουμε στα παιχνίδια του παίζει αρκετά αμυντικά και προσπαθεί να κρατάει τον ρυθμό του αγώνα σε χαμηλά επίπεδα.

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως θα πρέπει αρχικά να διαχειριστεί το ροτέισον και στη συνέχεια να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο. Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως ξέρει πως να κρατάει τα πόδια των παικτών του στη γη κι έτσι όσοι επιλεχθούν θα γνωρίζουν πως εδώ πρόκειται για μία μάχη. Η έδρα λειτουργεί πάντα υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ κόντρα σε έναν κακό επιθετικά αντίπαλο είναι ευκαιρία να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Η επιλογή «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0,2-0,3-0» βρίσκεται στο 1.95 (Novibet) και αποτελεί μία από τις πιο value επιλογές στα μελετημένα προγνωστικά της Superleague.

Λαμία – Ιωνικός

Η Λαμία έρχεται από μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και αυτό σίγουρα θα τόνωσε την ψυχολογία της. Έκανε εκτεταμένος ροτέισον μεσοβδόμαδα και κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου (4-2). Το κύπελλο όμως πέρασε και τώρα έχει την μάχη της παραμονής, καθώς υποδέχεται τον ουραγό της Superleague και δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας. Με την έλευση Παντελίδη έχουν έρθει σημαντικές προκρίσεις στο κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα μετρά δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και το επιθετικό πρόβλημα παραμένει.

Ο Ιωνικός είναι ουραγός στη βαθμολογία και παρά το γεγονός πως ήταν αρκετά καλός και προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, τελικά υπέκυψε και δέχθηκε την ανατροπή. Η ήττα έφερε και την απομάκρυνση του Σπανού, ο οποίος φεύγει από την ομάδα σαν φίλος. Νέος τεχνικός θα είναι ο Γρηγορίου, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής. Το πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή μπορεί να χαρακτηριστεί και… εξάποντο, καθώς είναι κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Γούλερι και Σεμπά δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά και έχουν δώσει αρκετές ελπίδες επιθετικά στους φιλοξενούμενους.

Ντέρμπι παραμονής στη Superleague και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με νίκη εδώ θα καταδικάσουν σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο. Ο Ιωνικός έρχεται από συνεχόμενες ήττες και έχει ανάγκη από ένα ξέσπασμα, ενώ θα είναι με νέο προπονητή στον πάγκο. Αναμένεται πάντως ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του ματς και τους φιλοξενούμενους να απειλούν περισσότερο με αντεπιθέσεις. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, όμως μεγαλύτερη είναι η ανάγκη τους να μην ηττηθούν. Έτσι, στις στοιχηματικές επιλογές της Superleague ξεχωρίζει η ισοπαλία, σε απόδοση 3.10 (Bwin).

Ακόμη, αρκετά εντυπωσιακός είναι Γούλερι του Ιωνικού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των φιλοξενούμενων διαθέτει φοβερή ταχύτητα και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του δημιούργησε αξιώσεις για να σκοράρει. Η ομάδα του επιλέγει συχνά τις αντεπιθέσεις και το γεγονός πως είναι πολύ γρήγορος τον κάνει ιδανικό για αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Η επιλογή να σκοράρει βρίσκεται στο 4.33 (Bet365).

Βιγιαρεάλ – Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Βιγιαρεάλ παρουσιάστηκε εξαιρετική για ακόμα μία φορά στο ανακαινισμένο της γήπεδο και κέρδισε με 1-0 τη Χιρόνα. Μονότερμα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την αντίπαλο της. Δείχνει να ξεπέρασε τον αποκλεισμό σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (προηγήθηκε 2-0 και εν τέλει ηττήθηκε με 3-2).

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τη Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη, αυτή τη φορά με 2-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Γενικότερα η εικόνα του συνόλου του Ιραόλα δεν ήταν καλή και βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, μη μπορώντας να αντιδράσει. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως μακριά από το Βαγιέκας παίζει αρκετά καλά, αφού διατηρεί αήττητο στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της, ενώ βρίσκει σταθερά δίχτυα.

Τα Κίτρινα Υποβρύχια αγωνίζονται ελεύθερα στο Θεράμικα δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις, όμως παράλληλα δέχονται εύκολα φάσεις λόγω προβλημάτων στο αμυντικό τους τρανζίσιον. Ικανότατη στην κόντρα-επίθεση η Βαγιεκάνο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Κίκε Σετιέν, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Επιλογή μας το Goal/Goal στο 1,90 από τη Fonbet.

Betmarket Επιλογές

18:00 – ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός – Σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0) (1,95)

19:30 – Λαμία – Ιωνικός – Χ (3,10)

19:30 – Λαμία – Ιωνικός – Anytime σκόρερ Γούλερι (4,33)

22:00 – Βιγιαρεάλ – Ράγιο Βαγιεκάνο – Goal/Goal (1,90)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους: BetBuilder σε απόδοση 5.70

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Bet Builder του Freetips247 από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0.Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι «Μπιανκονέρι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στη Serie Α κόντρα σε Τορίνο (0-0), Κάλιαρι (2-2) με συνέπεια να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη Μίλαν. Μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι μέχρι το 61΄ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ισοφάρισαν με τους Βλάχοβιτς και αυτογκόλ του Ντοσένα.

Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, καθώς νίκησε την Σαλερνιτάνα (4-1) και την Τζένοα εκτός έδρας (0-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχοντας δύο ματς περισσότερα σε σχέση με τη Ρόμα που βρίσκεται από πάνω της.

'Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο εύρος των 2-3 τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει επαληθευτεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο», ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Λάτσιο είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και ως εκ τούτου περιμένουμε μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα. Θα στραφούμε στο Over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά την αναμέτρηση, ενώ η Λάτσιο θα πρέπει να προσεγγίσει με προσοχή το ματς. Πάμε με το Under 1.5 στο Α΄ Ημίχρονο.

Κλείνουμε την τετράδα με το Over 9.5 κόρνερ στον αγώνα, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της Λάτσιο να επιτεθεί, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να πάρει κόρνερ ακόμα και στην κόντρα.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

Λάτσιο-Γιουβέντους: 2-3 γκολ (1.95)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Λάτσιο Οver 0.5 γκολ (1.42)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.32)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Over 9.5 κόρνερ (1.78)

Απόδοση: 5.70

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ