Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κύπελλο Γερμανίας: Και ξανά «κόντρα» Μπάγερν!

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

PAOK24

Κύπελλο Γερμανίας: Και ξανά «κόντρα» Μπάγερν!

Απόψε δεσπόζουν τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και εκεί θα εστιάσω στην στήλη μου.Τα ματς διεξάγονται σήμερα και αύριο. Τα υπόλοιπα τέσσερα διεξάγονται την επόμενη εβδομάδα. Τι λένε οι αριθμοί μέχρι στιγμής; Μόλις 3 από τα 48 παιχνίδια εμφάνισαν γκολ/γκολ ημιχρόνου, τρομερά χαμηλό για Κύπελλο Γερμανίας. Επίσης, στους πρώτους 2 γύρους μέχρι στιγμής είδαμε από τα 48 παιχνίδια είδαμε να περνάνε 8 outsider συνολικά.

Γκολ, παρατάσεις και εκπλήξεις

Πάντερμπορν – Στουτγάρδη : Ποια τα δεδομένα; Η Πάντερμπορν είναι η καλύτερη επίθεση της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας. Καλή στο transition game, καλή στα στημένα. Αμυντικά έχει θέματα, τα οποία στα τελευταία ματς του 2022 της κόστισαν αρκετούς βαθμούς. Από την άλλη έχουμε μια Στουτγάρδη που δεν έχει εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, παρά μόνο στο Κύπελλο. Μέχρι στιγμής η Στουτγάρδη μετράει 3/3 γκολ/γκολ, δείχνοντας πολύ καλά επιθετικά στοιχεία, όμως αμυντικά δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα. Μόλις μια φορά έχουν αναμετρηθεί στο Πάντερμπορν οι δύο ομάδες, όπου είχαμε γκολ/γκολ ημιχρόνου. Στο 4,00 η συγκεκριμένη επιλογή στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Υπό συνθήκες θα πήγαινα και στον άσο, αλλά κάτω του 3,00 είναι εντελώς μα εντελώς υποψιασμένος, καμία αξία πουθενά. Ή γκολ λοιπόν ή τίποτα.

Ουνιόν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ :  Ξεκίνησε τρομακτικά καλά η Ουνιόν Βερολίνου στο 2023. Τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια αλλά και με νίκη στο ντέρμπι με τη Χέρτα. Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε δίχως φρένα στα πρώτα δύο παιχνίδια, όμως «προσγειώθηκε» απότομα στο τελευταίο της παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Βέρντερ. Λογικά ο Κόβατς θα πάει σε ένα αμυντικό παιχνίδι. Γνωστό πως η Ουνιόν έχει προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Καθόλου τυχαίο ότι όλα τα γκολ της μέχρι στιγμής ήρθαν από στημένα και από αντεπιθέσεις. Πάρα πολύ πιθανό να δούμε παράταση, με το «Χ» να πληρώνει 3,35.

Λειψία – Χόφενχαϊμ : Μεγάλη κρίση στο Ζίνχαϊμ, με τη Χόφενχαϊμ του Μπράιτενραϊτερ να μην μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα και η άμυνα φαίνεται να είναι αχίλλειος πτέρνα της ομάδας όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα η αποστολή έχει την ονομασία «Λειψία», που είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τα τέλη Σεπτέμβρη και μετά. Η κάτοχος του Κυπέλλου Γερμανίας, η ομάδα του Ρόζε, δείχνει πολύ δυνατή και σχεδόν ανίκητη. Στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε στοιχηματικά, είναι το αν θα κάνει κάποια επιθετική τρέλα και βρει γκολ. Εξάλλου την επιθετική ποιότητα την έχει και με το παραπάνω.

Μάινς – Μπάγερν : Και φτάσαμε στο παιχνίδι που με «τυράννησε» αρκετά στη μελέτη. Τολμάω λοιπόν και κοντράρω 3 φορές σερί την Μπάγερν, 3 φορές εμφανίζεται το 1-1, τρεις φορές μου γυρνάει την πλάτη η τύχη, παρότι κάνει… μπαμ ότι η Μπάγερν έχει πολλά θέματα να λύσει. Στα μάτια μου το συγκεκριμένο ματς ή που θα χαλάσει πολλά στην ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Άλλη μια χρονιά χωρίς Κύπελλο; Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά για τον Νάγκελσμαν, που νιώθει την καυτή αναπνοή πολλών ομάδων στο πρωτάθλημα αλλά και σε μερικές μέρες έχει και τους πρώτους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί. Διπλό δεν παίζω ποτέ, με ξέρετε, κοιτάω όμως σοβαρά να κοντράρω Μπάγερν για 4η σερί φορά. Ο άσος στο 6,00, η πρόκριση της Μάινς στο 4,00. Μια Μάινς που έδειξε πως το παιχνίδι αντεπιθέσεων το κατέχει ιδιαίτερα (δείτε πως μπήκαν τα γκολ απέναντι στην Μπόχουμ) και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που με οδηγεί στην έκπληξη.

Betmarket Επιλογές

Μονά – Δυάδα (Bet365):

ΓΕΡ (ΚΥΠ) – 31/01 – 19:30 – Πάντερμπορν – Στουτγάρδη : γ/γ ημιχρόνου (4,00)

ΓΕΡ (ΚΥΠ) – 01/02 – 21:45 – Μάινς – Μπάγερν : 1ft(6,00)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Anytime scorer στην Ισπανία που διπλασιάζει

Από την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Γρανάδα είναι τα σημερινά προγνωστικά του BetMarket.gr σε απόδοση διπλασιασμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος για το Μπιλμπάο – Γρανάδα με το οποίο ανοίγει η 32η αγωνιστική στην Primera Division (19/04/24).

Προγνωστικά Primera Division (19/04/24): Μπιλμπάο – Γρανάδα
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο την πάτησε με τη Βιγιαρεάλ (1-1), καθώς ισοφαρίστηκε με άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+5’. Είχε χάσει ένα η αντίπαλός της στο 0-0. Η ίδια «χαλάρωσε» μετά το 1-0 (66’), έδειξε αδυναμία στο να δημιουργήσει σοβαρές φάσεις για να «καθαρίσει» το ματς και τιμωρήθηκε. Έμεινε έτσι στο «-4» από την Ατλέτικο στη μάχη για την τετράδα. Θα επισκεφτεί μάλιστα, τους Μαδριλένους την επόμενη αγωνιστική. Εκεί ουσιαστικά θα παίξει τα… ρέστα της για την έξοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 11 αγωνιστικές (2-0 την Αλαβές) και μείωσε στο «-11» από τη σωτηρία. Θεωρητικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες, αφού απομένουν 7 ματς με το τρέχον. Πρακτικά, όμως, είναι απειροελάχιστες, καθώς εκτός της μεγάλης διαφοράς, έχει και
δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον τεχνικό Σαντοβάλ πάντως, είναι βελτιωμένη και καλό θα είναι να τον κρατήσει στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου για να επανέλθει άμεσα στην Primera.

Προγνωστικά Μπιλμπάο – Γρανάδα

Χαμηλή η απόδοση στον «1» (στο 1.25 μέσο όρο από τις στοιχηματικές εταιρίες). Σαφώς και η Μπιλμπάο είναι το απόλυτο φαβορί έχοντας και 11-4-0 στα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά και η Γρανάδα δε θα πάει στο «Σαν Μαμές» για να χάσει! Από
το οποίο έφυγε μάλιστα αήττητη στην τελευταία της επίσκεψη (2-2 στις 26/11/21). Εξάλλου, αυτή ήταν η πέμπτη φορά που βρήκε δίχτυα στις τελευταίες 6 παρουσίες της εκεί! Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν το «Goal/Goal» του 2.32 στο Betshop.

Εμείς θα ποντάρουμε να επιστρέψει (έπειτα από 2 παιχνίδια στο πρωτάθλημα) στα γκολ ο πρώτος σκόρερ της Μπιλμπάο, Γκουρουθέτα (ε. 30/13). Τα 10 εξ αυτών τα έβαλε στο «Σαν Μαμές». Εξάλλου, τα 2 ήταν κόντρα σε Κάντιθ, Αλμερία, ομάδες που είναι στην επικίνδυνη
ζώνη. Ευκαιρία να το πράξει και κόντρα στην τρίτη της παρέας, Γρανάδα!

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Γκουρουθέτα δίνει 2.00 στη Novibet.

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (19/04/24)

19/04, 22:00 Μπιλμπάο – Γρανάδα Να σκοράρει ο Γκουρουθέτα @2.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προκρίνεται και πληρώνει τρελά στο καζάνι της Τούμπας η ΠΑΟΚάρα!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία καθώς αντιμετωπίζει την Μπριζ στην «καυτή» Τούμπα (22:00) στην προημιτελική ρεβάνς του Conference League!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση, καθώς απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ διεκδικεί το εισιτήριο για τους «4» του Conference League για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο ΠΑΟΚ καλείται στην κατάμεστη Τούμπα να ανατρέψει το 1-0 των Βέλγων από τον πρώτο προημιτελικό και να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στον πρώτο προημιτελικό το γρήγορο γκολ της Μπριζ από τον Βέτσελεν (6’) έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0), με τον Κοτάρσκι να αποτρέπει ένα ακόμα μεγαλύτερο χάντικαπ, καθώς απέκρουσε πέναλτι στο 78’ και διατήρησε τον «δικέφαλο» του Βορρά σε απόσταση βολής και… πρόκρισης.

Τώρα πλέον είναι η ώρα της Τούμπας να «μιλήσει» και να δώσει έξτρα ώθηση για την ανατροπή, όπως έγινε στους «16» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλιστα υπό ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες καθώς έγινε ανατροπή από το 2-0 των Κροατών για το εμφατικό 5-1 που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία του και 2η την τελευταία τριετία.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεπής και αυτή τη φορά στο ραντεβού με τη νίκη-ανατροπή! Η νίκη του ΠΑΟΚ και η πρόκριση στα 90 λεπτά είναι σε απόδοση 3.40.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα Τούμπα και με την ορμή του κόσμου στοχεύει να στριμώξει από νωρίς την Μπριζ σκοράροντας νωρίς όπως έγινε με τη Ντιναμό (27’ Μπάμπα). Να ανοίξει το σκορ πριν το 28’ προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Champions League: Μάντσεστερ με 5.60, Μόναχο με 4.00

Μάχη γιγάντων το Etihad, παίζει τη σεζόν της η Μπάγερν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ! Ανάλυση και προγνωστικά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League στις συγκλονιστικές ρεβάνς της Τρίτης και το θέαμα συνεχίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Etihad την Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς του 3-3 στο Santiago Bernabeu. Απίστευτο ματς σε εξέλιξη, με τους «πολίτες» να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και τους «μερένγκες» να ισοφαρίζουν στο 79', με τον Βαλβέρδε να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Προσπάθειες στην εστία Έρλινγκ Χάαλαντ: Over 1.5 & Προσπάθειες στην εστία Βινίσιους: Over 0.5 στο 3.80 από 3.05

Με έξτρα ψυχολογία για την πρόκριση η ομάδα του Γκουραδιόλα, καθώς είναι πλέον μόνη πρώτη στην κούρσα του τίτλου της Premier League, στο +2 από Άρσεναλ και Λίβερπουλ που την καταδιώκουν. Ακλόνητο φαβορί και η Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη της κορυφής στη La Liga, αφού επτά στροφές πριν το φινάλε είναι στο +8 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Έχει προβάδισμα η Σίτι, εντούτοις οι αποδόσεις της Ρεάλ ως αουτσάιντερ είναι... προκλητικές. Προφανώς μιλάμε για ένα παιχνίδι τακτικής και σκοπιμότητας, ωστόσο η ποιότητα των ομάδων είναι σε πάντα σε πρώτο πλάνο. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπέλιγχαμ & Over 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ κοντράρονται στην Allianz Arena, στον απόηχο του 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στο Emirates. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 12', οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή πριν το ημίχρονο και ο Τροσάρ στο 76' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Συνολικά Γκολ 3.5: Ναι και Over 3.5. στο 3.40 από 2.70

Απογοητευτική η σεζόν εντός συνόρων για τη Μπάγερν, που είναι ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Στουτγκάρδη και στο -16 από την -ήδη πρωταθλήτρια της Bundesliga- Λεβερκούζεν. Στο Κύπελλο έμεινε εκτός από τη... Σααρμπρίκεν. Προφανώς το Champions League είναι η μοναδική της διέξοδος για να σώσει τη σεζόν. Η Άρσεναλ υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Άστον Βίλα και έμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League, ισόβαθμη στη 2η θέση με τη Λίβερπουλ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, με τη Μπάγερν να έχει το απόλυτο κίνητρο και ξεκάθαρο στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν. Η Άρσεναλ είναι εξαιρετικά δουλεμένη πάντως, ικανότατη μεσοεπιθετικά και θα δώσει τη μάχη της. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ