Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μισή ντουζίνα επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις!

Οι tipsters του BetMarket.gr “σκανάρουν” τα “μεγάλα” πρωταθλήματα και σας προτείνουν τα… καλύτερα!

PAOK24

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μισή ντουζίνα επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις!

Σάββατο με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Ιταλική Σέριε Α και Ισπανική Λα Λίγκα, με αρκετές ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Το Betmarket.gr δεν μπορούσε να απουσιάζει και διάλεξε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από αυτές τις 4 κατηγορίες.

Παρακάτω ακολουθεί η ανάλυση των παιχνιδιών.

Έμπολι – Σπέτσια

Η Εμπολι βρέθηκε με 2 τέρματα στην… πλάτη μόλις στο 6’ στη Ρώμη, γεγονός που «καταδίκασε» τις ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα. Πρώτη ήττα μετά από καιρό, τέλος στο αήττητο σερί 6 αναμετρήσεων (3-3-0). Επιστρέφει στην έδρα της, όπου παρουσιάζεται εξαιρετική εσχάτως, με 3-1-0 και μόλις 2 τέρματα παθητικό.

Η Σπέτσια (παρά τις σημαντικές απουσίες) ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο απέναντι στην πρωτοπόρο Νάπολι. Αμύνθηκε σθεναρά μέχρι το 47’ όπου υπέπεσε σε τραγικό λάθος που έφερε το πέναλτι. Επειτα, ανοίχτηκε και δέχτηκε ακόμη δύο τέρματα. Τέταρτη διαδοχική ήττα και μάλιστα δίχως να σκοράρει!

Σε καλύτερο μομέντουμ η Εμπολι, έχοντας παράλληλα βελτιώσει αισθητά τις επιδόσεις της. Η Σπέτσια αποτελεί μία από τις 3 πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (2-0-8 – σκόραρε μόλις 4 φορές) και μάλιστα ταλαιπωρείται από απουσίες. Ο άσος στο 2.08 από τη Novibet.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον

Μία από τα… ίδια η Κρίσταλ Πάλας στο εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα μία ήττα (η τρίτη στα τελευταία πέντε ματς). Βέβαια, σε αρκετά σημεία του αγώνα δυσκόλεψε την ομάδα του Τεν Χαχ με το σκληροτράχηλο παιχνίδι της, όμως εν τέλει λύγισε. Η Μπράιτον ζορίστηκε απέναντι στην Μπόρνμουθ, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διευρύνει το αήττητο σερί της στο 3-1-0.

Το σύνολο του Βιεϊρά ολοένα και περισσότερο προβληματίζει με τις εμφανίσεις του και γενικότερα δε δείχνει να μπορεί να κοντράρει τους Γλάρους (Μπράιτον), οι οποίοι κακά τα ψέματα έχουν ανέβει επίπεδο με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο τους. Το διπλό προσφέρεται στο 2,10 από την Betsson και αναλογιζόμενοι τις εκτός έδρας επιδόσεις της Μπράιτον (3-1-0, 12-6 τέρματα) κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Αλμερία – Μπέτις

*Ανδαλουσιάνικη μονομαχία.

Η Αλμερία δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό 2-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πάρει… κεφάλι στο σκορ, όμως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άστοχη. Στο 2ο μέρος δέχτηκε μέσα σε ένα 9λεπτο δύο τέρματα και από κει και πέρα δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μπροστά στο κοινό της παρουσιάζει ένα σταθερά καλό πρόσωπο, αφού έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της (5-1-1). Η Μπέτις συνεχίζει να δείχνει επηρεασμένη από τα σερί ματς και τους Κυπελλικούς αποκλεισμούς (Κόπα Ντελ Ρέι, Σούπερ Καπ) και απέναντι στη Θέλτα γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-3. Απολαυστικό ματς, όμως αμυντικά για ακόμα μία φορά το σύνολο του Πελεγκρίνι αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα (δέχτηκε 7 τελικές στον στόχο).

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή η Αλμερία φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπέτις και με… όπλο την έδρα της μπορεί να πάρει το τρίποντο, επιβεβαιώνοντας το υψηλό 2,90 του άσου στην Bwin.

Λέτσε – Ρόμα

Η Λέτσε επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγώνες, κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Κρεμονέζε που την απομάκρυνε στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απόλυτα δίκαιη νίκη, έφτασε τα 3 τρίποντα μακριά από την έδρα της, ενώ σ’ αυτήν έχει κατακτήσει λιγότερα (2-5-3).

Αμεση αντίδραση για την ομάδα του Μουρίνου, μετά το κάζο στο Κύπελλο με την Κρεμονέζε και νίκη με 2-0 επί της Εμπολι. Το «καθάρισε» στα πρώτα 6’ του αγώνα, και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρεις νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, όλες διατηρώντας ανέπαφη την εστία της. Την Πέμπτη αγωνίζεται στην Αυστρία κόντρα στην Σάλτσμπουργκ για το Europe League.

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τη Ρόμα η νίκη στο Λέτσε, με τη νεοφώτιστη να «σταματά» στην έδρα της ομάδες όπως η Αταλάντα (2-1), η Λάτσιο (2-1) και η Μίλαν (2-2). Τέσσερα διαδοχικά g/g+over εντός η Λέτσε, 6/8 πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της μετρά η Ρόμα. Αξία στο αουτσάιντερ goal/goal του 2.20 από την Betshop.

Σεβίλλη – Μαγιόρκα

Η Σεβίλλη έρχεται από κακή εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ήττα με 3-0. Ταμπούρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ενώ πέρασε ελάχιστες φορές το κέντρο, με αποτέλεσμα να καταγράψει μόλις μία τελική στον στόχο. Αν εξαιρέσουμε αυτόν τον αγώνα, πάντως, το τελευταίο διάστημα κινείται ανοδικά, αφού έχει κερδίσει και τις 3 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Η Μαγιόρκα πέτυχε την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα υποχρέωσε τη Βασίλισσα να επαναλάβει ένα αρνητικό ρεκόρ από το μακρινό 2008, όπου τότε απέναντι στη Λα Κορούνια είχε πραγματοποιήσει μόλις μία τελική στην εστία και αυτή από εκτέλεση πέναλτι. Βέβαια, μακριά από το σπίτι της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, αφού μετρά τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει, ενώ δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων (μόλις 2 τελικές στην εστία και στα τρεις τελευταίες εξόδους της)

Η Σεβίλλη εντός έδρας δεν… αστειεύεται και ουσιαστικά εκεί ποντάρει για να μην έχει περαιτέρω μπλεξίματα αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Ολοένα και περισσότερο προβληματίζει με τις επιδόσεις της στο δρόμο η Μαγιόρκα, ενώ έχει αρνητική παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο (1-1-3). Ο άσος στο 1,99 από τη Novibet έχει σημαντικό προβάδισμα.
Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου

Χωρίς εντός έδρας ήττα η Λειψία, που θα φιλοξενήσει μια ομάδα που είναι συνονόματη του αποτελέσματος. Είναι ικανή η ομάδα της Ουνιόν να σπάσει το αήττητο της Λειψίας; Θεωρητικά ναι, αφού μιλάμε για ένα σύνολο που δεν φοβάται κανέναν. Υπάρχει και μια ιδιαίτερη κόντρα μεταξύ των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα. Το 5,10 του διπλού στη Fonbet αποκτά νόημα.

Betmarket Επιλογές

16:00 – Έμπολι – Λέτσε – 1 (2,08)

17:00 – Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον – 2 (2,10)

17:15 – Αλμερία – Μπέτις – 1 (2,90)

19:00 – Λέτσε – Ρόμα – Goal/Goal (2,20)

19:30 – Σεβίλλη – Μαγιόρκα – 1 (1,99)

19:30 – Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου – 2 (5,10)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά

Δυο…εξάποντα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων που διεκδικούν το πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των Play-Off, στην Stoiximan Super League, και σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μπορεί να διαμορφωθεί μια ολόκληρη κατάσταση στη βαθμολογία.

Φυσικά και οι 8 αγωνιστικές που θα απομένουν το βράδυ της Κυριακής, είναι πολλές, ωστόσο ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτής της δεύτερης στροφής, μπορεί να έχουμε συγκεκριμένες συνθήκες.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στο -8 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαφορά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί στη συνέχεια, επομένως ο Ολυμπιακός πιθανότατα να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Άλλωστε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν και τα προημιτελικά της Ευρώπης. Από δυο πολύ απαιτητικά και υψηλής έντασης παιχνίδια, που δεν θα έχουν οι άλλοι.

Ως προς την Κυριακή που έρχεται ωστόσο, για να μην προτρέχουμε, φυσικά και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Τα δυο αυτά παιχνίδια είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη, σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τη Μπριζ, ούτως ώστε παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα τελευταία δευτερόλεπτα που τον πλήγωσαν

Ο Δικέφαλος στερήθηκε δις τον θρίαμβο στις τελευταίες στιγμές στη «Λεωφόρο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη δεύτερη αγωνιστική των Play-Off.

Σε ένα γήπεδο που πληγώθηκε δυο φορές φέτος στις καθυστερήσεις, εκεί όπου στερήθηκε τον θρίαμβο για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αρχικά, για την 7η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το προβάδισμα (1-2) μέχρι το φινάλε και τον Γερεμέγεφ να σκοράρει στην τελευταία φάση.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά, με την πλάτη στον τοίχο, έπρεπε να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική και ολοκληρωτική εμφάνιση, για 120 λεπτά, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και να έχει στα χέρια του σκορ πρόκρισης.

Ο τραυματισμός του Μπάμπα, διάσειση στο κεφάλι που έστειλε τον Γκανέζο στο νοσοκομείο, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παίξει με 10 παίκτες για τα τελευταία λεπτά της παράτασης και εκεί ο Λημνιός, πάλι στην τελευταία φάση, μείωσε σε 1-2 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Τα όσα απίστευτα συνέβησαν στη «ρώσικη ρουλέτα», έδωσαν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να πληγώνεται και πάλι στα...χασομέρια.

Σαν κάτι να χρωστάει η ποδοσφαιρική μοίρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στο συγκεκριμένο γήπεδο. Κάτι που «καίγεται» να πάρει την ερχόμενη Κυριακή, για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ