Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Patent με δυο διπλά και ένα … πονηρό!

Οι κυριακάτικες επιλογές από το Betmarket.gr!

PAOK24

Patent με δυο διπλά και ένα … πονηρό!

Τo βάρος που έχει ρίξει η στήλη στα ειδικά στοιχήματα έχουν φέρει μια άκρως κερδοφόρα σεζόν έως σήμερα. Για αυτό και δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ξεκίνησα με δύο μεγάλα σημεία στα προγνωστικά στοιχήματος.

Πρώτο στη Γαλλία, Λυών-Λοριάν. Η γηπεδούχος χωρίς Λακαζέτ είναι άλλη ομάδα και στις νίκες που έκανε έτυχε να παίζει με κάτι Ανζέ και κάτι Γκρενόμπλ. Η Λοριάν είναι σοβαρότατη ομάδα και παρά το ανακάτεμα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου άρχισε να βρίσκει ξανά πατήματα.

Την εντός έδρας ήττα από την Οσέρ την περασμένη εβδομάδα δεν την μετράω, καθώς θεωρώ πως μπορεί να έγινε χάρη στον Πελισιέ (νυν προπονητή της Οσέρ και πρώην της Λοριάν). Κόντρα στους μεγάλους η Λοριάν δείχνει εξαιρετική εικόνα, με ταχύτατες αντεπιθέσεις χάρη στον τρομερό μαέστρο Λε Φε στον πάγκο.

Πέρα από το διπλό που δίνει 6 φορές τα λεφτά μας, σκέφτομαι και το ρίσκο για ασίστ του Λε Φε.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, η Μονπελιέ έγινε επιλογή στα προγνωστικά Γαλλίας, απέναντι στην παντελώς προβληματική Ανζέ, ενώ ίσως αξίζει το ρίσκο στο Χ του Ρεν-Μαρσέιγ. Από δύο άσχημες ήττες η Μαρσέιγ δεν θα πει όχι στην ισοπαλία, που λείπει από τα εντός έδρας της Ρεν φέτος.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΑΝΙΑΣ

Θεωρώ αρκετά μεγάλο το 4.00 στο διπλό της Ράντερς στο εκτός με τη Βίμποργκ στη Δανία. Με δύο παιχνίδια μετά την επανέναρξη, έχουμε ένα μικρό δείγμα πλέον για τις ομάδες. Η Βίμποργκ έχασε τον Γενάρη τον αρχισκόρερ της, Ολλανδό Χρότ. Δεν τον αντικατέστησε επάξια και το κενό αναμένεται να φανεί. Εχασε εύκολα από τη Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα και την Άαλμποργκ στο Κύπελλο, με συνολικό σκορ 5-0 στα δύο αυτά ματς. Κέρδισε μόνο τη Χόρσενς, σε ματς που βρήκε γκολ πολύ νωρίς. Η Ράντερς μπήκε στο 2023 με 4 βαθμούς σε δύο ματς και μηδέν παθητικό. Ομάδα που βασίζεται την άμυνα, επιτρέπει λίγες φάσεις και είχε καλύτερα xGoals και στα δύο παιχνίδια που έδωσε πρόσφατα.

Πέρα από το διπλό, αξίζει μια ματιά και το 5.40 του Νόρντλι για anytime σκόρερ. Ο 23χρονος Νορβηγός έκανε καλές σεζόν στην πατρίδα του, κάνοντας το βήμα με μεταγραφή σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ράντερς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Τη Βαγιαδολίδ την είχαμε συζητήσει σε εκείνο το 0-0 με την Οσασούνα, όταν είχαμε ποντάρει στα xGoals της και παρότι δεν σκόραρε, τα επιβεβαίωσε. Βελτιωμένη επιθετικά μετά τις μεταγραφές Ιανουαρίου, στην επιστροφή στην έδρα της μετά τις ήττες στα δύσκολα εκτός με Μπέτις και Θέλτα. Η Εσπανιόλ είναι επίσης ανεβασμένη μετά την ενίσχυση στο τελευταίο μεταγραφικό παράθυρο. Διπλό στην Ελτσε και 2-1 επί της Μαγιόρκα σε ματς που ξεπέρασε τα 1.30 xGoals. Στο 2.25 το Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι.

Η Μπαρσελόνα παίζει με ψηλά τις γραμμές, έδωσε επτά οφσάιντ στην Κάντιθ και τρία στην Αλμερία την περασμένη εβδομάδα. Η απουσία του Γκάβι στο κέντρο μπορεί να κοστίσει σε ρυθμό και να δώσει στη Βαλένθια περισσότερες ευκαιρίες να ψάξει μπαλιές στο κέντρο. Στο 2.05 να έχουν 2+ οφσάιντ οι φιλοξενούμενοι.

Στη Β’ Κατηγορία η Ίμπιθα για να κυνηγήσει τις λιγοστές ελπίδες παραμονής χρειάζεται νίκες και αυτό την κάνει να παίζει πολύ ανοιχτά. Μοναδική ομάδα σε ένα γενικά «σφικτό» πρωτάθλημα με τέσσερα g/g στα πέντε τελευταία, μεταξύ των οποίων τρία over 3,5. Η Λεγανές μετά από δύο σερί 0-0 και χάνοντας έδαφος στη μάχη των play off, οφείλει να ανεβάσει την ένταση μεσοεπιθετικά. Το Over 2,5 γκολ φτάνει και στο 2.70.

Στη Λούγο μάλλον το έχουν παρατήσει το πράγμα. Σερί ήττες κακές εμφανίσεις και… περίεργα πράγματα στα κόρνερ. Εχετε το νου σας εκεί. Στο πιο πρόσφατο με τη Λεβάντε είχαμε 20 κόρνερ. Πιο πίσω είχε ματς με 15 κόντρα στην Εϊμπαρ και με 14 κόντρα στην Αλμπαθέτε. Από 10 και πάνω κόρνερ έχουν και τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της. Υποδέχεται σήμερα τη Σαραγόσα με το line των κόρνερ στα 10,5.

Με τη Σαραγόσα που έβγαλαν και ένα 1 ημίχρονο/2 τελικό στον πρώτο γύρο, άλλο ένα το 2019 και μια βολική ισοπαλία με 2-2 την άνοιξη του 2021! Θα πάρω και τώρα το Οver 2,5 γκολ που παίζει μέχρι και στο 2.87.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Κλείνω με το Σιόν-Λουγκάνο με τον άσο στο 2.90. Το βάζω στην κουβέντα γιατί δεν είναι και η πιο καθαρή ομάδα στον κόσμο η γηπεδούχος και δεν ξέρω αν… μοίρασαν τα παιχνίδια με την αντίπαλό της. Η Λουγκάνο πέρασε μεσοβδόμαδα από τη συγκεκριμένη έδρα για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τη Σιόν να καίγεται για βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τσεκάρισμα και προς τα γκολ, έχουν πάρα πολλά τα μεταξύ τους.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Σύστημα 1-2-3 στην Bet365

ΓΑΛ1– 5/3 – 18:05 – Λυών-Λοριάν 2 (6.00) με ποντάρισμα 4,2 μονάδες

ΔΑΝ1– 5/3 – 15:00 – Βίμποργκ-Ράντερς 2 (4.00) με ποντάρισμα 6,3 μονάδες

ΙΣΠ2– 5/3 – 19:30 – Λούγκο-Σαραγόσα οver 2,5 (2.87) με ποντάρισμα 8,8 μονάδες

Aπό 1,3 μονάδες στις δυάδες και 0,43 στην τριάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ