Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Euroleague: Στοχεύοντας σε νέα ταμεία!

Τρεις προτάσεις (μετά το χθεσινό 4/4) σε αποδόσεις διπλασιασμού από το Betmarket.gr!

PAOK24

Προγνωστικά Euroleague: Στοχεύοντας σε νέα ταμεία!

Ολοκληρώνεται μία ακόμα «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά για όλους τους αγώνες αλλά και ένα ειδικό στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Με το απόλυτο στα σημεία μας έκλεισε η χτεσινή βραδιά. Ο ΜακΚίσικ ξεπέρασε κατά πολύ το line που είχαμε βάλει, η Βαλένθια θύμιζε… κανόνια έξω από τα 6,75 με τα τρίποντα της, ενώ Βίρτους Μπολόνια και Ζαλγκίρις πήραν άνετες νίκες κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν. Συνεχίζουμε.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όσον αφορά το εν Ελλάδι ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ έχουμε κρίσιμα παιχνίδια με φόντο την οκτάδα.

Ας δούμε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά της Euroleague αλλά και το ειδικό στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (19:30)

Παιχνίδι με στόχο ένα εισιτήριο στην οκτάδα και τα playoffs, μίας καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στη ζώνη των playoffs. Οι πρωταθλητές Ευρώπης γνώρισαν το διασυρμό από τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιξε ο Σέιν Λάρκιν λόγω τραυματισμού. Παράλληλα, όμως, είδαμε και τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τους διαιτητές να τον αποβάλλουν στο φινάλε. Γενικά, εκεί που λέγαμε πως ίσως βρει μια ισορροπία με δύο αντί για τρεις σταρ στο παρκέ, η Εφές πιθανώς να έχει και μόνο τον Κλάιμπερν απόψε στη διάθεση της.

Η Μακάμπι από την άλλη έδειξε για ακόμα μία φορά την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την έδρα της. Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα με τη Φενέρ, η «ομάδα του λαού» βρήκε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα και γύρισε το ματς. Έφτασε ακόμα και σε διψήφιες τιμές, ενώ όταν η Φενέρ βρήκε ρυθμό, δεν έμεινε άπραγη και έφτασε στη νίκη. Το ζήτημα για τους Ισραηλινούς παραμένουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να ξεπεράσει τις τρεις νίκες που έχει εκτός, εφόσον θέλει να περάσει στα playoffs.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι στοιχηματικά, μιας και δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Λάρκιν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπουμπουά. Θα προτιμήσουμε να αφήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου να είμαστε άπαντες καλυμμένοι. No Bet.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (19:45)

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Οι Τούρκοι δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μακάμπι. Η αστοχία του Γουίλμπεκιν, αλλά και των υπόλοιπων στο β’ και γ’ δεκάλεπτο, λειτούργησε ανασταλτικά στα σχέδια του Δημήτρη Ιτούδη. Σίγουρα η επιστροφή στην έδρα τους θα βοηθήσει τα «καναρίνια», χωρίς να σημαίνει ότι είναι ευάλωτοι μακριά από αυτή. Το θετικό πάντως για τη Φενέρ είναι πως έχει σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα το Νεμάνια Γκούντουριτς.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «μπλαουγκράνα» τα είχαν πάει εξαιρετικά στο α’ δεκάλεπτο, όμως ένα επιθετικό ξέσπασμα των «ερυθρόλευκων» και η κλασσική πιεστική τους άμυνα, έφερε την ανατροπή. Οφείλουμε να πούμε, πάντως, πως οι Καταλανοί ήταν μία από τις ελάχιστες ομάδες που δυσκόλεψαν τους Πειραιώτες φέτος. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είχε πλάνο, άσχετα που στο τέλος δεν βγήκε. Κάτι ανάλογο θα έχει ετοιμάσει και σήμερα.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Πάντως, οι γηπεδούχοι δεν έχουν την άτρωτη έδρα. Έχασαν στο παρελθόν και από τον Ολυμπιακό και από τη Ρεάλ, ακόμα και από τη Μπασκόνια. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα. Έχει και μια μέρα περισσότερης ξεκούρασης που παίζει το ρόλο του στη «διαβολοβδομάδα». Συν τοις άλλοις, επιμένουμε πως είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε αουτσάιντερ στις στοιχηματικές εταιρείες. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το διπλό σε απόδοση 2.11 στη Novibet.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (21:00)

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου για τους Σέρβους που θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι των playoffs. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς άφησε πίσω της τις κακές εμφανίσεις και συνέτριψε την Εφές Αναντολού, φωνάζοντας πως δεν θα παραδώσει πνεύμα πριν τα playoffs. Η είσοδος του Φακούντο Καμπάτσο στο ρόστερ έχει δώσει την ενέργεια που έλειπε το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, όμως, έχει δώσει και το στοιχείο της έκπληξης και συνδυαστικά με τους Νέντοβιτς και Βιλντόζα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία εκπληκτική περιφέρεια.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη των πολλών προβλημάτων, πάλεψε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Μονακό. Στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και καθαρό μυαλό και το 51-51 του γ’ δεκαλέπτου, μετετράπη σε 84-70. Οι «πράσινοι» δείχνουν σαφή σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, είναι όμως και άτυχοι. Οι απουσίες των Ουόλτερς, Αγραβάνη και Γκουντάιτις αφήνουν τεράστιο κενό στο ρόστερ, το οποίο ο Χρήστος Σερέλης, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να καλύψει.

Θα αφήσουμε τα σημεία νίκης ή σκορ και θα πάμε σε ένα ειδικό στοίχημα στα προγνωστικά της Euroleague στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Τονίσαμε και σε προηγούμενη στήλη πως ο Ντουέιν Μπέικον δεν πατά καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Και στο Μονακό, ενώ είχε κάποια καλά διαστήματα, μετά ήταν σχεδόν αδιάφορος. Ο Νέντοβιτς από την άλλη παραμένει ένας παίκτης που μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι από οποιοδήποτε σημείο. Ναι μεν στον τελευταίο αγώνα με την Εφές είχε 9 πόντους, μετρά, όμως, 15,7 στα τελευταία 4 παιχνίδια. Θα πάμε λοιπόν στην επιλογή H2H μεταξύ του Μπέικον και του Νέντοβιτς της Stoiximan.gr. Το ποντάρισμα να έχει ο Σέρβος περισσότερους πόντους από τον Αμερικανό έχει απόδοση 2.10.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΜΟΝΑΚΟ (21:30)

Την έκπληξη πέτυχαν οι Βάσκοι στον τελευταίο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σύνολο του Χουάν Πεναρόγια έφυγε με το διπλό από την πρωτεύουσα της Ισπανίας και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα την επόμενη μέρα στη διοργάνωση. Φυσικά, μιλάμε για ένα παιχνίδι με την ιδιαιτερότητα του «εμφυλίου», σε κάθε περίπτωση, όμως, η Μπασκόνια πήρε τη νίκη. Πλέον, επιστρέφοντας στην έδρα της θα πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να κερδίσει μπροστά στο κοινό της.

Η Μονακό είδε τον Παναθηναϊκό να της βάζει δύσκολα για σχεδόν τρία δεκάλεπτα στον μεταξύ τους αγώνα. Παρόλα αυτά, ένα επιθετικό ξέσπασμα στο τέλος ήταν αρκετό για να φέρει μία ακόμα νίκη. Οι Μονεγάσκοι είναι αισίως στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να δώσουν τη δική τους μάχη για το πλεονέκτημα έδρας έναντι της Φενέρμπαχτσε. Άλλωστε, εφόσον οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους, η έδρα θα παίξει το δικό της ρόλο.

Η Μπασκόνια όσο κακή κι αν είναι σε γενικό πλαίσιο εκτός έδρας, άλλο τόσο σπουδαίο μπάσκετ παίζει εντός στη Euroleague. Η Μονακό είναι ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει σε αυτό τον υψηλό ρυθμό παιχνιδιού των Βάσκων, θα πρέπει, όμως, να βρεθούν σε καλή βραδιά και όλοι οι περιφερειακοί της. Θα στηρίξουμε την έδρα που είναι και φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Η Betsson προσφέρει τον άσο με το χάντικαπ στο -3,5 σε απόδοση 1.95.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ