Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά με στήριξη στα φαβορί

Το Betmarket.gr έχει τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής.

PAOK24

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά με στήριξη στα φαβορί

Πλήρης δραστηριότητα σήμερα στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και το Betmarket.gr έχει τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής. Γεμάτο αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα της Betsson Superleague 2, απ’ όπου προκύπτουν προγνωστικά για δύο παιχνίδια από κάθε όμιλο.

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά

ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω

Ο ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και η διαφορά δέκα πόντων απότον πρωτοπόρο δεν του επιτρέπει να ονειρεύεται το κυνήγι της ανόδου. Θεωρητικά βέβαια οστόχος της φετινής σεζόν ήταν μια καλή πορεία στην Betsson Superleague 2 και αυτό δείχνει να το καταφέρνει και με το παραπάνω. Ειδικότερα στην έδρα του, έχει την τρίτη καλύτερη βαθμολογική
συγκομιδή, ενώ μετά από επτά παιχνίδια παραμένει αήττητος (5-2-0).

Το Αιγάλεω βρίσκεται μεν στην 9η θέση της βαθμολογίας και η διαφορά οκτώ βαθμών από τις ομάδες που υποβιβάζονται του δίνει μια απόσταση ασφαλείας. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά φορμαρισμένη, τόσο συνολικά, όσο και εκτός έδρας. Είναι ένα αρκετά σκληροτράχηλο σύνολο και δεν έχει αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανένα, καθώς δεν έχει ήττα στα τελευταία
οκτώ παιχνίδια (3-5-0), ενώ στις τελευταίες τέσσερις εκτός έδρας αγωνιστικές μετρά τρία διπλά κόντρα σε ομάδες που είναι στη μάχη του υποβιβασμού και μια ισοπαλία στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης.

Η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες αναμετρήσει του ΟΦΙ στην έδρα του αυτός είναι το μεγάλοφαβορί. Εδώ όμως θα βρει απέναντι του μια σκληρή ομάδα κι έτσι μπορεί να έχει μεν το πλεονέκτημα, όμως το έργο του δεν αναμένεται να είναι και τόσο εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι όταν βλέπουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν παίζουν για να μη χάσουν κι έτσι όλα λογικά θα κριθούν από την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων. Το combo 1X & under 2.5 βρίσκεται σε απόδοση 1.80 και έχει αξία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

 Ηρόδοτος – Καλαμάτα

Ο Ηρόδοτος είναι η ομάδα με τα λιγότερα γκολ στο Νότιο όμιλο της Betsson Superleague 2 και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Για να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό θα πρέπει να καλύψει μια διαφορά επτά βαθμών, γεγονός που δείχνει πάρα πολύ δύσκολο. Πάραταύτα, οι γηπεδούχοι επέλεξαν στην επανέναρξη να αγωνιστούν με ένα ακόμη πιο αμυντικό σχήμα και αναμένεται να αγωνιστούν αρκετά κλειστά και εδώ.

Η Καλαμάτα έχει νέο προπονητή στον πάγκο και βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής. Βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να μην υπάρχει πλέον, όμως πρόκειται για μια ομάδα που πάντα παίζει για τη φανέλα και το γόητρο. Εδώ αγωνίζεται κόντρα σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, όμως θα χρειαστεί να σπάσει μια κλειστή άμυνα, οπότε φαίνεται πως ήρθε η ώρα των αποδείξεων για την επίθεση των
φιλοξενούμενων.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι η ομάδα που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ, όμως η Καλαμάτα έχει δείξει πως πάντα παίζει για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ως κίνητρο το γόητρο και τη φανέλα, ενώ μην ξεχνάμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δείξουν την αξία τους στον νέο προπονητή. Ο Ηρόδοτος αναμένεται να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να απειλήσει μόνο υπό προϋποθέσεις, οπότε από την επίθεση του δεν περιμένουμε και πολλά. Αξία φαίνεται να υπάρχει στο combo X2 & under 2.5 το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 1.72

Διαγόρας Ρόδου – Απόλλων Πόντου

Ο Διαγόρας έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην Betsson Superleague 2 και φαίνεται πως δούλεψε αρκετά στη διακοπή. Αυτοί οι έξι βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί στη μάχη της παραμονής και του έδωσαν  μια διαφορά ασφαλείας, επτά βαθμών, από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πλέον μπορεί να εφησυχαστεί, αλλά πως έχει την ευκαιρία να τελειώνει με την παραμονή νωρίτερα απ’ ότι περίμενε. Συνολικά μετρά τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ η τελευταία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ σίγουρα ανέβασε αρκετά την ψυχολογία.

Ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται για ακόμη μία φορά στη μάχη της παραμονής και χρειάζεται να καλύψει μια διαφορά έξι βαθμών για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα της φετινής ομάδας είναι η επίθεση, καθώς διαθέτει τη χειρότερη στον όμιλο, ενώ και αμυντικά δεν τα πάει καλά αφού εκτός έδρας δεν έχει βρει δίχτυα σε καμία από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του.

Ο Διαγόρας έχει επιστρέψει σε εξαιρετική φόρμα, μετά τη διακοπή και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία για την τρίτη τους σερί νίκη, καθώς παίζουν στην έδρα τους και έχουν αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Απόλλων όχι μόνο έδειξε μεγάλα κενά στην άμυνα, αλλά πρόκειται και για μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα οπότε το έργο του εδώ θα είναι
δύσκολο.

Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 1.75 και μοιάζει να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, ενώ, αξία υπάρχει και στο combo 1 & no goal που βρίσκεται σε απόδοση 2.62.

Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός

Ο Θεσπρωτός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή. Σε συνολικά 14 παιχνίδια έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις επτά βαθμούς και μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό έχει η άμυνα του, καθώς διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο παθητικό στον όμιλο. Όσον αφορά της εμφανίσεις του μετά την επανέναρξη, κατάφερε να πάρει μια
ισοπαλία στην έδρα του Αλμωπού, ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα στην έδρα του από τον Ηρακλή (1-4).

Ο Πανσερραϊκός είναι στην κορυφή της κατάταξης και αποτελεί, σύμφωνα με τα προγνωστικά, τομεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Betsson Superleague 2. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μετρά 11 συνεχόμενες νίκες, ενώ την περασμένη αγωνιστική δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις κι έτσι εδώ έρχεται ξεκούραστος. Εκτός του ότι είναι μια ομάδα που βρίσκει εύκολα δίχτυα, έχοντας τη
δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο, έχει και εξαιρετική άμυνα γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι οι επτά τελευταίες νίκες του συνδυάστηκαν με no goal.

Το φαβορί εδώ είναι ξεκάθαρα οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από του γηπεδούχους. Επιπλέον, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και έρχεται ξεκούραστος. Σύμφωνα με την παραπάνω ανάλυση αξία υπάρχει στο διπλό, όμως επειδή η τιμή του είναι χαμηλή θα επιλέξουμε μια πιο σύνθεση επιλογή. Στα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίζει το combo 2 & no goal σε απόδοση 1.65 στη Novibet.

BetMarket προγνωστικά: Betsson Superleague 2

26/03, 14:45 ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω 1X & under 2.5 @ 1.80
26/03, 14:45 Διαγόρας Ρόδου – Απόλλων Πόντου 1 @ 1.75

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους: BetBuilder σε απόδοση 5.70

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Bet Builder του Freetips247 από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0.Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι «Μπιανκονέρι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στη Serie Α κόντρα σε Τορίνο (0-0), Κάλιαρι (2-2) με συνέπεια να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη Μίλαν. Μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι μέχρι το 61΄ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ισοφάρισαν με τους Βλάχοβιτς και αυτογκόλ του Ντοσένα.

Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, καθώς νίκησε την Σαλερνιτάνα (4-1) και την Τζένοα εκτός έδρας (0-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχοντας δύο ματς περισσότερα σε σχέση με τη Ρόμα που βρίσκεται από πάνω της.

'Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο εύρος των 2-3 τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει επαληθευτεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο», ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Λάτσιο είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και ως εκ τούτου περιμένουμε μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα. Θα στραφούμε στο Over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά την αναμέτρηση, ενώ η Λάτσιο θα πρέπει να προσεγγίσει με προσοχή το ματς. Πάμε με το Under 1.5 στο Α΄ Ημίχρονο.

Κλείνουμε την τετράδα με το Over 9.5 κόρνερ στον αγώνα, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της Λάτσιο να επιτεθεί, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να πάρει κόρνερ ακόμα και στην κόντρα.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

Λάτσιο-Γιουβέντους: 2-3 γκολ (1.95)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Λάτσιο Οver 0.5 γκολ (1.42)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.32)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Over 9.5 κόρνερ (1.78)

Απόδοση: 5.70

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ