Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan Superleague: Επιστροφή με play-out

Η Stoiximan Superleague επιστρέφει, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, με τέσσερις αναμετρήσεις στη διαδικασία των play-out.

PAOK24

Stoiximan Superleague: Επιστροφή με play-out

Στην πρεμιέρα είδαμε τη Λαμία να παίρνει μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να ξεφεύγει από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Τον Ατρόμητο να κερδίζει τον Ιωνικό και να επιστρέφει στις νίκες. Τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό να μένουν ισόπαλοι σε ένα δυνατό ματς στο Ηράκλειο και τον Αστέρα Τρίπολης να κερδίζει στο 90′ τον Παναιτωλικό.

Stoiximan Superleague: Προγνωστικά play-out

Λεβαδειακός – Ατρόμητος

Ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε μια δεύτερη συνεχόμενη θετική εμφάνιση και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο Ηράκλειο. Ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά, καθώς δημιούργησε φάσεις με ταχύτητα και εκμεταλλεύτηκε αρκετά τις στημένες φάσεις. Αμυντικά στάθηκε αρκετά καλά και παρά το γεγονός πως είχε μόλις 24% κατοχή δεν επέτρεψε στον αντίπαλο πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Ατρόμητος χρειαζόταν μια νίκη και την πήρε, πράγμα που έγινε επειδή ήταν πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλο και όχι καλύτερος. Ήταν αρκετά καλός στην αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όμως για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα βρισκόταν σε πολιορκία από τον Ιωνικό και σε αρκετές περιπτώσεις απειλήθηκε γιατί η άμυνα του είναι αργή. Αυτό που κρατάει λοιπόν είναι η καλή έναρξη, η αποτελεσματικότητα και η νίκη.

Πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά, καθώς οι Βοιωτοί πραγματοποιούν θετικές εμφανίσεις όμως δεν ξέρουμε αν θα έχουν διάρκεια. Από τους Περιστεριώτες ξέρουμε τι να περιμένουμε, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι της αλλά κατά κύριο λόγο είναι μέτρια. Αν έπρεπε να διαλέξουμε απαραίτητα κάποιο σημείο θα πηγαίναμε προς τον άσο, όμως δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την ομάδα του Πετράκη μόνο με δύο καλά παιχνίδια. καθώς τα play-out της Stoiximan Superleague μόλις ξεκίνησαν.

Βέβαια, αξία στα προγνωστικά στοιχήματος υπάρχει και είναι αρκετά μεγάλη. Ξεκινάμε από τα γκολ και από το άκρως ενδιαφέρον στατιστικό του Ατρομήτου που τον θέλει να έχει έξι συνεχόμενα εκτός έδρας 2-3 γκολ. Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός μετρά δύο συνεχόμενα, ενώ η συγκεκριμένη επιλογή επιβεβαιώθηκε σε τρία από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στα παιχνίδια των δύο ομάδων στην πρεμιέρα των play-out της Stoiximan Superleague. Οπότε αξία υπάρχει στην επιλογή 2-3 γκολ, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 1.98.

Ακόμη, ενδιαφέρον υπάρχει και στην επιλογή των σκόρερ, εκεί που το anytime του Σαχπεκίδη κοστολογείται σε απόδοση 4.75. Ο πρώην επιθετικός της Κάλμαρ, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στις πρώτες του εμφανίσεις με μεγάλο προσόν την έκρηξη και την κίνηση στον κενό χώρο, ψάχνει το πρώτο του γκολ και η αργή άμυνα του Ατρομήτου δείχνει να είναι ιδανική γι’ αυτόν.

Παναιτωλικός – Λαμία

Ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλός στην Τρίπολη και ηττήθηκε δίκαια. Το μόνο θετικό είναι πως παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου, κατάφερε να κρατάει την ισοπαλία μέχρι το 90ο λεπτό και το γεγονός πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε δίχτυα. Κατά τ’ άλλα ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν κερδίζει και σίγουρα έχει αρχίσει η γκρίνια στις κερκίδες. Μπορεί βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπάρχει, όμως η ομάδα ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή και χρειάζεται ενθαρρυντικές εμφανίσεις.

Η Λαμία πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην πρεμιέρα των play-out, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και βγήκε από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Κατάφερε να προηγείται με 2-0 στο α’ ημίχρονο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει στους φιλοξενούμενους είναι πως παίζουν αρκετά έξυπνα και αυτό τους έχει βγει σε καλό, καθώς έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) στη Stoiximan Superleague. Το αρνητικό είναι πως στο τελευταίο παιχνίδι είχε δύο αποβολές και δεν θα έχει διαθέσιμους τους Ντε Βισέντι και Μανούσο.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο εδώ, όμως και ο Παναιτωλικός δε θέλει να χάσει. Μια ήττα εδώ θα είναι χειρότερη από την απώλεια νίκης και αυτό σημαίνει πως δε θα ρισκάρει περισσότερο απ’ όσο τον παίρνει, ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα του δώσει χώρο. Όσον αφορά τη Λαμία, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο θετικό στην ομάδα του Βόκολου, καθώς δείχνει να ξέρει τι μπορεί να διεκδικήσει από κάθε παιχνίδι.

Με την απουσία των Ντε Βισέντι και Μανούσο περιορίζονται αρκετά οι επιλογές των φιλοξενούμενων στην επίθεση και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Γενικότερα μπορεί η Λαμία να πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως δεν είναι η ομάδα που θα πάει να παίξει για το διπλό στο Αγρίνιο, ειδικά με τόσο σημαντικές απουσίες κι έτσι περιμένουμε μια αμυντική προσέγγιση καθώς θα είναι ευχαριστημένη με δύο αποτελέσματα. Η ισοπαλία μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα και το Χ βρίσκεται σε απόδοση 3.30.

Εκτός αυτού όμως, είδαμε πως ο Παναιτωλικός κόντρα στην κλειστή άμυνα του Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να δημιουργήσει μόνο μια κλασική ευκαιρία, από την οποία και σκόραρε. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν ακόμη πιο κλειστά από τον Αστέρα, περιμένουμε από τους γηπεδούχους να δυσκολευτούν αρκετά να πατήσουν περιοχή. Επιπλέον, η Λαμία δύσκολα θα ρισκάρει επιθετικά καθώς ο Αναστασίου είναι προπονητής που διαβάζει την αντίπαλη ομάδα και λογικά δεν θα επιτρέψει στους παίκτες του να παρασυρθούν και να χάσουν τη συγκέντρωση τους. Οπότε, αξία υπάρχει και στο ακριβές σκορ 0-0 το οποίο είναι σε απόδοση 7.40.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ έπεσε στην παγίδα της Λαμίας, παρασύρθηκε και το πλήρωσε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο έγινε και το 2-0. Στη συνέχεια ο αντίπαλος κλείστηκε αρκετά κι έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων απείλησε κυρίως με μακρινές προσπάθειες. Αυτή η ήττα είχε και βαθμολογικό αντίκτυπο, καθώς πλέον είναι μόλις στο +5 από τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό και αν δεν καταφέρει να πάρει σύντομα θετικά αποτελέσματα ίσως μπλέξει στη μάχη της παραμονής. Όσον αφορά τις απουσίες, Καραχάλιος και Παντελάκης μάλλον δεν προλαβαίνουν, ενώ οι Νίνης και Λέο είναι αμφίβολοι.

Ο ΟΦΗ σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Λεβαδειακό. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δεν κερδίζει και τρίτο συνολικά, οπότε μπορούμε να πούμε πως διανύει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η αλήθεια είναι πως προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και είναι κάπως λογικό, καθώς ο Νταμπράουσκας ακόμα μαθαίνει την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι η μη αξιοποίηση της υπεροχής του, καθώς στην πρεμιέρα των play-out της Stoiximan Superleague είχε 76%(!) κατοχή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες.

Οι 10 αναμετρήσεις χωρίς νίκη είναι πολλές για τον ΠΑΣ και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, καθώς υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μία ήττα εδώ, σε συνδυασμό με νίκη του Λεβαδειακού ή του Ιωνικού τον βάζουν σε μεγάλους μπελάδες και γι’ αυτό αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ είναι και αδιάφορος βαθμολογικά. Ενώ, άξιο αναφορά είναι πως το τελευταίο διπλό του ΟΦΗ στα Γιάννενα ήταν το 2001, έκτοτε ακολούθησαν 10 παιχνίδια με πέντε νίκες του ΠΑΣ και πέντε ισοπαλίες.

Σχετικά με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου, η έδρα και το κίνητρο κάνουν την επιλογή 1 DNB να φαίνεται αρκετά αξιόλογη σε απόδοση 1.79.

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι, όμως ίσως και να άξιζε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως μπήκε κάπως φοβισμένα στο παιχνίδι και έμεινε δίκαια πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια είχε την υπεροχή και κατάφερε να απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Γιαννιώτη. Η ήττα του σε συνδυασμό με τη νίκη της Λαμίας τον έφεραν στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό και πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες στα play-out της Stoiximan Superleague.

Ο Αστέρας πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Παρά το γεγονός πως το νικητήριο γκολ, κόντρα στον Παναιτωλικό, μπήκε στο 90ο λεπτό, ήταν μια πολύ δίκαιη νίκη. Η ομάδα του Μάντζιου μπήκε από την αρχή του αγώνα επιθετικά, πράγμα σχετικά σπάνιο για τους Αρκάδες και απείλησε με αξιώσεις από νωρίς. Συνολικά δημιούργησε 13 ευκαιρίες για γκολ, ενώ η υπεροχή της επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως είχε 62% κατοχή. Το θέμα είναι πως τώρα επιστρέφει στον… κακό της δαίμονα, τα εκτός έδρας παιχνίδια, εκεί όπου έχει τη δεύτερη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή και δεν έχει καταφέρει ούτε ένα διπλό φέτος. Όσον αφορά τα στατιστικά, έρχεται από έξι συνεχόμενα εκτός έδρας no goal.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στην ίδια έδρα πολύ πρόσφατα (12/03) με τον Ιωνικό να κερδίζει με 1-0. Οι συνθήκες αυτού του παιχνιδιού μοιάζουν αρκετά με εκείνου και ο σημαντικότερος λόγος που ο Ιωνικός πέτυχε τότε τη νίκη ήταν επειδή έδειξε πως το ήθελε περισσότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν τη στήριξη του κόσμου τους και αυτό σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα, ενώ έχουν πολύ έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οπότε τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την πολύ κακή εκτός έδρας παρουσία του Αστέρα, μας οδηγούν προς τον άσο σε απόδοση 2.20.

Stoiximan Superleague: Betmarket επιλογές

17:30 – Παναιτωλικός – Λαμία – Χ (3,30)

19:30 – ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ – 1 DNB (1,79)

21:00 – Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης – 1 (2,20)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το αγγλικό combo που πληρώνει στο 2,65

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι από το Betmarket.

Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής και το Betmarket έχει την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά (25/04/24): Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι

Ανάλυση Μπράιτον

Σε μέτρια κατάσταση η Μπράιτον το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί το τρίποντο της νίκης σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2), ενώ ανασταλτικά δίνει δικαιώματα, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 6 φορές σε αυτούς τους αγώνες. Βέβαια, μπροστά στο κοινό της είναι από τα σύνολα που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της (6-6-1), με την επιθετική της γραμμή μάλιστα να έχει αποτύχει να βρει γκολ μόλις σε 2 εξ αυτών.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Cup επί της Τσέλσι (1-0), σε ένα ματς πάντως που η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πιο δίκαιο θα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση (1,05 τα XGoals της αντιπάλου της έναντι 0,79 δικών της). Γενικότερα, έδειξε λίγο επηρεασμένη από τον πρόσφατο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συνήθως στις εγχώριες διοργανώσεις λειτουργεί σαν... ρομπότ. Τώρα, σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, πιάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας και έπεσε ουσιαστικά από εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου είχε τις Κυπελλικές υποχρεώσεις και δεν αγωνίστηκε.

Προγνωστικά στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (25/04/24)

Στόχος πλέον της Μάντσεστερ Σίτι είναι το νταμπλ και είναι ξεκάθαρα στο χέρι της, αφού αν κερδίσει στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάρει όλους τους αγώνες της μέχρι το τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ θα το καταφέρει. Δύσκολη η έξοδος στην Μπράιτον, όμως η γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ στερείται και κάποιου χειροπιαστού κινήτρου. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έχει δείξει πως έχει το know how για να... καθαρίζει τέτοια ματς, οπότε το 1,44 κατά μέσο όρο στο διπλό είναι δικαιολογημένο.

Για καλύτερη απόδοση μπορούμε να συνδυάσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Σίτι το διπλό με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 2,65 από την Stoiximan, με τη γηπεδούχο να βρίσκει μίνιμουμ ένα τέρμα εντός έδρας σε 11/13 πιο πρόσφατα δείγματα της και τη φιλοξενούμενη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από τη βάση της μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Betmarket Επιλογές

25/04, 22:00 Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 2 & Goal/Goal @ 2,65

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ