Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Με το 1.87 στο Ελ Κλάσικο!

Ματσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και πρόταση στο 1.87!

PAOK24

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Με το 1.87 στο Ελ Κλάσικο!

Δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας, με τους Μπλαουγκράνα να έχουν πάρει προβάδισμα χάρη στη νίκη τους με 1-0 στον 1ο αγώνα. Πλήρης ανάλυση του ματς και στοιχηματική επιλογή στο 1,92 στα προγνωστικά Κόπα Ντελ Ρέι.

Τηλεοπτική Μετάδοση: Cosmote Sport 3 HD

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

*Πρώτος αγώνας: 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αν υπάρξει συνολική ισοπαλία μετά το πέρας και της 2ης αναμέτρησης ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Παράδοση: 1-2-2 στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα.

* Ο Τσάβι έγινε ο πρώτος προπονητής μετά τον Πεπ Γκουαρντιόλα που κερδίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης 3 διαδοχικές φορές σε ένα έτος.

Ανάλυση Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι στην Έλτσε (2 γκολ ο Λεβαντόφσκι), σε μία αναμέτρηση που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και παρέμεινε στο +12 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε εξαιρετική κατάσταση γενικότερα, καθώς έχει κερδίσει και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της και μάλιστα έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα (από τη Ρεάλ και αυτό στο Ελ Κλάσικο του πρωταθλήματος). Αποτελεί τη 2η καλύτερη επίθεση της Λα Λίγκα (53 τέρματα ενεργητικό) και την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας (μόλις 9 γκολ παθητικό).

Στο Κόπα Ντελ Ρέι και την πρώτη της σύγκρουση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» παρουσίασε ένα ιδιαίτερα αμυντικογενές πρόσωπο, όμως κατάφερε να αποδράσει με το διπλό χάρη σε αυτογκόλ του Μιλιτάο. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, ότι σε εκείνο το παιχνίδι η «Βασίλισσα» ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς τελική στον στόχο.

Ανάλυση Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε με 6-0 τη Βαγιαδολίδ σε μία ακόμα παράσταση του Μπενζεμά (πέτυχε χατ-τρικ) και τώρα πάει στο Κάμπ Νόου με σκοπό να πετύχει την ανατροπή, καθώς είναι ένας από τους 2 στόχους που της έχουν μείνει, διότι στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -12 από την κορυφή. Σε καλό μομέντουμ γενικότερα και τρέχον σερί 6-2-2 στα 10 πιο πρόσφατα ματς της, με τις 2 ήττες της να έχουν έρθει από την Μπαρτσελόνα, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Λα Λίγκα (57 γκολ έχει πετύχει).

Στο 1ο μεταξύ τους αγώνα για το Ισπανικό Κύπελλο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας (65-35), όμως έπεσε πάνω στο αμυντικό τείχος των Μπλαουγκράνα και δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική (13-4 οι τελικές, 0-2 στην εστία).

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Αμφότερες είναι σε καλό φεγγάρι και έρχονται από νίκες με μεγάλο σκορ. Δικαίως είναι το φαβορί της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα με βάση τις στοιχηματικές εταιρίες, καθώς πείθει περισσότερο με την εικόνα της στις εγχώριες διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, όμως είναι αρκετά δύσκολα να κερδίσει κανείς για 4η διαδοχική φορά τον Ανσελότι. Σε καθαρό σημείο δεν θα μας απασχολήσει όμως στα γκολ μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το Over 2,5 του 1,87 από την Stoiximan.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει τα ρέστα της, όπως ακριβώς έκανε και στο πρωτάθλημα προ διακοπής (2-1 είχε κερδίσει η Μπαρτσελόνα), οπότε αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις. Βέβαια, απέναντι σε ένα τόσο ποιοτικό αντίπαλο όπως οι γηπεδούχοι θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει ανασταλτικά, ειδικά από την στιγμή που οι Μπλαουγκράνα ξεδιπλώνονται με τρομερή ταχύτητα στον κενό χώρο.

Και των δύο οι επιθετικές γραμμές έδειξαν σε φόρμα το περασμένο Σαββατοκύριακο και στα μάτια μας ο αγώνας ξεκινά από το 1-1, οπότε έχει λογική να κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον 3 τέρματα στα προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντησε ο Πινέδα για το 1-1 (vid)

Με ατομική ενέργεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γρήγορη απάντηση της ΑΕΚ στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια.

Ο Πινέδα με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των «ασπρόμαυρων» που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Με σουτ που έκανε κέρδισε τον Κοτάρσκι με τη μπάλα πρώτα να πηγαίνει στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1 στο 9ο λεπτό.

Δείτε και τα δύο γκολ που έχουν μπει έως τώρα στην Τούμπα...

[video width="960" height="540" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/paok1.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκρυψε τη μπάλα ο ΠΑΟΚ και 1-0! (vid)

Τους «κάρφωσε» ο Κωνσταντέλιας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά από εντυπωσιακή ομαδική ενέργεια έφτασαν στο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Μπράντον πέρασε στον Μπάμπα ο οποίος έσπασε την μπάλα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ!

https://twitter.com/ClaroSports/status/1784625321536520556

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ