Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν – Νάπολι: Ανάλυση και Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Μελετημένα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ από το Betmarket.gr!

PAOK24

Μίλαν – Νάπολι: Ανάλυση και Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Ιταλικός εμφύλιος στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μίλαν και τη Νάπολι με ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος.

Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Νάπολι την Τρίτη 18 Απριλίου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του Μπενφίκα – Ίντερ.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν – Νάπολι

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSports 3 HD

Οι αποδόσεις του αγώνα σε ζωντανό χρόνο

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

Ανάλυση Μίλαν

*Τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ήταν No Goal

*Διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα 4 τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση

Δεν την «πιάνεις» από πουθενά το τελευταίο διάστημα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ισοπαλία (1-1) με Σαλερνιτάνα στο «Μεάτσα», χάνει με κάτω τα χέρια από την Ουντινέζε (1-3) και μετέπειτα πραγματοποιεί παράσταση υψηλού επιπέδου κερδίζοντας με 4-0 (!) στο «Μαραντόνα» τη σημερινή της αντίπαλο και πρωτοπόρο της Serie A. Μία εβδομάδα αργότερα, αποτυγχάνει να κερδίσει στην έδρα της (ξανά) την αδιάφορη Εμπολι (0-0) και θέτει σε κίνδυνο την 4αδα (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν).

Στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε ως εδώ έχοντας τερματίσει 2η σε όμιλο με Τσέλσι (1η), Σάλτσμπουργκ (3η) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ (4η). Στους «16» έκαμψε την αντίσταση της Τότεναμ δίχως να δεχτεί κανένα τέρμα σε 180’ (1-0 εντός, 0-0 εκτός). Σημαντική ημέρα, καθώς δίνει το παρών στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια!

Να σημειώσουμε πως τα βρίσκει σκούρα σε νοκ-άουτ φάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς μετρά 9 ήττες, 4 ισοπαλίες και μόλις 3 νίκες στα 16 τελευταία παιχνίδια της.

Οι Ζιρού και Λεάο σηκώνουν όλο το βάρος στην επίθεση, με τον Γάλλο να αποτελεί τον πρώτο της σκόρερ με 12 τέρματα σε όλους τους θεσμούς. Ακολουθεί ο Λεάο με 11 τέρματα και 10 ασίστ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ – Κρούνιτς, Τονάλι – Ντίαθ, Μπενασέρ, Λεάο – Ζιρού

Ανάλυση Νάπολι

*Ερχεται από 4 διαδοχικά over σε όλες τις διοργανώσεις

*Μετρά 4 σερί No Goal στο Τσάμπιονς Λιγκ

Κέρδισε τη Λέτσε στο τελευταίο της παιχνίδι στη Serie A δίχως να εντυπωσιάσει, έχοντας στο μυαλό της και τη σημερινή αναμέτρηση. Εβγαλε αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Μίλαν στην έδρα της και διατήρησε το +16 από τη 2η Λάτσιο. Ηταν η 11η νίκη της στα 13 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και η 8η διαδοχική εκτός έδρας. Δεν τίθεται θέμα τίτλου και έχει την ευκαιρία να στρέψει όλο της το ενδιαφέρον στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί όπου προκρίθηκε ως 1η σε όμιλο με Λίβερπουλ (2η), Αγιαξ (3η) και Ρέιντζερς (4η) έχοντας την καλύτερη επίθεση στους ομίλους με 20 τέρματα. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποκλείοντας εύκολα και με 2 νίκες την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (3-0 εντός, 2-0 εκτός).

Με δύο σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε στο Μιλάνο, καθώς ο αρχισκόρερ Οσιμέν έμεινε εκτός αποστολής ενώ τραυματίας είναι και ο αντικαταστάτης του, Σιμεόνε. Ο Νιγηριανός φορ έχει σκοράρει 25 φορές σε 28 αναμετρήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ (5συμμ/4γκολ) και Serie A (23συμμ/21γκολ). Το βάρος πέφτει στον Κβαρατσκέλια, με τον Γεωργιανό να αποτελεί την φετινή αποκάλυψη των Ναπολιτάνων με 14 τέρματα και 16 ασίστ σε 32 παιχνίδια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσκέλια

Προγνωστικά Μίλαν – Νάπολι

Κομβική η απουσία του Οσιμέν για τη Νάπολι, τόσο που θεωρούμε πως αλλάζει τα δεδομένα του σημερινού αγώνα. Το κακό για την ομάδα του Σπαλέτι είναι ότι λείπει και ο Σιμεόνε, κάτι που σημαίνει πως έχει ξεμείνει χωρίς καθαρόαιμο σεντερ φορ. Η Μίλαν είναι μία του ύψους και μία του βάθους.

Σωστά είναι μοιρασμένο το σετ αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αποδεδειγμένα καλύτερη ομάδα η Νάπολι, το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία αλλά η έδρα και η απουσία του καλύτερού της φορ ισορροπεί τη… ζυγαριά.

Η Μίλαν έφτασε ως εδώ έχοντας ως «όπλο» της την άμυνα, κάτι που δεν θεωρούμε ότι θα αλλάξει σήμερα. Γεγονός που σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά νέα της Νάπολι αυξάνουν τις πιθανότητες για αλληλεξουδετέρωση. Η ισοπαλία στο 3.10 της Betsson στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ του αγώνα Μίλαν – Νάπολι. Αυξημένες οι πιθανότητες να είναι ισόπαλο και το πρώτο μέρος, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.97.

12/4 – 22:00 – Μίλαν – Νάπολι: Χ ημίχρονο @1.97

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ