Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Με ένα ειδικό στον προημιτελικό

Ημέρα Champions League με “καυτές” επιλογές

PAOK24

Προγνωστικά Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Με ένα ειδικό στον προημιτελικό

Ένα ειδικό στοίχημα στα στατιστικά παίκτη με ιδιαίτερη αξία έχει εντοπίσει το Betmarket.gr από τον προημιτελικό της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σας το παρουσιάζει.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει το Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ναι μεν οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSports 2 HD

Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: 2-0

Στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, κερδίζοντας σχετικά εύκολα την Τσέλσι. Οι «Μπλε» κατάφεραν να απειλήσουν στην αρχή του παιχνιδιού με κάποιες αντεπιθέσεις, όμως στη συνέχεια η επίθεση των Ισπανών ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετική και δεν άφησε και πολλά περιθώρια στου Άγγλους.

Ανάλυση Τσέλσι

* Τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια έχει η Τσέλσι με τον Λάμπαρντ στον πάγκο.

* Στη φάση των 16, με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) στο πρώτο παιχνίδι, όμως στον επαναληπτικό πήρε την πρόκριση με νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (2-0).

Η δεύτερη θητεία του Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι φαίνεται πως δεν θα κρατήσει και πολύ, καθώς ήδη συζητιούνται αρκετά πιθανά ονόματα για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι γηπεδούχοι διανύουν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος και φαίνεται πως ούτε η έλευση του θρύλου της ομάδας δεν άλλαξε τα πράγματα.

Όσον αφορά τα στατιστικά, μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα σε επίσης τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στην άμυνα και όχι στην επίθεση, διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της τα xGoals που δέχθηκε ήταν 2.52 και 2.33.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως στην Premier League είναι αδιάφορη βαθμολογικά και το ερχόμενο παιχνίδι αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία έχει ακόμη ελπίδες. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ άξιζε ένα γκολ, καθώς βρέθηκε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία, όμως ηττήθηκε λόγω κακή αμυντικής λειτουργίας. Όπως και να ΄χει, εδώ είναι αναγκασμένη να ρισκάρει επιθετικά και να ψάξει το γκολ, ενώ όσο περνάει η ώρα θα αναγκάζεται να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Σχετικά με τις απουσίες, εκτός θα είναι ο Κουλιμπαλί (31/2), ενώ αμφίβολοι είναι οι Χάβερτζ (40/9) και Λόφτους – Τσικ (28/0), οι οποίοι όμως λογικά προλαβαίνουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Φοφανά, Σίλβα, Κουκουρέγια – Έντσο Φερνάντες, Καντέ, Κόβασιτς – Μούντρικ, Χάβερτζ, Ζοάο Φέλιξ

Ανάλυση Ρεάλ Μαδρίτης

* Στο τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι για το Τσαμπιονς Λιγκ κέρδισε, με 2-5, στην έδρα της Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι έρχεται στον επαναληπτικό με ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ήταν αποτελεσματικότατη επιθετικά, καθώς δημιούργησε φάσεις με αρκετή ταχύτητα και δεν έδωσε τον χρόνο στον αντίπαλο για να αμυνθεί, ενώ αμυντικά κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη.

Στο πρωτάθλημα έχει βρεθεί εκτός διεκδίκησης του τροπαίου, όμως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την τρίτη Ατλέτικο. Εκτός αυτού, βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου, οπότε στην ουσία αγωνίζεται με κίνητρο σε τρεις διοργανώσεις.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι θέλει απλώς να υπερασπιστεί το προβάδισμα της, όμως η ομάδα του Αντσελότι δύσκολα θα πάει σε οποιοδήποτε παιχνίδι απλώς για να αμυνθεί. Είναι άκρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αν ο αντίπαλος αφήσει χώρους στην άμυνα, τότε σίγουρα θα τους εκμεταλλευτεί. Το αρνητικό είναι πως παρά το γεγονός πως κρατά συχνά την εστία της ανέπαφη ο αντίπαλος καταφέρνει να δημιουργήσει φάσεις και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ακόμη και στο 6-0 με αντίπαλο τη Βαγιαδολίδ ο αντίπαλος είχε 0.93 xGoals.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κρος – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Προγνωστικά: Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Τσέλσι είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, όμως έχοντας απέναντι της την ομάδα που πραγματοποιεί ίσως και τις καλύτερες αντεπιθέσεις στον κόσμο, τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι μπλε όσο περνάει η ώρα θα αναγκάζονται να ρισκάρουν όλο και περισσότερο, οπότε λογικά θα δίνουν όλο και περισσότερο χώρο στον αντίπαλο. Έτσι, περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, οπότε η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά ποδοσφαίρου είναι το combo goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Επιλέον, ο Μούντρικ αναμένεται να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες στο ερχόμενο παιχνίδι, καθώς χρωστάει μια καλή εμφάνιση στην ομάδα του. Το τάιμινγκ είναι ιδανικό, καθώς το παιχνίδι είναι μεγάλης σημασίας και γίνεται εντός έδρας. Η επιλογή να έχει ο Μούντρικ 1+ προσπάθεια στην αντίπαλη εστία είναι σε απόδοση 2.20 και έχει αξία στα προγνωστικά, αν ξεκινήσει βασικός.

Betmarket Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

18/04, 22:00 Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης Μούντρικ 1+ προσπάθεια στην αντίπαλη εστία @2.20

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αγγλικό combo που πληρώνει στο 2,65!

Η ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι από το Betmarket!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Προγνωστικά (25/04/24): Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι

Ανάλυση Μπράιτον

Σε μέτρια κατάσταση η Μπράιτον το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί το τρίποντο της νίκης σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2), ενώ ανασταλτικά δίνει δικαιώματα, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 6 φορές σε αυτούς τους αγώνες. Βέβαια, μπροστά στο κοινό της είναι από τα σύνολα που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της (6-6-1), με την επιθετική της γραμμή μάλιστα να έχει αποτύχει να βρει γκολ μόλις σε 2 εξ αυτών.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Cup επί της Τσέλσι (1-0), σε ένα ματς πάντως που η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πιο δίκαιο θα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση (1,05 τα XGoals της αντιπάλου της έναντι 0,79 δικών της). Γενικότερα, έδειξε λίγο επηρεασμένη από τον πρόσφατο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συνήθως στις εγχώριες διοργανώσεις λειτουργεί σαν... ρομπότ. Τώρα, σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, πιάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας και έπεσε ουσιαστικά από εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου είχε τις Κυπελλικές υποχρεώσεις και δεν αγωνίστηκε.

Προγνωστικά στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (25/04/24)

Στόχος πλέον της Μάντσεστερ Σίτι είναι το νταμπλ και είναι ξεκάθαρα στο χέρι της, αφού αν κερδίσει στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάρει όλους τους αγώνες της μέχρι το τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ θα το καταφέρει. Δύσκολη η έξοδος στην Μπράιτον, όμως η γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ στερείται και κάποιου χειροπιαστού κινήτρου. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έχει δείξει πως έχει το know how για να... καθαρίζει τέτοια ματς, οπότε το 1,44 κατά μέσο όρο στο διπλό είναι δικαιολογημένο.

Για καλύτερη απόδοση μπορούμε να συνδυάσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Σίτι το διπλό με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 2,65 από την Stoiximan, με τη γηπεδούχο να βρίσκει μίνιμουμ ένα τέρμα εντός έδρας σε 11/13 πιο πρόσφατα δείγματα της και τη φιλοξενούμενη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από τη βάση της μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Betmarket Επιλογές

25/04, 22:00 Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 2 & Goal/Goal @ 2,65

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ