Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά στο παιχνίδι της Θεσσαλίας

Η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή Λάρισας ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

PAOK24

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά στο παιχνίδι της Θεσσαλίας

Συνεχίζεται η δράση στη Betsson Superleague 2 και στα προγνωστικά του σημερινού αγώνα ξεχωρίζει ένα combo σε απόδοση διπλασιασμού. Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας που μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία, σε ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί και στο οποίο περιμένουμε να σημειωθούν τουλάχιστον δύο τέρματα.

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά

Νίκη Βόλου – Ηρακλής Λάρισας (14:45)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ηρακλής Λάρισας – Νίκη Βόλου: 0-1

Η Νίκη Βόλου είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, όμως είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει καταφέρει να χτίσει ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (3-3-0). Το μεγαλύτερο της επίτευγμα στη φετινή Betsson Superleague 2 είναι πως έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στην έδρα της (6-3-0), ενώ έχει σκοράρει σε όλες τις εντός αναμετρήσεις της εκτός από μία. Επιπλέον, διαθέτει μια αρκετά ικανή επίθεση και έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα σε επτά από τις τελευταίες οκτώ νίκες της.

Ο Ηρακλής Λάρισας θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή του στη Betsson Superleague 2, όμως τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ του, καθώς βρίσκεται για πέντε βαθμούς εντός της επικίνδυνης ζώνης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των φιλοξενούμενων είναι η επιθετική τους λειτουργία και έχουν καταφέρει να σημειώσουν μόλις 10 τέρματα σε συνολικά 19 αναμετρήσεις. Όσον αφορά την πρόσφατη φόρμα τους, μετρούν μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ τρεις από τις ήττες συνδυάστηκαν με over 1.5 τέρματα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων είναι λογικός Επιπλέον, σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο παράγοντας έδρα, καθώς η Νίκη Βόλου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο σπίτι της, την ώρα που ο Ηρακλής Λάρισας σπάνια κερδίζει στις εξόδους του. Ο άσος θα είχε αξία μόνο αν βρισκόταν σε απόδοση άνω του 1.70, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε με ένα combo.

Οπότε , η επιλογή που ξεχωρίζει εδώ είναι το 1 & over 1.5 σε απόδοση 1.75 από τη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους: BetBuilder σε απόδοση 5.70

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Bet Builder του Freetips247 από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0.Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι «Μπιανκονέρι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στη Serie Α κόντρα σε Τορίνο (0-0), Κάλιαρι (2-2) με συνέπεια να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη Μίλαν. Μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι μέχρι το 61΄ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ισοφάρισαν με τους Βλάχοβιτς και αυτογκόλ του Ντοσένα.

Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, καθώς νίκησε την Σαλερνιτάνα (4-1) και την Τζένοα εκτός έδρας (0-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχοντας δύο ματς περισσότερα σε σχέση με τη Ρόμα που βρίσκεται από πάνω της.

'Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο εύρος των 2-3 τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει επαληθευτεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο», ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Λάτσιο είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και ως εκ τούτου περιμένουμε μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα. Θα στραφούμε στο Over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά την αναμέτρηση, ενώ η Λάτσιο θα πρέπει να προσεγγίσει με προσοχή το ματς. Πάμε με το Under 1.5 στο Α΄ Ημίχρονο.

Κλείνουμε την τετράδα με το Over 9.5 κόρνερ στον αγώνα, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της Λάτσιο να επιτεθεί, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να πάρει κόρνερ ακόμα και στην κόντρα.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

Λάτσιο-Γιουβέντους: 2-3 γκολ (1.95)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Λάτσιο Οver 0.5 γκολ (1.42)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.32)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Over 9.5 κόρνερ (1.78)

Απόδοση: 5.70

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ