Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Ιταλίας: Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο

Κορυφαία προγνωστικά από τους Tipster της BetMarket.gr

PAOK24

Προγνωστικά Ιταλίας: Οι γηπεδούχοι τον πρώτο λόγο

Με 4 αναμετρήσεις συνεχίζεται η προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλική Serie A. Μάχες Ευρώπης και ουράς.

Παρακάτω οι αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες του Σαββάτου στη Serie A από την ομάδα του Betmarket.gr.

Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε

Η Σαλερνιτάνα μπορεί να σώθηκε, αλλά δεν χαρίστηκε στη Ρόμα φεύγοντας με τον πόντο από το «Ολύμπικο» (2-2). Ο Πάουλο Σόουζα έχει κάνει τρομερή δουλειά (μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία) και σίγουρα θα θελήσει να κλείσει με νίκη την τελευταία εντός έδρας αγωνιστική.

Η Ουντινέζε ηττήθηκε από τη Λάτσιο εντός έδρας με 1-0, δεν σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια (2/2) ενώ έχει κερδίσει μόνο Σαμπντόρια και Κρεμονέζε στα 9 τελευταία και μάλιστα στην έδρα της: 1-1-6 στα 8 πιο πρόσφατα μακριά από τη βάση της.

Στο 2.71 ο άσος στην Stoiximan, με τη σημείωση ότι πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Σπέτσια – Τορίνο

Αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο στη μεριά των γηπεδούχων που βρίσκονται στο +1 από τον υποβιβασμό. Η Σπέτσια έχει αποδείξει πως στην έδρα της στα κρίσιμα και μεγάλα ματς έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται: νίκες με Μίλαν και Ιντερ. Η Τορίνο δεν θα χαριστεί αλλά είναι αδιάφορη. Στο 2.37 της Bet365 ο άσος.

Φιορεντίνα – Ρόμα

Η Φιορεντίνα έχασε στο πρώτο μεγάλο της ραντεβού τη φετινή σεζόν (2-1 από την Ιντερ στον τελικό Κυπέλλου), αλλά ακολουθεί και 2 ο σε λίγες ημέρες (Κόνφερενς Λιγκ). Στο πρωτάθλημα δεν «κυνηγάει» κάτι ενώ η κούραση είναι συσσωρευμένη. Η Ρόμα θέλει την 6η θέση, αλλά το μυαλό της είναι στον τελικό του Europa League την επόμενη εβδομάδα.

Λογικά θα υπάρξει ευρύ ροτέισον από τον Μουρίνιο. Προς τον άσο τείνουμε, αλλά η απόδοσή του είναι ψυλλιασμένη (2.05).

Ιντερ – Αταλάντα

Η Ιντερ κατάκτησε το Κύπελλο Ιταλίας σε μία χρονιά που φαινόταν να πάει… χαμένη, κατόρθωσε να έχει κατακτήσει έναν τίτλο εντός συνόρων και να παίζει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Της αρκεί μία ισοπαλία για να τσεκάρει και την 4αδα στην Serie A. Η Αταλάντα θα τα παίξει όλα για όλα (στο -3 από την 4 η Μίλαν), αλλά δεν είναι στο χέρι της η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που οφείλεται κυρίως σε δικά της λάθη: ήττα από Σαλερνιτάνα (εκτός) και Γιουβέντους (εντός) πριν τη νίκη επί της Βερόνα. Πιθανότατα θα παρακολουθήσουμε παιχνίδι με φάσεις και γκολ, με την ομάδα του Γκασπερίνι να προσδοκά ήττα της Μίλαν στο Τορίνο. Στο 1.65 το goal/goal στην Bwin.

Betmarket Επιλογές
16:00 – Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε – 1 (2,71)
16:00 – Σπέτσια – Τορίνο – 1 (2,37)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζουν τα γκολ στην Ισπανία

Επιστροφή στην δράση στην Primera Division με σούπερ μάχη παραμονής και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση – εκτίμηση για το Κάντιθ – Γρανάδα με το οποίο ανοίγει η 30η αγωνιστική στην Primera Division (29/03/24).

Προγνωστικά Primera Division (29/03/24): Κάντιθ – Γρανάδα
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD
Ανάλυση Κάντιθ

Η Κάντιθ προέρχεται από αναμενόμενη ήττα στη Σοσιεδάδ (0-2). Είναι στο «-5» από την παραμονή και το πρόγραμμά της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Συνεπώς, πολύ δύσκολα θα τη σκαπουλάρει. Αυτό βέβαια δεν είναι και παράλογο, αφού σε 29 αγωνιστικές
έχει πάρει μόλις τρεις νίκες!

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα προχώρησε στην απόλυση του τεχνικού Μεδίνα έπειτα από το 0-1 στη Μαγιόρκα, ένα αποτέλεσμα που την άφησε στο «-13» από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο. Προσέλαβε τον άνθρωπο των… ειδικών αποστολών, Χοσέ Σαντοβάλ, μία από τις μεγαλύτερες συμπάθειές μας. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι μόνο με πολλαπλά… θαύματα θα καταφέρει τη βγάλει από τον… βούρκο.

Προγνωστικά Κάντιθ – Γρανάδα

Ο χορός των «μελλοθάνατων» είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η μεν Κάντιθ είναι στο «-5» από τη σωτηρία, αλλά με πρόγραμμα – παλούκι στη συνέχεια. Η δε Γρανάδα από την άλλη, με κάπως πιο βατό πρόγραμμα και ένα ματς λιγότερο, αλλά και στο «-13» από την
παραμονή. Η άποψή μας είναι ότι καμία τους δε θα γλιτώσει και η νέα σεζόν θα τις βρει στη Σεγούντα. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Εξάλλου, η ισοπαλία δεν τις βολεύει. Επομένως, αργά ή γρήγορα αμφότερες θα ψάξουν το γκολ. Τα 2/2 μεταξύ
τους στο «Καράνθα» ήταν Goal/Goal. Θα το ποντάρουμε παρότι η γηπεδούχος έχει τη χειρότερη επίθεση με 20 τέρματα σε 29 αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει τη χειρότερη άμυνα (28/58) οπότε, ένα γκολ μπορεί να το βρει. Η φιλοξενούμενη πάλι, είναι μία ομάδα που με την έλευση του φορ Χουάνμι, σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση.

Tο Goal/Goal στο 2.03 στη Fonbet στα προγνωστικά Primera Division.

ΙΣΠ1 – 29/3, 22:00 Κάντιθ – Γρανάδα: Goal/Goal (Απόδοση: 2,03)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Seri Stoiximan Super League με δώρο* ταξίδια για το EURO 2024 & με έπαθλο έως 1.000.000€*!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλημμάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή, επέστρεψε για να διεκδικήσεις έως 1.000.000 ευρώ και ταξίδια το καλοκαίρι στη Γερμανία για το EURO!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα σερί; Τα Playoffs και τα Playouts της Stoiximan Super League θα σου δώσουν τις απαντήσεις, μέσα από το νέο “Seri - Stoiximan Super League Edition”. Άσε τα γεγονότα στους αγώνες να σε δικαιώσουν και διεκδίκησε τεράστια έπαθλα* που φτάνουν το 1.000.000€, αν καταφέρεις να κάνεις 28 σερί σωστές προβλέψεις εντελώς δωρεάν*!

Κατά τη διάρκεια του Seri, θα προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη (leaderboard), διεκδικώντας τα 30.000€ σε μετρητά της 1ης θέσης. Τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα* φτάνουν τις 200.000€.

Και το καλύτερο; Όλα τα μέλη που θα τερματίσουν στις 30 πρώτες θέσεις, πέρα από χρηματικά έπαθλα*, μπαίνουν αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 14/5, για 2 διπλά πακέτα για το EURO 2024 με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για έναν αγώνα της διοργάνωσης στη Γερμανία

Seri με έως 1.000.000€* και δώρο* ταξίδια για το EURO 2024!

Μέχρι και τις 12 Μαΐου, θα μπορείς να υποβάλεις τις απαντήσεις σου για μία σειρά από διλήμματα, με σκοπό να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες σερί σωστές προβλέψεις.

Πώς παίζεται το Seri

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της Stoiximan καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο Seri επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε ερωτήσεις για κάθε αγώνα.

Κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα με δύο απαντήσεις. Για παράδειγμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Ολυμπιακός-Λαμία, θα κερδίσει το 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Άρης-ΠΑΟΚ, θα είναι τα συνολικά γκολ 2-3 (Ναι ή οτιδήποτε άλλο;).

Κάθε σωστή απάντηση αυξάνει το Seri σου, ενώ αν φτάσεις το Seri των 28 σωστών προβλέψεων κερδίζεις το Μεγάλο Έπαθλο! Αν η πρόβλεψή σου είναι λανθασμένη, το τρέχον Seri σου μηδενίζεται. Μην ανησυχείς όμως, το Max Seri σου παραμένει και είναι αυτό που θα ορίζει την κατάταξή σου στη βαθμολογία!

 

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ