Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θεαματική Προσφορά* γνωριμίας Vodafone TV

Με τη νέα προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet, μπορείς να απολαμβάνεις καθηλωτικές σειρές και ταινίες εντελώς δωρεάν* για 2 μήνες στο Vodafone TV!

PAOK24

Θεαματική Προσφορά* γνωριμίας Vodafone TV

Για πρώτη φορά, οι μεγαλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου πρωταγωνιστούν στο ίδιο μέρος. Απόλαυσε το συναρπαστικό περιεχόμενο του Vodafone TV μέσα από την ολοκαίνουργια προσφορά* της Novibet. Σειρές που καθηλώνουν, ταινίες με τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ στο ίδιο πακέτο, με αμέτρητες επιλογές για μικρούς και μεγάλους!

Θεαματική Προσφορά* γνωριμίας 2 μήνες δώρο* στο Vodafone TV

Με την ανανεωμένη προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν* το περιεχόμενο του Vodafone TV για τους επόμενους δύο μήνες!

Για να απολαμβάνεις δημοφιλείς ταινίες και σειρές ξεκλείδωσε το περιεχόμενο του Vodafone TV, χρησιμοποιώντας τον κωδικό «VODAFONETV», μέσα από την προσφορά γνωριμίας* της Novibet.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ VODAFONE TV START.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για την τιμή του και… όχι μόνο!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη που θα του… θυμίσει ποιος είναι, με την Interwetten.gr να προσφέρει το ντέρμπι Δικεφάλων με 0% γκανιότα *, πάνω από 120 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρωτάθλημα φαντάζει πλέον πολύ μακρινό όνειρο. Όσο, όμως, έχει μαθηματικές ελπίδες, ο ΠΑΟΚ οφείλει να παλέψει για την τιμή του, υποδεχόμενος την πρωτοπόρο ΑΕΚ (28/04, 19:30) σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι Δικεφάλων, το πρώτο φέτος με κόσμο στην Τούμπα.
Η Interwetten.gr παίζει μεγάλη... μπάλα, προσφέροντας τον αγώνα με 0% γκανιότα *, πάνω από 120 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!
Στο 2.90 ο άσος με γκανιότα, στο 3.10 ο άσος χωρίς γκανιότα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία βρίσκεται στο -7 από αυτή του Ματίας Αλμέιδα, με ματς λιγότερο, το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Στο 4.25 να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά, με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 7.75 να νικήσει ο ΠΑΟΚ και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά. Μια νίκη που θα τον βάλει και πάλι στο «κόλπο».
Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες - δύο ισοπαλίες) μετράει απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, στον οποίο επιστρέφει από τιμωρία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πάντα συνεπής στα μεγάλα ραντεβού, με το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα να προσφέρεται σε απόδοση 4.25.
Στα Odds Boost, στο 5.00 από την Interwetten.gr (από αρχική απόδοση 4.20) προσφέρεται να νικήσει ο ΠΑΟΚ και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά στην μονομαχία Δικεφάλων στην Τούμπα.
Εκτός από το ντέρμπι, με 0% γκανιότα * προσφέρονται σήμερα (28/04) οι εξής έντεκα αναμετρήσεις: Κάντιθ - Μαγιόρκα (15:00), Μπόρνμουθ - Μπράιτον (16:00), Τότεναμ - Άρσεναλ (16:00), Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου (16:30), Γρανάδα - Οσασούνα (17:15), Ρεν - Μπρεστ (18:05), Νάπολι - Ρόμα (19:00), Λιόν - Μονακό (20:00), Ντάρμσταντ - Χάιντενχαϊμ (20:30), Μαρσέιγ - Λανς (22:00) και Μπέτις - Σεβίλλη (22:00).
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τα γκολ στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Το ντέρμπι μεταξύ της Μπέτις με την Σεβίλλη ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Primera Division και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 33η αγωνιστική στην Α' Ισπανίας έχει και σήμερα τέσσερις αγώνες, ξεχωρίζει το τεράστιο ντέρμπι μίσους Μπέτις – Σεβίλλη. Ας δούμε λοιπόν, τα προγνωστικά της Primera Division (28/04/24).

Κάντιθ – Μαγιόρκα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Start

Ανάλυση Κάντιθ

Η Κάντιθ έφαγε τέσσερα γκολάκια στη Χιρόνα (1-4). Και λίγα ήταν βάσει της εικόνας του αγώνα. Είναι τίμια η προσπάθεια που κάνει, αλλά το ρόστερ της δεν είναι για τα μεγάλα σαλόνια. Ζόρικο το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Πολύ δύσκολα θα τη σκαπουλάρει.

Ανάλυση Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα το πάλεψε αρκετά στην έδρα της Σεβίλλης (1-2). Διατηρεί μία σεβαστή απόσταση από τη νυν αντίπαλό της, αλλά εάν χάσει σήμερα, θα ζορίσει η κατάσταση. Πιστεύουμε, πάντως, ότι το τέλος της σεζόν θα τη βρει στην Primera Division.

Προγνωστικά στο Κάντιθ – Μαγιόρκα

«Αίμα κι άμμος» αυτή η αναμέτρηση, καθώς ειδικά η Κάντιθ δεν έχει κανένα περιθώριο και χρειάζεται μόνο τη νίκη, ώστε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Θέλτα χθες (0-3 στην Αλαβές) και να μπει ξανά στο κόλπο της παραμονής. Η Μαγιόρκα, βολεύεται και με την ισοπαλία και
με αυτό το σκεπτικό θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο. «Κλειστό» το βλέπουμε το ματς, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους μπουκ. Εξ ου και το 1.40 μέσο όρο στο Under. Τα 7/7 μεταξύ τους στο «Καράνθα», πάντως, ήταν τουλάχιστον Over 1,5. Το Over 1,5 πληρώνει 1.70 στη Stoiximan στα προγνωστικά για την Primera Division (28/04/24).

Γρανάδα – Οσασούνα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα έκοψε δύο βαθμούς από την Μπιλμπάο (1-1), αλλά δεν παίζει να σωθεί. Προσπαθεί, πάντως, με όλες τις δυνάμεις να πάρει θετικά αποτελέσματα. Είναι σαφής η βελτίωσή της με την έλευση του τεχνικού Σαντοβάλ στο τιμόνι της. Καλό είναι να τον κρατήσει για τη Σεγούντα.

Ανάλυση Οσασούνα

Η Οσασούνα έπαιξε για ένα ημίχρονο μπάλα στη Βαγεκάνο. Στην επανάληψη… ξέχασε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 80’ έπαθε και ένα… μπλακ άουτ. Δέχτηκε δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο και έχασε 2-1. Περισσότερο σαν… χάρη φάνηκε ότι έκανε.

Προγνωστικά στο Γρανάδα – Οσασούνα

Η Γρανάδα θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες της για την αποφυγή του οδυνηρού υποβιβασμού. Η Οσασούνα από την άλλη, κάνει υπομονή να τελειώσει η σεζόν ώστε να προετοιμαστεί για τη νέα, η οποία θα τη βρει χωρίς τον τεχνικό Αρασάτε στον πάγκο της. Κατεβαίνει χωρίς κίνητρο και με 3-4 σημαντικές απουσίες. Επίσης, έχασε στις 3/4 επισκέψεις στο «Καράνθα». Ο 1 στο dnb δίνει 1.71 στη Novibet στα προγνωστικά για την Primera Division (28/04/24).

Βιγιαρεάλ – Βαγιεκάνο

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να βγει στο Κόνφερενς. Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά αφού έφυγε με τους 3 βαθμούς από την Αλμερία (2-1) στο 90+3’, δικαιούται να ελπίζει. Εννοείται ότι μόνο με «τρίποντο» σήμερα θα παραμείνει μέσα στο
κόλπο.

Ανάλυση Βαγεκάνο

Η Βαγεκάνο προέβη σε επική ανατροπή επί της Οσασούνα (2-1) μέσα σε ένα τετράλεπτο (80’ – 84’) και ανέβασε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 9 βαθμούς. Πρακτικά, έχει «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονή, κατά συνέπεια, ίσως είναι πιο χαλαρή σήμερα.

Προγνωστικά στο Βιγιαρεάλ – Βαγεκάνο

Η Βαγεκάνο μετράει 7/8 ήττες στη Βιγιαρεάλ. Επίσης, έχασε στις 4/5 εξόδους στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, θα ξέρει το αποτέλεσμα της άμεσής διώκτριά της, Κάντιθ, καθώς αυτή αγωνίζεται νωρίτερα. Εάν δεν έχει κερδίσει, θα είναι πιο άνετη η ίδια. Επιπροσθέτως, ακόμη κι αν ηττηθεί σήμερα, υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την ουραγό Αλμερία και θα πάρει εκεί ό,τι χρειάζεται. Επομένως, έχει περιθώρια για μία γκέλα. Ο 1 στο 1.83 στη Stoiximan με το «Δύο και… ταμείο» (πρώιμη πληρωμή).

Μπέτις – Σεβίλλη

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

* Τοπικό ντέρμπι τεράστιου μίσους.

Ανάλυση Μπέτις

Η Μπέτις είναι αυτή τη στιγμή το… αφεντικό αναφορικά με την κατάκτηση της 7ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Προέρχεται από 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα. Η προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό φέτος, ήταν στα τέλη Οκτωβρίου.

Ανάλυση Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δε… χαρίστηκε στη Μαγιόρκα. Πήρε το «τρίποντο» (2-1) και άφησε πίσω της τον «εφιάλτη» του πιθανού υποβιβασμού. Πολύ καλή η εικόνα της με τον τεχνικό Κίκε Φλόρες. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι θα τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Προγνωστικά στο Μπέτις – Σεβίλλη

Η Μπέτις έχει το κίνητρο, αλλά η Σεβίλλη δε θα… χαριστεί, καθώς υπάρχει άσβεστο μίσος. Χαμηλό ασφαλώς το όριο στις κάρτες, διότι θα πέσουν κορμιά. Είναι, όμως, τίμιο το Goal/Goal. Το έφεραν στα 6/8 μεταξύ τους ματς στο «Βιγιαμαρίν». Επίσης, η γηπεδούχος μετράει 6/7 και η φιλοξενούμενη 4/6, αμφότερες ανεξαρτήτως έδρας. Το Goal/Goal πληρώνει 1.84 στο Pamestoixima στα προγνωστικά για την Primera Division (28/04/24).

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (28/04/24)

28/04, 15:00 Κάντιθ – Μαγιόρκα Over 1,5 @1.70
28/04, 22.00 Μπέτις – Σεβίλλη  Goal/Goal @1.84

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ πληρώνουν στην Ισπανία!

Δράση έχουμε στην Ισπανία με πολύ δυνατές αναμετρήσεις σήμερα και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 33η αγωνιστική στην Α' Ισπανίας συνεχίζεται με 4 αγώνες σήμερα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι, Ατλέτικο – Μπιλμπάο, για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά είναι τα προγνωστικά της Primera Division (27/04/24).

Λας Πάλμας – Χιρόνα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας… πετάει χαρταετό εδώ και καιρό. Στη Θέλτα προηγήθηκε 1-0, απώλεσε κλασική ευκαιρία για δεύτερο τέρμα και ακολούθως… χάθηκε από τον χάρτη. Το τελικό 1-4 την κολακεύει κιόλας. Ίσως, βέβαια, όφειλε και η αντίπαλός της να τη σεβαστεί.

Ανάλυση Χιρόνα

Η Χιρόνα «καθάρισε» σαν… αυγό την Κάντιθ (4-1). Με το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε, τώρα κοιτάει τη 2η θέση ώστε να πάρει ένα εισιτήριο για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Επίσης, θέλει να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Ντόβμπικ (18 γκολ αυτή τη στιγμή).

Προγνωστικά στο Λας Πάλμας – Χιρόνα

Η Λας Πάλμας έχει ξεμείνει από στόχους και το δείχνει συνεχώς με την εικόνα της στους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και μετράει 5 σερί ήττες και 8 συνολικά αγώνες δίχως «τρίποντο». Η Χιρόνα από την άλλη, έχασε στις 5/5 εξόδους. Το «2» είναι πολύ χαμηλό (γύρω στο 1.77). Αξίζει, όμως, το Goal/Goal, το οποίο έφεραν οι δύο ομάδες στις 7/9 μεταξύ τους συναντήσεις στο «Γκραν Κανάρια».

Το Goal/Goal πληρώνει 1.68 στην Betsson στα προγνωστικά για την Primera Division (27/04/24).

Αλμερία – Χετάφε

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Αλμερία

Η Αλμερία ήταν πολύ καλή στο 1-2 με τη Βιγιαρεάλ. Λύγισε στο 90+3’ έχοντας νωρίτερα αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το «τρίποντο». Συνεχίζει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά και να δείχνει σταθερή βελτίωση. Τώρα, βέβαια, είναι πια αργά.

Ανάλυση Χετάφε

Η Χετάφε συνεχίζει και εκείνη να παίζει στα ίσια τα ματς παρότι έχει μείνει προ πολλού χωρίς στόχο. Το έδειξε αυτό και στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ όπου ο αγώνας «έσβησε» στο τελευταίο ημίωρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν δεύτερη σερί ισοπαλία της.

Προγνωστικά στο Αλμερία – Χετάφε

Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση, αλλά αμφότερες οι ομάδες δε θα κάνουν… αγγαρεία. Τουλάχιστον με όσα μας έχουν δείξει έως τώρα. Και εδώ θα πάμε στο Goal/Goal, παρότι ήταν No Goal τα 5/5 μεταξύ τους στο «Μεντιτεράνεο». Κι αυτό, επειδή τόσο η Αλμερία όσο και η Χετάφε δεν έχουν λόγο να «κλειστούν». Επίσης, η γηπεδούχος μετράει και 3/4 Goal/Goal στη βάση της, όλα ήταν και Over.

Το Goal/Goal δίνει 1.82 στο Pamestoixima.

Αλαβές – Θέλτα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Αλαβές

Η Αλαβές έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση με την Ατλέτικο (2-0) σε ένα ματς στο οποίο παίχτηκε πάρα πολύ το «2». Έκλαψε κόσμος τόσο στο σημείο όσο και στα γκολ, αφού η φιλοξενούμενη παρουσιάστηκε ανίκανη να σκοράρει. Εξάλλου, πήγε στο «+10» από τη σωτηρία.

Ανάλυση Θέλτα

Η Θέλτα βρήκε… μπόσικη τη Λας Πάλμας (4-1) και πήρε ένα κομβικότατο «τρίποντο» στη μάχη για την παραμονή. Εάν δε χαλάρωνε, πάντως, η αντίπαλός της θα ηττούνταν 3-0 στο ημίωρο! «Ανοιξε» η άμυνα των Νησιωτών και έκανε το… πάρτι η ομάδα του Ιάγκο Άσπας.

Προγνωστικά στο Αλαβές – Θέλτα

Περίεργο ματς, διότι η Αλαβές γύρισε αουτσάιντερ παρότι προέρχεται από το καλύτερο παιχνίδι της φέτος. Επίσης, δεν υπάρχει και κάτι από το παρελθόν τους που να δικαιολογεί αυτές τις τιμές. Σίγουρα παίζει ρόλο το κίνητρο, το οποίο αφορά στη Θέλτα, η οποία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και η Ατλέτικο είχε κίνητρο και έφαγε δύο. Θα κοιτάξουμε, πάντως, δεξιά…

To Χ2 έχει 1.45 στη Novibet στα προγνωστικά για την Primera Division (27/04/24).

Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Ατλέτικο

Η Ατλέτικο ήταν… άθλια στην έδρα της Αλαβές (0-2). Την έχει… καταστρέψει η πράσινη εμφάνιση που φοράει στα εκτός έδρας παιχνίδια! Όποτε τη βάζει, χάνει με κάτω τα χέρια. Κρατάει, πάντως, στα χέρια της το εισιτήριο για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο πέταξε δύο βαθμούς με τη Γρανάδα, οι οποίοι μπορεί να της στερήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ στο τέλος της σεζόν. Ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν πήρε το «τρίποντο» κι αυτό μετράει. Απόψε παίζει την 4η θέση στη Μαδρίτη.

Προγνωστικά στο Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Η Ατλέτικο βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δε θα αγωνιστεί γι’ αυτή, καθώς πλην του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει και τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου από τη νυν αντίπαλό της (0-1, 0-3). Η Μπιλμπάο πάλι, δείχνει να… παραπατάει έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση. Εάν συμβεί αυτό στο τέλος, θα φταίει αποκλειστικά η ίδια. Λογικά θα έχει… ξύλο το ματς. Επομένως, πάμε με το Over 4,5 κάρτες, το οποίο έφεραν στα 4/4 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης στο «Μετροπολιτάνο».

Το Over 4,5 κάρτες στο 1.65 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (27/04/24)

27/04, 15:00    Λας Πάλμας – Χιρόνα            Goal/Goal @1.68

27/04, 17.15    Αλμερία – Χετάφε      Goal/Goal @1.82

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ