Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με Stoiximan Master!

Conference League: Η πιο μεγάλη ώρα για τις ελληνικές ομάδες με Μission και Super Ενισχυμένες αποδόσεις.

PAOK24

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με Stoiximan Master!

Δύο τεράστιες ανατροπές στους 16 του Conference League τον Μάρτιο, έφεραν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης να διεκδικούν το όνειρο! Την ίδια ώρα στη Stoiximan μπορείς να διεκδικήσεις έως 10.000 ευρώ εντελώς δωρεάν* σε καθένα από τα δύο αποψινά ματς χάρη στο Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πρώτος μπαίνει στην μάχη ο Ολυμπιακός στις 19:45 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου υποδέχεται την Φενέρμπατχσέ. Μεγάλη απώλεια τους ερυθρόλευκους ο Ντανιέλ Ποντένσε την ώρα που οι Τούρκοι έρχονται στην Αθήνα με τον Ντζέκο, τον Τάντιτς και όλα τα μεγάλα τους αστέρια. Μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση που είναι στη Stoiximan με εκατοντάδες αγορές και ειδικά στοιχήματα αλλά και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις:

Σουτ στον στόχο Over 0.5 El Kaabi & Over 0.5 Φορτούνης 2.77 από 2.22

Στις 22:00 ακολουθεί η εκτός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ. Με την ψυχολογία στα ύψη από το γκολ στο 89’ απέναντι στην ΑΕΚ που τον διατήρησε πρώτο στην Stoiximan Super League, ο Δικέφαλος θέλει να κάνε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά, έχοντας την ρεβάνς στην Τούμπα! Και γι’ αυτό το παιχνίδι η Stoiximan προσφέρει εκατοντάδες αγορές, ειδικά στοιχήματα και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις:

PAOK Over 0.5 γκολ & Over 3.5 Κόρνερ 3.45 από 2.77

Το πλούσιο προϊόν της Stoiximan για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνοδεύεται και Missions όπου διεκδικείς πλούσια έπαθλα*!

Mission στη Stoiximan για το Conference League

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Bet Builder και Special Bets στο Μπάγερν – Ρεάλ

Η επιλογή της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League ξεχωρίζει απόψε και το Freetips247.com έχει τα προγνωστικά.

Η μεγάλη αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ρεάλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης (30/04, 22:00) για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο... πρόωρος τελικός μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι έλαβε τέλος πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Μπορεί η ρεβάνς να μην ήταν σαν το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του πρώτου αγώνα, που έληξε 3-3, αλλά είχε μία άγρια ομορφιά, με τους Μαδριλένους να προηγούνται νωρίς νωρίς με τον Ροντρίγκο (12'), τη Μάντσεστερ Σίτι να κυριαρχεί μετά και να ισοφαρίζει με τον Ντε Μπρόινε (76') και την πρόκριση τελικά να κρίνεται στα πέναλτι. Εκεί ο Λούνιν βγήκε μπροστά, η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-3 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Από την άλλη, η Μπάγερν με σκόρερ τον ηγέτη της Τζόσουα Κίμιχ, λύισε 1-0 την Άρσεναλ και σε συνδυασμό με το 2-2 στον πρώτο αγώνα, έκλεισε ραντεβού για τα ημιτελικά του Champions League, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι.

Αυτή θα είναι η 16η τους συνάντηση, με την ιστορία των αναμετρήσεων να είναι υπέρ των Μαδριλένων, καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων μετράνε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν το 2019, όπου και η πιο πρόσφατη, με σκορ 3-1. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ωστόσο αφορούσε το International Champions Cup. Σε επίπεδο Champions League, Μπάγερν και Ρεάλ κοντραρίστηκαν τελευταία φορά το 2018, χωρίς ωστόσο το ματς να έχει νικητή, μιας και έληξε 2-2 για τη φάση των νοκ άουτ και την Ρεάλ να παίρνει την πρόκριση, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1).

Τώρα, λίγα χρόνια αργότερα, η Μπάγερν του Τόμας Τούχελ και η Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι αναμετρώνται ξανά. Οι Βαυαροί διανύουν μία πολύ κακή σεζόν και το τρόπαιο με τα μεγάλα "αυτιά" ειναι η μόνη τους σωτηρία. Από την άλλη, η Ρεάλ τα πηγαίνει περίφημα στη La Liga, ούσα πρώτη στην κατάταξη. 

Για το Bet Builder: 

Θα επιλέξουμε αρχικά τα γκολ. Η ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων είχε πάντα αρκετά τέρματα και γι' αυτό θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.Επιπλέον, θα το συνδυάσουμε με το να σκοράρει ο Ροντρίγκοστο 3.85.Ο Βραζιλιάνος είναι εκ των κορυφαίων των Μαδριλένων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα και όντας ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ. Τέλος, θα κλείσουμε με το να σκοράρει Over 1.5 τέρματα η Μπάγερνστο 3.65 στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ έχει δεχθεί το 80% των τερμάτων της στη διοργάνωση. 

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.65)
  • Να σκοράρει: Ροντρίγκο (3.85)
  • Σύνολο τερμάτων Μπάγερν: Over 1.5 2ο ημίχρονο (3.65)

Απόδοση Bet Builder: 13.50

Για τα ειδικά:

Ενα ενδιαφέρον bet για την εν λόγω αναμέτρηση είναι το Ακριβές Σκορ Ημίχρονο/Τελικό και συγκεκριμένα το σκορ 0-1/2-2σε απόδοση 60.00. Εως τώρα το Champions League έχει προσφέρει ουκ ολίγες συγκινήσεις με πολλά γκολ και θέαμα. Η Ρεάλ είναι αυτή η οποία στα περισσότερα παιχνίδια της έως τώρα, μπαίνει φουριόζα για να πετύχει ένα γκολ. Ωστόσο, στο δεύτερο κατεβάζει ρυθμούς, με αποτέλεσμα πολλές φορές η εστία της να παραβιάζεται. Γι' αυτό και κρατάμε το συγκεκριμένο σημείο, βλέποντας στην τελική... 2/Χ αλλά με ακριβές σκορ.

Επιπλέον, ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο είναι το πρώτο γκολ να επιτευχθεί με κεφαλιά. Ψηλά κορμιά και από τις δύο ομάδες, κυρίως από την Μπάγερν. Δεν αποκλείεται έτσι αυτός που θα ανοίξει πρώτος το σκορ να το κάνει με κεφαλιά. Και γι' αυτό και σαν fun bet επιλέγουμε το συγκεκριμένο σημείο σε απόδοση 5.60.

Special Bets:

Ακριβές Σκορ Ημίχρονο/Τελικό: 0-1/2-2 (Απόδοση: 60,00)

Πρώτο γκολ με κεφαλιά (Απόδοση: 5,60)

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία και έτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

Η σούπερ τετραπλή προσφορά* της Betsson είναι δωρεάν και δεν έχει προϋπόθεση κατάθεσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Betsson ετοίμασε μία προσφορά* γνωριμίας που απλά δεν χάνεται!

Η σούπερ τετραπλή προσφορά* της Betsson είναι δωρεάν και δεν έχει προϋπόθεση κατάθεσης!

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON!

Πρόκειται για μία προσφορά* που εκτοξεύει με το καλημέρα το παιχνίδι σου και έχει ως στόχο να κάνει την εμπειρία σου ακόμα πιο εντυπωσιακή προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού!

Βetsson, ένα ποντάρισμα κάνει τη διαφορά!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελική αντεπίθεση τίτλου στο 2,90 για τον ΠΑΟΚ!

Ώρα αντίδρασης και αφύπνισης: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30) και με νίκη επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν, ο Δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που μπήκαν (ή έβαλε ο ίδιος) στο δρόμο του και να αναγεννηθεί από τις στάχτες των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει ένα κακό αγωνιστικό διάστημα και παίζει τα… ρέστα του στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Η προσπάθεια που έγινε φέτος είναι συγκλονιστική και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτονται μόνο τη νίκη, που θα τους επαναφέρει στο παιχνίδι του τίτλου, έστω και χωρίς μεγάλες πιθανότητες, αφού η διαφορά των εφτά βαθμών είναι σημαντική σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Η ανάγκη όμως για απαντήσεις και η ώθηση από τους φιλάθλους, σε συνδυασμό με το βαθμολογικό «πρέπει», γέρνουν την πλάστιγγα προς τον άσο σε απόδοση 2.90.

Για να συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλους τους τομείς και, κυρίως, στο αμυντικό κομμάτι. Ο Λουτσέσκου είναι «μετρ» της τακτικής και μπορεί να προσαρμόσει το πλάνο του στο να «σβήσει» οτιδήποτε ποιοτικό υπάρχει στη μεριά της ΑΕΚ. Ο σοβαρός και ψυχωμένος ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κερδίσει  χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 4.60.

Με την απαραίτητη… μεταφορά στην επίθεση, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στον Γιάννη Κωνσταντέλια: Ο μικρός σταρ του ΠΑΟΚ «χρωστάει» ένα μεγάλο ματς μετά από μία περίοδο με μικρή συμμετοχή σε γκολ και είναι δεδομένο πως από τα πόδια του θα περάσουν πολλές μπάλες. Ο «Ντέλιας» θα πατήσει περιοχή, θα απειλήσει την εστία της ΑΕΚ και σίγουρα μπορεί να σκοράρει, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ