Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ – άουτ ο Αουγκούστο

Τα νεότερα γύρω από την κατάσταση του, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας,

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Νοκ – άουτ ο Αουγκούστο

Μετά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που θα παραμείνει εκτός για δύο τουλάχιστον εβδομάδες, ο Αμπέλ Φερέιρα δε μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση έξω λοξού κοιλιακού από άμεση πλήξη (χωρίς οστική κάκωση στη λεκάνη) κι αναμένεται ν’ απουσιάσει για 10-15 μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως… σύμμαχος για τους δύο ποδοσφαιριστές αποτελεί η διακοπή του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ημέρα του Γιώργου Σαββίδη

Κεντρικό πρόσωπο και ευχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του, σειρά παίρνει σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του, καθώς γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές του ευχές στον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εύχεται στο επίλεκτο μέλος του Σωματείου μας, και συμπαραστάτη όλων των τμημάτων μας, Γιώργο Σαββίδη, χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά του.

Μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, και πολλές «ασπρόμαυρες» επιτυχίες!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ