Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Μπαίνει ξανά σε θέση οδηγού η Λίβερπουλ (vid)

Κυριακή (03/03) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ εντός των συνόρων, ξεχωρίζει φυσικά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Στοίχημα: Μπαίνει ξανά σε θέση οδηγού η Λίβερπουλ (vid)

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά, ανανεωμένα πάμε στοίχημα προγνωστικά για τα δημοφιλέστερα αθλήματα και πρωταθλήματα του πλανήτη.

Οφείλει να κερδίσει η Λίβερπουλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο δείχνει να είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Έβερτον, καθώς μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κυριότερος λόγος για την ασταθή της πορεία είναι η έλλειψη στόχων, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να κινδυνεύσει, αλλά ούτε και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της παίζει τη “ζωή” της όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς βρίσκεται στο -2 από τη Σίτι, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι “κόκκινοι” είναι εξαιρετικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχουν χάσει κάπως την αποτελεσματικότητά τους τον τελευταίο μήνα, ωστόσο πιστεύουμε πως σήμερα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Το διπλό παίζει χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το Λίβερπουλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.04 ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.

Κερδίζει τη “μεθυσμένη” Λαμία ο Λεβαδειακός

Συνεχίζουμε με ελληνική Super League και την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Λαμία. Ο Λεβαδειακός δείχνει να ξυπνάει από το λήθαργο στον οποίο βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη και πλέον βρίσκεται στο -2 από τα μπαράζ παραμονής και στο -3 από την απευθείας σωτηρία του.

Η Λαμία από την πλευρά της είναι στην 9η θέση και μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί “μεθυσμένη” από την τεράστια πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου, που πήρε μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έδρα και κίνητρο, μας ωθούν στην επιλογή του άσσου, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Με οδηγό την παράδοση η Φιορεντίνα

Περνάμε στην ιταλική Serie A και το ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Αταλάντα και Φιορεντίνα. Οι δυο ομάδες κοντράρονται σήμερα με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, καθώς η Αταλάντα βρίσκεται στο -3 από την πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ οι “βιόλα” απέχουν πέντε βαθμούς από το βασικό τους στόχο.

Το μομέντουμ πάντως δείχνει… Φιορεντίνα, η οποία παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ και η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφυγαν με βαθμό ή βαθμούς στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους σε αυτό το γήπεδο. Το Χ2 θα αποτελέσει την επιλογή μας, σε απόδοση 2.04.

Με το Over στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Ανδόρρα – Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τελικό αποτέλεσμα το 105-107, το σημερινό ματς αναμένεται πάλι εντυπωσιακό, αφού η κορυφαία επίθεση της λίγκας ανήκει στη Ρεάλ με 88.8 πόντους ανά αγώνα και η Ανδόρρα αυξάνει πολύ τις επιθετικές επιδόσεις της όταν παίζει εντός με 87.1 πόντους ανά αγώνα, έναντι του γενικού μέσου όρου της που είναι 83.8 πόντοι.

Λόγω των δύο αναμετρήσεων με την Βιλερμπάν για το Eurocup, ο κόουτς Ναβάρο της Ανδόρρα δεν θέλει να δει την ομάδα του καταπονημένη από μια «μάχη» με τη Ρεάλ, θα είναι επιρρεπής αμυντικά και μαζί οι ομάδες μπορούν άνετα να επαληθεύσουν την επιλογή Over 167.5 που προσφέρθηκε σε απόδοση 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την ελληνική Σούπερ Λιγκ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ