Connect with us

Οι πέντε μεγαλύτερες νίκες στο στοίχημα!

Υπάρχουν εκεί έξω, ζουν ανάμεσά μας.

Ελένη Μπούντου

Οι πέντε μεγαλύτερες νίκες στο στοίχημα!

Το Betarades.gr λοιπόν, τους φέρνει στην οθόνη σας! Είναι κάποιοι παίκτες που συμπλήρωσαν, είτε χειρόγραφα, είτε ηλεκτρονικά, κάποια μυθικά δελτία, τόσο στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο, όσο και σε άλλα σπορ. Δελτία που έγιναν θρύλος, αφού καταγράφηκαν ανάμεσα σε αυτά με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές νίκες όλων των εποχών. Τουλάχιστον από αυτές που δεν μπόρεσαν να κρατηθούν κρυφές. Ας δούμε λοιπόν μαζί κάποιες από αυτές που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο παππούς στον εγγονό

Εξαιρετική ιστορία, ακόμη πιο ευφάνταστο ποντάρισμα. Το 2000, ο Πίτερ Έντουαρντς, παππούς του Χάρι Γουίλσον, ο οποίος τότε ήταν 3 ετών, πήγε στους μπουκ και ζήτησε να κάνει το εξής ποντάρισμα: να παίξει ο εγγονός του στην εθνική ποδοσφαίρου Ουαλίας. Μάλιστα ήθελε να βάλει 50 λίρες σε αυτό. Η απόδοση που του έδωσαν ήταν 2.500! Δηλαδή με 50 λίρες θα έπαιρνε επιστροφή 125.000 λίρες. Όσοι τον πέρασαν τότε για τρελό δεν θα είχαν και άδικο. Το 2013 όμως και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου ήρθε η μαγική στιγμή. Ο Χάρι Γουίλσον σε ηλικία 16 ετών στον προκριματικό αγώνα της Ουαλίας με το Βέλγιο, πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ρόμπσον-Κάνου. Αυτό ήταν! Το στοίχημα διευθετήθηκε ως κερδισμένο. Ο παππούς είχε δύο λόγους να είναι ευτυχισμένος εκείνη τη μέρα. Ο εγγονός του φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και ο ίδιος πήρε 125.000 λίρες επιστροφή με ποντάρισμα μόλις 50 λιρών. Απλά απίστευτο.

Ο πατέρας του Χάμιλτον

Καμιά φορά το να πιστεύουμε ότι το παιδί μας είναι καλύτερο από όλα τα άλλα και ξεχωριστό, αποβαίνει σε μεγάλο καλό. Αυτό συνέβη τουλάχιστον στον πατέρα του Λιούις Χάμιλτον. Ο Έβαν Χάμιλτον, το 1998 είδε τον 13χρονό τότε Λιούις να τρέχει σε αγώνες καρτ. Μετά από αυτήν την κούρσα πήγε στους μπουκμέικερς και τοποθέτησε τρία στοιχήματα. Το πρώτο ήταν 200 λίρες ότι ο γιος του θα κέρδιζε έναν αγώνα Φόρμουλα 1 πριν γίνει 23, το δεύτερο (100 λίρες) ότι θα γινόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής πριν τα 25 και το τρίτο με 50 λίρες, ότι ο Λιούις θα κατάφερνε και τα δύο. Και τα κατάφερε. Το πρώτο το 2007 στον Καναδά όταν κέρδισε το Γκραν Πριν και ήταν 22, το δεύτερο το 2008 όταν ήταν 24. Και τα δύο μαζί πλήρωσαν και το τρίτο στοίχημα. Συνολικά δηλαδή πόνταρε 350 λίρες και του επεστράφησαν
μετά από 11 χρόνια 165.000!

815.000 σε μία περίοδο

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι γνωστός όχι μόνο για τις επιδόσεις του μέσα στα ρινγκ αλλά και έξω από αυτά. Ο κορυφαίος πυγμάχος έχει ποντάρει ουκ ολίγες φορές τεράστια ποσά σε στοιχήματα. Αυτό που έκανε όμως το 2014 ξεπερνά κάθε όριο και είναι η πιο μεγάλη του νίκη. Πόνταρε 815.000 δολάρια ότι οι Ντένβερ Μπρόνκος θα κερδίσουν τους Νιου Γιορκ Τζετς με διαφορά 7.5 πόντων. Με ένα touchdown οι Μπρόνκος τα κατάφεραν. Ο Μεϊγουέδερ πήρε πίσω 1.400.000 δολάρια. Μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο θρύλος του Μπίλι Γουόλτερς

Πριν εκτίσει ποινή φυλάκισης 5 ετών και πριν πληρώσει ένα πρόστιμο μαμούθ της τάξεως των 10.000.000 δολαρίων, για εσωτερική πληροφόρηση trading, ο Μπιλ Γουόλτερς είχε γίνει ήδη μύθος για τα στοιχήματα που έπαιζε. Ήταν πολλά αυτά που προκάλεσαν, αλλά το μεγαλύτερο όλων ήταν αυτό που έκανε το 2010. Στο Super Bowl πόνταρε 3.500.000 δολάρια στους Νιου Όρλεαν Σεντς για να κερδίσουν τους Ινδιανάπολις Κολτς. Οι Σεντς ήταν το αουτσάιντερ με τους Κολτς να φαίνονται αχτύπητοι. Κι όμως η έκπληξη έγινε. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς σε τι απόδοση είχε ποντάρει ο Γουόλτερς και πόσα ήταν τα κέρδη του. Προφανώς… αμύθητα.

Ο Μπάρκλεϊ στο Super Bowl

Ο Σερ του αμερικανικού μπάσκετ, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι γνωστός για το θέμα που έχει με τον τζόγο. Έχει χάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον 30.000.000 δολάρια. Ποντάρει μανιωδώς εδώ και δεκαετίες. Είχε όμως αυτό το διάστημα και νίκες, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Κάπως έτσι λοιπόν ως μεγαλύτερη νίκη του καταγράφεται αυτή που έκανε στο Super Bowl 36, το 2001. Πόνταρε σε αουτσάιντερ, στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς να κερδίσουν τους Σεντ Λούις Ραμς. Όπερ και εγένετο με 20-17. Ο μπουκ προσπάθησε να μην πληρώσει τον Σερ Τσαρλς με το αιτιολογικό ότι δεν είχε τόσο μεγάλη πίστωση κι ότι δεν είχε τικάρει σωστά την αγορά. Αυτά όμως δεν περνάνε στον Μπάρκλεϊ και πληρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 800.000 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Το PAOK24 και το νέο εγχείρημα

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας με εκπλήξεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και όχι μόνο.

Mεταξύ άλλων οι δύο πρώτοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, με πρόσωπα-έκπληξη, με ανάλυση και φυσικά συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsdaz5E_xEU

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ