Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Τις σκέψεις του για τη νίκη εις βάρος της Οπάδα, της προσπάθειας του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και την καμπάνια της ΚΑΕ #keeppaokalive, εξωτερίκευσε ο Σταύρος Σχίζας.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ ανανέωσε πριν από λίγο το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε:«Παιχνίδια κόντρα σε ομάδες χωρίς κίνητρο και στόχους, όπως αυτό με την Οπάβα, είναι συνήθως παράξενα για τους παίκτες, γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε κίνητρο. Εμείς μιλήσαμε μεταξύ μας πριν τον αγώνα και τονίσαμε ότι θα ήταν πολύ καλό να μπούμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά και έτσι κάναμε.

Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος γιατί τα πήγα καλά και χαίρομαι που σε αυτό το παιχνίδι, που έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, καλύψαμε το κενό τους.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League είναι στο μυαλό μας από το ξεκίνημα, καθώς είναι ο βασικός μας στόχος, αλλά θα ασχοληθούμε με τους αγώνες που απομένουν μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, καθώς παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει βρει ρυθμό στους τελευταίους αγώνες. Της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό, ενώ έχει και έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Κι εμείς, όμως, έχουμε τα όπλα μας και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Στον αγώνα με την ΑΕΚ, θέλουμε την στήριξη του κόσμου, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας στο «Παλατάκι» ή και μακριά από αυτό, ακόμα και εκτός Ελλάδας! Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η στήριξη του κόσμου! Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και τη νέα προσπάθεια με το #keeppaokalive».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ