Connect with us

Εθνική… ΠΑΟΚ!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Εννέα παίκτριες του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στο χθεσινό εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβακία, οι οχτώ μάλιστα ως βασικές!

Στέργιος Αναστασιάδης

Εθνική… ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τις Ελένη Πελετίδου, Αναστασία Γκάτσου, Θεώνη Ζέρβα, Ελένη Κακαμπούκη, Τατιάνα Γεωργίου, Θωμαή Βαρδαλή, Ελένη Μάρκου, Δήμητρα Παντελιάδου και Ναταλία Χατζηγιαννίδου, με τις οχτώ πρώτες να βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα και την τελευταία να αγωνίζεται ως αλλαγή 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε πάντως την ήττα με 1-0, με τις δύο ομάδες να “μονομαχούν” εκ νέου την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00, στο γήπεδο MFK Ružomberok. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέντη: Έρχονται τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για ηγετικά στελέχη

Είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε διαρκή ετοιμότητα παραμένουν τα στελέχη του τμήματος καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας, καθώς αναμένονται εντάλματα για συλλήψεις που αφορούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού και ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια και τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τουλάχιστον τέσσερα εντάλματα αναμένεται να εκδοθούν για ηγετικά στελέχη της οργάνωσης που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και με την δράση εν γένει της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα ηγετικά κυρίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα. Ένα από τα ηγετικά μέλη είχε αποκτήσει μάλιστα από αυτά τα «μεροκάματα» ακόμη και καινούργιο αυτοκίνητο.

Παράλληλα κέρδιζαν χρήματα και μέσα από κλοπιμαία τα οποία πωλούσαν ακόμη και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η εξής περίπτωση: Στις 5/11/2015 σε αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, όπου υπήρχαν μοτοσικλέτες για φύλαξη και επισκευή, έγινε κλοπή κατά την οποία αφαίρεσαν κράνος, καρμπυρατέρ, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Δέκα ημέρες μετά στις 15/11/2015 οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης να προσπαθεί να τα πουλήσει σε συγγενή θύματος κλοπής δύο καρμπυρατέρ. Δηλαδή να πουλήσει σε συγγενή ανθρώπου που είχαν κλέψει τα ανταλακτικά του αυτοκινήτου του θύματος κλοπής.

Γιατί επέλεξαν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας και από τις καταθέσεις που έδωσαν οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για τρία άτομα που φέρουν τις κώδικές ονομασίες «67Β», «67Ε» και «67ΣΤ» οι οποίοι περιγράφουν, τόσο την κατάσταση που επικρατεί εντός και εκτός γηπέδων, όσο και τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ των επεισοδίων στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Χτύπησε με φωτοβολίδα φίλαθλο με παιδί

Όπως μετέδωσε ο σταθμός, ο μάρτυρας «67Β» ανέφερε αρχικά για τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης ότι: «Κάθονται σε χώρο που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές αλλά μόνο σε διαπιστευμένα πρόσωπα, και αυτοί έχουν καρτελάκι. Κινούνται ελεύθερα σε όλους τους χώρους των γηπέδων», συμπληρώνοντας πως «όταν κάποιοι δεν υπακούσουν, μαζεύει ομάδα των δικών του ατόμων και τραμπουκίζουν και δέρνουνε τα άτομα που δεν υπακούν».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον άνθρωπο που φέρει το παρατσούκλι «Κοκός» και περιέγραψε περιστατικό κατά το οποίο «χρησιμοποίησε φωτοβολίδα στυλό, η οποία πέτυχε κατά λάθος έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού που συνόδευε δύο – τρία παιδάκια. Όταν ο φίλαθλος αυτός αντέδρασε ο… πήγε και τον χτύπησε».

«Έχω δει σε δύο-τρεις αγώνες τον… να παίρνει χρήματα από τους ιδιοκτήτες καντινών για να τους επιτρέπουν να βρίσκονται στο σημείο και να μην τους προκαλούν φθορές. Πέρυσι κάποιοι εξ αυτών δεν έδωσαν χρήματα και τους έσπασαν την καντίνα», είπε ο ίδιος.

Πώς τα ηγετικά στελέχη βάζουν κόσμο στο γήπεδο

Από την πλευρά του ο προστατευόμενος μάρτυρας «67Ε» αναφερόμενος στα ηγετικά στελέχη και πώς βάζουν κόσμο στο γήπεδο υποστήριξε ότι: «Λόγω του ότι γνωρίζουν πολλούς ανθρώπους στα γήπεδα και κυρίως παράγοντες του Ολυμπιακού στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ και στον ερασιτέχνη, έχουν τη δυνατότητα να βάζουν τους «μικρούς» δωρεάν».

«Έχω δει σε αγώνες κάποιοι να βγάζουν από την τσέπη τους ένα μάτσο πενηντάρικα πουλώντας εισιτήρια. Σε αυτό βοηθάει και οι καρτέλες διαπίστευσης που φέρουν οι “μεγάλοι”», αποκάλυψε.

Σε ότι αφορά την επίθεση στο Ρέντη με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη είπε ότι «ακουγόταν ότι το σχέδιο ήταν να γίνει επίθεση σε βάρος των ΜΑΤατζήδων στο συγκεκριμένο γήπεδο και όχι στο ΣΕΦ ή το Καραϊσκάκη γιατί αυτά τα μεγάλα γήπεδα έχουν κάμερες, ενώ το «Μελίνα Μερκούρη, όχι».

Πώς φυγαδεύτηκαν τα ηγετικά στελέχη

Ο μάρτυρας «67ΣΤ» είπε στους αστυνομικούς ότι: «μόλις μαθεύτηκε ότι θα μας πάρουν προσαγωγή κάποιοι βανδάλισαν το κυλικείο κάνοντας ζημιές και παίρνοντας προϊόντα και κάποιοι άλλοι έβαλαν φωτιά στις τουαλέτες».

Περιγράφοντας τον τρόπο που έβαζαν κόσμο εντός τους γηπέδου ανέφερε ότι: «βρήκα έξω από τις θύρες των οργανωμένων άτομα, τους έδωσα από 15-30 ευρώ, περιμένεις για λίγο έξω και στη συνέχεια σου επιτρέπουν την είσοδο».

Μιλώντας για τρία ηγετικά στελέχη το βράδυ των επεισοδίων ισχυρίστηκε ότι: «αυτοί οι τρεις δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα, φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Ώρα για PAOK24 News by GAS 24 (live vid)

Δείτε ζωντανά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ PAOK24 NEWS

Βράδυ Πέμπτης με το PAOK24 News by GAS24 να έρχεται στις οθόνες σας για μια ακόμη ζωντανή εκπομπή.

Η επόμενη μέρα της γκέλας στη Λαμία και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Σχόλια, αναλύσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο μέσα από τη ματιά των Στ. Κόλκα, Δ. Τσορμπατζόγλου και Σ. Αναστασιάδη.

Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=d4yUshKmSug

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ