Connect with us

ΑΣ

«Περήφανη που είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Η 18χρονη παίκτρια ήρθε τη φετινή σεζόν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και έχει ήδη καταφέρει να πανηγυρίσει τρία γκολ με τη φανέλα της νέας της ομάδας δηλώνοντας έτοιμη να βοηθήσει τις «ασπρόμαυρες» να φτάσουν σε ακόμη έναν τίτλο.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Περήφανη που είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Η Ρούλα Πούλιου μίλησε στο PAOK24 για την έως τώρα παρουσία της στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν:

«Είμαι χαρούμενη και περήφανη που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί. Έχουμε δείξει πώς διαθέτουμε ένα δυναμικό ρόστερ και γι’ αυτό το λόγο καταφέραμε να πάρουμε και τη νίκη απέναντι στον Άρη, ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποίησε πολύ και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκει τον ρυθμό της»,

Για το δικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είπε:

«Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω, μαθαίνω πολλά τη φετινή σεζόν και από τις συμπαίκτριες μου και από το τεχνικό τιμ της ομάδας και θέλω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πώς και η γυναικεία ομάδα χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Μας βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός πώς από τη φετινή σεζόν προπονούμαστε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας που χρησιμοποιεί η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό λέει πολλά. Και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομαδικό μόνο κέρδη υπάρχουν από την παρουσία μας εκεί».

Για την παρουσία της στην εθνική Ελλάδος και το ποδοσφαιρικό της μέλλον:

«Έχω λάβει μέρος σε φιλικά παιχνίδια με την εθνική Ελλάδος γυναικών και θέλω να γίνω και εκεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Κάθε παίκτρια θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όμως αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ και όταν είμαι έτοιμη θα το σκεφτώ».

Τέλος, για το πώς ασχολήθηκε με το γυναικείο ποδόσφαιρο:

«Από μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο. Στα 13 μου ξεκίνησα να είμαι μέλος γυναικείας ομάδας, τότε δεν ήξερα πώς υπήρχε γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα! Το αγάπησα όμως πάρα πολύ και θα ήθελα να το συνδυάσω μαζί με τις σπουδές μου».

 
ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ