Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Σεπέντα»

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε δύο μεταγραφικές «βόμβες» στο τμήμα βόλεϊ, με τον πρόεδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να μιλάει στη ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24, δίνοντας λεπτομέρειες για τις σπουδαίες μεταγραφές, μιλώντας και για την πορεία του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

PAOK24

«Παίκτης παγκόσμιας κλάσης ο Σεπέντα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ανδρέου:

«Είναι μεγάλες μεταγραφές. Ειδικά ο Σεπέντα είναι παγκόσμιας κλάσης αθλητής. Είναι η αρχή του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ και τηρούμε αυτά που είχαμε πει. Μιλάμε για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Κούβας και με ζήτηση σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά χάρη στη σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της Κούβας τα καταφέραμε. Δύο μήνες παλεύουμε να τα καταφέρουμε. Είναι αποτέλεσμα προσπάθειας δικής μου και του κ. Κατσαρή. Μιλάμε για αθλητές που θα κάνουν τη διαφορά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Για το πώς προχωράει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν: Λάβαμε πολλούς παράγοντες υπόψιν μας για να φτιάξουμε τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα κάνουμε μεγάλη ομάδα και την ερχόμενη σεζόν. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι επειδή έχουμε κι άλλες επαφές και θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή του σχεδιασμού, τα υπόλοιπα θα τα μαθαίνεται από ανακοινώσεις. Όπως πέρυσι κάναμε την ίδια επιτυχία την ίδια γραμμή θα ακολουθήσουμε και φέτος.

Για το πώς κατάφερε ο ΠΑΟΚ να κλείσει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης: Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η πολύ καλή συνεργασία με τον Χιμένες και για την ανανέωση του συμβολαίου του και για τη νέα μεταγραφή. Έγινε διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ στην Κούβα κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ τήρησε το συμβόλαιο του Χιμένες στο ακέραιο, αλλά και ό,τι είχαμε συζητήσει και οφείλαμε προς την ομοσπονδία της Κούβας και προς τον αθλητή.

Για το τι σημαίνει η μεταγραφή του Σεπέντα για την υπόθεση με τον Γκόμεζ: Ο Σεπέντα παίζει στη θέση του Γκόμεζ, είναι 26 χρονών έχει φοβερά προσόντα και χωρίς να αμφισβητήσει την προσφορά του Ερνάντο που βοήθησε τον ΠΑΟΚ πέρυσι, είναι μεγάλος αθλητής που θα μιλάει όλη η Ευρώπη φέτος για αυτόν. Έχουμε κλείσει με τους παίκτες που θέλουμε στη συγκεκριμένη θέση.

Για το πώς πορεύεται και από οικονομικής πλευράς η προετοιμασία της νέας σεζόν: Ακούω φήμες για εμένα και την ομάδα και δεν ισχύουν θα είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και την ερχόμενη χρονιά, όπως υποσχέθηκα. Έχω δηλώσει το εξής ότι η επιτυχία που φέραμε πέρυσι δεν μπορεί να σημαίνει και την μεγάλη υπεραξία κάποιων αθλητών. Κινούμαστε με επίγνωση των οικονομικών μας και για να μην καταστρέψουμε την ομάδα στο μέλλον. Πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ αυτό. Θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου, περιμένουμε να αγοράσει ο κόσμος τα διαρκείας που βγαίνουν την άλλη εβδομάδα. Εμείς κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να είναι ο ΠΑΟΚ μία ισχυρή ομάδα τη νέα σεζόν.

Για τους υπόλοιπους παίκτες που εκκρεμούν οι υποθέσεις ανανέωσης τους και για την υπόθεση Κουρνέτα: Θα το δούμε τι θα συμβεί με τον Κουρνέτα. Ο Εφραιμίδης, ο Σαμπάνης έχουν για παράδειγμα συμβόλαιο με την ομάδα. Θα μιλήσω και εγώ με τους υπόλοιπους παίκτες για να τα βρούμε. Κλείσαμε δύο ξένους και έχουμε άλλους δύο. Ο ανταγωνισμός με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλος και θα πρέπει και φέτος να είμαστε εμείς όπως πρέπει για να κάνουμε μία εξαιρετική χρονιά και θα τα καταφέρουμε.

Για τις δηλώσεις του Καλμαζίδη, την πορεία των συζητήσεων μαζί του και το τι συμβαίνει με τον νέο προπονητή της ομάδας: Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω για το τι γίνεται με τον Καλμαζίδη αυτή τη στιγμή. Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τον προπονητή της ομάδας και θα μάθετε κι εσείς ποιος θα είναι.

Για την κλήρωση του Champions League: Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση για την Ευρώπη και θα φύγουν δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και θα συμμετέχουν εκεί. Ένας στατιστικολόγος και ένας υπεύθυνος για τα θέματα του Champions League. Υπάρχει πολλή δουλειά για τη συγκεκριμένη προετοιμασία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ