Connect with us

ΑΣ

Τζωρτζάτος στο PAOK24: «Πάμε για το βήμα παραπάνω»

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής σεζόν, ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, αναφέρεται στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των playoff του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, παρά το μειονέκτημα έδρας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τζωρτζάτος στο PAOK24: «Πάμε για το βήμα παραπάνω»

Το πόλο του ΠΑΟΚ έστω και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά των playoff.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου Παναγιώτης Τζωρτζάτος μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε στη σειρά με τον Απόλλωνα, αλλά και στο πώς κύλησε η φετινή σεζόν για το τμήμα:

«Πετύχαμε έστω και στο φινάλε τον αρχικό μας στόχο και τώρα κοιτάζουμε το βήμα παραπάνω. Ξέρουμε ότι η σειρά των playoff με τον Απόλλωνα Σμύρνης δε θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που δώσαμε μαζί τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Μέσω των προπονήσεων μας όλο αυτόν τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δούμε δυνατά παιχνίδια με πιο σκληρές άμυνες από δύο ομάδες που θέλουν πολύ την πρόκριση.

Κάναμε κάποιες… γκέλες όπως και οι περισσότερες ομάδες γιατί το πρωτάθλημα ήταν αρκετά αμφίρροπο και φέτος. Θα μπορούσαμε να ήμασταν και στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα καλούμαστε να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στον Απόλλωνα γιατί θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι ισάξιες, αλλά οι αντίπαλοι μας κατάφεραν να είναι πιο σταθεροί μέσα στη σεζόν και γι’ αυτό το λόγο έμειναν ψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο πιστεύω ότι σε μία σειρά αγώνων έχουμε ελπίδες για την πρόκριση».

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα και έθεσε το νέο του προσωπικό στόχο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα:

«Εννοείται πως είμαι χαρούμενος γιατί ήταν ένας προσωπικός στόχος που είχα θέσει. Ελπίζω πως θα καταφέρω να βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ