Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναδάλ: Η Stoiximan επιστρέφει τα πονταρίσματα που τον είχαν “Νικητή Διοργάνωσης” ή “Φιναλίστ”!

Στο απόλυτο “respect” αποφάσισε να προχωρήσει η Stoiximan!

Στέργιος Αναστασιάδης

Ναδάλ: Η Stoiximan επιστρέφει τα πονταρίσματα που τον είχαν “Νικητή Διοργάνωσης” ή “Φιναλίστ”!

O Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν μπορεί συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά Wimbledon, λόγω του τραυματισμού στους κοιλιακούς του. Τι συμβαίνει όμως με όσους είχαν στοιχηματίσει στο να αναδειχθεί νικητής ή φιναλίστ της διοργάνωσης;

«Δεν μπορώ να ρισκάρω και να μείνω έξω δύο με τρεις μήνες… Για εμένα η ευτυχία και η υγεία είναι περισσότερο σημαντικά από έναν τίτλο». Με αυτά τα λόγια ο κορυφαίος Iσπανός τενίστας σχολίασε την απόσυρσή του από το τουρνουά Wimbledon, μετά τον τραυματισμό του.

Την ίδια ώρα, στο απόλυτο… “respect” αποφάσισε να προχωρήσει η Stoiximan με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό, επιστρέφοντας σε όλα τα μέλη της που είχαν επιλέξει τον Ναδάλ ως νικητή ή φιναλίστ του Wimbledon, τα πονταρίσματά τους. Όσα μέλη δηλαδή είχαν επιλέξει τον Ισπανό να σηκώσει την κούπα ή να τερματίσει φιναλίστ, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω!

Και φυσικά τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει ωστόσο η δράση στο Wimbledon συνεχίζεται με Live Streaming* και ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan!

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ γυναικών!

Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης «Ανδρέας Βαρίκας», στο περιθώριο του αγώνα γυναικείου βόλεϊ μεταξύ Πανιωνίου και ΟΦΗ!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, άνδρας περίπου 30 ετών πυροβόλησε έναν άλλον στον μηρό, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο δράστης έχει διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται από την αστυνομία, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για διαπληκτισμό μεταξύ οργανωμένων οπαδών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το σαββατοκύριακο του ΠΑΟΚ

Όλη η ασπρόμαυρη δράση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γεμάτο με ασπρόμαυρη δράση και το σαββατοκύριακο που μας έρχεται με το... μενού να είναι πλούσιο με σημαντικές αναμετρήσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης για τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Το PAOK24 σας παρουσιάζει την ασπρόμαυρη ατζέντα.

Σάββατο 13/4

Ποδόσφαιρο - Super League Κ15 - 12:00

ΠΑΟΚ - Άρης (Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ, Μίκρα)

Ποδόσφαιρο - Super League Κ17 - 14:00

Βόλος - ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο - Super League K19 - 15:00

Κηφισιά - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Γυναικών - 15:00

ΠΑΟΚ - Κορυδαλλός (Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα - live stream AC PAOK TV YouTube)

Πόλο Ανδρών - 15:30

ΠΑΟΚ - Περιστέρι (Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης)

Πόλο Γυναικών - 17:00

ΝΕ Πατρών - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Ανδρών - 18:00

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα - live stream AC PAOK TV YouTube)

Κυριακή 14/4

Ποδόσφαιρο - Super League 2 - 16:00

ΠΑΟΚ Β - Αναγέννηση Καρδίτσας (Γήπεδο Μακεδονικού, Ευκαρπία)

Ποδόσφαιρο Γυναικών  - 16:00

Βόλος - ΠΑΟΚ

Μπάσκετ Ανδρών - 20:15

ΠΑΟΚ - Καρδίτσα (PAOK Sports Arena - ΕΡΤ3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποινή φυλάκισης στο Νίκο Γεωργέα!

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρά την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως, ο πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Γεωργέας καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ψευδή κατάθεση.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Βέροιας μεταξύ άλλων είχε καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά ένα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη «βασίλισσα του βορρά», το οποίο είχε διεξαχθεί το 2013 και είχε λήξει με 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Γεωργέας είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ότι ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας είχε πάει στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ζητώντας από τους παίκτες να χάσουν με 3-0. Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ελήφθη κατά πλειοψηφία και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για ψευδορκία, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι ουδείς παίκτης του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε στον κατηγορούμενο την χειραγώγηση του ματς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ