Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε αίσθηση ο Βιεϊρίνια…

Η συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία και την Bild…

Ελένη Μπούντου

Έκανε αίσθηση ο Βιεϊρίνια…

Στην μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξή του στην εφημερίδα FORZA, ο Πορτογάλος άσος ήταν για ακόμη μια φορά ξεκάθαρος, κάνοντας σαφές πως επιθυμεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

«Εγώ να σου πω την αλήθεια, έχω σκεφτεί να έρθω στον ΠΑΟΚ. Θα έρθω αν με θέλουν. Δεν ξέρω αν θα είναι τώρα ή αργότερα. Εγώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά θέλω να έρθω να προσφέρω στην ομάδα, δεν θέλω να έρθω για έναν χρόνο, απλά να τελειώσω την καριέρα μου. Θέλω να παίξω τουλάχιστον δύο τρία χρόνια καλά, ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα. Εγώ εδώ, θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βιεϊρίνια.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση και στην Γερμανία, με την Bild να μεταφέρει τα όσα δήλωσε ο αγαπημένος της “ασπρόμαυρης” κερκίδας στην εφημερίδα, σχολιάζοντας πως ο Βιεϊρίνια άνοιξε το δρόμο της επιστροφής στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπάρχει και ιδιαίτερη αναφορά, στην Ελληνίδα σύζυγό του, η οποία κατάγεται από την Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρωταθλητής Ευρώπης – Βιεϊρίνια δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Βόλφσμπουργκ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο, δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να οδηγηθούν σε διαζύγιο, με τον Πορτογάλο να κλείνει φέτος τον κύκλο του στους “Λύκους” μετά από 5.5. χρόνια πετυχημένης παρουσίας…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ