Connect with us

ΑΣ

Το σχόλιο της ημέρας

Πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε από την ίδρυση του τμήματος Λακρός. Βρέθηκε ένας σύλλογος ομογενών από την Αμερική αν κατάλαβα καλά, για να χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο τμήμα.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Πάνω που μάθαμε τους κανονισμούς του χάντμπολ, πρέπει να μπούνε στη διαδικασία να μάθουμε και Λακρός. Ωραίο άθλημα φαίνεται πάντως και έχει αρκετό ξύλο. Μας αρέσει.

Βέβαια ως PAOK24 αντιμετωπίσαμε το εξής πρόβλημα. Αρκετά μηνύματα από εσάς για το αν στο Live της συνέλευσης του Α.Σ. κάναμε πρωταπριλιάτικο. Μαθαίνω πως και ο άνθρωπός μας εκεί, ο Ηλίας Τάταλας, ρώτησε το ίδιο πράγμα στον πρόεδρος Θανάση Κατσαρή.

Από το αν θα συνεχίσουμε να μιλάμε και αύριο για αυτό το άθλημα, θα κατανοήσετε το αν ήταν πρωταπριλιάτικο ή όχι.

Κατά τα άλλα, έγινε ο απολογισμός και αύριο εκλογές. Ο Κατσαρής πάλι πρόεδρος, ο Ανδρέου θα αναλάβει μάλλον το μάνατζεμεντ του ΤΑΠ και η ζωή συνεχίζεται.

Με όλο το σεβασμό που τρέφω στον ΑΣ για το πώς κράτησε τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας αποδείξει πως σέβομαι – μαστέ το γεγονός πως κάνοντας χρήση του ονόματος ως σάιτ, έχουμε υποχρέωση να βοηθάμε είτε σε επίπεδο προβολής, είτε σε επίπεδο γνωριμιών – χορηγιών, ο προβληματισμός μου αφορά ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έχοντας μάθει να παίζει άμυνα σε κρίσιμες περιόδους που όντως πιέστηκε, τώρα που υπάρχει ο Ιβάν Σαββίδης στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του. Για την ακρίβεια, πρέπει να προσεγγίσει νέα πρόσωπα.

Σιγά – σιγά, τα τμήματα πρέπει να αποκτήσουν τον κεντρικό διαχειριστή – επιχειρηματία που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω από αυτά που ορίζει ο ΑΣ, έτσι ώστε να μην έχουμε απλά τμήματα που στέκονται και εμφανίζουν κάποιες χαρές αραιά και που, αλλά τμήματα που φέρνουν τίτλους.

Η μετάβαση δεν είναι απλή, κρύβει κινδύνους, αλλά είναι υποχρεωτική γιατί όσο το κλαμπ παραμένει κλειστό λόγω της πίεσης του παρελθόντος, είναι θέμα χρόνου να ξεμείνει από παράγοντες. Και από τίτλους…

Ήταν μία έξοχη μέρα για το οπαδικό μας σήμερα. Μετά από καιρό είναι η αλήθεια. Τα πλήγματα που δέχτηκε μετά την … εγκληματική οργάνωση που ουδέποτε αποδείχτηκε, ήταν τεράστια. Και έχασε σε ψυχολογία, στελέχη και χρήματα μέσα από αυτή τη στημένη διαδικασία.

Κάποιοι άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη, κάποιοι από τον Πανελλήνιο, πριν έναν χρόνο είχαν την ιδέα πως θα πρέπει να μπει καπέλο στα συνδεσμίτικα εισιτήρια του τελικού για έναν ιερό σκοπό. Για να αγοραστεί ο χώρος στέγασης του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών.

Πολλοί από εσάς τότε, οι ίδιοι το ξέρετε, εγώ το είχα υποστεί ως πίεση από την πλευρά σας, εκφράζατε τον εκνευρισμό σας για το καπέλο που έμπαινε. Το θέμα βέβαια ήταν πως τα παιδιά δεν μπορούσαν να πούνε τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ούτε εμείς εννοείται. Έπρεπε να μείνει σε έναν εξαιρετικά κλειστό κύκλο.

Τελικά αντιλαμβάνεστε όλοι σήμερα, μετά τα όσα αναφέρθηκαν στην γενική συνέλευση του ΑΣ για το συγκεκριμένο θέμα, πως τα χρήματά σας δεν πήγαν για ρετσίνες, μαύρο και στουπιά όπως λεγόταν τότε, αλλά για να μεγαλώσει η περιουσία του συλλόγου.

Και για να μην έχει κανέναν ιδιοκτήτη ακινήτου ανάγκη ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο Λεκανοπέδιο. Η κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες και τα παιδιά μας άρπαξαν μία από αυτές.

Καμιά φορά, σε ένα κλίμα απαξίωσης δεν βλέπουμε την ουσία. Ναι, χάσαμε στον τελικό, ξεφτιλιστήκαμε, διασυρθήκαμε. Όμως χάρις στην πρόκριση σε αυτόν, ο Πανελλήνιος έχει στέγη. Κάθε βήμα μεγαλύτερο από το προηγούμενο, κάτι θετικό αφήνει.

Εξαιρετική εικόνα και στο Κορδελιό. Ο νέος σύνδεσμος είναι κόσμημα, πάρα πολλά παιδιά επισκέφτηκαν τον νέο χώρο στην Εθνικής Αντιστάσεως. Σύνδεσμος σε πεζόδρομο, όχι ημιυπόγειο πλέον, εξαιρετικά στημένος.

Ήταν μία ωραία μέρα για το οπαδικό μας. Ούτε συλλήψεις, ούτε πεσίματα, ούτε εμφύλιοι. Ας είναι η αρχή μίας ημέρας που ο ένας θα σέβεται τον άλλο.

Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με τον Λόρια. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω εγώ, δεν υπάρχει συμφωνία αλλά μπορεί να υπάρξει.

Ο ΠΑΟΚ δίνει 180 συν μπόνους τον χρόνο, ο παίκτης έχει πέσει στις 220 συν μπόνους. Κανά 80άρι τον χρόνο διαφορά υπάρχει και τα πάντα εξαρτώνται από την διάθεση του ΠΑΟΚ.

Εγώ λέω πως δύσκολα θα έρθει σε συμφωνία, τουλάχιστον άμεσα, αφού ταυτόχρονα διαπραγματεύεται και με τον Ιτάνζ.

Θα θεωρήσω λάθος το ενδεχόμενο να κλειστεί άλλος τερματοφύλακας και να μείνει ξεκρέμαστος για την επόμενη σεζόν, ο βασικός μας.

Το PAOK24 πάντως πήγε και τον βρήκε τον Λόρια, η Μπούντου βγήκε άλλη μία φωτογραφία μαζί του μεγαλώνοντας τη συλλογή της. Όπως το PAOK24 αποκάλυψε την πρόταση Βέροιας στον Βρύζα.

Όσον αφορά για τον αγώνα που έρχεται, μία νίκη να πάμε ήρεμα στο Πάσχα και βλέπουμε μετά τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι. Οι διεθνείς πάντως επέστρεψαν υγιείς. Και ο Νομπόα πρέπει να επιστρέφει αυτή τη στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Συκεών (Live Stream)

Ζωντανά ο τελικός του Final-4 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παναθλητικός Συκεών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι για τις θέσεις 1-2 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση Νέα Ρυσίου και Άρη.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=q1YhmbPo0QY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Mπράβο ρε μάγκες! (pics)

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων, το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι.

Με απολογισμό 19 μετάλλια, εκ των οποίων, εννέα χρυσά, τρία ασημένια και επτά χάλκινα, ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια:

Δημοσθένης Γεραμπακάνης (3)

Νίκος Τσακιρίδης (3)

Ασημένια μετάλλια:

Βασίλειος Ερμείδης (3)

Χάλκινα μετάλλια:

Βασίλης Λαμπριανίδης (3)

Ιωάννης Παντελιάς

Ελευθέριος Τσάκωνας (3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ