Connect with us

ΤΩΡΑ: Απενεργοποιήθηκε η βόμβα στο Κορδελιό

Η ελεγχόμενη αφαίρεση του πυροκροτητή από την ειδική ομάδα του Στρατού έγινε εξ αποστάσεως.

Στέργιος Αναστασιάδης

ΤΩΡΑ: Απενεργοποιήθηκε η βόμβα στο Κορδελιό

Κλιμάκιο του Στρατού κατέβηκε και πάλι στο σκάμμα, για να επιβεβαιωθεί ότι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απενεργοποίησης και ακολουθεί το επόμενο στάδιο, η μεταφορά δηλαδή και εξουδετέρωση της βόμβας στο πεδίο βολής Ασκού – Προφήτη, με ελεγχόμενη έκρηξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsfish.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρώτο βήμα σε «θρίλερ» ο ΠΑΟΚ

Έκαμψε την αντίσταση της Πυλαίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 28-27 του ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος της Α1.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους και πάλι στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα την Κυριακή στις 14:00 με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας να είναι γηπεδούχος.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 12-14 στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ όμως να αντιδρά και να επέρχεται η ισορροπία 15-15.

Δυνατές μονομαχίες και στο δεύτερο ημίχρονο με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 18-21. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο γκολ 20-21 και ισοφάρισε 22-22.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν κεφάλι με 25-23 και 27-25, όμως ήταν η σειρά της Πυλαίας να απαντήσει και να ισοφαρίσει 27-27.

Ένα γκολ της Χατζηπαρασίδου στο 58' αποδείχτηκε καθοριστικό με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 28-27.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαμπ: «Μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ