Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τους… σκοτώσω όλους!»

Ο Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε, αν γινόταν, να κατακτήσει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ και υπογραμμίζει ότι η όλη η ομάδα, δείχνει από την πρώτη μέρα των προπονήσεων, μεγάλη διάθεση για βελτίωση.

PAOK24

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να τους… σκοτώσω όλους!»

Επιμέλεια: Νίκος Μοσχοβίτης

Αρχικά είπε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και σε αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι φέτος η ομάδα έχει πάρει πολλούς παίκτες που είναι αποφασισμένοι, διψασμένοι για τη νίκη και την επιτυχία οπότε έχω μεγάλη αγωνία για να δω τι μπορούμε να κάνουμε φέτος».

Για το όπλο αυτής της ομάδας τη νέα σεζόν: «Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορεί να ψυχαγωγήσει τον κόσμο, θα μπορεί να προσφέρει θέαμα. Έχουμε πολλούς ψηλούς, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν το γήπεδο και είναι αλτικοί. Έχουμε κοντούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν. Είναι μια ομαδική προσπάθεια και με αυτά τα στοιχεία πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ψηλά».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Έχω επιστρέψει ως ένας πιο ώριμος άνθρωπος και πιο ώριμος παίκτης. Είχα κάποιες επιτυχίες πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Κάθε βράδυ θα μάχομαι και θα δίνω το 100% και ελπίζω να μπορώ να προσφέρω θέαμα και πολλές ήττες».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη και την ομάδα: «Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφο μέρος. Από όταν ήμουν στην Πάτρα, είχα πει πως αν ερχόμουν να ξαναπαίξω στην Ελλάδα, θα ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν. Ο προπονητής πιστεύει πολύ σε μένα όπως και οι συμπαίκτες μου και θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω περήφανους».

Για το αν αποτέλεσε κίνητρο η παρουσία του ΠΑΟΚ στο BCL: «Φυσικά, είναι έξτρα κίνητρο αυτό. Έπαιξα και πέρσι στο BCL και όλοι θέλουμε να παίζουμε δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα, γιατί έτσι είναι μεγαλύτερη απόλαυση. Μόλις είδα την ομάδα, μόλις είδα τους συμπαίκτες μου και μίλησα με τον προπονητή, ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση να έρθω στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία και τι του αρέσει περισσότερο: «Δε μπορώ να αποκαλύψω τα μυστικά μου… Θα είναι σα να δίνω ένα έτοιμο σχέδιο για να με ακολουθήσουν οι αντίπαλοι! Παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι κάθε φορά θα προσπαθώ να παίρνω ότι μου δίνει η άμυνα και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για αυτό με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν: «Εδώ ήρθα για να κερδίζω όσο περισσότερο μπορώ. Υπάρχει το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το BCL, για μένα η καλύτερη σεζόν θα ήταν, με την ομάδα στο τέλος της σεζόν, να τα έχει κατακτήσει και τα τρία η ομάδα! Έρχομαι εδώ με τη νοοτροπία ότι θέλω να κερδίσω και να… «σκοτώσω» τους πάντες!».

Για το αν του έκανε εντύπωση κάποιος καινούργιος συμπαίκτης του στις πρώτες μέρες στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήμουν ποτέ ξανά μέλος μιας ομάδας η οποία είναι τόσο έτοιμη να βελτιωθεί. Συνήθως ήμουν σε ομάδες που είχαν 8 παίκτες που δούλευαν πολύ σκληρά και τους άλλους τέσσερις έπρεπε να τους πείσεις να δουλέψουν. Εδώ και οι 15 παίκτες θέλουν να παλέψουν για να βελτιωθούν. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τον νέο ΠΑΟΚ εδώ!»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ