Connect with us

«Τρίποντο» και με το Μεσολόγγι!

Την ομάδα του Μεσολογγίου υποδέχεται ο ΠΑΟΚ MORRIS για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Τρίποντο» και με το Μεσολόγγι!

Όπως συμπληρώνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο γήπεδο της Τριανδρίας, με τις Νταμπλούχες Ελλάδας να στοχεύουν σε ένα ακόμη «τρίποντο», που θα τις διατηρήσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα τον διευθύνει ο Ιορδάνης Κατεριάδης (ΕΠΣ Πέλλας), με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή και Αθανάσιο Δέλλιο της ιδίας Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι: Με Κέβιν Πόρτερ τα «ολε» με την κερκίδα (vid)

Μπήκε στο πνεύμα ο Αμερικανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μπήκε στο πνεύμα των πανηγυρισμών μετά το τέλος του αγώνα και συμμετείχε στα «ολε» με την κερκίδα.






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βετούλας: «Είχαμε θέμα στα ριμπάουντ»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου ξεχώρισε τα προβλήματα της ομάδας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στα 18 επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟΚ, αλλά και στο «φόρτωμα» με φάουλ του Ραντούλιτσα…

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν δίκαιη. Είχαμε θέμα στο αμυντικό ριμπάουντ και λάθη σε κομβικά σημεία. Είχαμε το φόρτωμα του Ραντούλιτσα με φάουλ που ήταν «κολώνα» για εμάς στο επιθετικό παιχνίδι. Το αρνητικό μας ήταν η συμπεριφορά μας στα τελευταία 4-5 λεπτά και μετά το 63-58. Δείξαμε κόπωση και αναρχία στο παιχνίδι μας που βοήθησαν να πάρει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ το σταφ και όλη την ομάδα, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η παραμονή και φτάσαμε να διεκδικούμε την παρουσία μας στα πλέι οφ στην τελευταία αγωνιστική» ανέφερε ο προπονητής του Αμαρουσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Κηφισιά και την πήρε μαζί του στη Super League 2

Την… αποτελείωσε στις καθυστερήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «όνειρο» της Κηφισιάς στα «σαλόνια» της Super League. H νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστείων υποβιβάστηκε σήμερα, καθώς ηττήθηκε 3-2 από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out. Τα γκολ των νικητών που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον έχοντας ήδη υποβιβαστεί, πέτυχαν οι Ροσέρο (36΄,90+3΄) και Μπεγκάλα (74΄), ενώ για την Κηφισιά σκόραραν οι Νίνης (26΄), Οζέγκοβιτς (82΄πεν).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και «επισκέφτηκαν» με αξιώσεις την περιοχή του Αθανασίου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Όμως, στο 26΄ ο Σωτήρης Νίνης με εξαιρετικό απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά απο 2,5 χρόνια (11/12/2021) όταν συμπτωματικά αγωνιζόταν στον ΠΑΣ! Η ομάδα των Ιωαννίνων, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ισορρόπησε το παιχνίδι και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο άρχισε να προβληματίζει την Κηφισιά. Στο 36΄ με καταπληκτικό συνδυασμό Λιάσου, Κόντε, Ροσέρο ο τελευταίος πλάσαρε τον Γιώργο Νικοπολίδη και έγραψε το 1-1.
Νωρίς στο β΄ ημίχρονο η Κηφισιά «άγγιξε» το προβάδισμα. Ο Σάντος πέρασε τη μπάλα στον Τετέι ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Αθανασίου βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για τη τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ και πάλι ο Τετέι «κεραυνοβόλησε» από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μπράτσου. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 74΄ ο Μπεγκάλα από ασίστ του Τζίνο πλάσαρε το Νικοπολίδη γράφοντας το 1-2.
Στο 82΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, ο οποίος είχε κερδίσει την «εσχάτη των ποινών» σε ανατροπή από το Μίνα. Όμως οι ελπίδες τους για παραμονή, εξαϋλώθηκαν στις καθυστερήσεις (90+3΄) όταν ο Ροσέρο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με ατομική προσπάθεια κι έτσι ο ΠΑΣ «πήρε μαζί του» την Κηφισιά στη Super League 2.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος
Κίτρινες: Σολόα, Σπίνος, Γκόμπελιτς- Εραμούσπε, Τζίμας, Πανάγου, Κύρκος, Σομποτσίνσκι

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83΄ Γιόβαντσιτς, Νίνης (46΄ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (66΄ Μίνα), Καραχάλιος (71΄ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (66΄ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (88΄ Παμλίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ