Επιβεβαιώθηκαν οι επαφές με Σαββίδη
Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα.
H Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments, εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, για την πώληση των μετοχών του Πόρτο Καρράς.
«Σε συνέχεια της από 29.10.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία “ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.” (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία “Τ.Ο. International Holding Ltd” και της εταιρείας με την επωνυμία “BELTERRA INVESTMENTS Ltd” καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε” που ανήκουν στην “ΤΟ International Holding Ltd», αναφέρει η ανακοίνωση.
Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.
Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.). Η εταιρεία, όπως επισημαίνει, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ
Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους
Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.
Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.
MEDIA
«Μάχες» σε Τούμπα, Ιβανώφειο και… μεταγραφικά (vid)
PAOK24 on studio με ρεπορτάζ και σχόλιο για ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Γεμάτο ρεπορτάζ και σχόλια το ασπρόμαυρο δίωρο του PAOK24 on studio της Παρασκευής.
Τι αποφάσισε ο ΠΑΟΚ για τις περιπτώσεις των Ζίβκοβιτς και Ντεσπόντοφ;
Θα δούμε και πάλι 4-4-2 από τον Λίσι στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης;
Πού θα κριθεί το Ηρακλής - ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο;
https://www.youtube.com/watch?v=k46In9pqHF4
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γουόκερ: «Ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου!»
Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ ζήτησε… συγγνώμη από τους φίλους της Βίλπας
Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βίλπας πραγματοποίησε ο Λέλαντ Γουόκερ που αποτελεί πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ.
Ο Γουόκερ ζήτησε... συγγνώμη από τους φίλους της φιλανδικής ομάδας λέγοντας ότι η νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, του δίνει τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του.
«Ευχαριστώ τον προπονητή, το σταφ και όσους ήταν δίπλα μου. Συγχωρέστε με, αλλά είναι μια ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου και ευχαριστώ για όλα. Το highlight της πορείας μου με την ομάδα ήταν η πρόκριση και η συμμετοχή στο Basketball Champions League».




