Uncategorized
«Τι πολιτισμός Θεέ μου…»
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με πέναλτι – εφεύρεση κι αφού ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν είχε να καταγγείλει αδικία εναντίον της ομάδας του, θυμήθηκε την ανάγκη να εξασφαλίσει η Ελλάδα βαθμούς στην Ευρώπη και έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα για τις επιτυχίες τους την περασμένη Πέμπτη.
Ολα είχαν πάει καλά στο Καραϊσκάκη. Ο Καλογερόπουλος «είδε» πέναλτι νωρίς νωρίς και ο κουρασμένος Ολυμπιακός δεν έδωσε χώρους στη Βέροια για να γίνει απειλητική. Το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις σκόρπισε ικανοποίηση στον Πειραιά και ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στη Nova.
Εκεί ο παράγοντας του Ολυμπιακού, χωρίς άγχος, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόσο σημεντικές είναι οι επιτυχίες των ομάδων μας στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα σημείωσε:
«Τώρα, ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη γιατί ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την Ελληνική προβολή στο εξωτερικό. Η Τρίπολη ήρθε ισοπαλία μέσα στην Τουρκία, κέρδισε ο ΠΑΟΚ εντός έδρας και αυτά είναι πάρα πολύ μεγάλα αποτελέσματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανάγκη να μαζέψουμε βαθμούς και να αφήσουμε αυτά τα παλιά. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο, να παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα και να αποφεύγεται η βία.
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, με έμμεσο τρόπο λέγοντας: «Εγώ είμαι υπέρ των ομάδων να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε στην Ευρώπη και να είμαστε με το κεφάλι ψηλά, όπως είμαστε τώρα με αυτές τις τρεις ομάδες και όχι ένα κανάλι να προσπαθεί να δηλητηριάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα με την ομάδα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλει είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι υπέρ του ωραίου, τίμιου και καθαρού ποδοσφαίρου και στο πως θα ακουστεί η Ελλάδα στο εξωτερικό ακόμα περισσότερο».
Uncategorized
Αυτός είναι ο Μοτιεγιούνας (vids)
H καριέρα του Λιθουανού και οι καλύτερες στιγμές του
Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να αποκτήσει άμεσα παίκτη για τη ρακέτα του και η περίπτωση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Ο Λιθουανός, ύψους 2.13 σέντερ έχει κάνει μια γεμάτη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει παίξει στην Κίνα ενώ από το 2021 και έχει τα μέσα της περσινής σεζόν, ήταν στη Μονακό και ακολούθησε ο Ερυθρός Αστέρας.
Δείτε παρακάτω highlights από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του:
Uncategorized
PAOK24 on studio! (live streaming)
Αδύναμος στο ντέρμπι, κατάρα, διαιτησία και μεταγραφές
Το PAOK24 On Studio έρχεται LIVE με την πρώτη εκπομπή της εβδομάδας, από τις 18:00 έως τις 20:00.
Την επομένη της ήττας του Δικεφάλου από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ποδόσφαιρο και στον απόηχο του φιλικού τουρνουά που κέρδισαν οι «ασπρόμαυροι» στην Ιταλία στο μπάσκετ.
Όλο το ρεπορτάζ και η επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με τους Σταύρο Κόλκα, Νίκο Μοσχοβίτη και Ανέστη Παπιόπουλο.
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Νικ Καλάθη έξω από το PalaCamera, το γήπεδο όπου στις 21:30 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στην APU Udine Basketball.
Συγκεκριμένα, τον διεθνή Έλληνα γκαρντ του Δικεφάλου περίμεναν δύο Ιταλοί φίλαθλοι κρατώντας από μία φανέλα του και ζητώντας τον να τους τις υπογράψει, κάτι που φυσικά ο Καλάθης έκανε με μεγάλη χαρά!




