Connect with us

Ο stoiximan χορηγός στον μαραθώνιο

Κάλεσμα στους δρομείς όλης της χώρας, να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, απεύθυναν από την πρωτεύουσα τα στελέχη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης των δύο Βασικών Υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Σταύρος Κόλκας

Ο stoiximan χορηγός στον μαραθώνιο

 

Στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/02) στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο, παρουσιάστηκαν η ΝΝ Hellas ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και η εταιρεία Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Chief Marketing Officer της NN Hellas, κ. Christian Bohlke, o Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθωνίων Δρόμων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (EAA), κ. Παναγιώτης Δημάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε., κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, η εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, κα Φανή Χαλκιά, καθώς και ο Πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας ABOVE, που έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της φετινής διοργάνωσης, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της διοργάνωσης, Κατερίνα Σεφερλή.

 

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των ομιλητών:

 

Christian Bohlke (Chief Marketing Officer της NN Hellas): «Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που φέτος έχουμε τη δυνατότητα να αποτελούμε τον Ονομαστικό Χορηγό της διοργάνωσης. Η χορηγία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί για εμάς ένα πετράδι στο στέμμα του Ομίλου της ΝΝ. Το τρέξιμο αποτελεί ένα θεματικό γεγονός για την ΝΝ, αφού σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουμε Μαραθωνίους και άλλους αγώνες δρόμου.

Και φυσικά για την ΝΝ Hellas είναι πολύ σημαντική υπόθεση ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αφού δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των ασφαλειών ζωής και υγείας. Προωθούμε το μήνυμα της υγιούς ζωής μέσα από το σύνθημα “Live Well” και το να ζεις καλά συνδέεται στενά με το τρέξιμο και με το να έχεις έναν δραστήριο τρόπο ζωής».

 

Πάνος Κωνσταντόπουλος (Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr): «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Stoiximan.gr η έμπρακτη στήριξη του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, αλλά κυρίως προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό, αποτελώντας πια μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Η Stoiximan.gr, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο Μαραθώνιο ως Μεγάλος Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τον σκοπό αλλά και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης. Ο σκοπός είναι η προαγωγή της γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση. Το μήνυμα είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Βασική μας αποστολή αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων αυτών που προάγουν αυτό που ονομάζουμε μαζικό αθλητισμό και προάγουν υψηλά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρετές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση, μία εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα θα έλεγα, που πραγματοποιείται σε μία πόλη ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό.

Αναπτύσσουμε σημαντική κοινωνική δράση μαζί με τις ομάδες και τους αθλητές τους οποίους υποστηρίζουμε ως χορηγοί (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΕ Πλατανιας, ΠΑΕ Βεροια, ΠΑΕ Πανθρακικος και ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης), και στηρίζουμε ιδρύματα στη Βόρειο Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουμε και στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, Άρη, Πανθρακικό και Βέροια να έχουν φυσικά σημαίνοντα ρόλο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα συμβάλουμε, από τη θέση που μας αναλογεί, στην υλοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης, που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντες και θα παρακινήσει τους θεατές ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι το κέρδος για όλους μας».

 

Βούλα Πατουλίδου (Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής): «Όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια πριν από 11 χρόνια, κάποιοι αναρωτιόντουσαν ‘μα καλά, αυτοί είναι τρελοί;’. Σήμερα, ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχει καταξιωθεί και έχει μπει στο διεθνές καλεντάρι, αποτελώντας έναν θεσμό που σηματοδοτεί πάρα πολλά. Ξεκινάμε από την Πέλλα και φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μία διαδρομή που φέτος έχει βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, γιατί ο στόχος είναι αυτός, να βελτιώνεσαι διαρκώς. Το βασικότερο είναι ότι μέσα από αυτή τη διοργάνωση, πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα, τα πιτσιρίκια αρχίζουν να εκπαιδεύονται για θέματα όπως τι είναι το περιβάλλον και τι είναι το ‘δεν φοβάμαι και συμμετέχω’.

Παράλληλα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο μόνιμο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ίσως είναι το πιο σημαντικό μήνυμα στην εποχή μας το ότι μπορούμε να αντισταθούμε, δημιουργώντας δεσμούς μέσα από το τρέξιμο, κάποιοι μπορούν να κερδίσουν διακρίσεις και χειροκρότημα, αλλά τίποτε από όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη των εταιρειών. Έπαψε να υπάρχει ο κρατικός κορβανάς, αλλά δεν έπαψε η ευαισθησία, η συνεργασία, η αλήθεια όσων ζητάς, προκειμένου να σου δώσουν.

Γι’ αυτό ευχαριστώ από καρδιάς τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, γιατί δύσκολα θα μπορούσε να γιγαντωθεί ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» χωρίς τη δική τους υποστήριξη».

 

Γιάννης Ποδιώτης (Γενικός Γραμματέας Ο.Ε.): «Κάνουμε μια προσπάθεια χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και φτάσαμε στο σημείο να βρισκόμαστε σήμερα σε μία Συνέντευξη Τύπου στο Μικρολίμανο, απαριθμώντας όσα έχουμε καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία. Ευχαριστούμε τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και φέτος ένα πολύ ωραίο αγώνα δρόμου και σας καλούμε όλους στη Θεσσαλονίκη για να τον ζήσουμε μαζί από κοντά».

 

Παναγιώτης Δημάκος (Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Ο ΣΕΓΑΣ έχει ως κόσμημα τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Τον έχει υπό την αιγίδα του κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μία διοργάνωση η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που θα πρέπει οι δρομείς να έχουν κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, έχω να σας πως ότι είναι μία διοργάνωση ενταγμένη στο καλεντάρι αυτής, πράγμα που σημαίνει ότι έχει διεθνή απήχηση. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολλές διεθνείς συμμετοχές από δρομείς της Κεντρικής και την Ανατολικής Ευρώπης, όπως και από τα Βαλκάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς, χωρίς τους οποίους δεν γίνεται τίποτε, αλλά κυρίως θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της διοργάνωσης: Την κα Πατουλίδου, τον κ. Ποδιώτη, τον κ. Χριστόπουλο και όλη την τεχνική ομάδα που κρύβεται πίσω από όλο το δημιούργημα που λέγεται Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Εύχομαι καλή επιτυχία και απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δρομείς, από την πρωτεύουσα όπου βρισκόμαστε και απ’ όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση».

 

Δρόσος Χριστόπουλος (Γενικός Διευθυντής διοργάνωσης): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γι’ αυτήν την εκδήλωση. Πριν από δέκα χρόνια, μια ομάδα ανθρώπων στον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης κατόρθωσε και έφερε στην Ελλάδα τη διοργάνωση με την ονομασία Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Λίγοι πίστευαν ότι θα φτάναμε εδώ όπου φτάσαμε. Τελικά αυτή η ομάδα αποδείχθηκε ικανή και ενέπνευσε πολλά άξια στελέχη, που δεν ήταν μόνο του Τρίτωνα. Καταρχήν ήταν ό,τι καλύτερο είχε η Θεσσαλονίκη, κατόπιν ό,τι καλύτερο είχε η Βόρειος Ελλάδα και μετά ό,τι καλύτερο είχε ολόκληρη η χώρα μας, αφού χάρη στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τον ΣΕΓΑΣ, εντάσσονται στην ομάδα μας κάποια από τα ικανότερα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Η Ελλάδα έχει την κορωνίδα των Μαραθωνίων δρόμων του κόσμου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Καταφέραμε μέσα σε δέκα χρόνια να κάνουμε την AIMS να στείλει σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο ενημερωτικό μήνυμα, αναφέροντας ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει μία εξίσου όμορφη και άριστη από πλευράς υποστήριξης των δρομέων διοργάνωση, που επίσης έχει ιστορικό χαρακτήρα και πρόκειται για τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Στο σημείο όπου φτάσαμε, όμως, χρειαζόμαστε τη δύναμη των δύο μεγάλων εταιρειών που μας υποστηρίζουν, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Όπως στην αρχαία Ελλάδα οι διοργανωτές των άρτια οργανωμένων αγώνων είχαν σε περίοπτη θέση τους υποστηρικτές τους, γιατί χάρη σ’ αυτούς εξασφάλιζαν υψηλό ποιοτικό επίπεδο στους αγώνες, έτσι και εμείς χαιρόμαστε που έχουμε κοντά μας αυτές τις δύο μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες πέραν των δυνατοτήτων που έχουν για την ενίσχυση των διοργανώσεών μας, έχουν κάνει στρατηγική επιλογή τους την ένταξή τους σε αυτές, συμμετέχοντας και οι ίδιες ενεργά στο δρομικό κίνημα.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ως απόρροια αυτής της σχέσης, είναι ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και ήδη καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να το πετύχουμε. Σ’ αυτούς που θα επισκεφθούν την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της χώρας, η υπόσχεσή μου είναι ότι θα περάσουν πάρα πολύ ωραία. Θα περάσουν ωραία, γιατί θα βρίσκονται σ’ έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο τερματισμού, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αναπλασμένη παραλία της Θεσσαλονίκης, θα δουν χιλιάδες παιδάκια να τερματίζουν στον παράλληλο Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, αμέσως μετά θα δουν να τερματίζει το κύμα δρομέων του Δρόμου 10.000μ., κατόπιν θα δουν τον τερματισμό των Μαραθωνοδρόμων, τους οποίους θα μπορούν να τους παρακολουθούν και από γιγαντοοθόνη. Όλοι αυτοί οι θεατές, μαζί με τους δρομείς των 5.000μ. που μπορεί να ξεπεράσουν και τις 15.000 σε αριθμό, θα πάνε στην συνέχεια στο διπλανό Δημαρχιακό Μέγαρο, για να πλημμυρίσουν και αυτοί με την σειρά τους την πόλη

Θα κάνουμε λοιπόν τα πάντα, εμείς, η Τεχνική Επιτροπή μας, η Οργανωτική Επιτροπή μας και οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές μας, έτσι ώστε ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και να προσφέρει στην πόλη και στη χώρα μας μία ακόμη εκδήλωση που εκτός από αθλητικό χαρακτήρα διαθέτει επίσης πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα».

 

Φανή Χαλκιά (εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης): «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία Συνέντευξη Τύπου του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα, αλλά όπως θα δείτε και φέτος, πρόκειται για μία διοργάνωση που αφορά τους πάντες: Πέρσι είχαμε συμμετοχή από αθλητές 53 χωρών και αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερες. Επίσης, είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο σε συμμετοχή Δρόμο 5.000μ. στην Ελλάδα.

Για δεύτερη χρονιά έχουμε μαζί μας την NN Hellas, που φέτος γίνεται Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε την Stoiximan.gr ως Μέγα Χορηγό και της ευχόμαστε καλή αρχή».

 

Γιάννης Παπαδημητρίου (Πρόεδρος ABOVE): «Το σημαντικότερο για μία διαφημιστική εταιρεία είναι να της δίνονται δυνατότητες να αναδείξει τη δουλειά της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΕΑΣ Τρίτων γι’ αυτή την ευκαιρία. Αντίστοιχα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ονομαστικό Χορηγό ΝΝ Hellas και στο Μέγα Χορηγό Stoiximan.gr, που με την υποστήριξή τους βοηθούν να αναδειχθεί μία ποιοτική προσπάθεια».

 

Η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, η οποία εκτός από την αθλητική της διάσταση διαθέτει πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα, είναι προγραμματισμένη να γίνει σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο ο Δικέφαλος

Η BetMarket.gr σε πάει ταμείο με το ντέρμπι της αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στη Superleague είναι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη κόντρα τα τελευταία χρόνια, ενώ τη φετινή χρονιά υπάρχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο τους ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και βρίσκονται πλέον στο κυνήγι της πρωτιάς.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 1-2

Βαθμολογία: 3. ΠΑΟΚ (42 β.), 4. Ολυμπιακός (42 β.)

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό και έδειξε πως είναι ακόμη στη μάχη του πρωταθλήματος, όμως την περασμένη αγωνιστική δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού και αυτό οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Λουτσέσκου είναι πως έχει καταφέρει να δέσει πάρα πολύ την ομάδα του κι έτσι οι παίκτες βρίσκονται με… κλειστά μάτια. Στην τελευταία αναμέτρηση είχε ένα θέμα με τα τελειώματα των φάσεων, όμως στα μεγάλα παιχνίδια αναμένεται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε τον ΟΦΗ, αλλά κινδύνεψε αρκετά. Αρχικά δέχθηκε πρώτος γκολ, ενώ αφού κατάφερε να κάνει την ανατροπή δέχθηκε πάλι σημαντικές φάσεις και απειλήθηκε. Γενικότερα παρουσιάζεται καλός σε κάποια διαστήματα των αναμετρήσεων, όμως έχει αρκετές νεκρές περιόδους όπου δεν μπορεί να δημιουργήσει. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι πως του λείπει κάπως η αγωνιστική ταυτότητα και γι’ αυτό ευθύνεται η αλλαγή μεγάλου μέρους του ρόστερ, αλλά και οι αλλαγές προπονητών.

Όπως και σε όλα τα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες του big -5- ο γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο, έτσι και εδώ ο δικέφαλος είναι αυτός που αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης. Γενικότερα όμως περιμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ως «εξάποντο» και όποιος ηττηθεί, χάνει έδαφος στην μάχη του τίτλου. Ο Λουτσέσκου ξέρει πως ακόμη κι αν η ομάδα του θεωρείται φαβορί δεν πρέπει να βιαστεί κι
έτσι περιμένουμε να απειλήσει με οργανωμένες επιθέσεις και γρήγορες μεταβιβάσεις, με στόχο τον επιθετικό.

Η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος είναι «Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1
γκολ διαφορά ή ισοπαλία» σε απόδοση 1.80 (Pamestoixima.gr), καθώς οι γηπεδούχοι
μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν κερδίσουν η λογική
λέει πως θα το καταφέρουν στα σημεία.

Betmarket Επιλογές

20:30 - ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία (1,80)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ραντεβού τίτλου για ΠΑΟΚ!

Στις 17:00 κόντρα στη Νέα Ιωνία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το έβδομο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της θέλει να σηκώσει στην Ηγουμενίτσα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 στον τελικό του Final-4 τη Νέα Ιωνία και θέλει να κρατήσει την κούπα στη Θεσσαλονίκη για πέμπτη σερί χρονιά.

Οι «ασπρόμαυρες» πήραν το εισιτήριο μετά την επικράτησή τους στον ημιτελικό με 29-28 επί της Αναγέννησης Άρτας.

Η Νέα Ιωνία κέρδισε την ΑΕΚ με 28-19 και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο τελικός θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσα από το κανάλι της ΟΧΕ στο YouTube.

Οι «ασπρόμαυρες» έχουν κατακτήσει το τρόπαιο 6 φορές, ενώ η αθηναϊκή ομάδα 5.

Αυτή θα είναι η 6η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε τελικό κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να έχει κερδίσει τους τρεις και τη Νέα Ιωνία τους δύο.

Στα 37 χρόνια του θεσμού, αυτός είναι ο 15ος τελικός για τη Νέα Ιωνία που έχει 5 κερδισμένους και 9 χαμένους, ενώ για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο 9ος τελικός, έχοντας 6 τίτλους και 2 ήττες.

Οι τελικοί κυπέλλου που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο ομάδες μεταξύ τους:

(Χαλκίδα, 6/2/2022), ΠΑΟΚ- ΟΦΝ Ιωνίας 21-20

(Βέροια, 8/2/2020) ΠΑΟΚ- ΟΦΝ Ιωνίας 27-19

(Κοζάνη, 24/2/2018) ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ 21-20

(Μίκρα, 14/2/2016) ΠΑΟΚ- ΟΦΝ Ιωνίας 32-31

(Πυλαία, 27/3/2015) ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ 24-19

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Ανάλυση και προγνωστικά για τον αγώνα της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα (20:30), όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο ντέρμπι έρχεται με Stoiximan Master όπου βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Άργησε, αλλά βρήκε την άκρη ο Λουτσέσκου στον «Δικέφαλο». Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε τους ρόλους στο χορτάρι και κατέληξε στα πρόσωπα που θα στηριχθεί ο Ρουμάνος τεχνικός, ο ΠΑΟΚ έχτισε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Διάστημα στο οποίο σημείωσε 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο (αντιμετωπίζει τη Λαμία στα ημιτελικά) και το εμφατικό «διπλό» στη Λεωφόρο έδωσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Ζορίστηκε πάντως στο εντός έδρας 3-2 επί του Λεβαδειακού αλλά έκανε τη δουλειά. Στο -5 πλέον από την κορυφή της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρεί εαυτόν διεκδικητή του τίτλου, έστω κι αν δεν το επικοινωνεί.

Εμφανής είναι και η βελτίωση του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες. Έστω κι αν οι απαιτήσεις είναι ακόμη υψηλότερες από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα. Τελευταία φορά που οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα ήταν από τον... ΠΑΟΚ στις 17 του περασμένου Οκτώβρη.

Έκτοτε έχτισαν ένα αήττητο σερί 16 αγώνων εντός συνόρων, με απολογισμό 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Απέκλεισαν τον Άρη στα προημιτελικά και αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ βρίσκονται στο -5 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Αρκετές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ στη διάρκεια του Ιανουαρίου, αυξήθηκαν οι λύσεις για τον Μίτσελ μεσοεπιθετικά, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο.

Τον μπακ Κεντζιόρα πήρε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε των μεταγραφών, τους μεσοεπιθετικούς Κανός και Μπουτούτσι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα ερώτημα οι συγκεκριμένοι παίκτες για το αν και πόσο μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη του ντέρμπι ως νέα και... εκτός εξίσωσης μέχρι σήμερα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε και ο Ολυμπιακός έχουν περιθώρια απωλειών στη μάχη του τίτλου. Σκληρή μάχη αναμένεται στο 90λεπτο της Τούμπας, με σκοπιμότητα, τακτική και ένταση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & over 6,5 κάρτες σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending