Connect with us

ΑΣ

Παρελθόν ο Καρούντζος

Συνεχίζει στην Αθήνα ο μέχρι πρότινος πολίστας του Δικεφάλου.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Παρελθόν ο Καρούντζος

Την απόκτηση του Διονύση Καρούντζου ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, με τον έμπειρο πολίστα να συνεχίζει την καριέρα του στην αθηναϊκή ομάδα, μετά από μία ιδιαίτερα θετική σεζόν με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας αναφέρει:

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο περιφερειακό Διονύση Καρούντζο, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Διονύσης Καρούντζος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1985 και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ιωνικού Νικαίας, του Εθνικού, του Παναθηναϊκού και της Βουλιαγμένης, κατακτώντας συνολικά δύο πρωταθλήματα ενώ πάντα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερς.

Παράλληλα, έχει πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα ο Διονύσης Καρούντζος δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Απόλλωνας, με πιστούς φιλάθλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουνε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ και Χατζηθεοδώρου για δύο ακόμη χρόνια μαζί!

Έδωσαν τα χέρια μετά την μεγάλη πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ακόμη δύο χρόνια θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Μία απολύτως πετυχημένη συνεργασία συνεχίζεται για ακόμα δύο αγωνιστικές σεζόν, έχοντας ως στόχο την συνεχή πρόοδο του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, όπως γίνεται σταθερά και μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την πρόκριση του Δικεφάλου στους ημιτελικούς της Α1.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο προπονητής, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό την ανανέωση συνεργασίας μας, νομίζω πως η σχέση μας είναι υγιής. Υπάρχει ταύτιση απόψεων, θετική χημεία και εννοείται σε συνδυασμό με την δουλειά που γίνεται και η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από το έργο το οποίο βλέπει, σε όλα τα επίπεδα, νομίζω πως η ανανέωση ήταν αναπόφευκτη και μονόδρομος. Συνεχίζουμε κανονικά την συνεργασία μας, ονειρευόμαστε να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις μεγάλες επιτυχίες, και δεν μιλάω μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά και τα ηλικιακά.

Τα τελευταία τρία χρόνια αποδεικνύουμε πως η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Κάθε χρόνο η πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ανδρικό είναι μία μικρή υπέρβαση. Φέτος είναι μία τεράστια υπέρβαση, και τώρα κυνηγάμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο περιφέρειας, δεν εκπροσωπεί μόνο την Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, πλην της Αθήνας, και έχει καταφέρει να είναι ανάμεσα σε μεγαθήρια, όσον αφορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Καλώς ή κακώς το πόλο έχει μεταφερθεί στην Αθήνα, αλλά ο ΠΑΟΚ δηλώνει παρών όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να δηλώνει και τα επόμενα. Με τις επιτυχίες τις οποίες φέρνουν τα παιδιά, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ στην υδατοσφαίριση. Έχουμε τον σεβασμό πλέον, από αντιπάλους, φορείς, και οποιοδήποτε ασχολείται με τον χώρο μας. Είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον ανεβαίνει ο πήχης, να ανεβάσουμε και εμείς τα προσωπικά μας στάνταρ. Αυτή η ταύτιση απόψεων υπάρχει και στην Διοίκηση, και γι' αυτό τον λόγο επήλθε αυτή η συνέχεια της συνεργασίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η πρόκριση…άνοιξε την όρεξη

Με εξαιρετική διάθεση και κλίμα το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 και παράλληλα πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης του Δικεφάλου, μετά το μεγάλο αυτό επίτευγμα της ομάδας, ακολούθησε δείπνο.

Αναλυτικά:

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1 και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μέσα σ' εξαιρετικό κλίμα, ιθύνοντες, προπονητικό τιμ και παίκτες, δείπνησαν όλοι μαζί, περνώντας χαλαρές στιγμές μεταξύ τους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας η οποία ακολουθεί με πολύ δυνατούς αγώνες.

Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε στο «ΝΕΟΝ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 205 & Δημ.Τσιαπάνου 25-29), το οποίο είναι και χορηγός του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ