Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκουν και τα κάνουν…

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες και τα άλλα…

Editorial

Βρίσκουν και τα κάνουν…

Αποτυχίες σήμερα για τον ΠΑΟΚ… Αυτές είναι αγωνιστικές δοκιμασίες… Εξάλλου δεν χάθηκε τίποτα σε μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ…

Στομπάσκετ προσέξτε τι γίνεται… Κάποτε λέγαμε ότι «για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έπρεπε να παίξει στο 100% και αυτοί να φθάσουν στο 50%». Έτσι όπως είναι τώρα ποιοτικά ο ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο χρειάζεται και σε αγώνες με την ΑΕΚ. Τα τριάντα πραγματικά καλά λεπτά δεν αρκούν, όπως σημείωσε και ο Νίκος Μοσχοβίτης.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα και πιο ομαδικά από την ΑΕΚ, η οποία όμως πήρε το ματς με 100% ατομικές ενέργειες του Ντίξον και τον Ούκιτς! Ο ΠΑΟΚ μάτωνε να βάλει καλάθι ή βολή και οι άλλοι έπαιζαν όπως ο Γκάλης το 1987! Η μπάλα σε έναν παίκτη που πήγαινε στο ένας με έναν ή στο ένας εναντίον όλων…

Στο βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Στο παιχνίδι όμως έπαιξαν αρκετά πράγματα ρόλο… Οι απουσίες ήταν γνωστές.

Παρολ’ αυτά ο ΠΑΟΚ μπήκε με θράσος και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο ήρθαν κάποιες τραγικές αποφάσεις όταν το σκορ ήταν στο 30-30. Αρχικά ο ρέφερι είδε παράβαση στις θέσεις των αθλητών όταν είχε σερβίς ο Σαφράνοβιτς!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φράγκος έκανε το σερβίς στο τελευταίο πόντο, πέτυχε άσο, αλλά ακόμη και ένας με σοβαρό πρόβλημα όρασης, είδε ότι πάτησε τη γραμμή!

Τέλος πάντων ο Ολυμπιακός πήρε ψυχολογία, οι του ΠΑΟΚ λύγισαν και έχασαν, σε ένα πρώτο ραντεβού, μέσα στα πολλά που θα γίνουν και φέτος.

Όσον αφορά τον χάντμπολ, στο σημερινό παιχνίδι έγιναν πράγματα και θαύματα. Το χρονόμετρο έδειχνε 29:38” στο δεύτερο μέρος (έμεναν 22΄΄) ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και ήταν μπροστά με 20-21. Οι παίκτες κερδίζουν φάουλ, ο Μαστορογιάννης αλλάζει με τον Πετρίδη, ο τελευταίος πασάρει στον Βεσελίνοβιτς, ωστόσο ο Σέρβος δεν πιάνει καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να δεχτεί το κλέψιμο. Ο Πανελλήνιος έφυγε στην αντεπίθεση και κατάφερε να κλέψει το βαθμό από τον Δικέφαλο… ΠΑΟΚ δηλαδή…

Δοκιμασίες όμως σημειώνονται και στο ποδόσφαιρο…

Εκεί είναι φανερό ότι πολλοί «εχθροί» ξέρουν την αδυναμία του οργανισμού ΠΑΟΚ να διαχειριστεί κρίσεις… Ξέρουν ότι εδώ αρκεί να ανάψουν (εκείνοι) την σπίθα και μετά… μόνοι μας εμείς θα τα «κάψουμε» όλα! Αυτό με τον Ίβιτς που… φεύγει είναι το αποκορύφωμα.

Σε λίγο να δείτε που θα γράψουν ότι… «έφυγε το ένα κεφάλι αετού από το σήμα του ΠΑΟΚ γιατί… ξελογιάστηκε από ένα άλλο μίας άλλης ομάδας…».

Το κακό είναι ότι εμείς εδώ, αντί να καταλάβουμε τι παίζεται και πώς μας «παίζουν», θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο…

Καλά να πάθουμε…

* Η τελευταία πληροφορία για μέλη της εγκληματικής που “σπάνε” και μιλάνε, μέσα στα πλαίσια και της προστασίας μαρτύρων, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Το γράψαμε και προχθές… Ένας να κάνει την αρχή, μετά δεν θα προλαβαίνουν…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου και Κυριάκος τους αποστόμωσαν! (vid)

Ήθελαν να βγουν και από πάνω στην ΑΕΚ για τις αλητείες του Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στο φινάλε από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα, με τον προπονητή της ΑΕΚ να επιτίθεται σε όποιον βρίσκει μπροστά του και να μη διστάζει να πιάσει άνθρωπο από το λαιμό!

Δημοσιογράφοι της ΑΕΚ προσπάθησαν στη συνέντευξη τύπου να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρους του ΠΑΟΚ και να δικαιολογήσουν τις αλητείες του προπονητή της Ένωσης.

Ωστόσο, Κυριάκος Κυριάκος και Ράζβαν Λουτσέσκου τους αποστόμωσαν!

Αρχικά, ο Κ. Κυριάκος πήρε το λόγο και είπε:

«Ο προπονητής (σ.σ ο Λουτσέσκου) δεν βρισκόταν εκεί. Είχε κατέβει στα αποδυτήρια. Δεν έγινε κάτι παραπάνω από τη συνέχιση κάποιων αψιμαχιών.

Υπάρχουν τα πλάνα για το ποιος ξεκίνησε τη σωματική επίθεση απέναντι σε ποιον. Δεν χρειάζεται να κάνουμε την τρίχα, τριχιά.

Δεν τα είδατε πρώτη φορά αυτά. Ποιο πρόβλημα φιλοξενίας είχε ποτέ η ΑΕΚ στην Τούμπα;

Δεν ξεκίνησε καν από εμάς αυτή η κατάσταση».

Στο φινάλε, ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

«Το 2017-2018 δε στείλατε βίντεο στο BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ στην Τούμπα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ ξανά στο κόλπο!

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα και στη μάχη του τίτλου έβαλε η ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο -4 από την κορυφή ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουν ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 4-1 τη Λαμία, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το «Απ. Νικολαΐδης» απέναντι στον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 1-0.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2

Ολυμπιακός - Λαμία 4-1

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 71*
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70*
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

*ματς λιγότερο

Κυριακή 12/5 - Εξ΄αναβολής 5η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Τετάρτη 15/5 - 9η αγωνιστική Playoffs

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Λαμία - Άρης

*όλα τα ματς την 9η αγωνιστική θα ξεκινήσουν στις 20:00

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πολιτισμένος κ. Αλμέιδα

«Πόνεσε» από την ήττα και επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα από τον Ματίας Αλμέιδα μετά το φινάλε του παιχνιδιού της Τούμπας που βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 3-2.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε έξαλλη κατάσταση τα έβαλε με όλους και με όλα μην... αντέχοντας την ήττα της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν να συγχαρούν τον Αλμέιδα για την προσπάθεια, όμως εκείνος έδειξε τον... πολιτισμό του και άρχισε να απωθεί όποιον έβρισκε μπροστά του!

Σα να μην έφτανε αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ έπιασε από το λαιμό αξιωματικό της ΔΕΑΒ που πήγε εκεί για να κατευνάσει τα πνεύματα!

Ο Ματίας Αλμέιδα, μάλιστα, δεν παρουσιάστηκε στη flash interview, όπως είναι το καθιερωμένο, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και την ένταση που προκλήθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ